Förkylning, hemtentor och Lisa Ekdahl

Fortfarande förkyld. Numera uttråkad. "Pluggat" hela dagen. "Plugga" betyder att man sitter och stirrar på word (där det var tämligen tomt) och sedan chattar med O och lyssnar på Lisa Ekdahl. Typ. Kaffe ingår också i begreppet.
Mormor kom och hälsade på. Hon ville få ut mig på en promme. "Ser jag ut som någon som vill gå på promenad?" sa jag inte, men jag kunde ha sagt det, eftersom det också var mormor som skulle köra mig till vårdcentralen, för att jag ÄR SJUK. Ojoj...

Till vårdcentralen för att kolla halsen, fast jag inte har så ont alls nu. Tänkte att det skulle ta jättelång tid och fick mina farhågor bekräftade då jag anlände och möttes av en ogenomtränglig vägg av pensionärer. När jag tagit mig igenom och kommit ut relativt välbehållen på andra sidan visade det sig dock att alla gamlingar var där för att vaccinera sig mot svininfluensen, och jag var den enda som var där för att jag faktiskt var sjuk. Säger rätt mycket om pensionärer? ;)

Hade inte halsfluss iaf men dom stack mig i fingret. Tur att det var på högerhanden...hahahahahaha...

När jag väntade på att mami skulle hämta mig (väntade i 20 min. Det. Var. Kallt.) körde dom två gamla människorna på sina pensionärsmoppar förbi mig. Jag visste inte vart jag skulle titta så jag tittade på dom, nickade och log. Sedan skrattade jag inombords, för att dom är så söta :P

Idag har jag och O även analyserat våra liv och låtit Lisa E. styra våra hjärnor lite. Även "Sex and the city" fick vara med på ett hörn. S är verkligen Charlotte, jag är Miranda och O är Carrie. Och så är det bara :P

Jag fick precis höra vääääääääääärldens roligaste sak, som absolut inte kan komma från någon annan än min kära mor. Hon har en döv praktikant på sitt jobb för tillfället, och därför frågade hon mig om jag kunde lära henne hur man säger typ "hej" och så på teckenspråk, eftersom jag kan lite.
Jag sa att jag intte visste hur man säger "hej" men visade iaf hur man säger "tack".

Dessa fakta lyckades min mamma självklart blanda ihop och hon har alltså sagt "tack" istället för "hej" hela veckan. Dessutom berättade hon också för sin chef hur man "säger" "hej", idag när han skulle prata lite med praktikanten och hennes tolk. Han kom alltså in och sa "tack", och så sa han till tolken att han precis lärt sig säga "hej". Tror att detta måste ha varit ganska roande. Hahahahahahha Det var det iaf när mamma berättade det för mig.

Blev dock inte speciellt förvånad eftersom min moder också är den kvinna som irriterat frågat sina anställda om de inte kan "vända på cd-skivan eftersom dom hade lyssnat på den 100 ggr". Herre Min Gud...

Ikväll blir det F's place, men jag är lite rädd att jag ska smitta eftersom han berättade att hans "emunförsvar" är lite dåligt. Jag har faktiskt aldrig sett ngn emu när jag varit där men om dennes försvar är dåligt är det kanske bäst att jag bär munskydd. ;)

A berättade för mig om en dröm hon hade drömt i natt. jag fick lov att citera den ordagrannt som hon skrev i sitt sms:
"Inatt drömde jag att jag födde barn på ICA Servett men när det väl "kom ut" så var det en sån där lite låda med fina champinjoner. Så skulle jag ta hand om dom men jag kunde inte hejda mig själv från att äta upp dom, en i taget och sen när det bara var en kvar så tänkte jag "okej, nu får jag INTE äta upp den här, det är ju faktiskt mitt barn". Och då satt jag plötsligt i bilen och skulle backa ut från parkeringen. Och samtidigt som jag backar på en annan bil så kör jag över den sista champinjonen! Haha ;)"

Herregud, kommentar överflödig?

Nu ska jag läsa en artikel så att jag kan bli klar med min (fucking) hemtenta någon gång detta året. 

Imorgon kommer S hem föresten! Kuuuuuuuuul!! =)=)

Dagens låt är "Tänk inte mera" med Lisa Ekdahl

Blunda och känn - vad du vill göra
Låt inga röriga tankar få störa
Blunda och känn min vän, för jag vet
Då tanken är luddig är känslan konkret

Så slut dina ögon min älskling
Glöm allt du läst, allt du hört
Kunskap är makt har man sagt mig
Men jag säger, makt har kvävt oss och förstört

Jag säger makt är för dom utan tillit
Makt är för dom utan tro
Så blunda och lyssna mot hjärtat
Där finns din väg till kärlek och ro

Där kan man va! ;)

Peace, aa du vet, fred på engelska...
 



Catch up

Konstig start på denna vecka. Lång dag i skolan igår. Vi har nog blivit bortskämda ;)

O var bakis och ännu mer disträ än vanligt. Min mage kurrade bara lite. Vi åt i vilket fall en mycket smaskig och näringsrik lunch (bröd som vi doppade i mjukost och potatissallad, drickyoghurt, sallad för O och frukt). Vi konstaterade även att vår klass är lite för lättroad. Eller så är det vi som har dålig humor. 50 mot 3? Vad tror ni?

På vägen hem blev vi nästan ovänner, men bara nästan.

Väl hemma var det deg som gällde (tyvärr inte kakdeg, utan vanligt deg), sent träning och sen hem till F. När jag anländer till denne möts jag av någon som på pricken liknar F, men som absolut inte kan vara samma person. F-look-alike har nämligen på sig ett par byxor i normal size. Döm av min chock när jag märker att det faktiskt är F! Jag ställer därför den oundvikliga frågan:
"Vems är dom där byxorna?"
Hahahahahaha!

Vi köper glass, äter glass och degar i allmänhet.

När jag ska hem kommer jag (såklart) fram till en av Lerums alla rondeller. Jag känner av olika anledningar att denna rondell symboliserar mitt liv, och att hur framtiden blir beror på hur jag väljer att handskas med detta farthinder (detta kom jag självklart inte på nu efteråt...men det var det väl ingen som trodde?) och jag kände mig lite wild and crazy. Eftersom jag också lyssnade på "Black or white" tittade jag i backspegeln, och då jag inte såg till en enda bil eller människa, körde jag helt enkelt igenom rondellen fast åt fel håll.

Wohooo :P

Somnade och drömde en hel massa konstigheter.

Idag har det varit hemtenta all day long. Seegt. Och jag har inte kommit så långt heller, för det finns ju så mkt annat viktigt att göra, som att lyssna på musik eller vara inne på FB....

Jag blev även dissad av min bästa fika-vän (och tillika också bästa vän i allmänhet), E. Inte okej!

