J- och E's allservice

Igår skulle jag och E åka in till stan för att hälsa på J och gå ut med gänget. Påvägen in hjälpte vi en tjej som fick en allergisk chock av jordnötter. Som det super-team vi är styrde vi upp hela pressbyrån (det var där det hände. Vi som bara skulle köpa lite godis), E tog en spruta i tjejens ben och så ringde vi ambulans.
 
När dom hade åkt forsatte vi som om inget hade hänt (darrade inte alls hela vägen till Hisingen...)
 
Utgången blev en "Var jag där? Hade jag kul?-upplevelse".
 
Min morgon blev en "Jag var där! Jag hade kul!-upplevelse" när jag vaknade av väckarklockan kl 8, efter 4 timmars sömn med hes hals och ett huvud som mår som det förtjänar...

Give me reason but don't give me choice

Jobb och så lite jobb på det. Och en utgång ikväll? Recept på en lyckad helg kan vi hoppas. Salta inte för mycket bara, för det får man inte för livsmedelsverket.
 
Lite trött och så ja? Så bra det kan bli!
 
Dagens budskap:
 

Life is a tragedy for those who feel, and a comedy for those who think.

Idag har jag fikat med bästaste B!

Och så har jag kört ett mysigt magpass på gymmet.

Det var allt jag ville, tack!


När jag vet att jag gjort allt jag kan, ger jag mig rätten att ge upp

Seg dag i skolan så skolkade lite, gör nog mer nytta hemma skulle jag tro.

Är mycket duktig och tar en vilodag från träningen eftersom jag fortfarande inte känner mig helt 100 i halsen och kroppen. Kanske att det blir en liten promenad dock.

Lyssnar på: http://open.spotify.com/track/7mVwnQ2tF9CFVNecUeWNKx

Tänker på: Så lite som möjligt

Saknar: S i USA och syster litegrann

Vill: SHOPPA

Är: Utvilad för första gången på flera veckor

Älskar: Min nya klänning!

Sugen på: Ipren/alvedon/ett mensfritt liv

Ha: En bra dag


Hösttecken och halsont

Ett säkert tecken på att det börjar bli höst är att jag har ont i halsen. Eller att det är höstdagjämning, välj själva...
 

Jobbigt när man har bråttom

Saker som är jobbiga när man har bråttom till tåget:
# När folk trycker på dörrknappen precis när vagnen ska gå
# Folk som går framför vagnen så att den måste bromsa
# När vagnen stannar i brunnsparken, öppnar dörrar, stänger dörrar, kör fram 4 m och upprepar proceduren
# Folk som går långsamt framför en
# Rödljus
# Vagnar och folk i allmänhet...


Grönt är skönt osv osv

Vill shoppa kläder!
 
 
Grönt och glittrigt, kan det bli bättre?



Kvällens mysterium

Varför har jag fått två mejl från en dejtingsajt som jag verkligen inte skrivit upp mig på (sant promise...)?. Sjds! (Så jääävla dålig stil!).

Kanske ändå ska se det som nåt positivt, verkar iaf populär ( eller som vi brukar säga: Det säger du bara för att få kompisar!)

Och varför VARFÖR hamnar jag brevid väldigt kära, hånglande, irriterande, par på diverse spårvagnar och tåg... Why god, why? Ta bort dom bara...


Chicken

Lukta aldrig grillad kyckling när jag sitter på vagnen och är jättehungrig (hur nu det är möjligt efter alla korv med bröd och glass... Cause i dont need to write it down...)...

Tar iaf inte 10-tåget hem, framsteg? :D


Klar.se

Nu är jag klar med allt vad kostregistrering heter. Iaf tills jag har planerat en SNR-anpassad kost som jag sedan ska försöka hålla mig till...
Väldigt bra erfarenhet dock, trots att det var jobbigt. Men man märker väldigt väl hur man börjar "fuska" lite mot slutet när man inte orkar väga allt man äter, utan mer chansar lite. En väldig fördel att vara "frukost-autist" i dessa sammanhang iaf, för då behöver man ju inte väga 1 dl havregryn osv v-a-r-j-e  d-a-g!
 
Ikväll ska jag på pj-party. Kul! Har en väldigt ful pyjamas från Ullared som jag ska ha på mig. Keepin it casual ;) (Eller så orkade jag inte leta utan tog första bästa...).
 

