All you need is helg!

Söndag. Igen. Man hamnar alltid här på något sätt, fråga mig inte hur det går till ;)

Men denna söndagen har inte gått i deppandets tecken, som man skulle kunna tro. Tvärt om. Vaknade längst ut på kanten av F's nya (typ 2 meter breda) säng. Klamrade mig fast. Gamla vanor sitter i! Sedan var det "Stinsen brinner". Kan bara bli bra.

Här kommer ngra klipp:





Efter en kort visit i hemmet var det sedan träning. Nån slags "Aerobic" fast mer som dans. Det var längesen så det var niiiiiiiiice! Jag och "Tjejen som alltid överdriver" var nästan på samma nivå i vår entusiasm, så illa var det ;) (Jag sa bara nästan, M...)

I fredags och igår var det jobb.

"Looooove, loooove, loooove, all you need is love"  så falskt man kan i utgarderoben kan aldrig slå fel.

B gjorde ett konstaterande om min humor:
"J, när du tycker att något är roligt, då tycker du verkligen att det är jätteroligt!"

Yepp.

På tal om inget så tror jag att mina boobs har blivit mindre. Jag gillaré!

Och för att spinna vidare på denna tråd så har jag och F fått ett erbjudande om trekant. Jag var dock inte där, och F avböjde tyvärr... hahahahahahahahaha
 
Denna vecka ska jag även bli av med mitt socker-sug. Får väl se hur det går. Får hålla mig sysselsatt helt enkelt.

Levererar härmed en Att-göra-lista för denna vecka:

* Städa mitt rum
* Byta vindrutetorkare på bilen (Que? No sé como...)
* Klippa mig
* Handla kläder + hemlis (dvs ngt jag inte kommit på än...) till E
* Fira E
* Bli mer seriös och mindre "dampig" (nej, det kommer inte gå på en vecka, Rom byggdes inte på en dag och allt det där, och även om jag till ytan är mycket mindre än Rom, så kommer det ändå ta minst lika lång tid som det tog att bygga Rom att förändra mitt beteende...men "nu ska vi inte fastna i en massa religiösa resonemang här", som pingst-pastorn i "Stinsen brinner" säger)

Allt detta ska jag alltså klara av i veckan.
Inte nödvändigtvis i den ordningen dock. Allt tråkigt kommer jag alltså göra om exakt en vecka, nästa söndag.

Ett citat som passar denna dag:

"Went back home again
This sucks, gotta pack up and leave again"

Peace out!


För mycket barn i TV

Det är alldeles för många äckliga barn och bebisar på TV. Kan vi inte börja censurera som dom gör i USA (fast barn istället för svordomar då såklart, för vad skulle "Andra Avenyn" och "Beck" vara utan dom liksom?)?
 
Idag har jag iaf hunnit kolla på "Cheaters" och handla. Jag köpte nötter pga blodsockerfall med tillhörande agression, och åt upp hela påsen i bilen påväg hem. Mådde sedan lätt illa. Känner mig även lätt överviktig. Jag gillaré.

Nu ska jag spela lite gitarr om jag orkar, är lite trött i armarna... Ska samtidigt komma på ngt, sk. "laddat" att göra imon för att fira F's sex snusfria dagar (om han kan hålla sig tills imon vill säga, annars blir det straff istället...vet faktiskt inte vilket jag hoppas på ;) Jag sympati-icke-snusar, vilket inte är speciellt svårt...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Nu lyssnade jag på min, A's och E's "beatbox" (den berömda). Oslagbar.

Därför blir dagens låt: "Lovegame" med Lady Gaga även om jag har haft den förut, och den är gammal och inte speciellt bra längre. Får även flash-back från sommarens party-kvällar ;)

Peace out, stay cool, stay in school... hehehehe bara för att jag har tagit studenten ;)



Alla människor kanske inte är onda ändå...

Det var då ett h'lvetes, j'vla, skitväder det skulle vara idag då. Inte kuuul... Men jag har iaf fått cykla, vilket iofs inte var helt lätt, men bättre än moppe.

Alla har även varit mycket snälla. I en trappuppgång var det en tant som stod och väntade på mig i sin dörr när jag var påväg ner. Jag trodde jag hade gjort fel eller något, men jag sa iaf "hej" eftersom jag är så (j'vla) trevlig. Hon hälsade tillbaka och höll fram en skål med godis och frågade om jag ville ha. Det ville jag ju såklart. Sen fick jag en apelsin också. Lite varm i hjärtat blev jag allt. (Kanske borde en varningens klocka börjat ringa, och jag borde hört min mammas röst säga att jag inte ska ta emot godis från främlingar, men sockersuget och min frustration över snön överröstade min mamma med några hundra decibel...).