Jag och O hade ett seriöst samtal på msn och när vi pratat klart kände vi oss båda lite klokare och mer insiktsfulla. Vi tänker så bra ihop! <3   ;)

Min insikt blev att jag är rätt puckad ibland, och jag undrar vad jag egentligen pysslar med...

Det. Var. Bra.

Lasse-citatet för idag är från "Min helande tröst":

Jag släpper din hand
för ett helt vanligt återfall
för att få nåt förstört
det var fel som jag sa, det är sant som du hört

Kära vänner i ljus och i mörker
i växlande väster och öst
är ni alltid mitt hopp och min helande tröst
min helande tröst

Här vänder sig skyn
till den som kan tro genom tegel
jag droppar en krona från bron
och önskar mot flodens vibrerande spegel

Ni reste mig upp
och jag lämnar en börda därhän
i en främmande stad
nånting har sin början, men jag vet inte vad


Detta skrattar jag åt idag:





Sjb!

Fred på er =)

Höstfest all night long!

Så var det fest i Norse igen. Sommar-nostalgi? :)

Vi anlände kl. 17.37 efter en ytterst intressant bilfärd med A's pappa (som lyckades höra "Y ska flyga till Zürich" när A sa "Y pluggar till jurist", mycket underhållande för oss som inte var inblandade...).

(Undrar även vart alla Blådjur tagit vägen. Har inte sett mycket av dom på sistone alltså...)

Vi käkade thai, korkade upp vinet och började göra oss iordning (vilket tog typ...2h? Man vill ju inte överarbeta liksom!)

Det kom lite folk, vi drack lite mer vin, och så kom det lite mer folk. Vi dansade i vardagsrummet och återupplivade "Mjölka kossan", "Mjölka tjuren", "Lilla Bollen", "Tvätta tvätten" mm.
Vi tog även en hel del kort där vi försökte se snygga ut. Vi misslyckades ganska fatalt med detta, och sen gav vi upp. Då blev det till och med värre ;)

Jag och M gjorde sms-roulette. Vi skickade "Hej snygging utropsteken. Vad händer ikväll frågeteken" till random personer i våra kontaktlistor... hahahaha, M, varför är det alltid vi som gör sånna saker? :P

Sedan hände det en hel del men inget speciellt ;) Vi drack tequila vilket säger rätt mycket. Jag fick en drink över huvudet, men vid det laget brydde jag mig inte nämnvärt. Tur att det var rom och cola iaf, och inget äckligt ;)

Jag och M jobbade på vår hälsning och jag och D hittade på en egen. K berättade att han snusar ibland när han dricker för att "det är mer ekonomiskt". Intressant...

Jag och S går ut och "röker" (vilket betyder att S röker och jag pratar och ibland gråter vi) och jag bad S blåsa rök på mig, av någon anledning.

Jag inleder även ett samtal med N, men sen börjar jag frysa och föreslår att vi istället ska gå in på toaletten. Sedan sitter vi där inne och diskuterar livet, förhållanden och avsaknaden av sådana, ett bra tag. Tror inte vi kom fram till något vettigt, men vi sa varandras namn upprepade gånger för att visa att vi verkligen var allvarliga (?). Vad vi pratade om i detalj är mellan oss (jag kommer alltså inte ihåg...). 

Efter detta samtal vet jag inte riktigt vad jag gör, men det inkluderar iaf alkohol. Sedan hade jag ytterligare allvarliga samtal med F där min mest använda fras var "Jag vet inte". Verkade säkert väldigt intelligent. Jag beordrade (tydligen) S att hålla vakt utanför dörren till pappa-doktor-S's rum. Fråga mig inte varför. Haha
Folk bankade på dörren stup i kvarten men vi hade tagit in nyckeln. Hehehehehe.

Vi fick sedan påhälsning av ett helt gäng av män (5 st?). Trevligt!

När vi till slut kom ner till nedervåningen hade dom flesta gått hem (några hade E brutalt slängt ut för att dom drack direkt ur vårt juicepaket. Det är min bitch det ;) Vi passade dessutom på att slänga ut andra som nog intagit sk. förbjudna substanser. Agressionshantering vore ngt att lära sig?

När alla som ska gå har gått äter vi och går sedan och lägger oss. Jaa, alla utom O och E då som lyssnar på tysk house, eller något annat som är fantastiskt irriterande när man ska sova.

Jag vaknar vid okänd tidpunkt och är fruktansvärt sugen på juice. Måste gå ner och dricka ett glas. Sen borstar jag av ngn anledning tänderna. Inte att rekommendera!

Sedan somnade jag om och drömde att ovan nämnda killgäng kom upp för trappan. Döm om min besvikelse när jag vaknar och märker att det bara var en dröm. Hahaha

Skickar ett sms till A som ligger i rummet brevid där jag säger att jag är hungrig och frågar om hon är vaken. Detta är vad jag får till svar:
"Jag förstår. Jag är också hungrig. Och det blir inte bättre av att jag ligger och läser senaste upplagan av "Våra matsvampar". Mycket smaskigt i den vill jag lova. Extraordinärt fantastiskt!"
Detta framkallar skrattanfall hos mig som förmodligen väcker människan brevid mig :P

Vi går tillslut upp och tar itu med de ca 300 öl burkarna och resten av sviterna efter festen. Sedan äter vi mackor, med eller utan fantastiskt äcklig grevéost (den omtvistade) och pratar om gårdagens bravader.

Jag  undrar varför jag skrivit att N är "för vågmästarhalsig" på min mobil, och vem som sa det.

När vissa åkt hem och andra (jag och A) stannat kvar lägger vi oss i soffan (efter att vi övergett vår favvo-plats på köksbänken) och gissar lottonummer. Tragiskt! O hade hela två rätt, A hade ett och jag hade inte ett enda. Men så la jag inte heller ner min själ i det...

Sedan somnade jag sittande i soffan.

Nu är jag iaf hemma, välbehållen men med huvudvärk för att påminna mig om hur kul jag hade igår :P haha

Pink får stå för denna dags låt-citat, sorry Lasse.

"U + Ur Hand"

I'm not here for your entertainment
You don't really want to mess with me tonight
Just stop and take a second
I was fine before you walked into my life
'Cause you know it's over
Before it began
Keep your drink just give me the money
It's just you and your hand tonight

För att hon är bäst, jag gillaré :P

Betyg på party-kvällen: 6/10, heeelt okej, men "vi missade ju hela festen" hahahahah ;) 

Ett citat från i fredags föresten. Jag och O pratar om hur man varken behöver ligga på 0 eller 100% när det gäller en massa saker.

