Det var vår och det var varmt och alla älvor sjöng i kör...

Jag hade verkligen velat bo någon annanstans just nu. Tur att man får en veckas ledigt från familjen inom en snar framtid iaf!

Idag: tandläkaren, solning, packning, träning. Soft dag.

Vad mer?

Ca 44 timmar och 45 min kvar tills planet lyfter. Sweeeeeeeeeeeeeeeeeeet!

Denna låten är braaa:   Paramore – The Only Exception

Och brudaaar, ladda!

Måste bara citera min favoritlåt (ja, jag har citerat den måånga gånger förr, still going strong!):

Det var vår och det var varmt och alla älvor sjöng i kör
när vi la oss under stjärnorna i parken
Efter slask och is och snö fanns plötsligt nåt att leva för
när allt som vintern gömt sköt upp ur marken
Det var nånting om befruktning, det var nåt om hur man gör
Det liksom for omkring, det måste varit pollen
Vi skrattade och drack vin direkt ur flaskan, som sig bör
när det är vår och fest och man har tappat kollen

Lyssnade på den igår när jag gick hem från kvällens kak-orgie hos A. Bara gick och andades in allt som luktade vår, det var varm (och jag och Lasse sjöng i kör ;) haha) och jag kände mig allmänt glad och lycklig. Livet är rätt bra ändå.

Ja, nu var jag lite allvarlig och djup, det får man ibland!

Fred occh kärlek!

Operation packning

Operation packning har börjat. Jag är än så länge uppe i 19 linnen/klänningar, och jag har bara hållit på i typ en timme... Jaja, jag får väl rensa lite sen, eller se om jag får plats med allt iaf ;)

Frågan är bara hur jag ska få plats med en "Super-duper-kille"... Kanske i handbagaget...

Igår var det grill at F's place. Fast först skulle vi hämta ett bord hos J. Vi åkte i F's bil med körförbud och hämtade J. När vi kommit halvvägs till hans föräldrar kom vi på att vi inte behövde bordet eftersom det var för kallt för att sitta ute ändå. Bara att vända. Men vi fick till en fin allsång till "Dancing in the moonlight" iaf! Jag gillaré.

Sen åka longboard till le centrum, köpa glass och potatissallad. När vi sedan skulle äta glassen tappade F halva sin och fick ett litet utbrott. Tyckte jag var mycket roligt!

Hämtade S i Olofstorp och hade sedan ytterligare en allsång till en Markoolio-låt i bilen. Jag och F gjorde även matchande rörelser. Vi hade inte övat innan.

Grillning, J var grill-master. Inget bra val, han och R fick äta svart kött... Men det smakade tydligen okej ändå ;)

Vissa köpte pizza istället.

Resten av kvällen censurerar vi, annars får jag skämmas resten av livet ;) Det inkluderade iaf att jag fick en hel öl över mig och gick in på en herrtoa med C.L för att försöka få bort den, vilket gjorde honom lite obekväm... Pryda människor alltså ;)

Träffade även diverse människor som jag kände, människor som jag önskar att jag inte kände och sånna som jag verkligen inte vill lära känna. Och några som jag gillar också såklart, men dom var inte många ;)

Nu ska jag duscha, äta, kanske packa lite mer, och sen hem till A för att baka paaaaj!

Markoolio – Rocka På
Oskar Linnros – Från och med Du
Maria Mena – I'm In Love

I självbiografisk ordning... hahahahahaha

Fred!

Dagens tankeverksamhet

Tacos, på en torsdag? Jaa, ni hörde rätt. Muuums.....

Idag har jag lämnat bilen på verkstad, jobbat, gått (GÅTT) till gymmet med Big A (hennes nya smeknamn, det var hon som kom på det), gymmet och sedan gått (GÅTT) hem. Besökte E på Tollan (till hennes obeskrivliga glädje, spec. när hon fick gå tillbaka efter att hon stängt och hämta en hallon-blåbär-festis och sedan köra mig hem).

Nu har jag som sagt ätit tacos.

Lite tankar från idag (i kronologisk ordning):

