Ryggsäck och jacka, check!

Inköpt: Rygsäck 55L (citerar killen i affären: "Inte för att jag inte tror att du klarar att bära 65 men dom gör bara tjejmodellen upp till 55L" och citerar tjejen: "Jaa och den är anpassad efter tjejer, så man får plats med tuttarna!") och jacka!

Hur ska jag få plats liksom? Allltså inte med mig själv utan med alla grejor. Tror annars det hade blivit lite svårt med bagagevikten om jag själv skulle hoppa ner i väskan.

Helt kär i min nya ryggsäck iaf =)=)

Läget på tandfronten: Inte helt okej.

Här är mina dojs även. Får se hur det blir med dom. Kanske byter, annars gör jag inte det ;)





Unt this is min ryggsäck:




Black



Har även en midjeväska som man kan ta av! Hahahahahhaa.... Garvade inombords. Midjeväska is the shit... Vet dock inte hur man får loss den, men vi får väl umgås lite, jag och ryggsäcken, så får vi se...

Igår var det planering, och matlagning, mest matlagning. Innan dess, häng med boyfriend och tv-spelsspelande. Tur att jag inte har ngt sånt hemma för jag skulle lätt kunna bli beroende!

Nu ska jag nog skriva under en massa grejor för resan, kanske inresevisum till USA där man får svara på frågor som "Har du varit med i en vårdnadstvist och sedan kidnappat barnet/hunden ifråga?" "Äter du knark?" "Är du homosexuell (alternativt har du varit i kontakt med djävulen?)...Typ iaf....

Fred!

Bye bye visdomstand!

Aj aj visdomstand. Eller brist på sådan rättare sagt. Ser ut som en hamster på ena sidan. Mycket snyggt. Får bara käka flytande i typ 4 dagar. How will i survive i wonder? Bantningsluncher is the shit. Fast man vill ju inte gå ner i vikt. När jag uttryckte denna oro för mormor igår, och sa:
- Asså jag kommer ju typ gå ner 5 kg denna veckan
sa hon:
- Jaha, men det gör väl inget?

Schysst...

Nu: TV-serier hela dagen...

Peace så länge!

En och två månader kvar!

Haha vääry long time, no see...

Jaja, inte haft så mkt att skriva om och det har jag ju iofs inte nu heller. Men är lite kär. I en låt. Och vanligt kär också, men nu var det ju låten jag menade:

James Morrison – You Make It Real

There's so much craziness
Surrounding me
There's so much going on
It gets hard to breathe
When all my faith has gone
You bring it back to me
You make it real for me

When I'm not sure of
My priorities
When I've lost sight of
Of where I'm meant to be
Like Holy water
Passing over me
You make it real for me

CHORUS
And I'm running to you baby
'Cause you are the only one who'll save me
That's why I've been missing you lately
Cause you make it real for me


Bara för att den är rolig att spela på la guitarra (övar spanska...)

Även denna är ju grym:  Mika – Happy Ending

Och dom här,  som alla säkert har sett nu, men jag älskar dom!





Jaha och så var det bara en månad kvar på jobbet kvar att genomlida. Wohoo, grattis till mig.

Mysigt hemma är det också. Inte.

Ikväll ska jag iaf träffa A och H. Längesen jag träffade H! Dåligt :P

Pratade med S idag även! Gjorde mig mycket glad! Saknar henne mucho! Vill verkligen åka dit nån helg, får se till att  det blir av helt enkelt!

Lite sko panik, måste ha bra vandringskängor! Och måste även vaccinera mig. Mot en massa dödliga och icke-dödliga sydamerikanska farligheter. Finns det något vaccin mot utländska mördare/våldtäktsmän/rånare/jobbiga försäljare/annat löst folk och farliga grejjer? Gör den sprutan isf ont? Asså jag bara undrar...

Snart bara 2 månader kvar. Ojojoj.... Börjar kännas nu kan jag säga!
Jaja, det var nog allt jag hade för tillfället :P Kul osv =)

Freeeed(ag)!

Saker jag hatat idag, mm. mm.