O: Jag ligger ju på 0 för tillfället.
Jag: Jaa, men det är ju svårt att ligga nånstans överhuvudtaget!
Hahahahaha

Vi kom även på den extraordinära idén att man kan uppfinna en slags medicinsked fast för tequila. Denna sked skulle då ha en lite skål för salt och en citronhållare. Vinnande koncept? Kom ihåg var ni läste det först...hahahahaha

Nu ska jag ägna min fulla uppmärksamhet åt min nyinköpta snusklubba och leta upp några nya Gossip Girl-avsnitt :)

Peace, see ya, don't wanna be ya, osv osv

En helt vanlig fråga?

Btw, så kan en helt vanlig fråga en helt vanlig kväll hemma hos familjen L se ut såhär:

Jag: Mamma vet du vart min tandborste är?

Och ett helt vanligt svar kan då vara:

Mamma: Ja, i besticklådan!

Och den helt vanliga (?) reaktionen blir:

Jag: Okej...

Häxor och longboard!

Tiiiiiiiidig morgon. Uppe i gryningen (på allvar denna gången, 06.00!) för att åka till skolan. Semmi var det idag. Vi var nog sämre än någonsin. Eller, alla var dåliga, men jag och A konstaterade att vi nog var sämst...Vilket får mig att tänka på det gamla uttrycket (som jag just kom på):
"En dålig elev är också en elev!"

Detta tankesätt var återkommande under dagen, fast ordet "elev" byttes ut mot "äpple" och andra mindre bra ord ;)

Jag skrattade även mycket åt min felsägning, som inte alls var rolig egentligen:
"Jag pratade med henne för inte alls längesen och då sa hon...", sen kom jag på att det visst var ganska längesen, och att det i vilket fall var konstigt att säga så. Dessutom var jag rätt trött, på ett flummigt sätt, så jag fick självklart ett skrattanfall.

Något annat som var roligt på tåget hem, och som är roligt i allmänhet är att byta ut negativt värdeladdade ord till positiva, typ "Jaa men det vore ju fantastiskt tråkigt" eller "Jag är fantastiskt trött!". Det är även roligt att använda uttryck som "Herrejistanes" och "Sannerligen" som är tant-laddade. Prova själv, det blir jätteroligt ;)

Förövrigt spekulerade jag i huruvida det var något som liknade händelserna i boken "Häxorna" på gång på vår spårvagnshållplats. (För obildade: Boken handlar om häxor som är utklädda till snälla tanter). Väldigt många tanter ute iaf, om dom var snälla eller inte förtäljer inte denna historien (men i boken är dom elaka så jag höll mig på visst avstånd).

Sedan var det handling. Jag köpte äpplen och schampoo, A köpte sesamfrön. Herregud, vad händer? Vi sparar oss till fredag (och den rätte? hahahahahaha eller nåt).

Hem och städa för att ta emot manligt besök i form av F. Kaffe. Blev sedan utsatt för lite sån där hiphop-musik, och han blev utsatt för lite av min longboard-åkning. Han fick mest agera bromskloss. Fair utbyte? :P

Även min kära mor provade att ställa sig på brädan. Det var lite mer än vad mina nerver klarade. Hon är ju liksom inte helt ung längre...

Efter det var det jobb. Inget blod denna gången som tur var.

Spontan tanke: Varför har så många bönder i "Bonde söker fru" dubbelnamn? Per-Jörgen, vem heter det liksom? (Svar: En av bönderna i "Bonde söker fru")

Spontan fråga: Varför kollar jag på "Bonde söker fru?" (Svar: Försöker undvika det men har datorn i vardagsrummet...)

Längtar till lördag =)

I väntan på helgen kan ni kolla på detta:




Idag har jag inte lyssnat på någon Lasse-musik faktiskt, utan mest obestämbar hiphop, Pink och Lisa Ekdahl.

Musiktipset blir därför: "I don't believe you" med Pink för att hela hon är BRA!

So long! Stay Strong!

Peace!

Juicy

Citat av A när vi pratar om pluggandet:

"Vi är som apelsinjuice, jag är utspädd och du är koncentrerad!"

Kuuuuuuuuuuul!!!

Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta...Jag och E får fundera på det! (Jag skrattar iaf nu, av bilden i mitt huvud...)

Peace föresten!

Söndag 18.10.09

Söndag. Punkt.

Uppe i gryningen (11.30). Väcktes av telefonen. När jag flyttar hemifrån ska jag inte ha någon telefon. Folk får komma och hälsa på om dom vill något!

Helgen: Lugn fredag. Lördag var det jobb. Gick väl bra. Gillar deg innan utgarderoben ;)

Sedan var det fika för att fira H. Mötte upp H, A, E, W, M och S på café i Vasa. Kulkul! Men vad kan det bli annat än kul i det sällskapet? ;)

Grattis H, på födelsedagen (för den är idag)!!!

Och grattis till E som fyllde år igår också på samma gång!!!

I bilen på väg hem från stan sjöng vi för full hals och dansade i baksätet. Jag och E lärde W "BK-barn i baksätet-dansen" och han uppskattade det! När vi lämnat av alla Lerums- och Floda-kids tog jag och E ton till "On and on", min hatlåt. Det är fantastiskt roligt, och väldigt lätt, att sjunga falskt till den låten vill jag lova!

Några citat och annat roligt från denna helg:

K: "Jag älskar heta, muskulösa gymnasister!"  (Menade gymnaster hoppas jag...)

A, när vi kollar på Idol, om en av deltagarna: "Hon ser ut som han i "Snövit". Han den långa."  (Vill bara påpeka att sagan heter "Snövit och de sju DVÄRGARNA")

A, när vi var och handlade, pratade om en avokado: "Men den här var ju himla fin!" (Jag bryter ihop i skrattanfall...)

Har även fått veta att A försökt skriva sitt namn i snön nån gång när hon kissat ute på vintern. Nästa punkt på min "Att göra-lista"!

Jag ska börja prenumerera på Moore. Står en hel del manliga visdomsord i den tidningen alltså...Men man ska inte hålla tidningen för nära ansiktet om man inte vill riskera att utan förvarning få ett par bröst i ansiktet. Har egna, tack!

En av M's kompisar från Hufvudstaden, men som bor i Gbg, kom och hälsade på oss när vi fikade. När hon skulle gå sa hon:
"Hejdå, gör inga killar med barn!" Det tyckte jag var roligt.

Nu måste jag göra ngt vettigt, typ plugga eller städa eller både och kanske...Tills vidare, enjoy denna dags Lasse-citat/textutdrag ur "Söndag 13.3.99", för den är sjukt bra!

"Hon känner efter om det här är att vara fri
Om det här är ett liv med någon mening i
Det är ingen som tjatar längre
Det är ingen här som ber henne stiga upp

Hon går och plockar och hittar sina gamla brev
Lite konstigt att läsa om gamla planer när hon vet hur det blev
Nu är det ingen som skriver längre
Det finns ingenting här som är värt att skriva upp

Ändå känns det som om hela världen sjunger

Har du kommit nånstans
Har du sumpat din sista chans
Är du framme nu
Har du valt en väg att gå
ett mål att sikta på
är det verkligen du?
Är det verkligen du?"