"Är det där klockan som ringer?" "Neeej, jag oooorkar inte gå upp redan!" "Upptaget på toa, yesssssss...." "Oh no, nu går mamma också upp..." "Tre i vårt kök på morgonen=två för mkt" "Mmmm, mat....mums...." "Shit, sen sen sen!" "Musiiiiik, och bilen spinner som en kissekatt...livet är gött!" "...Och där lät bromsarna som ett flygplan som håller på att landa" "...och bilen spinner som en...traktor av årgång 1865?" "Det var ju därför den skulle till verkstaden, ja" "Jaha, billös, menlös och värdelös" "Åh, va gött, inte så mkt post idag!" "Åh, bra låt på radion!" "Morgonmöööte" "Woho, nästan klar, och klockan är inte alls mkt" "Mmmm, mat...mums..." "Jaha, trampa, trampa, brevlåda, blevlåda" "E har ringt, vad kul, undrar vid hon ville?" "Jaha, hon hade ringt fel" "Feeel husnummer, bara att cykla tillbaka..." "Baaaacke, tuuungt, kääämpa!!!" "Sex!" "Censur" "Gött, solen skiner!" "AJ som f*n!" "Skit, nu kom det moln..." "En backe till, jaja, jag får väl putta då" "Nej, inte Salem Al Fakir. Igen. Jag. Hatar. Honom." "Mack-paus" "JÄVLAR VAD NÄRA DET VAR ATT JAG KÖRDE PÅ DEN BREVLÅDAN!" "Jag måste verkligen kissa!" "Jag ringer S och kollar vad hon gör!" "Inget svar..." "Frågar någon mer person om jag kommer med räkningar/reklam lägger jag mig ner och skriker/kör över denne med cykeln" "Hemååååt! Halleljua!" "BRA LÅT, den skulle vi haft på vår student (Vitamin C – Graduation)"We will still be, friends foreeeeeever" "Nu cyklar jag mot Alanya, wohoooo!!!"

Ett litet urval ;)

Nu: sängen!

Fred!

En vecka bara...exakt

Helt plötsligt blev man väldigt populär. Inte för att det var något nytt, men nu gäller det jobb. Och DET är jag iaf inte bortskämd med :P

Igår var jag på bokbinderiet 13-21 och idag CM 7-15, och dom ville att jag skulle jobba imon också, och det vill dom på BB ("bokbinderiet" skriver man inte i onödan) också. Kan ni inte sprida ut det lite? I think not...

Hann även med en snabbis (=ett snabbt besök) hemma hos F (hahahahahaha), dejt som pågick från halv 10 på kvällen till 6 på morgonen. Trevigt ;)

Och nu måste jag snart gå ner till Tollan och jobba där.

EXAKT EN VECKA KVAR TILL ALANYA!!!!

Tänkte bara påminna!

Fred, peace, osv osv!

No, no

Inte bra (här skulle jag skrivit mitt fullständiga namn, men tyvärr skriver jag ju inte namn här...), inte bra!

Godnatt!

Grillning och årets första dopp!

Igår var det grill för fulla muggar. Innan dess var det dock bestämt att jag och F skulle kolla på alla idioter som sprang Göteborgsvarvet, bla. F's morbror och B. Dessa såg vi dock inget av, vi satte oss istället tillsammans med R, J och S på en uteservering för vissa var hungriga och törstiga.

Sedan alltså hem till mig. F fick hälsa på kattungarna men blev lite rädd. Han håller sig nog till E i framtiden;) Först kom iaf S, som hade sparkat sig upp för alla backar på longboard. Vissa är ju inte riktigt funtade ;) Men kan tänka mig att det var gött att åka ner sen iaf.

Sedan kom även bryydarna och Gråbo-boys (hahahahaha). Grillningen gick bra, huset står kvar och ingen började brinna. Dock var kanske D's och N's idé att jonglera med knivar mindre genomtänkt, men dom har alla kroppsdelar i behåll (vad vi vet, dom gick sedan vidare ut eller något sånt, och efter det har dom inte hörts av...).

Vi började spela kort och blev lite ovänner, men inte så farligt.

När alla hade left the building bestämde jag och F oss för att gå och bada. Jag var tvungen att känna på vattnet innan jag hoppade i, och det var helt okej. På ytan. Ca 5 cm ner var det liiite kallare. Men det märkte vi ju inte fören det var för sent ;)

Årets första dopp: Check!

Idag var det effetktiv shopping i le Partille. Träffade även chef-L som nu VERKLIGEN är gravid :) Trevligt trevligt!

Maria Mena – You're the only one

Mycket go låt!

Nu: Back to städning. Mamis och papis rum, nästa...

Hahahahahahahahahhahaha

Fred!

Katt i diskho

Nu ramlade en kattunge ner i diskhon!

Shit happens...

Stora shorts och bleka ben

Idag klädde jag mig i CM-shorts (storlek S, men dom var allt annat än små) och gav mig ut i Lerum-town. Det. Var. Varmt. Träffade dock ingen jag kände, mycket tacksam! Mötte däremot några stackare som sprang den sk. kyrkrundan. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA Så mycket skrattade jag inombords (hellre dom än jag liksom).

Fick även se lite naken hud denna dag (nej, inte mina egna ben, jag undvek att titta ner om man säger så. Man vill ju inte bli bländad). Random_dude. På långt håll dock, men man ska uppskatta de små glädjeämnena i livet!

Nu ska jag sova.