Antal:
...vurpor jag gjort: 1
...backspeglar som gått sönder pga vurpor: 1
...branta backar jag puttat moppen uppför: 5?
...gånger jag gått uppför branta backar sedan jag insett att jag aldrig kommer komma upp med moppe(jävlen): 10
...gånger dom på radion konstaterat att "det snöar mycket ute": 50 000 uppskattningsvis, kanske fler
...gånger dom på radion sagt att det utfärdats en "varning för allvarliga störningar i viktiga sammhällsfunktioner": 10 000
...gånger jag tänkt att jag pga detta kanske inte borde vistas utomhus: 10 000

Saker jag har hatat idag:
- Snö
- Moppen
- Alla människor i bilar som åkte förbi mig
- Alla människor som var innomhus
- Mitt jobb
- Landet jag bor i
- Snö
- Post

Saker jag fått idag:
- Köldskador på händer och kinder
- Blåmärken på knäna efter ett mycket ofestligt fall
- Utbrott på snön
- Utbrott på uppförsbackar med snö
- Utbrott på nedförsbackar med snö
- Dödslängtan

Kul dag och så...

Inte peace iaf...

Lumumba! (Eller: Danmark November 2010)

Härmed följer en sammanfattning av Danmarksresa nr 2 år 2010:

Slutade jobbet halv 4 på torsdag eftermiddag. Slängde mig i bilen hem, åt, packade det sista (som om väskan skulle få mer tomt utrymme om jag väntade tills precis innan jag skulle åka... det fick den inte).

Kom till F prick halv 5. Lite omorganisation krävdes för att få in min väska, men allt gick bra, vi stängde bagageluckan fort.

Sen åkte vi. Ångesten i baksätet släppte ungefär i Kungsbacka efter att vi hade åkt förbi några av F's jobbställen och jag hade sett den sista CM-bilen. 5 timmar, två Toblerone, en film, en båtresa och mycket lite sömn senare kom vi äntligen fram. F var lite kinkig (haha roligt ord) för han hade sovit. Vi däckade i säng ganska direkt efter lite käk och en uppmaning om att F's mormor (här: mormor) inte behövde väcka oss på morgonen innan dom skulle åka och fixa för kalaset eftersom vi kunde fixa frulle ("morgonmat") själva.

Kl 9 nästa morgon knackade det (hårt!) på vår dörr och jag vaknade med ett ryck. Mormor säger:
"Vi åker nu!"

Sen var det inte så lätt att somna om...

Vi hade bestämt att vi skulle åka till Köpenhamn på fredagen så det gjorde vi. Tåget tog lite mer än en timme (fick sedan reda på att det fanns snabbare tåg, men när man är van vid A-såspendeln så är det inte så lätt). Tåget var försenat ca 20 min så vi roade oss med att ta kort på "när vi var glada", ehh... Min idé såklart.

När vi kom fram gick vi ut på gatan och tänkte att "vi kommer väl till Ströget om vi bara går", och F visste att man skulle gå rakt ner för en gata. Så vi gick. Och sen gick vi. På båda sidor var det sexbutiker. Och fler sexbutiker. Och så en cykleaffär och ett kebab-ställe. Och sen fler sexbutiker.

Vi kom liksom aldrig till Ströget. Sen hittade vi en cool grafittimålning och sen gick vi och käkade (inte i en sexbutik, eller på ett sexcafé om det nu finns, utan på ett rättså nice ställe) och sen gav vi upp och gick tillbaka. Jaa, förbi alla sexbutiker igen (F hade hittat något han ville kolla på) (hahahahahahahahahah). 

Det visade sig att vi hade gått åt helt fel håll och gått på Sveriges motsvarighet till Andra Långgatan fast storlek XL. Jaja, nästa gång går vi rätt ;) Fick dock inga skamliga förslag. Vet inte riktigt hur jag ska ta det? Tyckte dom inte att min pojkvän var tillräckligt snygg? (Hahahahah)

På kvällen käkade vi middag med mormor, A, J och J. Sen cykelade vi iväg till E och V som M och I bodde hos. Där fick vi smaka på öl-likör. Gott faktiskt! Vi fick också höra om hur E och V hade demonstrerat mot Barsebäck ("Vad ska väck? Barsebäck! Vad ska in? Sol och vind!"). Festligt!