Fastnat

Nu åt jag en glass... Första tanken (före "åh vad gott med glass"): "Fan, nu måste jag skriva upp detta..."


Whatever it is you need, I pray I am

Det där med matdagbok och kostregistrering alltså. Stress och press och irritationsobjekt är vad det är. Allt man gör ska vägas, mätas , skrivas upp och registreras. Tur att det bara är 3 dagar kvar på aktivitetsregistrering och 4 dagar kvar på kostregistreringen. Det ska iaf bli intressant att se om man är i e-n-e-r-g-i-b-a-l-a-n-s.
 
Faaaast, afternoon tea på onsdag kan nog fucka-up min balans rätt rejält... Har inte fuskat än, men I'm just sayin'.
 
Och på det ska vi dessutom hålla på med ett projekt och affärsidé, förbereda oss för "Speakers corner" genom att läsa 600 sidor på engelska, plugga in allt som finns om vitaminer och mineraler SAMT hålla i en diskussion och utöver det försöka hinna träna, jobba och kanske ha ett socialt liv. Tre heltidsjobb är vad det är. Så nu ska jag börja planera in min lediga tid. Minst en halvtimma när som under dagen när jag stänger av dator och telefon och bara gör vad jag vill. Idag blev det att kolla på tv. Träning räknas ej, och man får inte läsa skolbäcker om man verkligen inte vill. Och det ska planeras, inte bara bli när man har fem minuter mellan två andra saker. 
 
Får se hur det går, wish me luck. 
 
Annars då? Jodåå det rullar. Vet inte riktigt vad jag håller på med i allmänhet men så är det väl nästan jämt!

Two is a trend

Tar tio-tåget hem. Börjar se en oroväckande trend här...


Min vecka som lista

Mitt liv den senaste veckan:
- Skola
- Åka tåg
- Bilproblem
- Skola
- Åka tåg
- Träning
- Plugg
- Halvhjärtat försök till socialt liv
- Skola
- Gå hem tidigare från skola
- Åka tåg
- Ullared (!)
- Parkeringsböter
- När får jag sova?
- Läsaläsaläsa
- Filmmys
- Jobb
- Kostregistrering
- Glömde väga mitt äpple
- Jag vill ha chans på Erik Saade
- Det börjar spåra...

Fml X 2

Vääärldens längsta dag igår (8-16 i skolan, direkt till gymmet, direkt åka handla och sedan till morfar) med diverse missöden på vägen. Mammas bil vägrade starta efter att dom hade tankat, så jag fick handla och sedan åka och hämta upp dom andra.

När vi sedan var påväg hem från morfar började bilen låta väldigt mycket och skramla mystiskt. Jag fick panik och trodde att vi hade fått punka. Det visade sig sen att det var mitt avgasrör/system/ skillnad? Som hade lossnat. Så det blev till att ringa bärgning.

Fast det värsta var ändå att jag hade köpt frysta hallon som hann tina på vägen hem.


Det gäller att sätta saker i perspektiv...


Inte ens okej för en donut

Såg precis en munk med en lite för kort kåpa som gick ungefär till halva vaden( vet iofs inte om det är den längden som gäller i höst...) Detta matchade han med sandaler och tubsockar.

Det är inte ens okej för en munk...


I'm out of sight, I'm out of mind, I'll do it all for you in time

Satte ribban direkt genom att bli sen till tåget första dagen på terminen. Hann iaf men eftersvettningarna var inte riktigt okej ;) Får väl se det som en förlängning av träningen.

Västtrafik satte också ribban genom att ställa in tåget före mitt. Drabbade ju inte mig direkt men det är väldigt mycket folk på detta tåget.

Var tvungen att parkera på handikapp-parkeringen men jag tror säker jag kan rota fram nåt handikapp om någon frågar... Typ skavsår eller nåt.

Återkommer om EXAKT hur jobbig denna terminen kommer bli när jag vet mer!


Dom band som binder mig här

Skit-dag på jobbet, allmänt dålig dag. Gick ut och spelade lite golf. Själv. Jäkligt gött. Så sjukt trött på folk i allmänhet och mig själv i synnerhet. 

RSS 2.0