Dagen i lite siffror

Lite siffror för att sammanfatta denna dag:

  • Antal liter regn som regnat på mig under min runda: 2 miljoner?
  • Antal gånger jag bytt regnkläder i en gångtunnel: 1
  • Antal minuter det tog innan dessa också var helt genomblöta: 2
  • Antal timmar jag var ute i ösregnet: 4
  • Kvadrat cm av mig som var torra när jag kom tillbaka: 4
  • Antal människor som hört mig sjunga högt och ljudligt eftersom jag inte trodde folk var så dumma att dom gick ut när regnet öste ner: 5 (mörkertalet är dock stort)
  • Antal nivåer min irritation steg när min mamma kom hem från jobbet: 7
  • Antal nivåer min irritation steg när jag såg att min syster hade ätit upp mina pannkakor som jag gjorde igår: 20

Fuck vad hungrig jag är. Men snart blir det tacos med brudarna och sen goodbye-party för K och M.

Och sen hem till F, och sen vet man aldrig vad som kan hända :P Får inte glömma hans strumpor (upprepa X 100).

Fred och kärlek! <3





Trött

Trötttrötttrött. Orkar inte ens blogga. Hur fan ska jag palla 3 månader när jag är slut efter en vecka?

Jaja, fin utsikt på andra sidan sängen imorse iaf (lite svårt att se på så långt avstånd i min 90-säng, menmen ;)).

Imorgon är det fredag iaf. Längtat hela veckan! Då blir det käk med brudarna och sen hem till K och säga hejdå till honom och M för dom ska åka till andra sidan jorden i 1 eller 3 år. Dom vet inte än.

Nu: sova. Ääääntligen.

Låt: Ted Gärdestad – Satellit  för att den var bäst att göra rörelser till när vi åkte omkring på dansk mark. Och så blir man glaaad =)

Peace och kääääärlek <3

"Det är vad du vill att det ska vara" (eller: Danmark, juli - 10)

Jag och F har varit på semester i....DANMARK!!! (Lisebergsteatern-skadad?)

Kom iväg lite tidigare än planerat (hur ofta händer det liksom?) efter att jag jobbat och varit extremt snabb (hade mina snabba shorts på mig). Vi åkte till en affär för inköp av nödvändig proviant för bilturen (dvs godis, dricka och annat som man inte klarar sig utan).

F hade även (såklart) fixat road-trip-musik. Tanken var att vi skulle ha varannan låt på skivorna, men så blev det inte riktigt eftersom jag hade ca 20 låtar mer än F etc etc.

På vägen till Helsingborg och färjan såg vi ett antal B-bilar (CMs bilar alltså). Jag mådde lite dåligt ett tag. Jag fick även lära mig att "det finns en korv med en termometer" någonstans på vägen och F var duktig och kunde räkna upp alla åar som vi körde förbi.

På båten köpte jag en Slitz-tidning och så hade vi även färdlektyr för resten av resan. Dummare får man leta efter fast man fattar ju vad killar får allt puckat ifrån iaf. Vi får ha överseende, tjejer. Lär om, lär rätt säger jag bara.  

Man kan dock lära sig en hel del iaf. Mest om tjejer som är "vilda/agressiva i sängen", (enligt dom själva(, och hur man bör ragga för bästa resultat (som kille alltså) men också hur man hoppar simhopp som ett proffs och hur man får bort en gräsfläck. Allt man behöver.

Vi lekte även Titanic tills jag skämdes (tog ca 10 sek) och sen var det dags att gå i land igen.

På dansk mark var det bara motorväg och danska bilar så långt ögat kunde nå (många med problem som hade stannat längs vägen). Efter ca två timmar till var vi framme hos F's mormor V. F fick en kram och sedan en uppmaning om att "dra upp byxorna". Vi utfodrades med öl och lite senare med en halv grillad gris var (samt potatis, sallad och b-sås om man fick plats). Fick även träffa F's moster och kusiner. Pinsamt ögonblick då jag och kusin hette samma sak. Haha :P

Träffade även F's danske morbror M.

Diskussion om M's strumpor uppstod.

Diskussion om vad "Guf" egentligen var uppstod.

Ingen av dessa diskussioner ledde någon vart. Det enda man kom fram till var att "Guf är vad man vill att det ska vara"/"Socker med socker". Mycket målande. Förstod precis.

