Långhelg, kort inlägg

Så lite tid. Iaf till viktigt, som att blogga och så. Men nu har jag och F varit ute och cyklat/åkt rullskidor (han/jag). Nu blir det pyjamasparty!

Och långhelg, med jobb lördag och söndag (helg från skolan alltså)

Peace!

Husligt och så

Imorgon ska jag nog baka bröd. För att det är husligt och gott och trevligt.

Känns inte riktigt som jag va?



Ikväll ska BF iaf använda förklädet igen och laga middag till mig!


Saker jag gjort idag istället för att plugga

Saker jag gjort idag, när jag egentligen borde pluggat:


* Druckit kaffe
* Kollat FB
* Sköjt näsan (här vill jag bara pausa för att göra reklam för den fantastiska uppfinningen: Nässköljaren! Du häller helt enkelt vatten med salt in genom ena näsborren, och så kommer det ut genom den andra. Bra när du är förkyld för allt snor åker med ut! Grymt! (Om man inte råkar svälja förstås för det är ingen angenäm upplevelse. Tänk kallsup i saltvatten så får du rätta känslan). Fantastisk plast-grej iaf!):


(Nässköljare, och inget annat....)

* Bloggat (är aldrig så aktiv här som när jag egentligen ska plugga)
* Läst igenom systers spanska-läxa (helt ok ursäkt iaf)
* Tänkt på kaviar
* Utalas det: Kaaaaviar, kaviaaar eller kavvviar? Het diskussion under sconesbakningen idag!
* Smsat
* Diskuterat LCHF med min mor (räknas det som skolarbete nu för tiden? Maybe...)
* Kissat 5 ggr eftersom jag hinkat i mig så mycket kaffe
* Gjort en recept-pärm

Effektiv är jag iaf!

Detta hittade jag också, i en pärm från konfirmationen (nu: recept-pärm, sorry Gud):
"Emelies gudsbild: Jag tror att det finns någon som vakar över alla människor men jag vet inte riktigt hur jag tänker mig att personen ser ut. Ibland tänker jag mig Gud som en gammal gubbe."

Hahahhaha! Grymma tider :)

Freeed!

Äntligen träning (mm mm)!

ÄNTLIGEN!
Har precis tränat mitt första "pass" på två veckor. Tog det vääääldigt lugnt och snorade en hel del, men gött var det! Får väl se hur jag mår imorgon (men är det bättre så blir det ett stenhårt benpass med boyfriend, fast han vet inte om det än...).

Hade tänkt köra bara övningar med kroppsvikt nu i några veckor. Inte så kul men behöver lite variation. Grymt jobbigt kan det bli också om man går in för det (säger latmasken nr 1!). Men nu är jag så träningssugen att jag gör vad som helst.

Sedan har vi haft en miljöuppgift i skolan under dom två veckorna som jag varit sjuk. Det har gått ut på att göra något för att förbättra miljon (behövde konstigt nog inte handla om kek). Jag hade bestämt mig för att cykla till stationen istället för att ta bilen, men nu vet ni ju hur mycket uppförsbackar (på vägen hem) det är hem till mig (jaa, på ditvägen är det ju iofs nedför...) (logiskt, jag vet) och jag har ju som sagt varit förkyld, så det sket sig (som vi säger här).

Fast jag har faktiskt börjat tänka lite mer på att inte köra onödiga små-sträckor, och att inte starta bilen i onödan utan göra mycket på en gång. Så mycket promenerande ska det bli framöver. Men jag kanske hittar på lite och säger att jag har cyklat några gånger iaf (ev klasskompisar ombedes hålla tyst om detta, tack!).

Idag bakade vi scones. På skoltid. Back to högstadiet, por favor. Fast vi fick också räkna ut näringsvärdet i våra scones. Det slapp man i högstadiet (fast i långstadiet fick vi dock tvätta vår lärares strumpor...). Grahamsmjöl var bättre än vetemjöl. Surprise surprise! Några gjorde hummus också, så vi stank vitlök och matos hela högen när vi var klara!

Sedan gick jag med E (soom fyller år, grattiis grattis!!), A och M och käkade sopplunch (nej, inte sån som dom delar ut till hemlösa. Studenter med dålig ekonomi räknas nog inte in där...). Gött vare! Och sedan blev det gymmet som sagt!

Det var dagen i helhet och lite annat i halvhet!
Back to work!

Ge mig träningsvärk

Jag vill träna!!!


Catch-up!

Passiv tjej_90

Men har faktiskt inte haft tiiid att skriva något. Eller lust för den delen. Har ju varit sjuk. Är sjuk. Har glömt att ta min penicillin (<3) idag kom jag på. Ska ta den nu.

Fridfull morgon men kaos när jag kom till jobbet. Helt lost när man inte varit här på ett tag. Men nu är det lugnt!

Jaha, och skolan går bra. I torsdags var det kick-off på Trädgårn'. Sådär, men kul att se stället i dagsljus och i nyktert tillstånd... Tidigt hemgång.