Alla andra har också varit snälla. Det är egentligen bara jag som varit sur och dum idag. Det är ju bra det, för det är jag ju allt som oftast ändå.

Vill även passa på att tacka alla som hjälpte mig igår när min (300 kg) moppe välte ca fem ggr. Inte för att någon kommer läsa det, men det får mig att börja sluta tro att alla människor är onda. (Denna nya insikt gäller dock inte barn, för jag vet med säkerhet att barn är onda).

En annan insikt jag precis fick var att det kanske är värt att kolla på OS, ibland iaf, för jag såg precis två snygga killar inom fem minuter! Värt i kvadrat!

Nu ska jag ta en välbehövlig dusch.

Peace aout ;)


Vår på min näsa!

Tjohoo kompisar. Ehh..

Idag har jag cykelat (fortfarande: cykelat, jaa) den sk. "helvetesrundan" (det är jag som har döpt den till det, för jag kom inte in fören kl 18.00 sist) men idag var jag faktiskt inne redan 16.30. Men sen så hade jag ju "bara" 9 lådor med mig ut...

Jag har även gosat i en snödriva med min cykel över mig. Det var inte direkt planerat men vi fann verkligen varandra...not... tror aldrig jag har haft det så omysigt och sagt så många fula ord när jag har gosat.

Många människor har även påpekat att det "måste vara svårt att cykela nu" och jag har många gånger (inte) svarat: "Jaa, vad fan tror du?" med ett mycket (MYCKET) trevligt leende. J'vlar vad trevlig jag kan vara när jag anstränger mig. (Och j'vlar vad många fula ord jag kan komma på när jag är arg).

Jag pratade även, i sedvanlig ordning, med F. Han mådde inte bra, så jag erbjöd honom delägarskap i min bil om han inte snusade. Han sa att han kunde tänka sig baksätet och jag tyckte det lät bra, för det använder jag aldrig... hahahahaha

När jag kom hem märkte jag att jag utvecklat någon slags hudåkomma på näsan och kinderna. Fräknar kallas det har jag hört. Nu är det vår gott folk! Om man inte kollar ut genom fönstret eller på termometern utan bara på min näsa...

Nu ska jag kolla på OS av någon konstig anledning :P

Peace out!

Saker jag ogillar, och sånt som är kul...

13 grader in da house var det när jag kom hem. Inte okej, gott folk.

Cykelat idag (cykelat ja..). Det var okej. Blev klar tidigt.

Hände inte så mkt kul förutom när när jag fick kedjehopp och slog i knät i cykelen ;)

Eller när jag stod och försökte öppna en dörr med en nyckel, och sen visade det sig att dörren redan var öppen.

När jag cyklade hemåt ringde jag, i vanlig ordning, F och andades och snorade lite i luren. Han tyckte det var sexigt. Tur det...

Han ska förövrigt sluta snusa nu. Och detta skriver jag bara för att han ska ha lite extra press på sig ;) Kommer även hänga ut honom om han misslyckas. För att hjälpa honom ska jag börja med straff eller mutor. Har inte bestämt mig än.

Nu ska jag göra en lista på saker jag för tillfället ogillar:

* Snö
* När folk (mamma) inte sätter i en ny soppåse när dom (hon) tar ut den gamla
* När jag ska sätta i en ny soppåse och det visar sig att det är hål i botten
* När ovanstående händer två gånger i rad
* Snö
* Min postcykel som fick kedjehopp
* Snövallar
* Det faktum att jag förmodligen inte kommer få dricka mitt kaffe ifred eftersom mamma precis kommer in genom dörren
* Nämnde jag snö?
* Smala cykelbanor
* Att jag ska cykla på dessa hela veckan

Saker jag tycker är roliga för tillfället:

* That's 70's show
* Att jag ska gå på core ikväll
* Att dom, på reklamen för ett tv-program, precis sa: "Och vad man är beredd att offra..." och visade en bild på ett barn
* Att jag hämtade mitt körkort på posten iklädd mina CM-kläder
* Fjortisarna som ska vara med på "Sveriges värsta bilförare" och när en av dem säger "Asså, det kommer gå såhär..bra..för jag är bra på att förklara...typ...".  