Låt:  Sixpence None The Richer – Kiss Me

Gört ;)

Fred

Uppe i gryningen, och jäklar vad ljust det var!

Hei hei!

Jag har varit vaken 7.5 timmar. Det är inte normalt när klockan bara är 12. Nää, för man vaknade ju halv 5 av att det var ljust och varmt och blev sedan utslängd ur the boyfriends hus innan sex (nej, det blev inget sex heller, men nu menade jag klockan 6, hahahahaha), fast min blogg är ju en av hans mest besökta sidor så det gjorde inget. (Han kom såklart med nån bortförklaring, men jag vet att han läser varje dag...) (Hahahahahahaha)

Sedan hem, äta en macka, och så var det ju ingen idé att gå och lägga sig för det var ljust ute och fåglarna kvittrade och det var varmt och en väldigt fin dag. Så jag åkte till gymmet och tränade Body Pump en timma. Sen var jag inte trött alls så jag gick ut och sprang i 40 min också. Fast NU är jag jäkligt trött.

Kaffe på det? Bara sällskap som fattas. Och ett jobb att gå till imorgon. Får liiiite panik. Så pass att jag till och med överväger att åka ner och sticka med pensionärerna på Röda Korset. Inte okej beteende. Måste skaffa en hobby ;)

Bara 12 dagar kvar till Alanya!!!! Heelt sjukt. Det kan ju bli min hobby tillsvidare iaf. Packa. Planera. Osv. Osv.

Egentlige får jag inte lyssna på låtar från min "Inför sommar 2010"-lista på Spotify, men ni andra kan ju lyssna på denna iaf.

Sixpence None The Richer – Don't Dream It's Over

Peace out sålänge!

För mycket fritid

Jag har för mycket fritid för mitt eget bästa. Allmänt sådär bara.

Idag har jag:
- Ätit frulle
- Druckit kaffe med mami, S och E
- Gått en promenad
- Ätit middag
- Druckit kaffe igen, denna gång med mami och mormor

Mkt stressigt idag alltså.

Fast snart ska jag till E och sen till F. Det ska bli kuuuul.

Igår var det också festligt. Jag, M och A tränade step. När vi precis hade börjat fick jag och M ögonkontakt och jag ser att M skrattar. Då kan jag självklart inte heller hålla mig för skratt. Jag fattar att hon tänker på atombomb goes sallad. Instruktör-J säger: "Nu hoppas jag inte att det är mig ni skrattar åt..." och så var vi igång igen.

Dagens låt efter tips från F:    Nas – Africa Must Wake Up

Mycket bra.

Nää, det fick bli en snabbis här idag för jag har som sagt inte gjort så mkt.

Fred!

=)

Joshua Radin – I'd Rather Be With You

Oh, those Norsesund nights!

Igår var roligt_kvel.

Jag, M och H tog tåget till O och där hade vi mycket trevligt. Spelade MIG och kollade på snygga_killar på FB.

Efter ett tag anlände även A, N och S. Dom hade med sig lite grejer (magontsframkallande) (dvs. nötter, russin och torkade aprikoser) och vi började istället läsa frågorna från MIG med andra svar från samma kort. Den roligaste var: "Har atombomben användts i krig någon gång sedan Hiroshima och Nagasaki?". Svaret blev: "Jaa, tillsammans med bla. bacon, kyckling, tomater och sallad"

Ja, jag höll på att kvävas.

Även H blev lite tårögd när vi åkte hem med N och spelade "Misery Business" på högsta nivå och sjöng med (vårt finaste).

Oh, those Norsesund nights säger jag bara. Helt gött att bara hänga.

Nu ska jag fika med E.

Peace out!

...så var man ett strykjärn!

Igår var det en himla festlig kväll. Las bitchas bestämde oss för att dra ut på stan. Det började spåra ur redan på tåget (hahahaha "spåra ur" på TÅGET!) när jag och A försökte komma på första delen av "...så är man ett strykjärn". Utan framgång. Dock gick jag och M igång på detta och vi avslutade sedan diverse meningar med "...så var man ett strykjärn!" hela kvällen.

Att åka buss när man är bakfull heter numera "baksjuk". Bara så ni vet.

Efter att vi tröttat ut alla på ersättningsbussen med våra strykjärns-skämt ("Hahaha, tjejer, tänk om man hade filmat ett strykjärn- "här kan man va, här kan man va, här kan man inte va!" samt: "Nää, nu stryker vi ett streck över det här!" kom vi iaf fram till the stan och gick till Victoria (inte en person, restaurangen) för att dricka vin. Sen blev vi hungriga (nähä?) och käkade lite mat också. Jag och M höll en kort sekund på att bränna ner hela stället men M tog som vanligt tag i saker och ting.