Kom även fram till att I visste vem min papi var. Dom hade tydligen gått i paralellklasser på högstadiet. Världen är lite för liten ibland alltså ;)

Gick och la oss och blev sedan brutalt väckta av mormor V nästa morgon: "F, frukost!!! Morgonmat!!!" Studsade upp!

Efter frulle blev det en tur till stranden. Vi var dom enda idioterna där som badade. Wohoo! Blåste storm (nästan...kanske inte... men det var mycket vågor!).

Sedan lunch i stan med M. Och öl. Såklart.

Hem och "powernap'a" lite och sen var det dags att åka till F's mammas och I's stuga som dom hade hyrt. F lånade ett par randiga strumpor av M för att se vad han mamma skulle säga. Effekten blev dock inte riktigt som dom hade förväntat sig. Hon sa helt enkelt "Snygga strumpor". Besvikelsen var stor ;)

Vi gick ner till stranden nedanför huset och kastade macka. Jag var rätt värdelös när jag ansträngde mig, men när jag tittade åt ett annat håll och bara kastade gick det rätt bra. Allt var som vanligt alltså. Tog mycket bra hoppbilder i motljus. F var även tvungen att springa några varv innan han hoppade. Allt som vanligt där med.

Även söndagsmorgonen startade med en brutal väckning. Härligt =)

Frulle och sen bad igen. Snabbvisit i en affär stor som Ullared (vet dock inte om den var billigare ;)) där dom hade det mesta. Därefter hade vi lite tid att slå ihjäl så vi bestämde oss för att ta reda på vad Guf egentligen var. Vi gick in i en affär som påstod sig ha glass, och frågade sedan om vi kunde få varsin med Guf på. Kille i affären såg oförstående på oss. Vi upprepade var förfrågan. Han såg fortfarande oförstående ut. Sedan frågade han på engelska vad vi ville ha. F förklarade:
"We want some ice-cream with Guf!" Jag dog lite och var tvungen att gå iväg och skratta. Vi fick iaf tillslut varsin glass med Guf ("Do you want icecream, and then Guf, and then icecream?"), men det var tydligen inte så man brukade göra för överdelen på min glass åkte liksom av rånet och ner på min hand. Som tur var lyckades jag fånga upp den. ("It's because you put ice-cream, and then Guf and then ice-cream" blev vi upplysta om. Fattar inte varför han inte gjorde som man brukar. Dumma danska kille....). Hans min när vi gick därifrån var oslagbar och han kommer nog för all framtid ha fördomar mot svenskar. Vi bjuder på det ;) 

Sen var det iaf lunch med mormor V, A och M och sen bar det av hemåt igen. 

Lite smått deppigt sådär.

Idag började jag mitt vikariat på CM. You know where to find me de närmsta tre månaderna iaf.

Bästa låten som går att hitta vågar jag mig på att säga. Så j*vla vackert. Har säkert redan haft med den nån gång.  




Peace out!

(Och glöm inte: Guf, det är vad du vill att det ska vara!)

Här kommer lite bilder:


Telefonsamtal (där jag framstår som lätt efterbliven)

Scenario:
Jag lyssnar på musik och telefonen ringer. Vet att det inte är till mig, ingen ringer mig på hemtelefonen förutom E, och då vet jag oftast att det är hon, fråga mig inte hur.

Jag stänger av musiken och släpar mig de två metrarna till telefonen (den trådlösa är spårlöst försvunnen, förmodligen hos någon av dom som samtalet förmodligen var till, och som ser vem det är och därför inte svarar) intet ont anandes.

Svarar (och är ändå trevlig, kan ju vara någon man faktiskt VILL prata med, eller iaf inte vill bli ovän med)"Hej, det är J."
"Hej, jag heter *Random namn* och ringer från *Icke nämnt företag*. Hur står det till idag?"
"Bara bra (joo tackar som frågar, fick precis reda på att jag har klamydia, min iller avlivades igår och min lillasyster bet mig precis i fingret, sj?)(ibland får jag lustiga impulser), hur är det själv?
"Jo tack det är bra. Jag söker I (papi)."
"Han är tyvärr inte hemma...(Han är i det lilla huset brevid det stora huset, alltså på ca 10 meters avstånd, men jag tror inte han vill prata med dig)."
"Nehe, men då kanske jag kan prata med dig istället? Har ni *konstigt ord som har något med TVn att göra*?"
"Ööhh...? (Vad fan är det?) Vet inte..."
" Nää okej, men vad har ni för TV-leverantör/kanalutbud/något annat som betyder vem som levererar alla bilder på TV-burken?"
"Öööhhh? (Ska väl du skita i!) Vet inte?"
Här bestämde sig killen för att  jag antagligen var lätt efterbliven, vilket han delvis hade rätt i.
"Nää, okej, men då får jag ta och höra av mig nån annan dag!"
"Okej! (Glatt)"
"Ha det så bra!"
"(Känner jag dig, eller?) Detsamma!"

