Hon kunde va någon annan, någon bättre

Update:

Resväska är inköpt, klackarna är nedpackade (längst ned) och passet är med. Inte. Långt. Kvar. Nu.
Taggad är bara förnamnet!
 
Senaste veckan har jag faktiskt varit ledig tre dagar i rad (första gången denna sommaren?).
Jag har fikat, sprungit backintervaller, sjungit gospel (obs! inget skämt!) och varit på spinning för T. Jag har varit med J i stan och köpt jeans och förundrats över hur snabba killar är när de shoppar. Jag har också köpt nytt casein-pulver och ätit mugcake till mellanmål/lunch varje dag sedan dess (fyra dagar).
 
En annan rolig/hemsk/lite äcklig sak:
I fredags låg det en död fågel på trappan utanför mitt hus, som jag höll på att trampa på när jag skulle gå ut. Lyckades dock undvika det. När jag kom hem från jobbet hade någon lagt den döda fågeln på en grus"tunna" och lagt stenar runt omkring, som en grav typ. Fin tanke, men kanske hade varit bättre att gräva ned den... Jaja, i vilket fall, en värdig sista vila för en stackars fågel ("en stackars fågel"....) kan jag ändå tycka.
I lördags var det kräftskiva i Hedefors. 
I söndags hade fågeln en öl brevid sig. Omtänksamt, skulle tro att fågeln uppskattar gesten. 
 
Idag: Hard work och sedan packa lite till kanske? Väskan är ju inte ens full...

Det dom aldrig nämner

Wohoo, bara en eller två timmar kvar av mitt 10 eller 11-timmarspass. Har dessutom aldrig haft en dag med så fullbokade banor. Crazy...
 
Tårta på det?
 
Igår såg jag, i min ensamhet, sjukt mysigt förövrigt, och jag gjorde en helt okej god omelett, eftersom jag övar mig på att tycka om det, och så gjorde jag pannkakor ifall jag inte skulle gilla omeletten, IALLAFALL såg jag en jättebra film som hette "The odd life of timothy green". Den var fin. 
 
Jag är trött.
Tack för mig!

Så säg som det är, för den här gången krävs det mer

Jag och E sprang milen förut. Värsta gången hittills. Jag fick skavsår vid 5 km. E fick ont i vristen vid 6 km Vi börade prata om hur törstiga vi var vid ca 7,5 km och efter 9 km hade jag kunnat döda för en Ramlösa, trots att jag inte ens gillar det!
MEN vi tog oss igenom det.
Sen badade vi. E's förslag (jag tittade nog på henne som om hon var galen eftersom hon är känd (av mig) för att bara bada när "poolen är minst 24 grader" vilket (enligt mig) är ungefär som att bara i kiss...)
Det var kallt. Inte i närheten av kiss faktiskt. 
MEN vi gjorde det (enligt principen: hoppa i, gå upp snabbt, tvåla in sig, hoppa i igen och hoppas att all tvål försvann. Oh happy days)
 
Resten av dagen har jag mest varit på bank-turné på Nordea, Handelsbanken och Nordea igen (eftersom jag såklart glömde min plånbok) och sedan hängt på mamis och papis och lindis altan.
 
OCH lagat matlådor.
Inte fy skam!

En klok kvinna skriver sina löften med blyerts...

Hej hopp +valfritt lagom moget rimm...

En snabb catch-up:
I helgen:
-Var jag ute två gånger
-Var jag på ikea
-Köpte jag korv och mos med ketchup,senap och hamburgedressing, tog två tuggor och mådde sedan illa
-Dansade jag i högklackat och med keps på huvudet=smärta + lycka
-Hängde jag på Andra Lång med alla hipsters och på Villan med ännu fler
-Missade jag en middag pga Västtrafik (men tackar för resegarantin)
-Kollade jag på So u think u can dance en halv lördag

I veckan:
-Har jag kört två rena styrkepass på gymmet (rekord för sommaren skulle jag tro)
-Har jag köpt en ny kalender
- Har jag besiktigat bilen
-Gick min bil igenom besiktningen utan anmärkningar och med en kommentar som löd: "Den ser fin ut", på bred Alingsåska
-Har jag handlat på Ica Maxi i Alingsås och kommit fram till att den inte är i närheten av Kvantum <3
-Ska jag springa milen med E

Sen får vi se, man kan ju inte planera allt, även om man har en (jättefin, bäst hittills) kalender...


Plötsligt...

Plötsligt händer det!
Jag var så himla avundsjuk på S's kollegor eftersom hon har bakat kladdkaka till dem. DÅ kommer min chef med prinsesstårta för att våra kvalitetssiffror gått upp, och vi (och jag själv nämnd med namn, måste bara skryta lite om det) hade fått en jättefin kommentar från en gäst på mailen. 
Det är ju nästan så man fäller en tår av ren lycka.
 
(Hade jag valt att bara få äta en sak resten av livet hade det varit tårta. Det har liksom allt!)
 
Wohoo!
 
Sista föreläsningen avklarad igår också, gick väl som det gick men som sagt, fick någon med sig något så är jag nöjd.
 
Tränings-up-date:
Testade nya GRIT-passet igår, strength. Dog lite och höll typ på att spy (eftersom jag hade druckit vatten precis innan vi skulle göra mountain climbers) (och för att det var så sjukt jävla jobbigt såklart). Meeen roligt! 
 