Efter ett tag skulle jag och M gå på toa. Där träffade vi en tjej som berättade att det var en kille som hade svensexa, och han skulle tydligen samla ihop en massa lappar från olika tjejers trosor. Vi ställde självklart upp och så hade vi klarat av dagens goda gärning.

Vi bestämde oss för att dra vid halv 11 och gick på vägen till tåget in på 7-eleven. På vägen dit sa E:
"Asså tjejer, varför går vi på trottoaren när vi kan gå mitt i vägen?" (Kanske borde tillägga att hon inte alls var full...). Jag undrade om hon "såg den där blåa saken på 4 hjul som kom emot oss". Förmodligen inte.

Vi var inne på 7-eleven ett tag (men det kändes inte så mkt) (hur länge kan "är den inne än? Jaha, det kände jag inte!" vara roligt?) men kom inte ut med så mycket. Tystnaden vi lämnade bakom oss var dock öronbedövande.

Precis utanför säger E: "Asså tjejer, vi är ju likadana nu som när vi är fulla!" och precis när hon har sagt det trampar hon snett och måste ta tag i mig för att inte ramla. Sedan fick jag hålla i mig i henne för att inte ramla ihop av skratt. Så jäääävla kul...

På stationen träffade vi (mycket överförfriskade) Gråbo-boys och min hand höll på att gå sönder när jag hälsade på en okänd kille (som numera är känd). Manligt handslag, yepp.

Idag har det bara varit gym och shopping och snart blir det en sväng till Norse. Alltid trevligt, och allt för att dämpa söndags-ångesten.

Peace out, och var inte ett strykjärn då, för jag tror inte jag klarar mer sånt...

En byråchef för statens Järnvägar kan väl inte ändra sig?

"En byråchef för Statens Järnvägar kan väl inte ändra sig? Hur skulle det se ut om alla bara ändrade sig hela tiden?"

Nää det går ju inte. Tur att man inte är byråchef då...

Igår var det Norse- och A-sås-kväll. Trevligt. Jag och S satt utanförs O's stuga i typ 20 min och rökte och åt apelsin innan hon behagade komma hem. Sen blev det rosévin, och sen kom O's kompis S och sen kom O (male version) med sällskap. En snabbis i A-sås och sen hem igen.

Idag vare trening. Nu är jag lite död.

Egentligen skulle jag nog varit stum. Jag är ändå mkt bättre på att uttrycka mig i skrift än i tal. Eller så kunde jag bara prata i låttexter. Hade också funkat.

Här är min nya må-bra-låt, den går på repeat, cause i need it:  Johnny Clegg & Savuka – Dela

4.16 minuters lycka! 

Fred!


Grattis!

Grattis sis! Fast du kommer alltid vara 14 i mina ögon ;)

Fred!

Vuxna och alkohol=pinsamt

Har precis hämtat mina "salongsberusade" föräldrar. Fick även en champagneflaska av "faster" Berit. Värt var ordet!

Jaha, nu ska dom tydligen elda också...Pinsamt. Man bör inte släppa vuxna i närheten av alkohol alltså...

Träffade även min gamla lärare E. Festligt. Hon hade hemmasydda (micket fina) kläder, som vanligt!

Idag har jag varit (jävligt) TREVLIG. Kanske börjar bli en normal människa. Äntligen.

Peace out!

The healing has begun

Van Morrison – And The Healing Has Begun - 2007 Remastered

Fred ut!

The definition of madness

Time to learn a lesson
Like Pavlov's dog
If same thing isn't working
Why don't you different instead, instead, instead

Like Samson and Delilah
Attila and the Hunns
You're ready for a new round
Don't it look like it's gonna be fun, be fun

Up from the floor on the count of ten
Oh you get up, you get down and you try it again

Up and down and around again Oh you get up,
you get down and you try it again
Up and down and around again Oh you get up,
you get down and you try it again Oh you get
up, you get down and you try it again

They say the definition of madness is doing the
same thing and expecting a different result...

That's right!

The Hives – Try It Again

Grattis till A som idag fyller hela 20 år! Inte illa, det trodde man inte haha!

Denna dagen blev ju som väntat tråkig på mer än ett sätt. Eller nej, faktiskt bara på ett sätt. Förflyttar mig från sängen, till soffan och tillbaka igen. Och nu är jag tillbaka i soffan igen. Snackar med M och J. Blir glaad. Haha, jag och M diskuterar hur kul det hade varit att ha sex i en kyrka, framför Jesus och Maria och Gud. "In your face" typ...

Träning ikväll, det ska bli gött vill jag lova!

Annars var det inte så mycket mer.

Peace out!

Gårdagens visdomsord

Glömde skriva gårdagens visdomsord. Dom kom från M:
"Köp aldrig lägenhet ihop. Köp inte hund heller. Köp för fasen inte ens en elvisp ihop om ni inte är helt säkra!"

