Fredag, viernes, Freitag

Thank God it's friday!


Hurtbulle

Idag har jag varit huslig igen. Jag har bakat bröd!

http://arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=1578



Nu blir det spinning med sistah!






Hört på tåget

Hört på tåget: två killar, som ser rätt "nördiga" ut (jaa jag har fördomar och jag fick dom bekräftade också) sitter och pratar: "Asså, det är så störande när folk använder sig av x när dom räknar. Det är ju liksom en alternativ variabel. Och sen när man ska räkna ut entalpin... Och delta-s... Osv osv".
Det värsta är nog att jag vet vad dom snackar om...

Tentafest it is...

DÅ. Var det avklarat.
Chansade på ca hälften. På andra hälften hade jag garanterat fel. Kändes det som.  Men får hoppas att jag chansade rätt och att andra hälften inte var helt fel.

Ikväll ere tentafest!
Peace!

Kemitenta!!!!

Vad gör vi? NU KÖR VI!

Muffins och örtsalt

Dom här bakade jag härom dagen. Tog hälften grahamsmjöl/vetemjöl. Inte alls goda blev dom.
Nästa gång ska jag ta banan i så att det blir lite sött.





BTW... Kolla vad jag fick av boyfriend för några veckor sen:


Buenos dias måndag!

God mooorgon!
Riktigt tungt att gå upp imorse! Men nu kan jag inte annat än känna mig lite lycklig. Himlen är blå, jag är i god tid (alla vet hur ovanligt det är ) och det fanns till och med parkering vid tåget. Jag ska nog hoppa av spårvagnen en station tidigare och gå sista biten! :)

Höst-tecken

Ett tecken på att det börjar bli höst är när man tar fram sin varma jacka. Ett tecken på att man inte har använt den på länge är när man hittar roliga saker i fickorna. Idag använde jag min höst-jacka för första gången. Jag hittade:
Ett tuggummi-paket (med tuggummin i. Faktiskt tuggbara)
Ett par hörlurar
En (?) strumpa
En inköpslista (byxor-resa, regnbyxor, vandringsstrumpor, värdebälte fanns med på listan- tyder på att senaste gången jag använde denna jackan var i januari...)
Värktabletter
Tre enkronor

Det är verkligen höst igen!

Nostalg-festkväll med las chicas

Åååååh vilken underbar kväll med mina älsklingsbrudar!!!
Inledde lördagskvällen med thaimat och vin hos E! Precis som under våra glansdagar (vi glänser fortfarande iofs...)!

Sedan fick vi skjuts av A till stationen. Innan dess blandades det Morgan-Cola. Icke välbehövligt. I bilen var det allsång till: Flo Rida – Good FeelingFlo Rida – Good Feeling
. 15 varv i rondellerna var ungefär det roligaste vi kunde tänka oss! (Jag och S mosade O som valt fel sida).

På stationen träffade vi P och D. Dom låg lååångt efter när det gällde alkoholintag. Väl i Gbg vägrade jag Trädgårn' och röstade på Park Lane. Alla lovade att vi skulle prova där först. Sedan lyfte D och P upp mig och bar mig halvvägs till Trädgårn iaf. Ingen idé att vända då liksom...

In kom vi också efter en dust med larmbåge-jacka-väska (i den ordningen) och som tur var utan duster med vakterna. Går nog mer stabilt i högklackat än i vanliga skor efter några glas vin.

Det var dans heeela kvällen (
Den svenska björnstammen – Vart jag mig i världen vänder,    Sak Noel – Loca People (What the F**k!") - Radio Edit, Tove Styrke – Call My NameReggaeton Man Flow – Danza Kuduro (Reggaeton Remix) osv osv).

O dansade på scenen framför DJ'n och jag blev också upplyft (av någon väldigt stark människa) och vi blev inte ens tillsagda (vad jag kommer ihåg...).
Selektiv syn och hörsel?

Vid 2 kände jag att det var dags att gå, så jag sa helt enkelt: "nu går vi" och så gick vi. Rekordtid till tåget- en kvart?

När vi kom hem till E käkade vi thaimatsrester och O (vegetarian) åt en leverpastejmacka. GJ joinade oss också och skrattade åt/med oss..
Kommentar från O:
"Jaaa, men det vet jag att jag minns!!"

Däckade i säng efter fem glas vatten. Idag mår man enna som man förtjänar. Men mysig morgon med O och E med ifyllning av luckor från gårdagen...

Riktigt grym kväll!!!! *Gracias*

RSS 2.0