Nu ska jag avnjuta ett glas rosévin i (o)trevligt sällskap (mami och katterna) på altanen!

Imorgon: Roadtrip!

(Skrämde precis katten G genom att dra i sladden till min dator. Lite roligt får man väl ha?)

Fred!

Festligt för mig själv

Det är roligt att vara ensam hemma när man kan ha så roligt för sig själv som jag kan. På ett icke-perverst sätt.

Igår: Baksmällan. Satt och kollade helt själv och skrattade högt (HÖGT).

Idag: Rolig bok ("En förtjusande man"- Marian Keyes), läser, skrattar högt.
Funderar på ett börja slänga mig med fraser som: "Vad är livet om inte ögonblick av lycka uppträdda på ett halsband av förtvivlan?".


Låter festligt även om jag inte riktigt fattar vad som menas. 

Soligt, men får inte sitta i solen för mamma när jag inte är frisk. Så satt bara 20 min, sen blev det för varmt ändå.

Har även hunnit med att plocka blåbär idag. Hlet själv. Börjar bli "lite av en ensamvarg" som Alan säger.


Nu: Duschen. Har inte duschat på X antal dagar. Luktar som någon som inte duschat på X antal dagar.

Fred! 

Sällskapssjuk och vanligt sjuk också

Tid: 19.45
Plats: Köket

Tillstånd: Sjuk, förkyld?

Allmänt: Uttråkad, sällskapssjuk, uttråkad, irriterad

Väder: Nyss, regn från klar himmel, nu uppehåll

Sällskap: 5 katter varav 3 diar sin kära mor. Borde dom inte ha växt ifrån det vid det här laget?

Andedräktsstatus på sällskap: Inte okej, E. Borsta tänderna eller håll andan! Fast iofs är han nog inne på sitt 9e liv nu, så kanske vore dumt att utmana ödet. Fortsätt andas alltså.

Dagen i helhet: Jobb, hem tidigt, haft tråkigt, bakat havrerutor med E (kompisen, inte katten, pga andedräkten), haft tråkigt, kollat på GG, VD och GA, ätit fast jag egentligen inte var hungrig (hör och häpna. Det är därför jag aldrig skulle kunna få anorexi), kollat på höstkläder i H&M-katalogen, blivit deprimerad över att dom börjar visa höstmode, kollat på dom manliga modellerna, blivit lite gladare, funderat på att göra ett booty-call, kommit på att det inte är läge att smitta sin pojkvän med ovan nämnd sjukdom (inte sällskapssjukan då utan min förkylning eller vad det nu är).

Planer för kvällen: Film och sen dejt med sängen, snarast. Kanske lite glass eller kanske te och en macka, den som lever får se. Spännande!

Smörig och fin låt:  Uncle Kracker – Smile

"You´re better then the best
I´m lucky just to linger in your light
Cooler then the flip side of my pillow that´s right
Completely unaware
Nothing can compare to where you send me
Lets me know that it´s ok yeah it´s ok
And the moments where my good times start to fade

You make me smile like the sun
Fall out of bed, sing like bird
Dizzy in my head, spin like a record
Crazy on a Sunday night
You make me dance like a fool
Forget how to breathe
Shine like gold, buzz like a bee
Just the thought of you can drive me wild
Ohh you make me smile"

Peaze!

Cool kille goes disco

Glömde nämna den fräcka killen vi såg på spårvagnen. Han skulle säkert till Gothia Cup-discot. Riktig cooling.


Manlig visdom och musik-quiz

Hey, how you doin?

Haha grymmaste låten!

Jahapp, det var ett tag sen. Skämms och allt sånt. Not.

Helgen har varit (s)najs!