True...

Boooring

Jag har sedan jag kom hem:
- Druckit kaffe
- Spelat gitarr
- Lyssnat på musik
- Ätit choklad
- Druckit kaffe igen
- Sovit i en solstol
- Hängt och vikt en tvätt
- Kollat på G.A
- Smsat
- Ätit paj
- Städat lite (lite) i mitt rum
- Ätit en kaka
Och är nu inne på min tredje omgång kaffe.

Är också mycket uttråkad.

Planerar en spontan-roadtrip i mitt huvud, känner för att bara åka iväg utan att  säga något till någon (jaa när det gäller mamma så spelar det ju iaf ingen roll...). Om någon är på så kan jag åka när som helst, packar bara pyjamas och deo....

Peace out, vet aldrig när vi hörs igen!

We got swagger!

Wot a najt...

Nu ska jag för er berätta om gårdagens (och dagens och morgonens) "avslutningsfest" med L-teatern.

Vi visste endast att vi skulle ses på teatern, ha med oss plockmat till 12 personer, pyjamas, pass och deo. Jag och E anlände lite sent, men dock ej sist. Väntat. Öckerö-boys (D och hans ego) samt Z och H kom lite senare.  H fick vuxenpoäng för att hon hade med sig en kaffe-termos (även det var väntat eftersom inbjudan inleddes med "Kära ungdomar och H" hahaha). 

Sedan började vi självklart med att leka lekar. Frågesport, pepsi-drickande, mynt-på-obekväma-ställen-leken, kroppsdel-mot-kroppsdel (E's kommentar när jag står med ett ben på N's rygg: "Men om du tar ditt andra ben och sätter din häl mot mitt lår då?". Jag: "Eeeh, vilket ben ska jag stå på då?"), balongleken (som alla gick igång på), samt äta-Ballerina-och-vissla-en-låt (direkt efter maten och fikat...) var vad som erbjöds. Vårt lag förlorade med ett poäng efter visst fuskande från det andra laget.

Efter detta var det dags för överaskningen, ingen visste vad vi skulle göra. Det visade sig att vi skulle bo på hotell över natten. Sweeet. Jag, E och Z delade rum. Efter visst sminkande och ombytande möttes vi allihopa upp på teatern igen där det var vin och käk och efter det gick vi vidare till Rondo där vi kollade på Uggla. Nu skulle jag kunna dra nån ordvits om Ugglor i mossen och sånt och skratta jättemycket, men jag nöjer mig med att göra det för mig själv i mitt huvud, allt för att bespara er lidandet.

Trevligt var det iaf, vissa hade lite för trevligt (fulla vuxna är ju det värsta som finns. Dock tänker jag räkna mig som ung tills jag blir 30. Jag menar alla andra såklart).

Efter föreställningen bar det av till Stage Door där det dracks öl och shottades konstiga (starka!!) shottar med guld i som smakade pepparkaka. Detta resulterade i viss ostadighet från min sida och terapeutiska samtal från M's sida. Jag gillaré! Hade behövt det oftare :P haha M påstod sedan att hon själv, jag och E skulle visa brösten för D och N om dom hånglade. Dom avböjde, trots att M lovade att våra bröst var söta.

 Sedan råkade Z självklart ha lite dåligt inflytande på mig. Ni kan dock vara lugna, jag känner mig inte så beroende nu heller. Jag börjar snart tro att det inte är så farligt som alla säger.

Vidare på ostadiga ben till Nivå där vi dansade järnet (till Five, och diverse stön-låtar osv osv) till tre-halv fyra och tappade bort D och M nånstans på vägen. Jag buggade med N och sen fick jag en halv öl över mig. De kortas förbannelse, det är öl i glas och vassa armbågar. Sedan var det efterfest (på våran balkongg såklart). På spårvagnshållplatsen kom det fram en kille och la armen om min hals. Jag såg inte hur han såg ut, men skickade desperata hjälp-mig-blickar tiill E. Killen måste ha uppfattat dem för han sa: "Alltså, jag är ful."
Sedan släppte han mig och gick iväg en liten bit. När jag såg honom lyckades jag självklart vara lite ärlig: "Nää, men så ful var du ju inte!"

Jaja, han verkade bli glad iaf.

På vårt rum serverades det Ballerina (joo, jag var sugen då, nu: not so much) och godis. Jag var jättepigg. E var trött. 

Jag och E gick även många gånger under kvällen i takt till "Gimme hope" (med swagger, yes we did). Nu är den förbjuden fram tills Alanya (24 dagar kvar). DÅ ska den däremot gå på repeat.

