Pall-incidenten

Glömde berätta om pall-incidenten idag.

Jag och S fick i uppdrag att flytta en pall från varuintaget, där den stod i vägen,  genom damernas omklädningsrum, till pooldäcket. Första hindret uppstod när vi kom ut från hissen till det (fruktansvärt j*vla) ojämna stengolvet. S puttade och jag drog och tillslut lyckades vi ta oss några meter framåt. Då kom nästa problem: En pelare mitt i vägen. Vi kom på något sätt runt den, bara för att en halv minut senare fastna i en dörröppning. När vi ÄNTLIGEN kommit igenom den hörde jag ett, liksom...rasslande ljud. Förstod inte riktigt var det kom ifrån, så fortsatte att dra fram till nästa dörröppning.

När vi stod (helt fastkilade) i den och varken kunde ta oss framåt eller bakåt märkte jag äntligen vartifrån ljudet kom. Plasten som var virad runt sakerna på pallen hade gått sönder under våra våldsamma försök att komma igenom diverse dörröppningar. Det hade även en plastsäck med sand som fanns under pall-plasten. Därifrån rann en liten stril med betongsand sakta men säkert ut på golvet i damernas omklädningsrum. Panik utbröt i lägret och jag kastade mig fram för att försöka hålla kvar sanden i säcken. Beodrade S att springa och hämta tejp ("eller NÅGOT!") medan jag själv stod kvar och hoppas att ingen utav golf-damerna bestämt sig för att duscha. 

Efter mycket (mycket!) om och men lyckades vi iaf, med hjälp av en säckkärra och många sovrdomar, få in allt som skulle in till pooldäcket. 

(Att vi sedan lagt säckarna på vänstersidan om poolen, fasst dom egentligen skulle ligga på högersidan tycker jag knappt ens är värt att nämnas här). 

Festligast idag, såhär med facit i hand!

"Random"

Dagens tabbe:

Kvinna ringer, pratar engelska och bryter på tyska. Jag hör inte vad hon säger men lovar att boka in henne på rätt tid. Jag skriver in: "Random" och hennes efternamn, som jag lyckades höra. Tänker att jag ska ändra det senare när hon kommer in.

Går på lunch.

Märker senare att kvinnan varit och hämtat sitt scorekort medan jag var borta och att det därför står det nu "Random" och hennes efternamn på kortet.

Bortgjord 2.0.

Även kul:
Får en lapp av H där det står "2 kineser kommer in och betalar 725:- för 2 rundor". När sedan deras kompis som pratar svenska (även han... asiat...) kommer hon fram med lappen och håller fram den, väl synlig för mannen. Jag tar snabbt tag i lappen och gör så att han inte ser den. Inte så PK kanske...

Btw, dom som inte snackade svenska såg väääldigt frågande ut när jag frågade: "Whats your handicap?"


Peace!

6 min kvar

Snaaaart lunch med obligatorisk promenad!

Ekar här

Goooood morgon!

Uppe i gryningen (på riktigt) och på jobbat redan kl 6.45. Här är det tomt.

Ikväll är det personalfest. Festligt ska det bli! Ska se om jag kan rapportera om några skandaler imorgon. Haha, nää jag ska vara snäll, jag lovar!

Peace aot!


Sommar i Norse... Kan det bli bättre? (Jaa, man kan få bensinstopp mitt på sjön, det är festligt..)






Ofrivilligt fullkornstacobröd

I said good day!

Tror nästan jag är avliden. Om det inte hade varit för träningvärken i mina ben så skulle jag faktiskt gissat att jag var det. Tränade nämligen spinning i en sal utan luft förut. Inte okej.

Annars en rätt happy day. Som alltid när man får vakna brevid boyfriend kl 6 på morgonen.

Efter jobbet var det som sagt mördarpass i spinningkunskap.

Just det ja. Igår provade jag (ofrivilligt) på ett nytt fenomen, nämligen fullkornstacobröd. Bara  ordet låter så fel (är det ens ett ord?). Jag och BF stod och raljerade över detta påfund i flera minuter. Sedan tar någon av oss (vem förtäljer icke historien) upp ett paket tacobröd och vi går till kassan. Sedan visar det sig att vi glömt köpa köttfärs så BF får gå in igen.

