Jag somnade

Somnade jag? ATT jag gjorde. Fy va gött! Hade behövt lite uppåt-tjack nu dock men ipren får duga. Ska man vara nykter ikväll kanske? I ren protest. Sounds like me.

Grilla majskolvaaaaaaaaaaaar! Muuuums.

Gitarr=uppåt-tjack. Ska nog spela lite.

Happy Valborg

Jag är hungrig. Inget konstigt med det. Det konstiga är att jag precis har ätit.

Även varit på Allum. Kanonkul! (Not).

Ikväll blir det Slottskogen som vanligt (Slottskogen, Valborg since 2004). Hahahahaha, as if. Nää Floda-town blir det nog. Till okänd_kille_okänd_ålder. Blir nog trevligt, brukar bli det med det sällskapet.

Hade nog behövt sova en stund eller nåt först. Pallar inte. Men kan ju prova.

Enjoy so long:  Damian Marley – It Was Written


Peace!

Jag gillar

Jag gillar:

* Grey's Anatomy
* Ipren, Alvedon, Ibumetin och Panodil
* Grönt te med jasmine-smak
* Lisa Ekdahl & Lars Winnerbäck – Dom Band Som Binder Mig
* Min säng
* Apelsiner
* Rosa nagellack

Aa, det var nog allt, för tillfället.

Peace out!

Har tråkigt!

Jävlar vad jag har tråkigt....Vill jobba...

Peace out!

Födsel pågår

Det föds kattungar under min trappa i detta nu. Tänkte ni ville veta.

Tack, men nej tack!

"how are you......hows life going......looks nice in picture........can we be friends"

(Från random dude på lettisk chattsida).

Tack, men nej tack!

Helkroppsgenomgång

Idag har det varit helkroppsgenomgång. Fick även penicillin för tand-jäveln, lagom till Valborg och allt. Slipper köpa drink-mix iaf... hahahaha...

Huvudet (det psykiska) fick dock inte den genomgång det så väl behövde. Men det hade väl ändå inte gått att fixa så snabbt, så nu är jag väl snart "frisk" men fortfarande dum i huvudet ;)

Igår träffade jag bästa E. Hon läste upp gamla kärleksdikter som hon hade skrivit när hon var typ 13. Drama-queen ;) Sjukt kul iaf!

Vi konstaterade iaf att denna kommunen är alldeles för liten för vårt eget bästa (fast det har vi ju vetat länge) och vi hade också en snabb-genomgång av hur det har gått för alla på vår gamla skola. Resultatet var nedslående.

Är lite avundsjuk på alla bisexuella föresten. Dom har liksom dubbelt så många människor att välja på. Men man är ju som man är, så nu tycker jag det är dags för mig att komma ut:

Jag är hetro, (and I'm here) get used to it. Hahahahah

Bara 37 dagar kvar till Alanya nu, oh yes. För att få in känslan:  The Corrs – Summer Sunshine

Peace out!

Pain in the tooth

Heei.

Fyyy fan vad det är jobbigt med tandvä(e)rk. Imon ska jag försöka få en tandläkartid och om dom inte drar ut tanden då gör jag det själv (Emil i Lönneberga-style kanske...).

Idag har jag jobbat iaf. Det. Gick. Bra.

Igår var det kak-bak hos J. Först gick jag ner till gymmet med en väska över axeln. Den var inte så tung men efter fem km blev det ändå lite jobbigt. Hur ska orka gå UPPFÖR mucho-bitchu, med den massa packning, om jag inte ens pallar att gå NEDFÖR Slätthultsbackarna med en väska över axeln? Får bli hårdträning fram tills dess, men har ju ändå nästan ett år på mig så det ska jag väl klara ;) Dumle-kakor alternativt center blev det iaf sedan tillslut. Vi behövde ingen sirap denna gången, och J's mamma var hemma så J och hans pappa slapp svettas i köket iaf.  

Sånna blev det:  http://www8.cs.umu.se/~marie/privatSida/recept/DumleKakor.htm

Sedan kollade vi på Änglar och demoner och åt ovan nämnda kakor. Mättheten var inte okej ;) Mysigt värre var det iaf. Eller som H en gång råkade skriva (tror det var hon): "Det är alltid gött med lite mus!"

Kollar på "Kvartersdoktorn".
"Livet är inte en dans på rosor men dans är en ros i livet."

Haha...

Nelly Furtado – I'm Like A Bird

Me gusta!

Peace out, nu ska jag duscha och sen blev man ju inbjuden till E. Säger man inte nej till!

Helgen blir bättre och bättre

Tjohoo...