Min mamma ringde mig två gånger denna kväll. En gång för att säga att jag skulle komma ner med mina bilnycklar och flytta min bil (jag fick förklara att det nog skulle gå fortare om hon gjorde det själv eftersom jag var i Gbg) och en gång för att fråga vart jag var (vilket jag hade sagt i det första samtalet). Ni förstår ju hur jag har det liksom...

Imorse var det snurrigt. Sedan var det frulle, och sedan bussresa till Partille-town och vidare till Stenkullen ("här vill jag leva, här vill jag dö").

Nu är jag så trött att mina ögon på riktigt går i kors. 4 timmars sömn...Man är ju ingen ungdom längre liksom (jaa jag säger emot mig själv, jag vet, men det fick jag...).

Dagens låt(ar): Magnus Uggla – Astrologen
Magnus Uggla – Kung För En Dag

Peace out!

Gimme hope

Ajaj, har ont i hela kroppen, på något konstigt sätt.

Inget jobb idag. Hade behövt det dock, något att göra. Har istället gymmat. Oladdad, men gött var det iaf.

Japp, så det var dagsformen. På topp, kanonkul! (Not)

Blir iaf glad av denna låten, kan inte låta bli att sitt-dansa lite:  Eddy Grant – Gimme Hope Jo'anna

Wiie, nu ler jag med hela ansiktet =D

Papi will be proud.

Snart ska jag och E baka paj (och vi vet fortfarande inte vad en kastrerad indier som bakar paj heter med ett annat ord, säg till om någon vet!)

Sen blir det filmkväll med brudarna. Me gusta!

Peace out!

Sommar-nostalgi

Jaa, låten alltså, med MGMT:  MGMT – Kids

Lyssnar nu, blev helt nostalgisk. Förra sommaren. Inte tänka. Tänka för mycket. Festa för mycket. Jobba för lite. Rosa moln, och svarta regnmoln. Det var tider det ;) (Och har ni hört att tant J har fastnat med bilen igen?)

Även "I'm in Miami Bitch" har den effekten dock, så jag kanske bara är in the nostalgic mood, men iaf ;) haha

27 dagar kvar till Alanya iaf, sedan är det sommar igen.

Lite andra låtar som får mig att tänka på förra sommaren:
- Basic Element – Touch You Right Now
- Chumbawamba – Tubthumping
- Lily Allen – The Fear
- Regina Spektor – The Calculation (allt med R.S är faktiskt förra sommaren, i "O's" lägenhet, och hus)
- Promoe – Svennebanan (tyvärr)
- Cidinho & Doca – Rap Das Armas - Lucana Radio Edit (se ovan)
- Lady Gaga – LoveGame - Jody Den Broeder Radio Edit (vår egen version också...)
- Pitbull – I Know You Want Me - Radio Edit Cold
- Gossip – Heavy Cross (lägenheten, bakisdagar...)
- John Mayer – Free Fallin' - Live at the Nokia Theatre
- Familjen – Det Snurrar I Min Skalle (att det gjorde...)
- Kid Cudi – Day 'N' Nite (T.R.Ä.D.G.Å.R.N')
- Vampire Weekend – Cape Cod Kwassa Kwassa (åka biiil)
- Cornershop – Brimful Of Asha (Vad heter den där låten...45 någonting? Det var denna)
- The Magic Fly – Play That Funky Reggae (älskar texten, den har verkligen ett bra budskap!)


Urval från "Sommar 2009". Får väl se vad det blir detta året.

Nu: Dejt med duschen!

Peace out!

Uppladdning: Beach -10

Nu är det dags att börja tänka på beach -10. Hög tid. Eftersom jag kommer ligga på beachen om mindre än en månad, närmare bestämt typ...29 dagar. Så det är väl dags att börja banta, eller tänka på vad man äter. Så vad ska man göra då? Jaa, man kan ju börja med att sluta äta vissa saker. Fast det kan bli svårt:

* Kolhydrater. Jaa, det är ju bra att sluta käka kolhydrater om man vill gå ner i vikt snabbt, har jag hört. Alltså: Bröd, pasta, potatis, men också frukt. 
Vad betyder det för mina matvanor?
-Jadu, frukosten lär ju bli lite klen, ingen müsli i filen, inget äpple heller, men kanel är nog okej. Ingen macka dock, men pålägget kan jag ju fortfarande äta. Skinka och ost till frukost alltså. Och så fil och kanel då. Mums.
-Min lunch brukar ju bestå av keso och frukt, men det får bli bara keso där. Det är ju gott. Lite enformigt kanske, men helt okej.
- Mellanmål, kan jag ju bara glömma, frukt brukar det ju vara där också. Får bli agressioner till mellanmål helt enkelt. Kanske bränner lite kalorier också om jag har tur.
- Middag då? Jaa, det är ju lite olika det, men mest kött får det väl bli, det kan jag ju leva med. Lite grönsaker kanske man kan få också, så man inte får skörbjugg...
- Kvällsmat, typ samma som frukost, så rätt kört där med.