Fredag: Glass och film hos A.
Lördag: Allum för köp av present till O, som vi senare på kvällen begav oss hem till för att fira födelsedag. Y, F, M och jag dansade "Cha cha slide" och Y blandade Mojitos och Daquiris för fulla muggar (fast inte samtidigt som han dansade).
S lärde mig och A (väldigt tråkiga) lekar. Jag fattade ingenting. Sen åkte alla till stan och jag, F och A åkte hem (efter att F och T hade haft en MYCKET tråkig diskussion om musik/buller).

F var mycket modig (kanske pga antalet öl han hade druckit, kanske pga rent mod) och vågade mata en häst. Sen frågade han om han fick pussa på den. Då satte jag dock stopp.

Självkänslan sjönk senare lite: "Jag är inte bra på någonting, jag är bara bra på att pussas!"
Jag: "Ååååkej..."
Men han verkade rätt glad ändå ;)

Söndag innebar bad i Häcksjön med F och C. Senare var det musik-quiz, även det med C och F samt J som hade köpt en ny ascool telefon (Nokia 3310, remember the times? ;))

Stället levererade billig öl, veganer och inde-pop/rockare. Även frågorna innehöll dessa element. Men det var rätt kul ändå!

Idag på gymmet fick jag ta del av lite manlig visdom (som om jag inte fått nog tidigare under helgen, haha) i Slitz. För att imponera på sin tjej skulle man, bland många andra dumma saker, gärna engagera sig i hundar. Man kunde tex. "påpeka att den där schäfern (eller vad det nu var) hade en ovanligt vacker lyster i pälsen!"

Killar, påpeka gärna detta, men förvänta er inget annat än att tjejen börjar asgarva, eller i värsta fall gråta, och går hem!

Imorgon: Jobb.
Resten av livet: Jobb.

Peace aot!


Bolivia's Death Road, wanna go?

Puh sicken skitdag!

Ny runda som sen ska bli min ordinarie. Oball, yepp!

Schysst bränna iaf (man ser inte alls vilken slags linne jag har haft på mig). Och världens obekvämaste trosor samt världens största shorts. Och så gick jag inte på toa på sju timmar. Alla som känner mig vet vilken bedrift det är ;) Allmänt obekväm dag helt enkelt.

Fast träffade H  som också var i Gråbo-town och jobbade. Det var ju trevligt =)

E är, på tal om inget, och gör Danmark med J. Eller gör J i Danmark. Vi vet inte riktigt. Inget jag vill spekulera i heller om jag ska vara ärlig.

En massage hade inte varit helt fel. Vart är ens pojkvän när man för en gångs skull behöver honom? Hahahahah ;)

Kolla detta föresten. Kanske skulle ge den ett försök när man ändå är där?



Ska nog suga lite på det ;)

Peace!

Två dagar liksom

Igår blev det till att åka in till stan med F och J. Kom in mitt i ett pub-quiz, men hade vi varit med så hade vi såklart vunnit ;)

När dom stängde gick vi till nåt annat ställe och sen snodde F en sjukt ful kudde. Cool_kille_90 ;) Jag blev imponerad såklart, för jag är bra_flickvän_90. Skrattade inte alls åt honom. Sen la J kudden på en bänk. Säkert nån som blev glad för den.

När vi kom till Lerum gick vi och badade. Varmt och skönt.

Idag har det varit officiell softar-dag. Bad i regnet, köpa godis och kolla på Prinsessan och grodan. Man får göra så när det regnar. 

Nu måste jag sova för imon ska jag jobba!

Peace mtf!

Ps. Jag har en cool tröja på mig! Ds.  

Ps 2. Jag orkar inte skriva in dagarnas ställningar. Tror jag ger upp denna serie innan den ens har börjat. Men kanske överaskar nån dag ;) Ds 2.

Det finns många idioter

Det finns alldeles för många idioter i världen. Synd att jag måste träffa dom. Känner lite för att använda våld som, tvärt emot vad alla säger, faktiskt löser rätt mycket problem.


Peace! (Ändå)

Gillar nog (kanske) Darins nya låt...

Måste nog motvilligt erkänna att Darins nya låt är rätt bra. Svängig. Gillar även att Movits satte sina converse-klädda fötter på Skansens scen ;)

F "råkade" få med sig en av mina bil-skivor härom dagen (jag vet att det var med mening, men jag säger inget), och lämnade en av sina istället. Denna råkade jag (ja, jag råkade faktiskt) sätta på igår. Den var faktiskt rätt okej. Denna gillas iaf:  Jet – She's A Genius

P3 handlade idag om Synth. Det kan tydligen vara "fluffigt". Dummaste jag har hört.

