Borden, måsten, skullen

Nu känner jag att jag borde skriva något om hur underbart, extraordinärt fantastiskt USA var, men jag kan liksom inte formulera det i ord. Mer än att jag inte ville åka hem, och när jag ändå gjorde det ångrade jag mig så fort jag landade på Landvetter. 
Så sjukt grymma dagar, väldigt korta nätter, sol, shopping, värme, poolparty, grillparty, rooftop-party, kjolar i kortaste laget, klackar i högsta laget, tjejer (vi) som var tjocka runt om, och mycket roligt att titta (och stirra) på. 
Det fick räcka där kände jag.
Det jag egentligen ville skriva nu var att idag fick vi prova att få en sond insatt. Jag höll på att spy när den var halvvägs. Så bra gick det... (Kul, verkligen, att vara tillbaka i detta land, speciellt som det spöregnade halva dagen också, KUL!)

Nu ikväll svarade jag för en gångs skull när det ringde från dolt nummer. Då var det radiotjänst. Dom frågade inte ens om jag hade en TV, bara sa att dom skulle skicka en faktura. Snällt att förvana tycker jag...
Menmen, jag har ju hela tiden sagt att jag ska betala när dom ringer, dock hade jag inte tänkt ringa upp dom själv, men thank god för reklamfri tv och radio. Värt hur mycket pengar som helst (typ 550kr/3 månader tydligen...).

Jag har även varit hos tandläkaren denna underbara måndag. 

Tack för mig, have a good one!

Vi vet att det gäller att prioritera när man packar...

https://cdn1.cdnme.se/1220996/6-3/pic_522393759606ee082980ac47.jpg" class="image">


Just nu känner jag mig:

Taggad, pirrig, nervös, rastlös, mätt, glad, uttråkad, träningssugen, trött, spänd, axlarna vid öronen (joo det är en känsla), ivrig, seg, vemodig, helt som vanligt, kissnödig, ensam, trött på folk, gammal, hatisk mot teknik, halv, annorlunda, ny.
 
Och snart åker vi, men det vet ni ju redan (och vissa är säkert jäkligt trötta på att höra det.  Jaa, jag har hört kommentarer om detta. Neej, jag bryr mig inte..).

RSS 2.0