* Om man slutar äta fett då?
- Hallå, ost? Smör? Avokado? Choklad?
Kört innan jag har börjat, ingen idé att tänka på det ens.

* Och så proteiner.
- Jaa, där har vi ju keson, fil och kött. Vad finns det kvar? Pasta, potatis...lite tråkigt.

Njaa, det funkar nog inte för mig det där med bantning (det visste jag ju inte innan). Får väl träna järnet istället då. Bara för att det är kul. Och har man inte lust så kan man ju skita i det också.

Nu ska jag soova, så får vi hoppas att någon från jobbet ringer och väcker mig halv 7 imon (joo jag är seriös, vill jobbaaaaaa!).

Peace oout!

(Dagens låt:  The Avett Brothers – I And Love And You)

Fula barn

Hahahahha, så jävla stört barn...



Eller, jag menar, kolla, ett barn.

Fast dom här är sjukare...




Jag hade nog sålt dom om det var mina barn.

Eller som H precis skrev till mig: "Det var verkligen det fulaste jag har sett i hela mitt liv!"

Jaa, där ser man.

Sov gott allihopa everybody!

I will always love you

Och dagens låt, icke att förglömma:

Dolly Parton – I Will Always Love You - Original Version

Och sen så är vi ju i Alanya vid denna tiden om en månad har jag hört ;) Det lät bra.

Saker man lär sig på CM

Saker man lär sig när man jobbar på CM:

* Det tar slut (allmänt sådär, kan appliceras på det mesta, men främst cykelrundor och trappuppgångar)
* Svett torkar... (och då behöver man ju inte duscha)
* Tårar torkar också
* Blod torkar dock inte lika snabbt
* Man bör smörja in sig med något solskyddande (alternativt bära solhatt) om man har dåligt, svenskt pigment, annars kan man bränna sig, och se ut som danska flaggan (om man inte cyklar naken, vilket nog inte hade varit så bekvämt)
* Man bör ta med sig något att äta ut på sin runda, speciellt om man blir agressiv när man får lågt blodsocker (detta kan gå ut över cyklar, brevlådor eller annat på lämpligt avstånd)
* Man blir glad om någon pratar med en, även om man inte alltid hör vad folk säger
* Man blir också glad när någon hänger ut kakor utanför dörren till brevbäraren (mig), det kan göra en hel dag (tack Y!!!!!!!!!)
* Lyssna helst inte på p3 en hel dag. Darins "Your out of my life" spelas liiiite för många gånger, och den var liksom inte ens bra första lyssningen
* Har du bara ett brev till en trappuppgång så ska det till översta våningen, undantagslöst
* Även om du tror att ingen hör dig när du sjunger ditt högsta (och vackraste) så finns det alltid någon i närheten
* Och om du upptäcker denna någon, och han/hon skrattar åt dig, så får du lära dig att tänka "Kul att man kan roa någon" eller helt enkelt lära dig sjunga bättre
* Det går inte att cykla på en cykel med punka
* Folket från Posten är inte så onda som alla säger. Idag pratade jag med en kille som faktiskt var trevlig. Fast det blev lite pinsamt eftersom vi skulle till samma ställen i typ 10 min 
 
Jaa, det var nog det...

Träffade även kära kusin och kusin-barn idag. Kulkul!

Nu blire keek, och sen kanske en sväng till da gym.

Dagens fråga: Vad kom först, "Why the face" eller "What the fuck"? Själv tycker jag dock att "Why the face" låter som något som folk som inte vill svära har kommit på eftersom dom inte vill svära... haha

Eehh....

Peace!

För mycket egen-tid

Triumf avklarat. Gött vare. Fast det kom ett helt barnkalas och gick förbi mig. Mådde lite dåligt ett tag, men det gick över. Dom hade party-hattar. Ville jag också ha.

Vi tog också upp frågan om huruvida man måste "göra det" på sin årsdag. Det var H som undrade. Igår. Det var konstigt, för igår var det ju ingen som visste. Aldrig firat någon årsdag. Säger rätt mkt ) hehe. Vi kom dock inte fram till något vettigt.

Nää om man skulle ut och gå en sväng för att fördriva tiden. Har liiite för mycket egen-tid för mitt eget bästa. Snart blir jag schizofren och börjar prata med mig själv. (Eller vänta lite, har inte det redan inträffat?). Fast iofs så är väl det den enda sättet om man vill ha ett vettigt svar.  

Jävlar vad jag hatar söndagar...

Ååååh, nu fick jag med mig A. Treeevligt (på bred göteborgska).