Ikväll är det kick-off med Liseberg. Kan nog bli festligare! Läääängesen jag var där så ska bli sjukt kul att träffa alla igen!

Efter det så blir det kräftskiva hos grannarna. Blir garanterat festligt.

Nu är jag sjukt sugen på att träna. Det var en och en halv vecka sen sist! Men jag har fortf ont i halsen så blir inget med det fören nästa vecka (förhoppningsvis). Irriterande...

Peeace so long!


Bröllopsmottagning nr 2

Igår var det mottagning för makarna Pine.

Innan dess fick vi dock göra en insats i det Hulterströmska köket och vi bidrog till kaoset med en bulgursallad.

H var brun (såklart, två veckor i Tunisien för den tjejen är som att jag skulle sola en hel sommar i sträck). Snyggt iaf!

Hem och byta om och sedan iväg igen till Hemsjö där mottagningen skulle vara. Vi körde fel (fast det var meningen för vi ville inte komma för tidigt...även om vi åkte hemifrån kl 6 nör mottagningen egentligen skulle börja...iaf...) men det var faktiskt väldigt dåligt skyltat ;)

När vi kom dit var alla redan där (alla utom brudparet, för dom kom samtidigt som vi) och vi satte oss med N, N, S, J och O. Sedan var det lite tal och sång (fiiiint!!!) och sedan kek. Efter mat och tårta blev det dans. Vi höll oss borta från dansgolvet rätt länge men vi kunde ju inte gå därifrån utan att ha visat upp våra moves... Ehh...

Jag dansade iaf foxtrott (?) med J som är riktigt grym på sånt! Jag var däremot mindre bra, fast han tyckte ändå att jag var bra på att följa (as if, men schysst att ljuga så trovärdigt iaf, J ;)). Sedan körde vi på med dom gamla vanliga rörelserna (lilla- och stora bollen, mjölka kossan osv osv...) H bjöld även på den berömda "krabban" iklädd bröllopsklänning.
Grym kväll!

Nu åkte hela min familj precis på dop (min mamma tog på sig en sk. "typisk dop-poncho", som egentligen var en helt vanlig rosa tunika).

Sååå snart får jag väl åka ner till boyfriend som också är sjuk. Stackars oss...

Imorgon: skola, hoppas jag orkar...

Sjuk och sånt

Jag är verkligen kass. Inte skrivit på jättelänge ju!

Är iaf sjuk. Halsfluss var det tydligen, men har fått penicillin så ska väl inte smitta er överdrivet iaf ;)

Inte mkt kul har hänt. Inte mycket tråkigt heller.

I tisdags (?) bakade jag och E paj. Den blev lovely! (Köttfärs, ädelost och kantareller, kan bara inte misslyckas!).

Imon blir det bröllopsfest nr 2! Ska bli så grymt att träffa H och J igen!

Shit vad rastlös jag är. Ska nog ta och dammsuga lite eller nåt!

Kräftskiva osv

Min pojkvän är numera iphone-änkling för några dagar framöver.

Jag är numera rullskide-änka.

I helgen var det kräftskiva. Jag inledde med att skära mig i fingret med en kräft-kniv. F gick och la sig klockan elva. Med på skivan var även en kräfta som sjöng. Två låtar sjöng han hela tiden.

Jag, M och J satt uppe till ett. Vi var värst.

Igår skulle jag och F träna. F mådde inte så bra, men han hade lovat. Sedan bar det av till Kungsmässan och sedan XXL. Jag köpte iphone, F köpte rullskidor (men ingen kroppsstrumpa)!

Mina rutor gick liksom sönder på vägen till Kungsbacka. Och igår var det varmt. Och jag har ingen AC. Sweet.

Men ändå bra dag för att vara söndag!

Idag var det skola.
Undrar liksom lite när vi ska sluta flumma och börja lära oss saker på riktigt. Men det kommer väl snart antar jag :)

Ska snart se om jag kan använda iphonen till att blogga så jag kan lägga in lite mer bilder!

Piiis!

Time to go

Nu vill jag gå hem! Nu tack!


Sockerstatus

Sockerstatus:
6 godisar innan frukost
1 maräng (modell STÖRRE) efter frukost

Huvud: Snurrigt
Mage: Illamående

Allmän status: Rätt grymt faktiskt, förutom lite dåligt samvete för godisintaget.

Nollningen har varit rätt bra. Spex på Chalmers var väl sådär, men pubrundan i torsdags var riktigt kul. Även om vi bara kom trea (trots att vi fick raggat upp en bartender som följde med oss...).

Igår var det skola, kom för sent. Tydligen. Men det gjorde inget. Efteråt gick jag och handlade anteckningsblock och överstrykningspennor för halva studiebidraget (180 kr). Verkligen dyyyrt.

Måste ju spara nu när man blivit student. Därför har jag bestämt att jag ska köpa en iphone... Imorgon faktiskt... Sweeeet :D

Ikväll: Kräftskiva!!!


RSS 2.0