Lyssna!!!

Och veckans mantra blir, kort och gott: "Whatever" vilket betyder att det inte spelar någon roll... (Jag får vara mystisk ibland om jag vill, för jag är så öppen för det mesta :P)

Valar och droppställningar

Fantastiskt rolig dag! Noot. Men den hade sina ljusglimtar.

Roligheterna började redan så fort jag gick ut genom dörren. Det var typ -20 grader ute, men jag knallade glatt, men huttrande, ner för Slätthultsbackarna. Hämtades upp av A, åkte till Lerum, och parkerade längst bort på parkeringen som var näst längst bort. Den närmaste lediga parkeringsrutan. Vad gör allt folk liksom, har dom inget hem att vara i?

Rutan var dessutom strategiskt placerad under ett träd. Återkommer till detta.

Tåget var 5 min sent. Det är som om Västtrafik inte är medvetna om att de har sina tågspår förlagda i Sverige, för de verkar bli lika förvånade varje år så fort det blir lite kallt, eller snöar. Kanske borde upplysa dom om läget, av ren omtänksamhet menar jag!

På stationen hittade vi E. Trevligt, trevligt!

I Göteborg hittade vi till slut O som hade haft mycket trevligt sällskap på sin tågresa...Vilket osökt fick oss att tänka på rödvin och korv, vilket INTE var så trevligt kl. 10 på morgonen.

Gästföreläsning. Inte så värst intressant. I pausen läste vi Metro. "Dagens puss" framkallade skratt.
"Jag är din val, och du är min valjägare"    Eeh, kinky?

Och sedan blev det lite hotfullt:

"Till x: Jag hoppas inte att det är min fru du älskar och åtrår. Ta någon som är ledig istället"

Haaaaaaaaaaahahahahahhaha, vem skriver sånt? I METRO?

Vi kom även fram till att fågeln i Lejonkungen heter Zazo, och att jag och O var två dagar sena. Effektivt värre!

På hemvägen var det också roligt, och vi mötte upp både E och E på tåget. E hade köpt nya nöd-mint till mig eftersom mina så mystiskt tagit slut under någon "rolig" utekväll.  

Jag och A hoppade av i Lerum och fann att optikern hade lunchstängt. Vi fann även "vår" bil täckt av löv, eftersom den som sagt stod under ett träd. Jag lekte "car-wash" när jag tog bort löven. Hett vill jag lova!


På Servett lyckades jag hitta en halv muffins, men jag och A fick slåss för våra bullar med pensionärerna, som vi antog stod och hostade i dem... "Det är precis det här jag pratar om!"

Tydligen hade alla pensionärer och gamla människor fått sina rabattkuponger idag och bestämt sig för att handla precis samtidigt som vi.

När jag och A stod och klämde på alla avokados som fanns såg jag en gammal människa som kom in. Eftersom ett fruktbord var i vägen så såg jag inte så mkt av honom, men jag såg att han hade någon sorts metallpinne brevid sig. Min första tanke var att det var en droppställning. Jag höll nästan på att kvävas av skratt när jag kom på att det var en liten kundvagn (en sån som barn brukar ha) och jag hade ju inte sett själva vagnen utan bara stolpen med flaggan på.

Vi stod i kö i ungefär två år på grund av ovan nämnda rabattkuponger, och vi kom fram till att vi valt fel kö. Vi kom även fram till att man ibland gör dåliga val, allmänt liksom. När vi råkade nämna en viss persons namn vände sig en kvinna före oss i kön, om och kollade på oss. Det var säkert denne persons mormor eller något, vår vanliga otur menar jag... 

När A skulle lägga upp sina varor (två påsar nötter, två avokados samt schampo och balsam) sa hon "dude" en gång för varje vara hon la upp. Detta framkallade ytterligare skrattanfall hos mig och jag sa sedan "sweet" en gång för varje vara jag la upp (nötter och en lunch-grej). Tror att folk blir rätt trötta på oss ibland alltså...

Hem, och sen jobba.

En unge började blöda näsblod och jag trodde hon skulle förblöda. Det gjorde hon inte.

Sedan ska jag be att få göra ett tillägg till barnkonventionen (eftersom jag är BK-ambassadör, så får jag det). Tillägget lyder:
"Alla barn, och deras föräldrar, ska konstant ha tillgång till godis."
Detta verkar nämligen vara den allmänna uppfattningen i samhället. Det måste vara så, för annars skulle inte alla föräldrar bli sura när jag vill gå hem kl 19.35 och börjar gå ut och stänga kiosken, och dom stått och pratat i 10 min utanför. "Ska du gå nu!?, Lektionen har ju inte börjat än!" fick jag höra idag.
"Nähäääää!!! Förlåt mig! Det är klart att ni ska få erat godis när ni vill! Jag kan stanna till 12 i natt om ni skulle bli sugna då!" sa jag ju INTE...Men jag ville säga det!

Sedan fattar jag inte varför man låter sina barn köpa hur mycket godis som helst fast dom verkligen inte behöver det. Men det är ju inte mitt ansvar dock...

SÅ. Nu har jag avreagerat mig lite på det.

Dagens Lasse-citat är ur "Kom änglar", den allra första låten jag hörde och började gilla. (Den första i raden av många :P):

"Och där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat"

Här kommer den i Youtube-version också, för den är så jäkla bra! (Word!) (Eller? Hahahahahah)

Peace out mtf!

Life is...

Nu ska jag använda ett uttryck som jag lärde mig när jag var 14:

"Life is like a dick, fuck it when it's hard"

Hahahahahahaha, lika roligt nu som då :P

Och dagens Lasse-låt. Jag och O har roat oss med att sätta in valfria namn ur vår bekantskapskrets istället för dessa namn.  ;)

"Dom sista drömmarna del II":

Susanne du brände alla skepp
tills ingen orkade vara din vän
du blåste ut varenda ljus
och tänkte nu och aldrig sen
du ville bort du ville ut
aldrig sen aldrig förut
du skulle bränna allt ditt krut
men Susanne snart är det slut
då får du börja om igen

och Magnus du visste vart du skulle
men du visste inte hur
du ville inte bli som farsan
med diplom och professur
nu sitter män som din far
och doserar din mentala kur
du tappade din tråd
jag har inga goda råd
jag ber till gudarna om nåd
det kan va jag som står på tur

Vita mössor flög i luften
nittiofem när våren kom
och Jonas stod på skolgården
och sa jag blir aldrig som dom
dom kan söka sina svar
i dom böcker som dom har
i dom pengar som dom spar
men sen när fruarna drar
då får dom ändå börja om

Karin ville ägna sig åt omsyn
i nåt volontärförband
men hon sjönk själv ner i djupet
och såg andra ro iland
Karin inget gick itu
livet pågår här och nu
så ta dig samman kära du
världen väntar på din hand

Anders går och drömmer
går i väntans tider än
han går och väntar på att lyckan
väller in med kärleken
Anders bli vad du vill bli
det här är självbedrägeri
ingen annan gör dig fri
inte nu och inte sen

och Linnea vi som sa
sida vid sida ska vi gå
om du ville mig nånting
så satt jag tyst och hörde på
men det var du som sa till mig
att jag ändå aldrig skulle förstå
säg aldrig så igen
det gör ont i mig än
jag ville verkligen va din vän
det var du som lät mig gå

Läääängtar till 1 november (konsert) =)

Peace så länge!