Nu: Morden i Midsommer.

Peace, mtf!


Narcotic

Liquido – Narcotic (Radio Edit)

Skrev ju inget igår, men gårdagens ställning var iaf "Plustecknet", väldigt ambitiöst.

Dagens är "Dragspelet" och bör undvikas om man inte vill visa upp sina bilringar (vilket är oundvikligt, även för den som inte äger några).

Himla trevligt att familjen är hemma igen (tyckte jag inte). Dom kan ju sova här så man slipper sova själv, men annars får dom gärna befinna sig på behörigt avstånd.

Nu ska jag snart ha en dejt med sängen.

Nattinatti bitches!

Så kom man in

Så kom man in på dietistprogrammet. Så ska man inte gå. För att man ska resa. Så värt!

Så har man jobbat idag också. Så var det typ 30 grader i skuggan. Där jag inte var. I solen, där jag var, var det nog 100 grader.

True blood är bra! Hetthetthett. Lite efter alla andra upptäckte jag det ;)

Snart blir det core tror jag.

Peace!

Har blivit en riktig husfru... as if...

Nu har jag varit väldigt duktig hela dagen. Uppe i gryningen (8.15, snooze-knappen är en förbannelse) för att släppa ut häst. Sen allmänbilda mig medans jag åt frukost (läsa tidningen, ingen uppoffring direkt kanske, kan  nästan inte äta om jag inte läser under tiden). Sen tvättade jag kläder, dammsög och satte på en diskmaskin och sedan gick jag (G I C K) jag ner till gymmet (där jag träffade N. Det var läääängesen! Kul, kul!) occh sen hem igen.

Fika/lunch på altanen i solen. Den varade ju ett tag iofs. Men det är viktigt att ta det lugnt också.

När det var dags för middag bestämde jag mig för pasta och ostsås. Sen är det viktigt med protein och sånt, så jag gjorde lite bacon också. Och spenat, som är väldigt nyttigt. Detta resulterade i att jag rörde om i 4 kastruller/stekpannor samtidigt. Man är väl kvinna (fast inte på det sättet som när någon säger till en att göra något och sen avslutar med "kvinna", utan på det sättet att jag kan göra flera saker samtidigt).

Nu luktar hela jag som stekt bacon, så får väl ta en dusch (till) innan det blir biiiiiio!

Uppdatering på dagens...

Kom på att jag nu har missat att uppdatera "Dagens ställning" i flera dagar. Detta är vad ni har missat:
* 4 juli: Den flygande sexbomben- Ser rent livsfarlig ut. För båda parter. Han riskerar ryggskott, hon att ramla i golvet med huvudet före när det händer.
* 5 juli: Dammsugarförsäljaren- Tjejen är tydligen själva dammsugaren. Eventuella köpare syns inte till. Jobbig version av plankan. Kan vara gött  om man vill slippa gå till gymmet. Annars: Undvik.
* 6 juli: Isbjörnen möter pingvinen vid ekvatorn- Förstår (som när det gäller många av dessa ställningar) inte hur han ska få in den. Undrar hur en isbörn-pingvin-unge skulle se ut. Och om tjejen inte skulle få nackspärr inom 2 minuter om hon skulle ha sex i denna ställning.
* 7 juli: Eva och Efva- Ser ut som två tjejer som sitter på varsin stol. Och håller en hand på den andras knä och en på sitt eget. Hett.
* 8 juli: Soluret- Tjejen står liksom på händer, fast med fötterna på killens axlar. Förstår återigen inte alls hur den ska komma in någonstans. Svårt att se vad klockan är, även om man skulle befinna sig ute i solen.
9 juli: Nödlandning- Now we're talking. Eller det ser iaf genomförbart ut. På bilden ser det dock ut som att han har däckat och hon snart kommer spy på hans fötter. 

Jaha, det var det. Lycka till.

Ikväll blir det iaf bio med brudarna för att, som E formulerade det, se män i bar överkropp. Muuuums.

Nu: Pasta och ostsås. Muuums.

Peace! 

Hemkommen från da sommarställe

Hemkommen från da sommarställe. Tror F och jag bör ta en paus i några dagar. Ibland spårar det ur.

Vi "fastnar ibland i en massa religiösa resonemang".