Dagens låt:
"13" med Håkan Hellström

Peace out!

Min (nästan) lediga dag!

Lediiiiig dag idaaaag. Fast inte ledig kväll. Men det gör inget =)

Har bara ätit och kollat på tv hela dagen. Ibland behövs det. Kanske kan tigga till mig en massage av C ikväll på jobbet också, isf är dagen officiellt fulländad! Dock vill jag inte fråga M som jobbar som massös, för hon misshandlar mig bara istället. Fattar inte vem som vill betala för sån smärta. Masochister kanske...

Efter denna (totalt meningslösa) information vill jag bara dela med mig av denna låt, som F visade i onsdags. Först och främst är det ett mirakel i sig att jag gillar en låt som han också gillar (okej, mirakel kanske är att ta i, men det är faktiskt väldigt ovanligt) men det är en bra version iaf:



Enjoy!

Peace out!

Ost och checks

Nu har jag ätit en massa ost och kex (uttalas checks) och därför skriver jag med fet stil. Det gör jag iofs alltid.

Kom på en rolig sak jag måste skriva. Idag när jag pratade med F i telefon (okej, jag flåsade mest) (och nej, vi hade inte telefonsex, jag cyklade) så var han med J. När jag ringde svarade F: "Hej snygging" (det var iaf vad han påstod senare, jag vet inte efter som jag, som sagt, flåsade rätt så friskt i luren).

Då frågade J tydligen F: "Är det din mamma?"

Lär det varit.

Sen, när jag fortfarande flåsade, och pratade med F så körde J förbi i bilen och tutade och vinkade. Det. Var. Kul.

Det var också det hela.

Piiis igeeeeen.


Vuxenliv och magrutor

Idag har jag jobbat från 7-18. Vi tänker inte mer på det!

Något jag hellre vill tänka på är killar. Eller män kanske vi ska kalla dem nu. Det är något speciellt med killar över 20. Ta F t.ex. Jag gillade ju honom innan han fyllde 20 också, men nu är det liksom något extra.

Kan ju iofs vara dom där magrutorna han har skaffat sig. 6 stycken hävdar han att det är. Jag misstänker dock att han målat till de två sista själv...

Jag fick syn på dom i tisdags när han stod och tog på sig själv i köket (han kallade det: "en överansträngd muskel som jag smörjer in med ipren-salva" men jag vet nog vad det var han sysslade med...hehe)

Fast man tror ju att man, i samma ögonblick man fyller 20, ska bli vuxen. Över en natt blir man av med jobbiga komplex, blir ansvarsfull, mogen och tar helt enkelt tag i sitt liv. Det ska bli spännande att se vad som händer. Fast under tiden ska jag nog passa på att vara extra omogen under mina sista tonårsmånader. (Går det?)

Jag måste även släppa den stora nyheten att jag snart har köpt en bil. Jag har iofs haft den och kallat den för "min" halva vintern, men jaa, nu är det snart officiellt. Måste kanske städa ur den lite inför invigningen. Ta ut gamla pistagenöt-skal och dammsuga och sånt... Sedan blir det champagne och sedan bjuder jag på en åktur. (Eeh... hur tänkte jag där? Jaja, får väl hyra en chaufför...). Invigningspresenter såsom en rattmuff eller en wunderbaum tas gärna emot.

Nu ska jag äääääta en massa gott!

Peace out!

Fettisdag eller fettis-dag?

Idag är det fettisdagen (eller som E kallade det: fettis-dagen, ingen vet ju egentligen vad som är rätt uttal ändå...).

E's konstaterande av detta framkallade en tanke hos mig. Jag tänkte liksom att efter "Alla -fucking- hjärtans dag" och "Alla singlars dag" (15:e februari) så borde ju faktiskt alla tjocka människor också ha en egen dag. Och den inträffade ju så lägligt idag! Värt att vara lite tjock bara för att få fira tre dagar i rad liksom (även om nu fettis-dagen inte inträffar samma datum varje år, vad jag vet).

Idag har jag cyklat i Uddared som snart har tagit över Stickys plats som "nästan om hemma". Lite ont i kroppen bara dock :P

Korsade ett långt tåg med barn och funderade på attt köra på ett par- tre stycken och sen bara "råka" backa tillbaka över dom igen, och sedan utbrista "Oj då, hoppsan!".