I will start by telling that fredagen avslutades way bättre än den började. Blev lite stressigt till tåget, men sen blev jag bara helt plötsligt sjukt flummig. Mötte upp F. Började berätta hur man "inte får slå utvecklingsstörda eller några andra varelser och helst inte djur" och det kan jag skratta åt hur länge som helst.

På spårvagnen visade jag upp mit pokerface när det kom på en kvinna med en fantastiskt (fantastiskt) fin väska i rött krokodilskinn. En kvinna på en bänk började även snacka om duvorna på Drottningtorget, och jag fattade ingenting och kunde (inte) hålla mig för skratt. Hon och F hade dock en speciellt kontakt och han fattade vad hon menade (något om att duvorna kunde bli påkörda av spårvagnar...).

Träffade F's morbror J och hans fru J på Järntorget och gick och drack lite öl och pratade och hade det allmänt trevligt. När vi sedan skulle resa oss och gå var det lite ostadigt ett tag. Och kallt. Vi sprang iaf till spårvagnen och sedan till tåget, men så fanns det ingen toa så vi gick av igen (för det är oartigt att kissa på golvet i tåget, det har min mamma sagt).

Gick till icke nämnd snabbmatsrestaurang och köpte mat. När vi sedan tillslut kom till Lerum träffade vi F's kompisar som skulle till stan och ville att vi skulle följa med. Vi avböjde dock (trots att D gjorde moonwalk, vände, gjorde moonwalk tillbaka och sedan ramlade). Gick till Tempo, köpte godis och öl (hahahahaha) och gick hem till F.

Det blev godis och sex till kvällsmat och frukost (oslagbar kombination) (hahahahahahahahahahahahahahahahah, andningspaus, hahahahahahahahahahahahahaha). Var sedan och kollade när syster skulle springa Lerumsloppet, vi kollade på starten, och åt sedan godis för att jävlas med alla hurtiga människor.

Sedan handla, lämna F vid tåget, hem, springa, åka på släktkalas och sen hem till E för att träffa las chicas (las bitchas). Där blev det fruktsallad och glass och en hel del tjöt, som alltid.

A blev lite trött när någon sa samma sak som nån annan precis hade sagt och uttryckte det såhär:
"Asså, ibland önskar jag att jag hade en klippa i fickan som jag kunde ta fram och hoppa från!"

Vi ska även gå uppför "Mucho bitcho" när vi är i Sydamerika och sedan ringde vi ett obekvämt samtal och skrattade väldigt opassande...

Idag blir det yoga och sedan bakning hos J i Gråbo-town. Inget som kräver sirap dock, för det "har dom inte".

Peace out, so long!

En låt till

Ååååååh, nu ville jag att ni skulle lyssna på en låt till:

Bon Iver – Skinny Love

Löööv it...

En sån där dag

Idag är det en sån där dag när allt bara går fel. När klockan ringde imorse ville jag verkligen (verkligen) inte gå upp.
Gjorde det ändå. Det skulle jag inte ha gjort. Ungefär så känns det nu, med facit i hand. Det har alltså varit en sån där dag. Jag har tappat grejer, kroppen vill inte alls vara med. Har ont överallt och ingenstans. Är trött. Mamma tjatar och fattar inte att jag lyssnar på musik i hörlurarna och inte hör vad hon säger. Vi har ingen god mat hemma. Det är dåligt väder. Lite allmänt sådär bara.

Igår var det storbråk in da house. Jag "hjälper till för lite och vi får göra ett städ-schema hemma så att alla gör lika mycket". Detta gick jag med på. Det skulle jag aldrig ha gjort (nää inte det heller alltså...). Eftersom jag gick med på det så lätt, så var det tydligen inte så roligt. Då skulle jag helt plötsligt också betala för mat och husrum. Undrar om det blir billigare om jag bor i stallet. Mycket möjligt, men knappast troligt.

Egentligen borde jag bara gå och lägga mig. Så jävla värt hade det varit.

Tills detta händer lyssnar jag på:  The Knife – Heartbeats  /  José González – Heartbeats

41 dagar kvar till Alanya idag!

Peace, yepp...

Mina musikaliska lustar...

Kaaaaallt. Har det varit idag. På en postmoppe genom Gråbo. Ska nog skriva en bok. Mina memoarer kanske.

Har även gjort bort mig lite genom att sitta och sjunga (mitt finaste=inte så bra) väldigt högt och inte tänka på att folk faktiskt bor i husen och ibland spenderar tid i sina trädgårdar. Dom tittade lite konstigt när jag körde förbi kan jag säga. Tror jag wailade lite på denna (som får bli dagens låt):
Backstreet Boys – Drowning

Kan även ha varit denna: The Supremes – Stop! In The Name Of Love  (ni förstår ju att folk kollade liksom...)