Vi badade även, det var varmt. Ljummet. Kyligt. Iskallt. Välj själva.

Igår var vi ute och gick en promenad i det vackra vädret vi hade. Vi satte oss på ngra klippor och tog en hel del fula kort. Jag tänkte lägga upp dom på fb och säga att "Det här albumet får mig att tänka på låten When a man loves a woman". F tänkte istället på låten Kill you med Eminem.

På kvällen var det kek. Sen försökte mina päron supa oss under bordet med likör 43. Blev kanske snarare tvärt om. Sen spelade vi kort också. 21. F vann. Jag blev inte arg. Alls.

Sömnen stördes lite då och då av telefoner som ringde, parasoll som välte (F gjorde sig tydligen beredd att börja brottas med en inbrottstjuv. Detta märkte jag dock inte av, men det kanske var rent mentala förberedelser). Sedan började kråkor kraxa och barn böla (eller prata, men det börjar ju inte på B). Fast vi kanske förtjänade det.

Idag regnade det (gjorde det) och F gjorde sitt första (?) besök i en hästaffär. Först kände han sig lite naked and exposed. Sedan provade han många ridhjälmar och helskodda ridbyxor, men kunde inte riktigt bestämma sig för vilken modell som passade bäst, så det blev inga köp denna gången. Dock var vi nära på att slå till på en mycket fräck rosa dräkt till katt-E (eller kanske myran E).

F råkade ockå grilla en (av de många) myran-E på en elektrisk flugsmällare. Burn!

Nä, om man skulle ta och gå och lägga sig kanske? Ja, tack!

Imon blir det Twilight på bio. Sweeeeet!

Peace out!

Playing with...

Leker med kissarna (playing with the pussys) (Hahahahahahahhahahahahhah). Får en att springa runt i cirklar. Fast Gosebullen blir mest rädd. Kan vara en avledande manöver..

Too much hallon-lakritsskalle

Borde nog inte ätit så många hallon-lakritsskallar. Känns som om jag ska kräkas rött och svart.

Gosebullen har däckat...

Gosebullen har däckat på mina tuttar (boobies). Vissa kan ju somna vart som helst. Fast det ser rätt mjukt och skönt ut, känner lite för att lägga mig där själv.

Sommarens första Trädgårn'-kväll!

Godmorgon världen. Eller nåt.

Vaknade av att någon knackade på dörren. Orkade inte gå upp. Då kom S och K in. Trevligt trevligt. Fast klockan var ju ett så kunde inte riktigt bli arg ens.

Kan iaf skylla på att vi gick hem från 3-tåget imorse och somnade inte fören halv 5 eller så. Jag behöver min skönhetssömn, okej?

Igår var det festligt. Och varmt. Begav oss till M lite för sent (men bara en halvtimma, så med våra mått räknat så var vi i tid). Det var bara lite varmt i bilen och vi dog lite på vägen, men det är smällar man får ta. Hos M, och med Bag in boxen i högsta hugg, träffade vi M från Hufvudstaden, A och C och sen åt vi tacos och sååånt.

Sedan var det Trädgårn' som gällde. Ingen kö när vi kom och typ inte en människa där inne heller. Men vi hade ju kunnat festa ensamma så det gjorde liksom inget.

En besvikelse var dock att "våra" soffor inte fanns kvar (jaa, lite tragiskt att vi hade våra egna soffor, men vi var ju ändå där nästan varje helg från midsommar till oktober förra året haha).

Mkt bra utbud denna kväll.

Kampen var hård om stolarna men tillslut hade vi allihop varsin. Sedan kom det några random dudes och satte sig hos oss. Fråga mig inte varför men dom var schyssta iaf. Åsa-boys döper vi dom, till (en kom från Åsa fast han bodde inte där längre, men dom får heta det iaf).

Vi försökte komma på vilka dom var lika. En var speciellt svår. Sen kom KM, och jag började asgarva, och pekade på dude och KM. Sen fattade alla andra också. Dom var svinlika!!!

Sen var det daaaaaaaaaaaaans, äntligen! Vi lärde killarna alla våra bästa moves. Sen blev dom uppraggade av världens konstigaste kille. Han var verkligen JÄTTEkonstig.

På tåget hem träffade vi först E och sen kom även K och D. Jag var sjuuuukt törstig så var tvungen att öppna en Breezer som jag hade i väskan. Men det blev iaf roligare att gå hem. Dessutom var det ljust och jag mötte GP-bilen när jag nästan var hemma. Fåglarna kvittrade och jag var kissnödig. Härlig promenad!