Har även delat ut post till en person med typ "samma" för- och efternamn. Stackare!

Pratade som vanligt i telefon på vägen hem. Då körde S förbi och tutade och vinkade som en galning.

Just det ja, CM bjussade även på semlor denna dag. Växte lite i mina ögon. Snart kanske dom ligger på plus...

Nu ska jag äta min macka som jag glömde hemma imorse! Längtat hela dagen!

Peace out!

En lite rolig sak iaf...

Eller jo, nu kom jag på en rolig sak. Ska man ha roligt får man allt se till att fixa det själv!

(Förutom en viss person i vår bekantskapskrets som bara har fixat det själv en gång...)

(Jag FÖRSTÅR inte...)

Iaf, det roliga. Hur förkortas Sverige Demokraternas Ungdomsförbund? Svuf?

Aa jag tyckte det var kul. Då förstår ni ju...


Inget kul alls

Sängen. Mitt mål redan när jag gick upp imorse.

Ingen idé att skriva något mer, inget kul har hänt.

Peace!

Två födelsedagar och motvillig romantik

Knepig helg detta. Och nu är det söndag. Igen.

Måste bara börja med att skratta lite åt hur jag och PS lurade S i torsdags. Förlåt S! (HAHAHAHAHAHAHA)

I fredags var det jobb från tidiga morgonen på CM. Välte tre gånger med moppejäveln. En gång innan jag ens kommit ut från gårdsplanen. Kom tillbaka 10 över 5. Kvart över var jag hos E. Halv åkte vi, efter en extremt snabb dusch från min sida och coaching från E's sida, (inga perversa tankar bör framkallas här) iväg till L-teatern för ytterligare jobb. Detta kändes dock som semester i jämförelse. Jobbade till typ 11, och sen hem och soooooova.

Lördag: lite degigt iaf. Grattis till S i Kalmar! Vi får fira när du kommer hem!

Sedan iväg och jobba igen. Tillverkade eget tårtljus av toppen av ett stearinljus och ett sugrör att sätta i en muffins (detta tog lite energi, men inte mer än att gå till ICA och köpa riktiga tårtljus. Dessutom blev mitt mycket snyggare!) med benäget bistånd från D, han måste också ges lite av äran.

Efter jobbet det var det då alltså raka vägen hem till F för att fira dennes födelsedag några timmar i förväg. Muffinsen (kan man säga så om en muffins i bestämd singular? Det är en klurigt ord tycker jag...he he) som han fick, den jag skulle sätta ljuset i, var iaf väldigt fin och kärleksfull för det var ett geléhjärta på. (Titta, jag kan också vara romantisk även om det kryper lite i kroppen och jag måste skruva besvärat på mig när det händer.)

Det dracks öl (kaffe för min del, ifall mamma skulle läsa ;) Nää, men det är sant faktiskt...). Det dansades även en hel del för D's del och N tillägnade folk låtar åt höger och vänster (mest vänster). Y och jag diskuterade diverse gemensamma bekanta. Vissa vi gillar, vissa vi helst inte skulle vara bekanta med om vi kunde slippa (av olika anledningar tror jag, men ändå...).

Idag: GRATTIS F!!!

Sen blir det klippning tror jag, och sen träning.

Hahaha, min mamma precis: "J, vad du har blivit smal!"
Jag: "Nej, det är för att jag har större kläder på mig."

Vad hände med: "Ska du verkligen äta godis?" ;) Saknar det lite :P haha

Dagens låt: "Somebody to love" med Queen, men inte för att det är "Alla (fucking) hjärtans dag" utan för att jag hörde den igår på le teater.

Imon är det förövrig "Alla singlars dag", för den har jag infört. Jag får väl sympati-fira ;)

Peace out!

Irritation och annat kul

Jaha...igår blev ju inte riktigt som man tänkt sig.

Jobb på kvällen. Sedan direkt till stan med F för bio. Tåget var sent, men det som skulle komma innan vårt "riktiga" tåg var ännu senare, så vi hann med det istället! Detta meddelade jag F, flåsande i luren. Stress, stress, stress ;)

Kom i tid till att hämta ut biljetterna, helt oplanerat eftersom vi räknat med att komma för sent!

"Snabba cash" var helt okej, men boken var helt klart bättre. Nötterna var lite för okej, men magkramp som följd.

Resten av kvällen gick i irritationens tecken, och där lämnar vi det...