Inte så mycket annat har hänt hittills idag. E kom hit på kaffe. Vi kollade på denna:





Smart kille...

Nu ska jag nog spela lite gitarr och leva ut mina musikaliska lustar (ööhh...) på riktigt. Känner mig lite hämmad för tillfället.

Peace out!

Bli lesbisk och köp en dildo

Älskar gruppen på FB som heter "Tjejer tänker bara på sex medans killar vill prata känslor".
Det fanns också kommentarer som tex: "Enda anledningen till att killar existerar i min värld e pga deras snopp!" (tips från coachen (mig): Bli lesbisk och köp en dildo...) och:
"Hej, jag heter Jonas. Jag har också blivit objektifiserad som sexobjekt av kvinnor :(" och:
"Ja jag känner mig ledsen och upprörd över att kvinnor bara ser mig som ett sex-objekt! Men nu har jag äntligen hittat en grupp där jag kan prata ut, med killar som är i samma situation." samt:
"Det är så jobbigt, alltid när jag vill berätta om saker som hänt under dagen eller bara säga att jag känner mig trygg i min flickväns närhet så vill hon bara hålla på och kladda och vill ha sex... så jobbigt!"

Vissa mer seriösa än andra ;) hehe

Uddared idag. En massa äckliga barn som ville prata med mig. Förstår inte varför, ser jag ens trevlig ut? Knappast liksom. Blev även inbjuden att "sitta i gräset" med några tjejer ("Hej, vi heter X och X och jag är 4 och hon är 3 år". Jag, i ett svagt ögonblick: "Jaha, hur gammal tror ni att jag är då? Dom: "30?") men jag avböjde.

Pratade med B som fyller år (GRATTIIIIIIIS!!!!) i headset, folk trodde nog jag var schizofren. Trevligt att prata med B iaf, det var längesen!

Sen har jag fikat med E.

45 dagar kvar till Alanyaaaaaa!

Nu lyssnar jag på gårdagens låt, finns inte många andra låtar som slår den för tillfället, så därför får det bli en gammal, inte helt seriös ;)

BNG – Be What You Wanna Be

(Från Hits for Kids)

Nu vill jag träna, men får väl se hur det blir med det, core kanske, benen är ju liiiite trötta iaf...

Peace out dårå!

Övning ger färdighet

Siiiiicken helg alltså.

I fredags var det jobb dubbelt upp. Jättemkt att göra på CM så kom inte hem fören 4. Duscha, äta lite och sedan bege mig till Lise. Där fick jag sälja program. När det var 10 min kvar tills föreställningen skulle börja var det nästan tomt i foajén fastän det skulle vara nästan fullsatt. Det visade sig att ett "sällskap" på 250 pers skulle komma sent. Kuuuuul....

Hem sent och käka oskalade räkor (papi hade erbjudit sig att skala åt mig, men sen hade han inte gjort det. Oschysst... hehe)

Vaknade innan klockan skulle ringa på lördag morgon, och tur var väl det för strömmen hade precis gått hemma. 
MRL. Sjuuuukt jobbigt, men kul ändå, hur nu något så smärtsamt kan vara kul.

Sen hem, och iväg till jobbet igen. Sista gången innan sommaren. Jag och Z var allmänt flummiga och stod och sjöng "I don't want to miss a thing" med jamaicansk accent (dålig sådan dock, men kul var det). Z fick till ett riktigt roligt skratt och så var vi igång igen. En kvinna ville inte att jag skulle ta betalt för hennes jackor, som N hängde in. Tror hon hade en crush på honom eller nåt sånt. 

Jag blev även curlad en massa gånger (och nej, jag brukar inte använda det ordet, men jag planerar att börja).

M bjussade på smörgåstårta och vi städade överallt och ingenstans (men mest överallt). Vi sjöng även med i Ronny och Ragge-låten, nåt med "Anna", vad den nu heter. Jag hävdade att jag inte var född när det gick på TV för att M och L skulle känna sig gamla ;) Sedan fick vi gå upp med blommor på scenen. Jag gillaré inte, men jag gjorde iaf inget pinsamt. 

Efter jobbet- hem till F. Micket treeeeevligt. Vaknade imorse av att någon tappade "program" på golvet, bara för att jag hade drömt om jobbet. Det visade sig dock senare att F's mamma hade tappat ananas på golvet på övervången. Ljudet var iaf förvillande likt.