Lasseeee

Lars Winnerbäck - Om Tiden Vill Ifatt.

Pang in i kaklet, och han har ord för allt man kan tänkas känna!

I say no more!

Hahahaha

Hahahahahahah. Jag berättar för mamma att vi var på Chez i fredags. Hon berättar att E's mamma och pappa "föräldrade sig där". Hahahahahahahhahahaha

(For dummies: Hon menade att dom förlovade sig...)

Friday night live...

Friday night sammanfattas härmed.

Först var det jobb. Jag och E åkte tåg och lyssnade på andras telefonsamtal. (Tex. "Jag får se om jag hittar några tjejer som jag kan ta med mig hem ikväll", eller vad var det? :P)

I garderoben på Lisebergsteatern var det party. En mamma och hennes dotter kom och hängde av sig sina jackor. Jag tog betalt. Dottern (förslagsvis 7 år?):
-Kostar det pengar?
Mamman: Ja, allt kostar pengar vettu (skrattar).
Dottern: Till och med att hänga upp kläder på en galge?

Jaa, life's a bitch, lika bra att lära sig tidigt ;)

I pausen kom det upp några killar och tjejer som hade varit på Hardcore Superstar-konsert i Lisebergshallen. Dom frågade om dom kunde köpa t-shirts på teatern. Tror dom förstod att så inte var fallet när som såg medelåldern på gästerna (60+). Sedan kom en vakt och hämtade dom och sa:
"Ge fan i att springa omkring i rabatterna".
Då svarade en av killarna:
"Men jag trodde det var asfalt, och så kände jag att det var jord, liksom"
Vakten såg ut som om han inte visste om han skulle skratta eller gråta. Han valde det första faktiskt!

Sedan var det då utgång. Jag och E köpte käk på Pressbyrån och sen mötte vi upp A, M, O och P på Chez (tragiskt men sant).

M var glad och raggade, tillsammans med P upp några tjejer vid bordet brevid. Vi andra spekulerade i huruvida dessa brudar faktiskt var efterblivna eller om dom bara skojade.

Brud: "Var ligger Lerum?"
P: Jo, men asså om du tar tåget så kommer du först till Sävenäs, och sen till Partille...
Brud: Och sen är det Varberg då ell?

E tog kort på M. Sen skrattade hon och sa:
- M, du ser ut som en anka!
M: Men jag ÄR ju ingen anka, E!
Hahahahahahahahahahahhaahahhaha

Sedan skulle jag och O få upp E's partyhumör genom att hälla lite av O's vin i E's glas. Detta fick dock motsatt effekt då hon ist råkade hälla det över E's kamera. Efter detta missöde bar det iaf av till Trädgårn'. M höll på att bli påkörd av en bil för att hon ville följa med några killar, eller vad det var. Och sen höll hon och A på att missa vår spårvagn. Och SEN var det obalans i lägret under några minuter, för det är svårt att stå upp på en spårvagn när man knappt kan gå (tydligen :P)

På Trädgårn' var det lååång kö. Vi ställde oss sist, och sen gick vi före. Sen kom E på att vi kunde kolla om våra VIP-kort fungerade (dom gör det ibland), och jag tog initiativet att gå fram och fråga (vad skulle alla göra utan mig undrar jag...hahahahaha, stå i kö?).

Vakten var cool och pratade i sin..aa, sån där dom snackar med varandra i...vad det nu heter. Men vi fick iaf gå före den kilometer-långa kön =)

A och E höll dock på att bli mordhotade på vägen, för att dom fick gå före ;)

Vi hittade H i vimmlet. Sen var det dans dans dans!

Vi hittade på flertalet danser, bla. återupplivade vi "hackspetten", och jag och A gjorde en kärleks-dans på övre dansgolvet. A lyckades även rappa till "Summer of '69" och vi betedde oss nog allmänt konstigt. Tänk att man kan ha så roligt när man är nästan nykter ;) (Like I didn't know :P)

Sedan hände det ROLIGASTE. Vi hade tröttnat på att dansa och stod och kollade ner på dansgolvet. Då ser vi att några killar puttar en tjej, och vakterna kommer och drar iväg killarna. Tjejen blir tydligen ledsen och sätter sig ner på scenen och hennes kompisar försvinner. Ja, detta var ju inte så kul, men nu kommer det roliga:
E försvinner och jag frågar A vart hon tog vägen. A säger då att E gått ner till tjejen och sedan gick dom iväg tillsammans.
Jag: ?
Och sen bryter vi ihop av skratt. Jag är tvungen att sätta mig ner och kan nästan inte andas. Vi tänker sedan på hur E och tjejen kommer tillbaka och är bästa vänner. Detta framkallar nya skrattanfall.

Vi bestämmer oss för att gå vid kvart i 1 efter att jag nästan gått in i en glasruta IGEN. Shit asså, dom borde varna folk. Och denna gången var jag ju inte ens full!

På stationen köper vi mat och i kön träffar vi en kille som nog var både hög och låg och full...Han säger"tja" och jag hälsar ju självklart tillbaka och sen börjar vi prata lite. Vi bestämmer att jag ska hjälpa honom att slå någon "F" i Partille. Han sätter sig med oss på tåget, och det visar sig att det är han som är "F". Jaa du, intagit förbjudna substanser i stor mängd kanske?

På tåget träffar vi F och S och jag får dom EFTERLÄNGTADE OTH-dvd:erna. Kärleksförklaring till den killen asså! (Fast jag tror inte på att du hade "slängt dom"...sånt gör man ju inte!)

Nu: Gymmish...hahahahhahahaha

Dagens Lasse-låt-citat-utdrag:  Elegi

Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst
Jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst
Med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting
Medan natten fäller blå, kalla skuggor häromkring

Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

En storm på väg i natt, rannsaka och bekänn.
Guds son ska komma nerstigen från himmelen igen.
Du ska stå naken framför sanningen och jordens alla kval.
Han ska pröva din styrka, han ska testa din moral.

Vi står tysta framför skälet, där sommaren tar slut
Som tonårsbarn på hemväg efter gårdagens debut
Nu skulle inget bli som förr, vi var i en annan division
Vi kunde höra höstens mörka vatten brusa under bron

Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt
Och du berätta' att du saknar mig i natt, det gör jag med
Det är så tyst nerifrån gatan som det aldrig annars är
Det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med


"Det är allt jag vill, tack!"