När vi kommer hem visar det sig att vi har råkat köpa fullkornsbröd iallafall. BF vägar demonstrativt att äta dom eftersom han av princip är emot fullkorn i allmänhet, och fullkornstacobröd i synnerhet.  Jag bestämmer mig iaf för att ta ett, och det visar sig att det inte smakar så konstigt alls, förutom om man råkar få i sig en lite för stor bit bröd med lite för lite fyllning. Då smakar det lite konstigt.

Recension: Fullkornstacobröd: 2,5/5 sombreros.

Nu: dejt med sängen. Upp och jobba imorgon igen!

Veronica Maggio – Snälla bli min
= lite ont i hjärtat, på ett bra sätt!

Länge leve sommaren!

...den som kom och gick igen... Veronica Maggio – Sju sorger

Nää, nu ska vi inte vara sånna! Igår var det midsommarafton (för er som missade det klargör jag nu det uppenbara).

Min dag inleddes med jobb. Firade midsommar med tårta:


Senare på samma tallrik:


Dött var bara förnamnet på min jobbdag.

Sedan hämtade jag upp F och vi åkte och handlade pajingredienser. Hem, bakade paj (vissa var mer entusiastiska än andra) och sedan åkte vi hem till morbror med familj.

Mor och jag hade på vägen dit lite olika åsikter om min bilkörning. Tillslut fick jag (vänligt men bestämt) be henne att vara tyst eller kliva ur bilen. Hon valde det förstnämnda (i fri tolkning dvs: Hon fortsatte tjata och satt kvar i bilen).

Hos morbror blev det mat (innan vi hunnit ta vår andra tugga blev det snaps, som gick rätt snap(bb)s/t upp i huvudet. Till det sjöngs det ju såklart traditionsenligt snapsvisor. Tre visor/glas senare bröt jag, mamma och moster ihop lite över diverse felsjungningar/annat som vi inte riktigt kommer ihåg.

(Visa, org: "Det kommer en ångbåt. Tut!" Ganska lätt att komma ihåg, eller hur? Visa, mammas version: "Det kommer en u-båt. Tut!" Vet inte riktigt vad det är för u-båt som säger "Tut!" men man vet ju aldrig...)

Efter maten blev vi hämtade av C som körde oss hem till S, och där spenderade vi resten av kvällen.

F bröt ihop över en hund iklädd magtröja. Han lyckades klämma fram: "Vad...gulligt" men jag tror att hans dubbelvikta skrattanfall avslöjade hans egentliga åsikt. 

Våra kattungar som äntligen vågar visa sig:



Peace!





Det regnar, alltså är det midsommar!

Här var det dött! Så jag tog mig lite tårta och en äggmacka i väntan på bättre tider (att få gå hem).

Glaaaad/treeeevlig/vad man nu sääääger midsommar på er!




<3

Godmorgon!

And so another hard working day begins!




Btw, nu blir det inga sånna här (epic!) slagsmål på två veckor för A åkte till Kroatien-land igår! Have fun bruden :D

Födelsedagar och sånt

Värre magont kan man nog få leta länge efter! Men nu har det iaf gått över.

I lördags var det festligt värre. M fyllde år så vi startade hemma hos henne för att sedan gå (en omväg som N dock hävdade gick "mycket snabbare") till tåget. Hemma hos M träffade vi K, D och C för första gången på myyycket länge. Grymt kul!

J hade vaxat bröstet vilket framkallade chockerade blickar hos dom som fick se. Vill man vara fin får man lida pin....Och det blir nog finare snart får man hoppas.

Vi tog iaf tåget in till stan och gick sedan till Berså. Eller rättare sagt, vi tog spårvagnen dit, för det spöregnade.

Vi aktade oss noga för "vimmelfotografen" (vilket är mer än man kan säga om vissa andra fjortisar/random tjejer med magtröjor/ fulla människor i allmänhet), dansade crazy-dans till Shakira, pratade men en kille iklädd prinsesskrona bärande på kryckor (bildbevis finns) och sedan gick brandlarmet. Dock var det ytterst få som reagerade, och när jag frågade en kille i baren blev svaret "Öööhh... aa det är en asstor brand, höhöhöhö". Sicket stolpskott!


