Det luktar gran...

Det luktar gran...



 





Eh, jaa så gick det alltså inte till när vi fixade våran gran...

1 månad, 1 dag!

1 månad och en dag kvar.....Woooooooooooooow, vad tiden går f-o-r-t!

Absolut inte allt klart. Måste även provpacka...Hahaha, lär bli en traumatisk upplevelse.

Fick skavsår av mina vandrarkängor på gymmet igår. Jaja, hellre nu än sen ;)

Hel del jobb har det blivit på senaste tiden. Barnföreställningar. Längtat hela året. Trodde man. Hade bara glömt en lite detalj. Barnen. Och deras föräldrar. Fy fan alltså. Dom är helt galna!

Barnvagnar, popcorn, korv med bröd och festis all over the place. Nu har jag iaf tre dagars vila från allt. Tjuter fortfarande lite i öronen måste jag säga, men börjar gå över. På juldagen är det dock dags igen. Och sen nästan varje dag efter det fram till den 9e. Sen är det två veckors "semester" eftersom jag sedan ska ha det så himla jobbigt i tre månader ;)

Nu ska papi ta in granen I think, och sen ska jag dammsuga efter honom. Enligt min mamma skulle jag först dammsuga hela vardagsrummet och sen göra om allt när granen hade barrat färdigt. Tyckte inte det lät som en bra idé. Berättade detta för mor. Hon tyckte jag skulle göra det på hennes sätt. Höjda röster blev följden.

Har inte dammsugit än...

Robyn – Hang With Me (Acoustic Version)

Peace so long!

Peace in mind!

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Harmonisk människa idag, ja. Sista dagen på CM. Peace in mind! Firades när arbetsdagen var över med träningspass och ikväll tacos och inte göra n-å-g-o-n-t-i-n-g!

SJG! (Så Jävla Gött!)

P!nk – Crystal Ball

På tal om inget.

Imon börjas det på Liseberg. Popcorn för hela slanten. Nää ska försöka hålla mig, för när man väl har börjat käka så GÅR det inte att sluta.

Har inte alls många julklappar kvar heller. Bara dom svåraste... Fast nu kom jag på en aaaasbra idé!

Nu är jag hungrig!

Peace out!

Bästa köpet!

Jaja, long time no see, igen...

Måste bara meddela att mitt bästa köp på ullared lätt var en liten sopborste (en vanlig fast i mini-format) att ha i bilen. Skulle köpt fler. Sånt man ångrar i efterhand....

Nu är det ungefär exakt 40 dagar kvar tills vi åker. Sweeeet. Aa, hittade ju även en del bra grejor till resan på ullared (fast inget slår borsten). Mycket jag inte visste att jag behövde!

Snaaart är jag färdigjobbad på CM. Sen börjas det på Liseberg på lördag. Men två dagar kvar...

Musikhjälpen på P3 hjälper mig också kan jag säga :)

Sova kanske? Ja tack.

Peace!

Kaos-dag

Kaos idag. På jobbet.

I livet, inte så mkt kaos. Fortfarande tandvärk dock.

Men tillbaka till kaoset:

Kom till jobbet, nästan alla hade kommit. Alla utom E. Någon frågade: "Har E kommit?". Då började det rycka i dörrhandtaget. Det var E. Dörren gick dock inte att öppna. Inte alls.

E fick gå in bakvägen. Den vägen kunde dock inte posten, som var 2 timmar sen, ta. Den fick stå utanför tills en låssmed hade kommit och tagit bort hela låset. Men då var det lite sent. Det blir dubbelt så mkt på måndag istället.

Sen köra bil. Kallt om armen. Bättre än att cykla för då hade man varit kall om båda armarna, och benen och fötterna också =)

Är numera förmodligen play station-änka. Ni vet ju vad man säger om killar som gejmar...och spelar tv-spel också då. Eller hur var det nu, vi hittade bara på det va? ;)

Nu ska jag koka ägg för jag blev så sugen på det när jag var på gymmet. Som btw har blivit sjukt konstigt.

Jaja, peace out so long!

RSS 2.0