;)

Peace!

Home sweet...

Hemma efter avlämnande av diverse fyllon och kvarlämnande av andra... Resten tar vi imorgon!

=)

Peace out!

Craaazy friday!

Craaaaaaaaaaaaazy Friday! (Ja, det ska ju vara thursday, men nu är det ju inte torsdag så...).

Dagen började med att jag och A hade samma tanke. (Jag börjar undra när vi ska börja timea vår mens också :P) A sa:
- Lerum eller?
Jag: Ska vi  handla sen?
A: Ja, jag tänkte det.
Jag: Jag också!

Sedan var det allmänt flummigt på tåget. Metro var roligare än nånsin. Men visste ni att man inte kan få svininfluensen när man är förkyld? Så jävla värt!

På Drottningtorget fick vi varsin...jaa, vi vet inte riktigt vad det var, men det gick att äta. Var typ cornflakes i kompakt form. Muums..

När vi skulle gå på spårvagnen var det sådana där dörrar som man får dra upp själv och killen som gick av sist höll inte upp den för oss när vi skulle gå på utan släppte den bara. Jag och A konstaterade att det inte finns några gentlemän nu för tiden.

Fast när vi skulle gå av var det en kille som höll upp dörren. men sen vinkade han till spårvagnsföraren och vi drog slutsatsen att det var något fel på honom.

Kontentan: Det finns inga gentlemen nu för tiden. Eller jo, det finns en, men honom är det något fel på.
Jaa, sånt kan man ju ha väldigt roligt åt på en fredag om man heter A och J!

Vi hade semmi och det gick väl bra (men vääääääääääligt långsamt för vissa ;P).

Spårvagnen stod stilla i typ...2 år? vid Grönsakstorget och vi spekulerade i huruvida föraren avlidit. Inte alls kul, men heter man A, O och J så...kan det blir kul iaf...
Någon hade tydligen dragit i nödbromsen, vilket jag tyckte var lite o-nöd-igt...

O undrade varför en affär hette "Lerverk". A föreslog: Verk av...lera, men jag tippade på att det var "sån ve(ä)rk man får när man ler..."

Det finns numera också ett ord som heter "morbidabel" vilket betyder "något som är magnifikt morbidt". Eh, ja...

På tåget hem hände nog inget speciellt men vi såg en ny ryss-kopia!

Och sedan var det ÄNTLIGEN dags för fredagshandling (myys). Nötter och avokado för hela studiebidraget...typ...
Tvivlar inte på att jag lägger mer pengar på mat av olika slag än jag lägger på kläder :P

I bilen hem lyssnade jag och A på "Min ofödde bror", som vanligt och vi diskuterade en potentiell motsats till "infödingar". Vi tror att "ofödingar" är en lovande kandidat faktiskt.

Sedan analyserade vi hur Navid Modiri (han som sjunger...) kunde maila sin bror om hans bror inte var född än. Texten är:

"Min ofödde bror bor kvar i Iran
jag cyklar runt i en helt annan stad
Jag mailar min bror varje dag att: vet du vad
spårvagnen var sex minuter sen idag
."


Kanske hade brorsan trådlöst bredband...

Här är videon iaf, enjoy!


Vår nya fras när vi hamnar i bråk (vilket händer varje helg...) är:
"Det är nog dags för dig att dra kompis"
Detta bör nog skrämma bort diverse våldsmän, mitches eller bitches, bara man säger det på rätt sätt!

Nu: Kaffe! Och kanske ett avsnitt Sex and The City på det.

Life is a highway/rollercoaster. Välj själv, men det är iaf kul! Och ikväll blir det jobb och utgång! Kan knappast bli bättre, eller? ;)

Piiiiiiiis!


Super-Sweet-Single-Life

Då var det dags. Det ljuva singellivet levereras härmed på din datorskärm...Jaa, eller iaf livet ur min synvinkel (för er som inte vet så är synvinkel även ett verktyg som folk inom byggbranchen tycker är väldigt roligt att skämta om, har jag hört från säkra källor).

Haha, eller snarare känner jag mig lite feministisk just idag. Fast alltså inte på "jag tänker inte raka benen eller under armarna och sedan tänker jag sitta med händerna bakom huvudet fast det inte alls är bekvämt"-sättet utan snarare "nu tänker jag börja lyssna på Spice Girls och kolla snett på alla killar"-sättet.

Jag och O satt iaf och listade fördelarna med att vara singel (och jo, O, du var med, även om du vill avsäga dig medförfattar-titeln :P)

Denna lista innehöll såklart de självklara punkterna som att man får hångla, flirta, spana (egentligen vad som helst) med vem man vill. Man får ju också mer "quality-time" med sig själv och man kan då också dra slutsatsen att man kan ha "vad man vill" i sin väska, när man vill, utan att någon kan anklaga en för något. (När ska vi släppa den incidenten? Svar: inte än på länge! hehe ^^)
Några andra saker vi kom på var att man faktiskt får billigare telefonräkningar (om ingen av ens kompisar bestämmer sig för att BYTA OPERATÖR eller så...).

Jaa, dessa skäl borde vara nog. De är iaf nog för att motivera mig :P

Idag har vi gått i skolan jäääääääääääättelänge. Hade 1 föreläsning, lunch och sen såg vi på film ;)
Innan dess skrattade vi rätt mycket åt en antropolog vid namn "Goodenough" och jag och O diskuterade mitt risvin. Vi kom fram till att det varit typ överallt. "Precis som A" (i äkta Stockholm-med-Sa3-anda)...hahaha!

Sedan har jag jobbat, och var faktiskt ganska trevlig mot barnen! En mamma frågade om hon skulle köra mig hem och när jag avböjde frågade hon om "jag inte var rädd för älgarna". Jag tänkte att älgarna förmodligen är räddare för mig än vad jag är för dom, för jag och A har ju faktiskt "övervunnit vår älgskräck" en gång på en sten i skogen när vi var typ 10...

Nu sitter jag här och försöker undvika att kolla på "Bonde söker fru" och ska nog därför avnjuta ett avsnitt OTH istället. Because I'm worth it ;)

Dagens Lasse-citat kommer från "Jag är hos dig igen", sjuukt bra låt =) :

Och som du kanske redan vet
Jag är oslagbar
Jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder
Du är sval sen blir du het
Du har känslorna kvar
Dom här väggarna rasar och jag undrar vad som händer


Tack för idag, slut för idag.





Och Peace såklart!

Städning och kärlekslåtar...