Vi gick iaf därifrån för att äta dagens godaste måltid: nattamat på "Frank's".

På tåget hem träffade vi diverse kända och okända 92or, varav en friade till både mig och A. Vi träffade även F som hade blivit målad på kinden. Kommentar: "Asså, men däckar här utanför i en minut och så målar någon på en!" Dålig stil, jag håller helt med dig!

J gick runt och kallade folk f-ordet. Inte trevligt. Växte inte direkt i mina ögon. Kände för att brista ut i ett: "VAD KALLAR DU MIG?" fastän han inte ens sa det till mig.

I Stenkullen blev vi hämtade av N's lillebror A som körde mig och E hem till E. Även N, J, A, och W skulle med. Trångt var bara förnamnet!

Kom iaf hem till E och däckade till kl 11 nästa morgon. 

Btw så fyller jag ju också år snart. Jag önskar mig en sån här:





Tack på förhand!
 

Hänt på jobbet

Hänt på jobbet:

Scenario: 2 killar kommer in och vill boka en tid. Jag frågar vad kille 1 heter.
"Kalle Kallesson" blir svaret (neej han hette ju inte så, men kan ju inte skriva hans namn här förstår ni väl?).
Sedan frågar jag kille nr 2 vad han heter. Svaret blir:
"Eeehh.. Samma..."
Jag: "Neee?"
Kille 2: "Jo!"
Jag: "Ehh...okej..."

Hur lyckas man? Dom måste ha hittat varandra på en dejting-sajt eller något...


Lite senare på dagen:
Jag tänker: "Det ser ut som att det ska bli regn"
Två killar kommer in, varav en mörkhyad. Jag tänker, helt utan baktankar (verkligen alltså!) säga:
"Oj, vad mörkt det blev!"
Tänkte ju såklart på vädret, som tur var hann jag hindra mig i sista sekunden!

Ikväll: Utgååång!

Intervall-pass

Körde grymt intervall-pass med syster idag:

Övning 1:
En person gör rygglyft. Den andra gör upphopp. 1 minut. Sedan byte. Upprepa 3 ggr.

Övning 2:
Benlyft på pilatesboll (man ligger på mage och lyfter benen) Tränar ländrygg (och rumpa om man spänner den, och det gör man ju...).
Den andra personen springer upp och ner på step-bräda. 1 minuts-intervaller, 3 ggr.

Övning 3:
Rodd i roddmaskin. I vilan: Hopp upp på step-bräda.

Varva med tricepsdips 1 minut och löpning på band i högt tempo 1 minut.

Försökte mig också på benlyft på marken (samma som på pilatesbollen, men...på marken), syster visade att man skulle pressa ihop hälarna. DET kändes kan jag säga!



Mellanmål <3

Aaaasgött mellanmål/lunch om man tar en macka till:

3 msk kesella mini (naturell)
2-3 dl mjölk
1 msk kakao
Lite vaniljsocker
1/2-1 dl proteinpulver med chokladsmak

Mixa kesellan och mjölken. Mixa sedan ihop med dom andra ingredienserna. Ställ i frysen en liten stund eller kylen en lång stund. Klart!

Sedan kan man ju variera i det oändliga. Ha banan i, eller hallon kanske.

Mätt och belåten blir man också. Gillas!


Freeeed!


Everytime I think of you, I always catch my breath

Tårta idag igen? Japp. Inte okej detta. Lördagsmys 3 dagar i veckan. Skärpning!

Jaa men idag gick iaf syster ur 1an. Och så åkte man på att hämta henne ikväll/inatt då. men är iaf ledig imon (DÅ ska jag träna. Om jag inte svimmar... ;)) Fick ju iaf tårta för besväret.

Tyler Hilton – Missing You - Acoustic Version
(jaa, det blir en repris, för den går på repeat i mina lurar!)



Syam. <3

Kattungar på g!

Kattungar på väg ut. Ta betäckning (jaa, alltså inte "betäckning" som "att göra djur-bebisar" utan... jaa, ni fattar!)!