Dagen ägnades åt däckbyte, mormor-fika, luftpåfyllning (F fick känna sig lite manlig och hjälpa mig. I allmänhet har det varit en sådan dag. Han fick nämligen även hjälpa mig att ta ner cornflakes-paketet eftersom jag inte nådde. Det gjorde jag ju såklart, men jag vet att han ville göra det... ;), longboardåkning (nu kan jag bromsa, fast inte om det går för fort). En gubbe som stod och tvättade sin bil kollade på oss, så vi hälsade. Han hälsade tillbaka och sen sa han "jaa, övning ger ju färdighet". Tror det var F han syftade på eftersom han åkte omkring på inlines, jag däremot såg mycket profsig ut på brädan. Vi åkte till Lerum (fast gubben lämnade vi med sin bil) och sen till Ica för att köpa glass. Sedan visade F mig sina hoods (Knappekulla). 
 
Lasagne, lite pinsamheter, träning och så var denna dagen också slut. Imorgon blir det jobb igen. Uddared here I come.

Antal djur på balkongen: Räknas iaf i myror (om jag nu minns rätt), 12 st kanske...

Dagens låt:




Me gusta MUCHOOOO!

Peace!

(Vet inte hur många dagar det är kvar till Alanya och jag orkar inte räkna, men det är färre än 50, bara en sån sak!)

Jag. Har. Sprungit. Yepp.

Nu har jag sprungit. Jaa, gott folk (ööhh), ni läste rätt, jag har s-p-r-u-n-g-i-t. Och det kändes bra, vilket är ännu mer förvånande. :P

Ikväll blir det cabarét. Muy spännande.

Idag är det även lööööööööööön, in på kooooooontot. Inte helt fel det heller.

Inga tanter med brutna ben idag! Brukar ju krylla av dom vid Aspen annars. (Eller nåt...).

Nu ska jag äta!

Peace out so long!

Jobbar på brännan

Jobbar på brännan. Gick lite för bra idag. Cyklade i Uddared med uppkavlade ärmar. Nu märkte jag att jag bränt på mig på underarmarna. Sexigt.

På tal om bränna så är det nu endast 50 dagar kvar till Turkey. Me like!

Imon blir det moppe. I don't like it. Menmen, bara att gilla läget!

Har även jobbat på Tollan idag.

Nu ska jag tävla med J till sängen (jaa, alltså jag till min och han till hans såklart, jag må ha några renar på balkongen men det finns ju gränser...)

Nu MÅSTE jag verkligen söka till högskolan. Ska inte vara ute i sista minuten denna gången, snarare sista haren.

God natt!

Peace!

En sak till

Just det ja, en sak till:

Idag fick jag mina fina snopp-formade örhängen (som egentligen ska föreställa mikrofoner men som inte riktigt lyckas).

Glaaad =)

Tradera <3

Börjar brännas

Icke att förglömma:

Nu är det bara 52 dagar kvar till Alanya. Det börjar brännas. Hehe

Nattinatti!

Bloody monday, bokstavligt talat

Vad hände där liksom? Aa jag vet inte!

Jobb idag. Moppe. Solsken. Inte helt okej kombo (svinvarmt och moppehjälm+rånarluva= megajättesvinvarmt=inte kul).

Sedan hände något annat inte kul.  Jag kom körande på en väg (med okänt namn, jag är verkligen clueless när jag kör den rundan) och så ser jag en tant som står framåtböjd över sin cykel, det ser ut som om hon har ramlat. Jag stannar såklart och frågar hur hon mår. Hon säger att hon har ramlat och antagligen brutit foten. Jag ser att så är fallet eftersom foten liksom är vriden åt fel håll och det blöder. Får ringa ambulans+ tantens man och det tar typ 10 min innan dom kommer. Innan dess hinner jag också blir lite lätt illamående och yr.

Kör sedan resten av rundan ännu mer förvirrad än innan.

Ja, jösses (J goes tant...).

Igår var det iaf longboard och jag har nu lärt mig att bromsa. Kände mig riktigt duktig ett tag faktiskt. F är nog också glad att jag har lärt mig bromsa, för innan var det han som fick vara bromskloss.

Nu vill jag bara åka mer. Renarna riskerar att bli ännu fler än de redan är kan jag säga
F själv åkte inlines och han "hade inte åkt på jättelänge" så han började med att åka baklänges och göra allt möjligt livsfarligt. Jag sa inget om det...

Sen åkte vi hem till J ochh kollade på Parlamentet för att bota söndagsångesten. Det gick rätt bra.

Nu råkade jag ta bort allt jag skrivit hittills men jag kom på hur man kunde ångra det. Upplyser er bara för att förklara att min lilla chock fortfarande sitter i. Även om jag hävdade att jag "inte är så känslig" när ambulanskillen frågade hur jag mådde förut och om jag var svimfärdig (för att sedan konstatera att jag iaf hade hjälm på mig) så var det faktiskt lite läskigt.

Nu blir det kaffe. I need it so badly ;)

Peace out!


"Snooooop"

Hola amigos! Que pasa?