Jag har städat mitt rum idag (gjort en utgrävning kanske är mer korrekt...). Jag hittade bland annat:

* En miniräknare (inte min)
* En kalender med halvnakna män (min)
* 5 lappar med konversationer som hållits under diverse tråkiga lektioner
* 1 strumpa
* 2 påsar med oboy-pulver
* Diverse RKUF-grejer

Jag och E har även bakat denna tisdag. Muums...

Och så har vi tränat, och "lanat" och E har hjälpt mig med mina läxor ;) haha.

Idag var tanken att jag skulle skriva om det ljuva singellivet, men jag antar att jag får diskutera det med O imorgon ist ;)

Är nästan klar med min bokdiskussion (om en bok som jag inte har läst och som jag inte äger...) vilket jag tycker är ganska skickligt...  ;)

"Detta albumet påminner mig om låten "When a man loves a woman".
Jag och A dör: HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA (igen)

Jag lyckades även orsaka en översvämning i duschen när jag duschade (jaa, man brukar ju duscha i duschen...). Plockade inte många pluspoäng hos papi där asså...

Igår träffade jag S en stund och vi diskuterade diverse Sticky-händelser. Intressant...Sedan gymmade jag lite med Y och ägde honom i konditionsträning ;)

Dagens Lasse-text blir ur "Elden" (ett utdrag :P)

Å det har inte samma charm att raggla hem klockan fem
det är inte lika inspirerat nu som 1995, om du minns?

Den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp.
Drömmarna och vindarna hjälps åt!
å så fort man tittar neråt så vänder dom hitåt och sjunger:
Vart tog den där elden vägen, vart tog elden vägen?

Sånt är livet nu! Förlåt om jag är bitter å synisk men du vet hur det kan va!
Jag vill ha det som du, fast jag vet att du tänker likadant ibland och vill
ha det som jag
Ja, det var inte bättre förr, men det ska bli bättre framöver
å nånstans har man iallafall kommit om man vet vad man behöver!

Å jag försöker å hålla mig vid ytan allt jag kan, fast topparna är högre nu
å dalarna är djupare sen elden försvann, som du vet?


Får symbolisera mitt nya jag, även om jag aldrig "ragglade hem klockan 5", år 1995, för då var jag bara 5 år...Men aa.. ni fattar ;)

Nu borde jag sova, men det är ju inte så kul...Borde skaffa samma utrustning som en viss S kanske...hehe ^^

Peace out!

Trevliga drömmar

Ja, det är roligt med drömmar. Glömde ju berätta om dom jag hade i natt. För det första drömde jag att jag skulle hälla kaffe ur en termos, men så kom det ut nudlar istället...Tror inte att det är någon vidare symbolisk dröm. Eller jag hoppas inte att det är det iaf, för det var rätt äckligt :P

Sedan drömde jag en dröm som fick mig att rodna när jag kom att tänka på det och berättade för A och O (vilket säger rätt mkt, eftersom jag inte ens visste att jag KUNDE rodna). Nice vare.

Annars är det A som brukar stå för konstigheterna...Här kommer nu några exempel på hennes drömmar som hon återberättat för oss under åtskilliga bussresor till skolan:

* En gång drömde A att jag var en späckhuggare. (Vet inte om jag ska ta illa upp eller inte...) Jag blev iaf tydligen sjuk, och så skulle dom transportera mig i en hästtransport till sjukhuset, men så gick bilen sönder och vi fick stanna. Och sen tror jag att jag dog. Brukar sluta så tyvärr :P

* En annan gång drömde hon istället att jag, E, A, M och en annan A från vår högstadieklass var fast på en öde ö. Det simmade en massa hajar (eller var det späckhuggare igen?) runt ön. Vi insåg att vi var tvungna att offra någon och vi tittade alla samtidigt på A (den icke-drömmande). Och så puttade vi i honom i vattnet. Jag gillaré! Haha

* Den tredje drömmen som A kommer få ångra att hon berättade, var rätt barnförbjuden, men den innehöll iaf en våningsäng, en hylla som skulle sättas upp och någon som satt på A's ansikte. Ni som hört den kommer nog inte glömma detta i första taget...

Haha, jaa det var allt. Nu får det räcka, signar ut för idag!

Vilken situation?

En sak till:

Vilken situation?

Den...rådande..?

Det ljuva studentlivet

Livet är soft när man är student...

Idag: Börjar 10.15, slutar 11.20 (fri tolkning av 12.00...). Sweet!

Hem och plugga iofs. Men då kan man ju iaf dricka kaffe samtidigt. Värt!

Sedan blir det nog till att gymma. Det är viktigt att man inte tränar samma muskelgrupper två dagar i rad. Därför ska jag idag träna "framsida kropp" eftersom jag igår tränade "baksida kropp". (I vanliga fall kanske man tränar typ...armar, och sen ben, och sen mage eller nåt sånt, men varför ska man vara vanlig? :P haha)

Måste även uttrycka min irritation (och lite fascination) över allt tjöt, alla förvrängningar och förväxlingar och hur det snabbt som ögat kan bildas en höna av en fjäder. Orka... haha

Och orka vara kär...det är ju inte värt det ;)  haha sådär lagom cyniskt, men äh, det är ju bara jobbigt.

För alla singlar, som inte har samma utrustning som vissa i min bekantskapskrets, tänker jag nu stjäla "10 steg till ett engångsligg" från Solo, för den var grymt rolig:

1. Du går ut på trevlig uteställe
2. Du ser trevlig kille
3. Du och trevlig kille snackar
4. Du och trevlig kille hånglar
5. Du frågar trevlig kille om han vill följa med dig hem
6. Du och trevlig kille har det trevligt mellan lakanen
7. Du och trevlig kille somnar
8. Du vaknar och undrar vem trevlig kille är
9. Du låtsas sova tills trevlig kille tagit sitt pick och pack och stuckit
10 Du äter frukost och berättar allt om trevlig kille för trevlig väninna

SJB! (Så Jävla Ball!)

Den som säger att man inte kan lära sig nyttiga saker i tjej-tidningar har ju definitivt fel.
Några exempel på rubriker från ovan nämnda tidning kommer här:

* "Killarna vi älskar att hata" (du får bland annat veta vad en "mitch" är, nämligen en manlig bitch...)

* "30 vägar till dumpning" (exempel på hur du snabbast blir dumpad är:
- Strunta i att berätta om din gonorré
- Berätta om din gonorré
- Hävda att ni inte längre kan gå ut tillsammans. Det är inte "bra för din image"
- Laga middag bara till dig själv och när han sätter sig ner vid bordet säger du: "Jaha, du ville också ha?"
- Sno hans mobiltelefon och byt ut alla tjejnamn mot "slampa". Glöm inte mormor)

* 5 frisyrer för 5 olika tillfällen 

och mycket mer. Vem vill inte veta sånna här saker liksom? Aa, jag bara undrar...

Nu borde jag egentligen fortsätta skriva på min bokdiskussion (om en bok som jag inte har läst, och som jag inte ens äger...lyckat!)