Peace out dårå!

Vad man kan köpa för 300 spänn

-"Har du hört att tant A har fastnat med bilen igen?"
- "Nej?"

Hahahaha, garvar fortfarande.

Även hört att det är niiiice väder. Och att jag har deklarerat. Kul att man fick 300 spänn. Undrar vad man kan köpa för det? Tyyyp:
- 30 twister-glassar, eller
- 25 små burkar keso, eller
- och 15 stora, eller
- 300 tuggumin (kanske, vet inte vad dom kostar nu för tiden), eller
- 60 äpplen, eller
- 3 linnen/6 par trosor på Gina Tricot (jaa, sånna där i spets), eller
- Bensin till min bil i ca 1.5 vecka, eller
- 6 vegetariska pad thai på thaien i floda, eller
- 10 shottar på Sticky under Happy Hour, eller
- 3 shottar på Trädgårn', eller
- min bilförsäkring i en månad, eller
- Spotify Premium i 3 månader, eller
- 1/10 av min Alanya-resa, eller
- 1 converse-sko (den andra får jag köpa nästa år), eller
- 5g saffran (om jag kan spara pengarna till jul...), eller
- 1g guld, eller
- 0.375g kokain, eller
- 10 små glassbägare på Triumfglass!

Och dit ska vi åka nuuuu. Snaaart iaf, efter att alla har sminkat sig, gått på toa, borstat tänderna, pussat mamma och pappa hejdå och lovat att köra försiktigt.

Bye, bitches ( y bitchas)!

Kalle Moraeus & Orsa Spelmän – Underbart (hörde vi igår när dom vann "Körslaget". Precis innan dom skulle säga vem som vunnit, säger H: "Aa just det ja, vem vann?")

Joshua Radin – Closer och denna var med i "Nanny diaries", sjuukt bra!

Peace!

Bästa reklamen

Bästa reklamen på TV:




I love it ;)

Valborg, sammanfattning

Ännu en valborg avklarad. Nykter. Vi gillaré. Hemma hos okänd_kille_okänd_ålder som nu går under benämningen J. Ännu en. Vi kom lite för sent för grillning eftersom H och A var tvugna att äta och gå på toa och borsta tänderna och allt möjligt innan vi kunde åka.

Kvällen bestod iaf sedan av tjöt, D's dåliga musiksmak, kramar från N.H's sida (våld-kramar i vissa fall...), menande blickar, opassande frågor (från J's håll om diverse ställningar som jag tydligen ägnade mig åt... ehh...och kommentarer om "de två vännerna"), pajätning, kortspel med dåliga förlorare (J och A såklart...), men sen gick J, för han blev arg när han förlorade i "Sjuan" och då blev det lite lugnare. Sedan spelades det poker mm mm och N.H var också med på ett hörn, men det gick inte så bra för han var lite för full, så han återgick istället till att ge sin odelade uppmärksamhet till att äta paj och kramas.  

Vi hade även lite "tjej-snack" (jaa, vi använder ordet för att det är liiite för mycket Besök_på_Ungdomsmottagningen_2004(?)) på toan som var avsevärt mycket större än mitt rum (okej, nu underdrev jag, det är mer rättvist att jämföra badkaret med mitt rum). När jag hade suttit i badkaret en stund upptäckte jag något jag hoppats få slippa, efter den förra incidenten, men icke, och jag begav mig snabbt av till säkrare vatten (hahahahaha, fattar ni, jag satt ju i badkaret... hahaha). 

Kommentarer såsom: "Det är farligt med stjärt- och gälsjukdomar" (for dummies: hjärt- och kärlsjukdomar) och "Kåtbocken D" kunde höras, om man lyssnade noga.

Hemfärden innehöll allsång till:  Paramore – Misery Business, vilket lät allt annat än bra. Finns på film. Lovar att meddela när den goes public. (Även akustisk version, som är bra:  Paramore – Misery Business - Acoustic Version).

Jaa, det var allt jag orkade skriva. Nu ere maj. April gick snabbt och det är typ bara...1 månad kvar till pack-panik, övervikt (på väskorna, jag själv ska ligga i hårdträning), akut solglasögon- och bikinibrist, solkrämssug, och spekulationer i huruvida man kommer behöva snorkel, cyklop, 1 par strumpor och 12 par trosor (eller om det räcker med 7). Jaa, alltså det är en månad kvar tills det bara är en dag kvar till Alanya. Det var det jag ville säga, med lite för många ord.

Grattis även till E och J som idag varit tillsammans i två år (= lite för länge för att inte vara gifta. Det där med "inget sex innan äktenskapet" måste vara svårt när man varit tillsammans så länge. Jag är imponerad! Hehehehe)

Jaja, peace out mtf! Simma lugnt!

RSS 2.0