Gammalt från BDB!

Fick för mig att gå in på gamla bilddagboken och kolla lite. Tur var väl det! Hade glömt alla underbara kommentarer som fanns där. Utdrag:




24/2- 2009

Pluggandes till filosofiprov imorgon har jag kommit fram till att bedömningen antagligen blir som följer:

*Fråga: Finns det en flodhäst i det här rummet?

IG: Nej!

G: Nej, antagligen inte.

VG: Troligen inte, men det finns också en chans att det gör det. Fast den skulle nog inte få plats isåfall...

MVG: Det skulle rent logiskt kunna finnas en flodhäst här inne. Det skulle kunna vara så att den befinner sig i ett hörn där ingen tittar just i det här ögonblicket. Det luktar inte flodhäst,  men det skulle ju faktiskt kunna vara så att vi alla har fel på våra luktsinnen. Jag hör ingen flodhäst, men jag kan ha fel på hörseln. Jag tror faktiskt att det finns en flodhäst här inne. Det hade varit roligt om det var så.

(Som ni förstår är jag lite trött på att plugga...)

(Vad kallas föresten med ett annat ord en naken indier som bakar paj? Hur många var de tre musketörerna? Hur långt är ett snöre? Onödiga frågor som söker svar ;)

 

26/1-2009

 Här kommer lite kommentarer för att muntra upp i mörkret ;) (och mina kommentarer till dessa)

En tjej i min dansgrupp (dansar dancehall= dans+musikstil!)
"Asså jag är lite besviken på låtvalet, för i vanliga fall lyssnar jag på dansband!"
Shit bruden, då ska du nog satsa på bugg istället!

Blondin-Bella när hon åker ut ur Let's dance:
"Det har varit så kul att jobba med kroppen, för i vanliga fall så jobbar jag ju så mycket med huvudet!"
Kommentar överflödig.....

Emelie, här kommer en gammal från dig:
"En gång fyllde jag år fredag den 13:e!"
Sagt av tjejen som hela sitt liv har fyllt år den 11 februari!

Följande är ett internskämt:
Serena i GG:
"Jag är alltings härskare!"
Ööööööh...okeeej

På Lisebergsteatern:
Malin till "Tommy":
"Snyggt rouge!"
Tommy:
"Har du varit inne där?"
Tommy, ROUGE, inte loge (hur det nu stavas ;))

Jag själv, en halvdålig dag, tänker:
"Shit, den här dagen har allt gått fel!"
"Neej, så får jag inte tänka, då blir det ju så..."
Sedan lägger jag armbågen i smöret och välter ner det på golvet!
Vem säger att det hjälper att tänka positivt?




11/2-2009

Okej, här följer ett städ-senario hemma hos mig:

*Josie bestämmer sig för att städa, det var ju trots allt ett tag sedan.
*J börjar fundera på exakt hur längesedan det var hon städade i sitt rum
*J orkar inte räkna baklänges så länge som det krävs för att få ngt vettigt svar
*Det är nog enklast att börja med det som är ovanpå byrån. Slänger nog bara ner det i byrålådorna
*Sakerna får inte plats i byrålådorna...
*Får börja med lådorna isället...
*Lägger allt som finns i lådorna på sängen, håller på att kvävas i dammolnet som uppstår
*J hittar en hel låda med kondomer, wiiie!
*Kommer på att det nog är roligare att städa om man har musik! J sätter på en skiva
*Hittar diverse bortglömda/onödiga/nördiga saker
*J måste bara ta en liten paus...sätter på datorn, inga roliga människor finns att tillgå...men har begåvats med ett enastående tålamod!
*Ok, får väl ta och dammsuga då...
*Råkar sätta på cd-spelaren och måste bara dansa lite innan jag fortsätter
*Tillslut slänger jag bara ner alla överblivna saker i en tom (!) låda.
*FÄRDIG! Nu blir mamma glad (det man inte vet lider man inte av...)

 

22/2-2009

Dagen i siffror:

Antal elever i Sa3 som var i skolan kl. 09.00 helt i onödan: 2 (?)