Nån låt för idag...Lasse har ju blivit lite försummad på senaste tiden...så låten för idag blir: "Kom" med Lars Winnerbäck, kort och gott...

"Det finns ett ord för vad jag lider av, men jag har glömt det nu
Det där att komma på för sent vad man borde sagt, och Du
vet hur det känns, det vet väl jag, jag har känt dig, jag är van"

En av mina favoriter :P
Och snart är det konsert. 1 november smäller det. 1 låt-citat/dag fram tills dess? Okej då :P

Mitt mantra för veckan (som konstruerades under helgen): "Gör inte om det!" vilket är lite sådär lagom vagt och flummigt, och kan passa in på en massa olika saker (som vanligt).

Peace! (Tänk er att man säger det i falsett...)

I. O.

Ibland asså. Inte okej, så himla dumt och korkat och knäppt. Blir så suuuuuuuuuuur. På mig själv :S

Glömt citat från igår:

E: J, ta på min rumpa!
Jag: Men asså, E, det är inte min favoritsysslesättning...
E: Joo, du gillaré!
Jag: Okej, men det är inte topp 10!

Här kommer en låt till, för nu är det ju ny dag...

"Fool's apology" med Daniel Lemma,

Och detta glömde jag ju sist:

PEACE OUT!

Sticky- a-a-at night!

Ännu en Sticky-kväll till ända. Igår då. E och jag tog, efter mycket stress (det tar tid att locka håret, sminka sig och sånt nödvändigt. Faktiskt!) 19.49-tåget där vi även mötte upp O. Kön gick ungefär till Kina (där den tog en sväng runt Kinesiska muren) och vi träffade S som stod...nästan längst bak. Jag bestämde mig för att "kolla om jag kunde hitta någon jag kände" längre fram i kön. Jag hittade "ingen jag kände" väldigt långt fram i kön, och där ställde jag mig. Killarna som stod där kollade lite konstigt. Jag kollade tillbaka och låtsades som ingenting.

Kom in kl 20.55 typ och träffade K, M, J mfl som jag hängde med i väntan på dom andra (som fick betala :P)

Jag var alkoholfri (vilket jag nog kommer vara ett tag framöver med tanke på tidigare händelser) och skulle köpa en alk. fri drink. Hade inga kontanter och ville därför betala med kort. Drinken kostade 11 kr. Bartendern tyckte nog att det vore slöseri med energi att lyfta armen och dra kortet för 11 spänn så han gav helt enkelt bara tillbaka det.

E's kamera gick på högvarv och jag kände mig som en fjortis på Darin-konsert, och vägrade därför att posa.
En kille kom fram och började prata med oss. Vi tror inte vi kände honom. Han var lite skum bara...

När jag och E skulle beställa i baren började en vän till en av våra gamla hat-objekt prata med E. När hon lite senare kom ner från Topfloor hade hon förstått hans avsikter:
"Jag tror att O's kompis vill få sig något ikväll!"

Sedan var det dans, dans, dans! Vi hade våra bästa dansmoves i beredskap såklart. Jag och E fick avfyra en del dissande blickar som helt tydligt sa "vi vill inte dansa med fulla killar utan taktkänsla" men E råkade säga till en kille att dom "skulle gå ner till nedervåningen" (hon trodde att det var jag, han blev lite besviken).

Spenderade lite tid (2 min) i rökrummet och luktade därefter rök resten av kvällen.

S berättade att hon haft lite..."vuxenleksaker"...i sin väska när hon skulle gå in. Vakten som kollade igenom väskan fick nog en smärre chock!

Citat, S: "Men vadå, jag är ju singel, så jag får ju inget längre!"

Hennes nyfunne vän var dessutom tydligen "den bästa kille hon haft". Snodde tydligen aldrig fjärrkontrollen...

E gjorde ett pussmärke på mig med sitt röda läppstift. Såg mest ut som en hudsjukdom, men jag kände mig lite populär och älskad iaf ;)

Sedan dansade vi lite mer och flummade runt i allmänhet. E's min när hon stod och smsade och djn började spela "I know you want me" var oslagbar! Pratade även med Rysslands-E som ska åka till Indien! Vill åka meeeeeeeeeeeed!

På dansgolvet träffade jag och E på två killar. Jag talade glatt om för den ena av killarna att E's kjol inte var "smekvänlig" (den var väldigt vass, jag spekulerade i om det var J som hade köpt den till E för att hålla konkurrenterna borta. Fick dock inget vettigt svar...). Sedan vände jag mig mot killens kompis och sa att "min kjol däremot var väldigt smekvänlig" (utan onda avsikter, kan jag tillägga) men när killen frågade om det var okej om han provade gav jag honom en blick som tydligt sa "DU, killen, don't even try". He didn't try.

Vi bestämde oss för att leave the building vid halv 12 men promenaden till tåget tog på något sätt nästan en halvtimma. Kan bero på att jag hade tre fyllon med mig (E, O och M). M hade blivit utslängd och stod och pratade med vakten när vi kom ut. Hon fick dessutom tag på någon kille från sitt jobb. ("Detta är M. Jag har strulat med honom. Och vet ni vad som är roligt? MIN SYSTER HAR OCKSÅ STRULAT MED HONOM".    Vi: Eh, heej, M!)  

Jag filmade denna långsamma färd till tåget. Roligt värre. ;) Några citat:

Någon: "Jag vill känna *namn* i mig!"

"Någon" av oss hade strulat med en "otrevlig, snygg kille" och vi konstaterade att hans brist på erfarenhet nog berodde på denna otrevlighet. "Ingen vill ligga med en otrevliga killar"!

(Förutom "någon" som vill känna otrevliga, snygga killar i sig...)

Jag följde en impuls och gick in i en telefonkiosk och "svarade" : "Yes, hello, who it is?" på äkta Zante -08 vis! Sedan sa jag: "Shit, det är någon i andra änden!"
E: "Va!?" och så tog hon också luren och sa hallå. Det var ingen i andra änden, och jag skrattade skadeglatt. E blev besviken.

Sedan ringe S och bad om ursäkt för heeelt onödiga saker. Hahahahaha! Tjejen var på g kan jag säga!

På tåget satt vi med M, som var lite...full. Det gick förbi en kille som hon kände igen och hon utbrast:
"Men där är ju du! Du var ju naken en gång, har du varit naken?"
Killen: "Eh, nää?"
M: "Har du ALDRIG varit naken!?"

Var tvungen att skrapa rutorna när vi skulle åka hem eftersom E vägrade. Jag hämnades med att kasta "snö" på henne.

Antal kronor spenderade: 15 (garderob...)

Betyg på denna kväll: 7/10, kanonkul!

Dagens låt:
"Sexy Bitch" med någon...(Akon, E´s uppdatering...vilket btw betyder k*k på engelska....)

RSS 2.0