Solen steker och livet leker kanske man kan säga. E har precis varit här och druckit kaffe. Innan det gick jag en promme med A och M och innan det fikade vi hos A.

Igår var det jobb på Liseberg som gällde. Det var nice! Vi skickade iväg D och N för att köpa "lite goa grejer" som vi sedan hade till lunch. Detta inkluderade bla. vitlöksklyftor, tsatsiki och räkor. Vi luktade nog inte så gott efteråt, försäljningen lär ha minskat med typ 50% ;) Värt ändå.

M berättade att en av hennes kompisar hade träffat Snoop Dogg på nåt uteställe när hon var i Brasilien. Han hade frågat om han fick köpa en massa smycken och sånt till henne, men hon hade inte fattat vem det var och trodde bara att det var en konstig kille. Hennes kompis och pojkvän hade dock upplyst henne om den rådande situationen.

Vi spekulerade därefter i hur Snoop Dogg låter när han kommer. "Snoooop"? Hehehe

B erkände att hon var ganska lätt. "You don't have to buy me shit, just do me" hävdade hon att hon skulle säga om hon fått chansen.

Vi lekte sedan "Älskling, älskling", alla på teaterns favvo-lek. Även A som var och tittade och hans kompis B var med. Han gillade det! H var som vanligt bäst och både D och A var tvugna att "gå på toa" när vi hade lekt klart. Detta tyckte vi var väldigt roligt, såklart. ("Snooop"-läten ekade bland oss som satt kvar. Hahahahahahaah)

Efter jobbet åkte jag och E hon till H och träffade A som kom hem från London i fredags. Efter en hel del tjöt och två koppar te var det sedan hem och sova som gällde.

Måste även citera något från i fredags.

När vi var hemma hos K innan bowlingen var det någon som satte på "Born to be alive" och jag började säga:
"Åh, denna red jag och E på käpphästar till..."
Då säger F:
"Vadå, idag?"

Jag bröt ihop av skratt. Ingen annan fattade vad som var så roligt.
Jag skulle ju fortsatt med "...när vi var små".

När jag tillslut lyckas klämma fram vad det var, så säger F: "Jaha, jag trodde käpphäst var typ som shettlandponny!" Nytt skattanfall från min sida.

Dock blev jag lite förvånad över att han visste vad shettlandsponny var, men det var nog mest för att jag hade bertättat om en granne som hade en sådan i sin trädgård en dag när jag körde förbi.

Nää, nu ska jag fortsätta sola topless och äta grapefrukt (hahah nog, grapefrukt liksom, as if ;))

Håkan Hellström – Aprilhimlen    såklart!

53 dagar kvar till A-l and anya!

Peace out!

Bowling, mtf!

Igår var det booowling!

Kvällen började med en livsfarlig (enligt mig) cykeltur från Hallsås till LA-vägen. Jag satt på sadeln, F cyklade. Jag föreslog att jag skulle cykla för att jag vägde mer och hade vanan inne, medan F hävdade att han nog hade cyklat liiite mer än mig. Diskussion uppstod och sen hamnade jag som sagt på sadeln och höll i mig så hårt jag kunde.

Mötte upp J och R och sen fick jag som tur var gå resten av vägen. Vi anlände till K's lägenhet efter en ytterligare en liten diskussion om portkoden och där träffade vi K och S. Det spelades sommarmusik och dracks vin (för min del) och öl för resten tror jag. Sen blev det ju som väntat kaos när vi skulle till tåget, men vi hann iaf.

Jag och S skulle gå på toa. Det var stängt. Så vi smet in på en restaurang istället. Sedan blev det till att springa till vagnen. Vi hann med den också och kom då äntligen hyfsat välbehållna till Gamlestan där vi satte oss på en lastkaj en stund för lite sista minuten-uppladdning.

Bowlingen gick sedan som på räls. Vi kom in utan att behöva visa leg. Jag gjorde en strike och var i allmänhet jäkligt bra. Min och F's seger-gest var att twista. Sedan gjorde jag vurpan_2010. Det var lite blött på golvet, och när jag skulle gå och hämta mitt klor halkade jag. Ena foten åkte framåt och den andra bakåt och jag liksom gick ner i spagat, och välte sedan över på sidan. Sedan låg jag kvar och skrattade så jag höll på att dö. Det gjorde nog även R som såg alltihop men dom andra fattade ingenting. Efter det kom jag lite ur balans och det gick inte så bra längre.

När tiden tog slut (jag nämner inte resultatet, för jag tror inte det var till min och F's fördel) bestämde vi oss för att gå vidare. Hamnade på avenyn, gick till Rockbaren, gick ut från Rockbaren och blev hämtade av J's pappa O och åkte hem.