Har för tillfället lite svårt att planera. Allt går, så attt säga, inte enligt planerna.

Dagens grattis: EMELIE 20 ÅR!!!! Nu är det inte längre någon sport att få någon att köpa ut på systemet. Förutom din envishet då ;)

Dagens låt-citat:

Why should I care?
If you don't care
Then I don't care
We're not going anywhere

Peace out!

Pyjamasparty deluxe

Pyjamasparty deluxe igår.

Vi möts upp kl "lite efter 7" (dvs: lite för sent) vid ICA för handling. Kom fram till att vi, nästa gång, borde gå runt och dela ut öronproppar till personalen innan vi handlar, för det var ett "jävla kackel" som någon så fint uttryckte det någon gång. Vi kunde inte komma överens så vi köpta lite av varje och mycket av varje när det gäller naturgodis.

När vi (äntligen) var klara tävlade vi hem till S och A klagade på allt och alla, men mest på sega pensionärer.

Vi började laga mat och den blev klar utan större missöden. Gott blev det också faktiskt.

Sedan var det bad i S's utomhusbad som gällde. SJG! (Så Jävla Gött!) Vissa gjorde även utflykter i snön och E gjorde ett dyk.

När vi var nöjda hade vi kuddkrig endast iklädda underkläder (noot! In your dreams, PS). Bråkade iaf om vilken film vi skulle se och kunde inte komma överens. Därför kollade vi bara på TV.

Lite senare råkade vi sätta på lite barnförbjudet (råkade och råkade, S höll i fjärrkontrollen, då kan allt hända, hahaha). Vissa  av oss förstod till en början dock inte vad det var vi kollade på och trodde det var ett matlagningsprogram. Kyckling kommer aldrig smaka som förr...

Vi däckade sedan i soffan och jag och O vakande någon timme senare, förvånade, eftersom alla var borta men TVn var på. :S

Jag fick plocka ner alla 200 årgångar av "Allt om mat" som S hade sorterat och lagt på sängen i gästrummet. Det tog ca 2 år och sen kunde jag äntligen somna.

Nu ska jag jobba, sen blire bioooooo.

Grym text (bra musiksmak när jag var 12, haha):

Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive


Peace out!

Jag och mina djur på balkongen

Idag är jag på papis jobb. Det är roligt. Inte en människa i sikte.

Då hinner man tänka lite. Något som jag annars är ganska dålig på. Iaf det som andra kallar för "tänka". Min hjärna liksom tänker av sig själv istället. Jag har i helgen ställt en diagnos på detta:
"Tanke-tourettes".

Det kan också vara impulser man får. Ett exempel hände precis nu. Jag satt och funderade på uttrycket "boomerang-kuk" och hur det egentligen funkar. Inget konstigt med det liksom. Men sedan får jag för mig att jag ska googla det för att se hur det ser ut. Kanske inte jättesmart att göra det på en dator som inte är min egen. Som tur var hindrade jag mig själv innan jag genomförde det.

En annan rolig sak som jag faktiskt hade velat genomföra är att gå in på exempelvis apoteket med en stor fake-gravidmage. Alltså, en såpass stor mage att det inte finns några som helst tvivel om att man är gravid. Och sedan ska man fråga, högt och tydligt, om man kan få köpa ett graviditetstest. Helst ska man också ha med sig en väninna (som kan hålla masken) och ljudligt prata om att "mensen är lite sen, så jag tänkte att det är väl säkrast att kolla upp det".

Aa, det är ju en sak man kan göra.

Ikväll blir det pyjamasparty med mina älsklingar! I need it!

Har förövrig ont i HELA kroppen efter måndagens bravader. And not in a good way. (Nej, det har inget med sex att göra. Jag har faktiskt en hare och några skalbaggar (var det timmar eller?) på balkongen. Snart sätter abstinensen in igen. Ibland har man liksom bara för många djur på balkongen. Hahahahahahaha).

På tal om djur utanför huset så har vi tydligen en älg som springer omkring och jagar folk hemma hos mig. Eller ja, papi får faktiskt skylla sig själv. Han skulle skrämma bort en älg så att mami kunde gå upp för backen från stallet, men istället lät han som en "brunstig älgtjur" (var man nu hittar en sån, kanske är det en älgtjur som bejakar sin kvinnlighet? Iaf, mammas ord, inte mina...) och älgen började istället gå emot honom. Hahahahahaha

Nää, nu får jag väl go back to work.