Antal minuter ovan nämnda elever jobbade flitigt: 20

Antal minuter de jobbade mindre flitigt i cafét: Hur många minuter går det på 6 timmar?

Antal gubbar som hängde i cafét: 2

Antal gubbar som raggade på oss för sin sons räkning: 1

Antal gubbars söner som påstods vara lika prins Carl Philip: 1

Antal gubbar som tog illa upp när vi sa att Carl Philip inte var vår typ: 1

Antal koppar te och kaffe som druckits: 36?

Antal missade möten: 2

Antal personer som sett "JBF/NBFFALT" (just been fucked/not been fucked for a long time) ut: 1 (Hur en och samma person kan se ut på båda de här sätten samtidigt är en tolkningsfråga)

Antal elever som härmat detta genom att pluta med läpparna och se snygga ut: 2

Snygga personer observerade: 2?

Deg-faktor på dagen från 1-10: 8

 


Jaja det kanske spårade lite där...men alla som var där vet hur roligt det var och alla som inte var där, er vill jag bara göra lite avundsjuka.

Nu ska jag äta pizza-lunch. Rester från gårdagens pizza-battle.


Bara en kvar

Så hade man bara en katt kvar då...

Men snart får vi nog några nya (ganska många att döma av omfånget på magen ifråga).

:(

Tyler Hilton – Missing You - Acoustic Version

Bild-time!

Sommar 2011 hittills, i bilder:


Gött häng på altanen i solen!



Grill hos mig i fredags ledde till en tur till sjön...



Dom badade....




Tapas på Mañana för att fira Hs förlovning!


GÖTT kek!



Fler övertygade själar...



Tacos i Gråbo!

Uppdate: Långhelg

Update:

I söndags åt vi tacos hemma hos N. N.H hade betalat. Ville bara göra alla uppmärksamma på det (det gjorde nämligen han).

Vi diskuterade bla. vad en "feeder" respektive "eater" var. Jag och A gissade att det hade något med sex att göra. Det var tydligen fel (E "visste vad det var hela tiden". Nog?). Det visade sig att det helt enkelt handlade om mat. Kul...

På måndagen var alla lediga. Alla utom jag. Efter jobbet tog jag och syster en löp/promenadtur. Varmt var bara förnamnet, men min kära syster sprang ändå några hundra meter framför mig. Kvantitet före kvalité är det som gäller när jag springer.

Igår var det tisdag. Jag träffade boyfriend som var väldigt het. Han hade feber. Innan dess gjorde jag ett besök på gymmet. Det var ett tag sedan (damn you långhelg).

Idag: Träningsvärk. Men jag fick iaf vakna brevid (en väldigt varm) F. Alltid trevligt. Dagen blir liksom lite bättre då. Fast nu är jag hungrig. Snart lunchtime!

Pyttipanna blir det. Men tyvärr ingen sådan här efterrätt...




Alanya 2010!


Brain shutdown...

Brain shutdown...monitor going to sleep...

Yo no sé mañana!

Grym middag igår på Mañana (http://restaurangmanana.se/main.htm) för att fira H's förlovning.

Så himla god mat och gott sällskap. Fick även träffa O för första gången på mer än ett halvår! Mycket prat om the good old times...

Älska tapas!

Schysst one-piece!

Sett att Petter har en one-piece på sig? ;)



Grill och årets första bad!

Igår var det grillkväll som stod på schemat! F och C fick i uppdrag att tända grilllen. Det gjorde dom. Sedan satte dom sig under grunden och, så att säga, övervakade det hela.

Lite senare kom resten och vi (killarna ej inräknade) började göra sallad. E var sedan grillmästare medans resten (killarna inräknade) satt och drack öl.

Vissa killar (F, C och N) tog även ett kvällsdopp och C klippte F's hår.

Idag nopprade jag F's ögonbryn. Mycket nöjd med resultatet. Vi har också ätit pannkakor (med Dulce de leche) och jag har tagit årets första dopp.

Nu ska jag snart iväg på middag (men  jag skriver inte vart) för att fira H's förlovning (4 månader för sent). GÖTT ska det bli!

Peace out!

RSS 2.0