Sammantaget, himla trevlig kväll, om man såg på det med ett visst mått av ironi, vilket jag oftast gör ;)

Nu ska jag duscha, hinka kaffe och sedan åka och jobba :)

Låt:  Fall Out Boy – Beat It - Studio Version

Peace out!


Vill man vara fin (eller ful?)

Mami har slingat mitt hår. Vågar inte kolla resultatet. Kanske får gå omkring i mössa i två månader framöver, men om så är fallet så vill jag gärna dra ut på den vetskapen lite.

Sjukt smärtsamt är det ju också, när nån slingar ens hår. Men vill man vara fin (eller ful, jag vet som sagt inte än) så får man ju lida...mycket...

Börjar seriöst tro att min mamma är senil eller något sånt. Så sjukt virrig. Säger samma sak 100 ggr. Jag blir galen på henne snart.  

Jaja, ikväll blir det iaf bowling. Kan blir intressant. Borde dock klippa naglarna innan...När ska jag få tid? Kanske kan klämma in det mellan "göra ingenting" och ett avsnitt av "Desperate Housewives" men det kan bli stressigt alltså...

Idag kommer även A hem från våra te-drickande grannar i väst (London). Wiie.

Får hoppas jag blir frisk tills nästa vecka så jag kan komma igång med träningen igen, och pallar att jobba. Jag som hade bakat en kaka tills idag och allt. Ska sluta vara snäll och trevlig, det lönar sig ju inte iaf ;) Hehe

55 dagar kvar till sol, värme och trevligt turkiskt sällskap.

Peace på det!

Avgörande beslut...

Söker nu till högskolan. Mycket avgörande beslut för min framtid. Såhär funderar jag:

* Dietist
* Sjuksköterska
* Sjukgymnast
* Hälsopromotion
* Psykologi med inriktning sexologi (utfyllnad, skogvetenskap fanns inte i Göteborg ;))

Sen vet jag ju inte om jag ens vill plugga. Det är ju så gött att jobba och tjäna pengar...Och sen blir det ju långresa till våren också...

Dietist känns dock lägligt eftersom jag inte har tränat på hela veckan och snart ska käka kladdkaka...

Hehe ^^

Kollar antikrundan. Hur många vuxenpoäng är det på det? Too many...

Standardreplik: "Vad tror du om värdet?"
Standardsvar: "Njaa, det har jag inte tänkt på..."

Klart du har...

Peace out iaf!

Snor_kaka

Nu ska jag baka en kaka. För jag är fruktansvärt förkyld. Ska kalla den snor-kaka så får jag nog ha den för mig själv ;) Kommer nog tyvärr inte känna smaken av den dock. Sniffade lite på F igår, kände inget alls, det var synd för jag tror han luktade gott ;) haha Han påstod det själv iaf.

Hemma imorgon. Kurera mig.

Haaaaaaaaaaaaatar att vara sjuk. Får panik när jag inte jobbar om jag inte typ är dödssjuk. Men det är väl bra på ett sätt I guess.

56 dagar kvar till Alanya. Då är man väl frisk iaf får man hoppas.

Orkar inte skriva mer.

Denna kan man ju lyssna på. Det gjorde J och sen skickade han den till mig för att jag tjatade.

Kansas – Dust In The Wind

Peace out!

G.A

"Why do I keep hitting myself in the head with a hammer? Because it feels so good when I stop!"

Hehe, citat från Grey's Anatomy

Halsen finns här och den bryr sig

Tja, tja, osv osv

Trodde att klockan jävlades med mig imorse när den ringde. I mitt nyvakna sinne var det helt logiskt att det var klockan det var fel på och inte mig. Sedan insåg jag ju såklart att så inte var fallet. Tokigt liksom...As if!

Uddared som gällde idag. Gick fort iaf, lätt som en plätt. Imon blir det dock ny runda, jag gillaré inte!

Halsen bråkar även med mig. Kan inte bestämma sig för om den gör ont eller bara vill visa att den finns här och den bryr sig...Förmodligen det första, men man kan ju alltid hoppas.

Igår var det bio med las chicas. "Remember me" blev det efter mycket om och men. Vi stod och väntade på att dom skulle släppa dom bokade biljetterna som ingen hade hämtat ut. Ca 30 min innan filmen börjar brukar det gå. Det blev typ 10 min innan. Vi stod och väntade och bondade med killen i kassan som kollade mellan varannan kund. Vi gillade honom.

Filmen var rätt bra, folk som snyftade i slutet och S som sa saker som "Ojdå" och "Ajdå" gjorde det hela rätt så festligt.