Eller vänta, det var ju ingen här nej...

Peace out!

Helgen kom och gick...

...lite för fort! As usual.

Idag har officiellt varit den värsta dagen på länge. Jag hatar Uddared av hela mitt hjärta, vill aldrig se en brevlåda, postcykel eller ett B-R-E-V igen...

Nog om det.

Denna helg har spenderats på jobbet och den senare delen med F. Jobbet var okej, vi spelade geni. Någon fick denna fråga:
"Vad gjorde kung W som första kunglighet år 1964 (eller nåt)?"
L gjorde obscena rörelser vilket framkallade skrattanfall hos mig. 
(Rätt svar var: "skiljde sig") 

Sedan hem till F och träffa dennes morbror och hans fru (morbroderns, inte F's, henne har jag inte träffat än :P). J, som han hette, var tydligen var en äldre kopia av F. Där ser man vad man har att vänta sig. Kanske bäst att börja fundera på refrängen...

Hahahahahahahahaha

Nää, skämt åsido. Sedan jämfördes även magar. Alltid kul med lite naket!

Jag orsakade sömnproblem genom att sno täcket, röra mig och vara allmänt i vägen för F denna natt :P
Iofs mer regel än undantag nu för tiden. Tur att jag är så underbar när jag är vaken. Ehh...? Noot.

På söndagen var det TV-spel, Hannah Montana, stan, och älgskräck för hela månadslönen (slanten).

Det var det.

Dagens låt: "Starstrukk" med 3OH!3 feat Kate Perry. Visslar jag till i bilen. Gillaré idag, tröttnar imorgon!

Kom gärna och hälsa på mig på Sköldsbergs arbetsklädsavdelning imon, för där lär jag vara!

Peace out!

Så kan det vara en v. 5, 2010

VEM har ändrat på Facebook? Aaa jag bara undrar.

Som ni kanske förstår har jag extremt mycket att göra för tillfället, så därför sitter jag här.

Det är någon sorts försvarsmekanism jag har. När det blir stressigt stänger min hjärna liksom av och jag blir handlingsförlamad. Så nu vet ni. Stressa mig INTE!

Jag har väl försummat skrivandet lite denna veckan, men jag har iaf mest jobbat på CM. I onsdags fick jag cykla. Det var inte vidare lätt när det låg ca 20 cm snö på vägarna och gångbanorna. Sedan tappade jag bort mig lite och han som jag cyklade med blev ganska mycket trött på mig kan jag lova.

I onsdags kväll fikade jag även med Y, O, E och F. F fick höra tjejsnack på hög nivå och fattade ca 0.5%.
Han fick även bevittna sällskapets intresse-antenner när han råkade hinta om diverse missöden förra helgen. Jag varnade honom, men är det någon som lyssnar? Nej,nej.

Igår var iaf en bra dag. Vaknade i gryningen, typ 10.00, på mage. Kunde inte röra mig. Trängdes även i min 90cm breda säng med F. Jag hade tydligen andats i hans nacke och trängt in honom i väggen med min rumpa (den är ju otroligt vältränad från alla MRL den fått utstå, så det är ju inte så konstigt att den tar upp mkt plats). Åt iaf en fantastiskt nyttig frulle som jag fixade. Åt ca dubbelt så mycket som F. 

Han fick även utstå hästmatning och hämtning av hästfoder.

Sedan lagade vi lunch till allas vår vän J. Nudlar och tomatsås med lite freestyle. Han uppskattade det väldigt mycket.

Nu blir det snart jooooooooooooooooobb. Wohooooo....

Dagens låt: "Gårdakvarnar och skit" med Håkan Hellström

Och just det ja, jag och A har denna vecka även diskuterat varför "Sex on fire" tydligen är en sådan bra låt att ha sex till. Vi förstår fortfarande inte.

Peace!

En uppmaning till Gråbo

Idag säger jag bara en sak (neej, det kommer nog bli lite fler saker, men jaja):

Det är roligt att köra moppe, men till folket i Gråbo kungarike (slottet är Bonum, det var en ära att få dela ut post dit ska jag säga) har jag en uppmaning:

SKOTTA FRAMFÖR ERA JÄVLA BREVLÅDOR!

Tack!

Och en sak till:

Neej föresten...när jag tänker efter så var det nog allt.

Peace!


RSS 2.0