Imorse tränade jag spinning och yoga, 6.45. Nej, det är inte normalt. Men gött (avslappningen alltså, 2 min i slutet av yogapasset). Benen samarbetade inte riktigt kan jag säga. 

Logiskt

Igår körde jag mage och triceps på gymmet. därför har jag sjuukt träningsvErk i ryggen. Logiskt?
Men det är väl lite som andra dagens baksmälla tänker jag, Körde rygg i måndags, träningsvärk på onsdagen. Triceps igår, träningsvärk där imorgon.
 
Spontanträningsdejtade E på gymmet och så körde vi även lite mage ihop. Känner av det med, redan idag! Kan bero på att jag körde snigel-planka (planka med vikt på ryggen, inte jag som kom på namnet men jag gillaré). J***klar vad jag skakade.
 
30 min löpning innan dess. Väldigt nöjd när jag klara att springa på det där bandet mer än 10 min, blir sjukt uttråkad så då får jag roa mig med att höja ett steg varje minut, stanna och dricka var 5e minut osv osv. Eller kolla på killar på gymmet, men nu finns det ju bara löpband med en jääättestor skärm mitt i mitt synfält, helt värdelöst!
 
Igår kväll åkte jag in till stan och träffade ligan. Vi köpte också lite fudge på "matmarknaden" men blev liiite besvikna. Jordnötssmör tror man ju ska vara en solklar favorit men den smakade liksom... ingenting... Fail!
 
Nu då? Hard work!

Ikväll händer det

Ikväll ska jag fika med mina babes som jag inte har sett på evigheter/typ en vecka!
 
Det var allt jag ville, tack!

Borde jag börja ifrågasätta mitt val av utbildning?

Just det, igår hade jag min första av fyra "föreläsningar" för barn på ett innebandyläger. Herre min gud....
23 st tioåriga killar som precis har varit den första dagen på ett läger och är sjukt trötta.
Och när tioåriga killar är trötta vill dom inte sova direkt. Dom. Kan. Inte. Sitta. Still. 
 
Jag får vara glad om dom hörde och kommer ihåg något av vad jag sa. 
 
Men måste erkänna att dom inte så dumma direkt. Tex:
Jag visade en blodsockerkurva och förklarade hur det blir med blodsockret när man äter en grov macka jämfört med godis. 
Någon påpekade att "då kan man ju bara fortsätta äta godis hela tiden, så går ju blodsockret aldrig ner och man har en massa energi hela tiden och blir aaaldrig trött".
Jag sa att "det kan man ju göra, men hur gör ni om ni ska spela match då? Då kan ni ju inte springa iväg och äta godis hela tiden?"
Svaret blev: "Men då kan jag bygga en hemlig ficka i min tröja och så kan jag ha godis där och så kan jag ju bara ta från det..."
 
Nästa gång ska jag säga att man dör om man äter godis hela tiden bara... Enklast så...
 
Samma kille som skulle bygga en hemlig ficka kom sedan fram i slutet av föreläsningen och frågade om det var Windows 8 jag hade, för det hade han också hemma och han hade en nästan likadan dator också men hans var silvrig...
 
Kul att man hade någons uppmärksamhet iaf :)
 
Jag hade även med denna bilden några gånger:
 
Det som var mest intressant i den var att det var en mask i äpplet och att kossan hade ett frågetecken över huvudet. Its all about the details.
 
Jag tänkte även att det skulle vara kul att ha med en praktisk övning, så jag ville att dom skulle väga upp 500g frukt och grönsaker, eftersom det är det man minst bör äta på en dag. Där spårade det rejält. Någon blev sur för att han satt längst ut och inte "kunde vara med då". Jag utsåg honom därför till tallriksansvarig, vilket hjälpte lite. Någon var inte alls intresserade och gick iväg och började slå på några trummor som fanns i musiksalen vi var i. Några "fuskade för dom tjuvkollade när jag vägde".
 
Dock frågade trumkillen mot slutet vad man skulle äta till frukost när man vara på "sånt där innebandyläger som dom var på nu" så lite intresserad var han kanske ändå- 
 
Fast jag måste ändå säga att det var ganska kul. Dom pratade mycket och sa faktiskt mycket bra saker också. Och som sagt, om någon kommer ihåg en enda sak, även om det bara är att kossan innehåller protein, så är jag ganska nöjd.
 
Nu har jag tre föreläsningar till på torsdag. Det kan iaf inte bli värre? 

Im just sayin'

(Eftersom det tog ca en min att skiva detta och ca 5 min för blogg.se att ladda upp en bild så är vi nu hela 6 min närmare vår avresa!)


Trip down memory lane

Igår efter jobbet gick jag till affären, ca 7 km, bara för att köpa crunchy till lördagsgodis (godis!!). 
 
Nolife.se som vanligt. 
 
Sen kom E hem till mig och vi kollade på film. Sen kom A också och då kollade vi på gamla bilder på bilddagboken. Man var ju ingen skönhet direkt...
 
Jag är 18 år och jag gör vad jag vill?
 
Röda korsets Ungdomsförbunds årsmöte. Vad gjorde vi där egentligen? Förutom samlade på oss kondomer med roliga budskap... 
 
Resten bör förbli bortglömda och censurerade...
 
 
 
 

Spyr

Grit cardio, ett ord:

Jag spyr

Efter passet tar jag på mig skorna och börjar sedan kolla efter skohornet.

Bär hem mig bara, någon?


RSS 2.0