Ville träna idag men känns lite osmart kanske, med tanke på jobbet och halsen. Så ska tydligen kolla på fotboll med E, J och GJ (engelskt uttal...) istället. Hahaha, jaja allt för sällskap. Och om jag sträcker mig till att kolla på fotboll, då är det illa ;)

58 dagar kvar till Alanya nu iaf. Typ 10 dagar kvar till lön, eller 20 om jag har otur. 3 dagar kvar till helg. 10 meter till duschen.

3.08 min kvar tills du har lyssnat klart på dagens låt som är:  The Black Crowes – Hard To Handle

Peace!

Rubrik

Wazuuuup?

Tränat Body Step. Sen kom jag på att det var lite dumt för jag ska ju cykela imon. Ojoj.. Jaja, tight ass blir det iaf ;)

Ikväll blir det bio med las chicas. S åker ju tillbaka till Kalmar imon och det ska ju firas (haha nää, sörjas såklart...).

Vad mer?

Jaa... svårt att sova, drömmer konstigt, vaknar konstigt, och sen mår jag konstigt resten av dagen.

Låtar:  The All-American Rejects – Move Along,   Familjen – Det Snurrar I Min Skalle,   Håkan Hellström – Kärlek Är ett Brev Skickat Tusen Gånger,   Regina Spektor – Fidelity

Alla passar idag, så varför nöja sig med en? ;)

Peas (ärtor ja) ut!


Tragiskt

Det är tragiskt när man kan identifiera sig med en mening ur en Nordman-låt.

Inte okej!

Söndag, muy malo

Fy fan vilken dag. Jag gillaré inte... Och dessutom är det söndag igen imon..

Igår var det iaf tjej-kväll+ F och Y. Vi handlade utan större bråk, fast iofs var det bara jag, E, M som handlade, och så F som inte fattade någonting.

Hem till S och lagade mat, samt kollade på "Hitta Nemo". M sa alla repliker precis innan dom sa dom på filmen. Jag och O dansade loss till vår nya danslåt:

Vicious (featuring Doug E. Fresh) – Freaks

Sedan var vi tvugna att förflytta oss och vi åkte hem till F. Även några av hans kompisar tittade in.

Sen skulle jag köra hem E och samtidigt hämta min laddare till mobilen. Kom hem, gjorde en macka och åkte tillbaka till F igen. Utan laddaren. Men jag överlevde ändå. Något jag nästan höll på att INTE överleva var det som hände när vi kom till F igen. För det första hade det spelats "Hänga gubbe" och någon hade stavat "dvärgporr" "dvärJporr". Men det var inte det som var det som var min nära-dödenupplevelse. Efter ett tag började vi undra vart S var. Dom som hade varit kvar såg lite luriga ut, och några minuter senare kom en naken S uppspringande. Obehagligt. Höll nästan på att bli blind.

Sov muy malo och idag är jag trött som ett aaaas.

Gick en promme med E  när jag kom hem och sen drack vi cappe och spelade Fia. Det var längesen. Hon vann 2 matcher. Sen spelade vi kort och jag vann väl 5 eller nåt. 5-2, ÄGD! ;)

Nu gör jag nada och jag gillaré inte! Haha sämst, lär jag vara...

Vad ska man göra då?

Peace out!

Pollenchock...

61 dagar kvar till Alanya också föresten!!

Och här får ni även dagens låt, för härliga vår-vibbar. Min favvo alla kategorier, enjoy:

Natten kom och älvor for som dårar över stan
och jag var en av alla kungar i salongen
Men ruset kom och gick och lämnade kvar ett litet barn
som låg och kippade efter andan på balkongen
Jag slog mig själv för pannan och sa: Vad har jag gjort?
Jag skrek rakt ut att: Det här var sista gången
Men värdinnan drog mig med och vi vällde ut ur hennes port
och trotsade Newton i den sviktande betongen

Det var vår och det var varmt och alla älvor sjöng i kör
när vi la oss under stjärnorna i parken
Efter slask och is och snö fanns plötsligt nåt att leva för
när allt som vintern gömt sköt upp ur marken
Det var nånting om befruktning, det var nåt om hur man gör
Det liksom for omkring, det måste varit pollen
Vi skrattade och drack vin direkt ur flaskan, som sig bör
när det är vår och fest och man har tappat kollen

Så säg hur aktierna faller, säg hur kursen vänder om
Ge mig tips och goda råd så jag kan göra helt tvärt om
För det är väl fan inte sånt man tänker på och drömmer om
Varenda tår, varenda skratt
Varenda dröm ska vi ha fatt
Allt ska sugas ut ur varje natt

Ruset kom tillbaks och alla vänner drog sig hem
och lämnade kvar mig i en park med en värdinna
Vi lova att vi skulle ligga kvar till gryningen
och känna vinterångest tyna och försvinna
Vi bara låg där och såg på hur en vårnatt underhöll
Det var så stort, man liksom tappade perspektivet
Det var så konstigt hur jag smalt, det var så härligt hur jag föll
när värdinnan höll ett tal om själva livet

Hon sa: Vad är det här för värld, där man ska slå eller få stryk
Ska man förlora eller följa direktiven
Man får resa i sig själv i korridorerna på psyk
om man inte har fått säkra kort på given
Ska man älta om sin barndom, eller tackla sig fram
Det verkar bara finnas dom alternativen
Nej, vi kan vältra oss i parken här och bry oss om varann
Det är ingen stress och ingen strid på kniven

Så säg hur aktierna faller...