Nu kom mami och syster hem. Kändes rätt bra innan, men nu... bättre kan det bli om man säger så... 

Och så är det söndag...
 
Fred iaf!

20 so far

Happ, nu har jag varit 20 i drygt ett dygn, jaa, ett och ett halvt nästan. Vad har jag hunnit med då?

Jag har varit på systemet, lärt mig (men inte provat) 366 nya sexställningar (man vill ju inte få skavsår liksom), druckit mina första egen-utköpta glas vin, tillsammans med E känt mig som en kossa på grönbete (minus skuttandet) när jag plockade blommor i våran trädgård, invigt min bil, blivit armbågad i huvudet, ätit mannagrynsgröt, luktat på en hel del rökelse, trots rökelsen fått ett antal mygg/knottbett och ätit smultron. Gillar 20 såhär långt ;)

Dagens ställning (ny följetong, i 366 delar): Fällkniven. Googla för beskrivning. (Eller så gör du bara inte det...)

Igår var det iaf mycket trevligt. Himla fina vänner har jag.

E's min när jag fick en ryggsäck (som jag hade önskat mig) var helt oslagbar. Hahahahahhaa.

Fick även en ticnet-biljett till någon valfri konsert etc, middag+bio, "366 roliga ställningar", vin, ett halsband, och en parfym. Wohoo =)

Ikväll blir det hem till M som gäller. Och sen kanske utgång. Niiice!

Nu ska jag ut i solen lite till tror jag. Men man vill ju inte få solsting dock, därav denna paus ;)

Låt:   Lars Winnerbäck – Jag vill gå hem med dig eller Roxette – Sleeping In My Car (Single Version)

Peace!

Förvirrad F-dag...

Lite förvirrad (confused) blev jag när folk bankade på min ruta och kom in och sjöng och blåste i tutor inatt. Ja, jag trodde ju förstås att det var morgon, men det var det ju inte (så var det inte det!). Sedan skrattade alla åt mig för att jag var förvirrad.

Och sen fick jag chevré-paj, och en alpacka-filt och hörlurar och en body lotion och ett glas vin och sen var jag glad igen.



Eijn alpacka.



Feura alpackor.

(Ett litet sidospår bara...)


Somnade iaf om och sen var det upp och jobba kl 8. Var man vuxen nu då? Kul det kändes.

Var på systemet även. "Åh, sån här är god. Inte för att jag har druckit alkohol från systemet innan jag fyllde 20 då alltså, men..."

Älskar btw denna låten:  Gyptian – Hold You

Snart kommer det en massa tjejer hit. Det ni...

Fred!

Flippajn, min häst heter Flippajn!

Ääääääntligen! Tack E!



Hahahahahahaha "Flippajn..."




Även denna är ju inte fel!

Godnatt på den!

Luktar som ett par nylonstrumpor som tillbringat en vecka i E's ballerinaskor!

Idag är jag trött (_hest). Sovit himla gott har jag inte. F skulle komma, sen skulle han inte det, så kom han iaf, och så fick vi ligga och trängas i min liiiilla säng. Sen somnade han. Det är otroligt hur någon som sover dåligt i en 1.20-säng kan sova så stenhårt i en säng på 90 cm (dvs 45 cm var...).

Sen vid 4 började han snacka något om Aspen eller nåt, och jag fattade ingenting. Himla förvirrande. Sen åkte han lite tidigare så jag fick hela 20 min för mig själv.

Sen upp jag också då vid halv 6. Men ändå, så värt det =).

Jobb stod på schemat. Jäklar va grym jag var. Fast sen var det ju lite extra också, typ hemma hos H. Tog ju en kvart bara att komma dit eftersom det bara var 1an som funkade på min cykel. Dom andra bara hackade. Så fick trampa som f***n och kom ingenstans. Och cyklade självklart förbi en gammal bekant som dyker upp överallt nu för tiden verkar det som. Heij, heij...

Nu luktar jag som ett par nylonstrumpor som tillbringat ca 1 vecka i ett par av E's ballerinaskor. Jaa, ni förstår ju...Får nog duscha innan jag åker till gymmet :P Vilket är nu då...

Låt:  Alicia Keys – No One  (ingen då alltså) =)


Peace!

RSS 2.0