Lite små-fulla cyklade vi sen hem. Jul-ölen hade släppts den dagen så det var livat på stan vill jag lova!

På lördagsmorgonen fick vi sova ostört tills vi vaknade. Sen var det dock full fart. Vi gick in till stan och F köpte kläder. Nu behöver han inte köpa mer på ett halvår (hans ord, inte mina, men snygga var dom iaf!). Sen var det dags att göra sig iordning för kalaaaas. Hämtades upp av J och J, och den ena konstaterade att jag var snygg, men det hade varit ännu snyggare med blått och vitt (jag hade gröna och svarta kläder...), hahaha!

Kom till kalas och hälsade på alla. De flesta trodde att dom hade träffat mig förut eller att jag var F's kusin.

Middag sen. Satt med F's kusiner, F mfl mfl. När vi hade ätit skulle vi tydligen dansa Zumba! Det var en upplevelse att se 25 gubbar (dom flesta 50+) skaka rumpan med stor inlevelse kan jag säga.

Vi svenskar sjöng en sång komponerad av M och I mfl, melodin var "Jag vill vara din Margareta" som pianisten som spelade hela kvällen, faktiskt kunde, sin danskhet till trots ;)

Det serverades vin och julöl och lite senare på kvällen blev det även "vanlig" dans. Sedan skulle alla ställa sig i en ring, männen i en ring och kvinnorna i en ring innanför. Sen skulle man gå åt olika håll och dansa med den man hamnade med när musiken tog slut. Typ. Leskigt...

Mot slutet av kvällen hade dom flesta gått hem. M var dock fortfarande på festhumör och bad A om en "Lumumba", dvs en drink med någon sorts sprit och chokladmjölk. Det fick vi allihop. Den var ganska god.

Vi stoppade tygblommor i bh-n av någon anledning ;)

M drack dock inte upp sin  lumumba utan fick istället med sig den i en ginflaska. Det var livat i taxin på vägen hem kan jag säga ;)

Vaknade kl 12 dagen efter och hann i princip gå upp och packa innan vi skulle tillbaka till festlokalen för att käka lunch. Varken jag eller M var speciellt sugna på chokladmjölk...

Sen var det hejdå till alla, packa in sig i bilen, och bege sig hemåt.

Jaa det var en sammanfattning som kanske inte gjorde helgen rättvisa, men riktigt grym helg iaf!

Nu: fat-camp Sverige som jag brukar kalla det ;) Behöver ett fat-camp själv tror jag efter all choklad på mackan till frulle ;)

Peace out!


Pinsamt

Nu har jag sett alla avsnitt av "Kungarna av Tylösand". Pinsamt. Går och lägger mig!

Peace

Snart: Danmark och högklackade skor

Nu är det bara typ 20 timmar eller nåt kvar till Danmaaaaark! Wiiiie =)

Har provat lite kläder. Ska tydligen ha högklackat på mig... Kommer ju börja frysa eller få ont i fötterna och byta efter en timme eller nåt, men någon kanske hinner se det ;)

Har även spenderat en del kvalitetstid med min nya telefon. Känns helt okej osv osv.

Jäklar vad hungrig jag är. Så åt man liksom middag för kanske två timmar sen.

Kul var det inte att få en hagelskur i huvudet (och ansiktet) idag på rundan. Gråbo (där solen aldrig skiner) fortsätter att överraska (negatvit). Blivit lite bortskämd bara efter allt bilkörande förra veckan. Mer sånt så kanske jag till och med överlever mitt vikariat ut, vem vet!?

Very seriös träning now days btw. Fast inte nu på några dagar framöver då. Snarare choklad på mackan och kotletter stora som små kalvar. Lär ju överleva det med ;)

Jaja, peace out, nu måste jag ha något att äta! Pannkakor med...? (Jaa, hur var nu Danmarks nationalsång, A? ;))


RSS 2.0