Nätter kommer smygande med vårens luft ibland
det liksom rör sig under ytan och fasaden
Det här var natten då vi dansade tills älvorna kom fram
Det var pollenchock och stjärnfall över staden
Det var natten då vi kom bland alla älvor och försvann
rätt in i dimman ibland blommorna och bladen
Hon har ett badkar, där vi sitter nu och drunknar i varann
Sagan är slut, jag sätter punkt för sista raden

Så säg hur aktierna faller...






Julen varar än till påska, alltså idag!

Heeij, heeij, glad påsk och allt sånt. Nu är julen slut ("Och julen varar än till påska" och allt det där ni vet...).

Igår var det skräck-film hos J. I protest mot Harry Potter som han och N kollade på när vi kom. Micket trevligt. Sedan kollade vi lite på "Tro, hopp och kärlek", kommer ni ihåg: "It was made by the mentaly retarded!"? Hahahahahahahaha

Lite läskigt att gå upp för backen själv sen kan jag säga...(För skräckfilmens skull alltså, fast det är iofs läskigt i vanliga fall också).


Idag var det MRL. Trodde jag skulle dö, av utmattning eller dränkas i min egen svett. Jaa, det är den obehagliga sanningen. Jag överlevde dock, så jag kanske kunde ansträngt mig lite mer iaf ;)

H lyckades stå på benen och gjorde inga konstiga läten heller vad jag vet... hehehe ^^

Sedan har jag ätit en massa godis, fast det egentligen är väldigt äckligt. Nu mår jag lite illa.
Ikväll blir det iaf mat och tjat hos S. Kalmar-S är hemma också, åååh, vad vi har saknat henne! (Jag är inte ironisk även om det kanske såg så ut...).

Är lite orolig för hur det ska gå när vi handlar, fast alla ska ju inte med som tur är, för då kan det ju som bekant ta flera timmar ;)

B-sås blir de iaf. Inte kodordet alltså, utan vanlig ;) Fast kan ju bli annat också, man vet aldrig.

Solen skiiiiner, och jag har fått ännu fler fräknar =) Wohoo, livet leker lite nu faktiskt!

Peace sålänge!

För min del är jag ledig

Wiie, kollar på "Pippi på rymmen".

"Jag heter Konrad, för min del"
"Jaha, det heter inte vi för våran del!"

Hahahahahha

För min del är jag iaf ledig idag.

Fast hon är lite skum, Pippi. Ibland får jag en känsla av att allt är uppgjort på något sätt...

Vädret idag verkar inte kunna bestämma sig. Om jag kollar ut genom fönstret på ena sidan huset så skiner solen, men på andra sidan är himmlen svart... Om jag går ut går jag nog ut på solsidan ;)

Himla festligt alltså....

Idag då? Jaa, den som lever får se.

Blev inte lurad igår iaf, vad jag vet.

"Men Pippi, sådär kan man ju inte stå!"
"Neej, det går ju inte!"

Här kommer en låt.

Van Morrison – Have I Told You Lately?

Sweet. Peace out vettja.

Expertråd och kärleksbrev

Fråga i VR:
"Jag har kondomer i väskan när jag går ut. Är jag slampig?"

Mitt svar, som sex & relationsexpert (självutnämnd, har en massa diplom och sånt, som jag har gjort själv):
"Jag förstår inte riktigt frågan, vad sa du att problemet var nu igen? Slampa är ju något positivt!"

Dagens goda gärning, kul att man kan hjälpa till liksom.

Idag har jag "postat" (A's uttryck tydligen) i Gråbo-town, aka. staden där solen alltid skiner, bakom det tjocka molntäcket. Det gick aaaasabra. Är ju redan hemma liksom.

Träffade en gubbe som undrade om jag hade några kärleksbrev till honom. Fick dock tyvärr göra honom besviken. Får väl börja skriva några själv, för han är inte den första som frågar...Tänk vad kul om man hade fått ett... ska nog börja skriva till mig själv också, och skriva under med "Anonym".


Nu ska jag dricka kaffeeee.... Muuuuums!

Peace out!


RSS 2.0