Back to basic...

Och så var jag tillbaka på ruta 1 igen. På gott och ont.

En förändring tillbaka till det normala helt enkelt. Idag var jag och A tillexempel och handlade. Helt normalt. Men vi var också på apoteket. Inte helt normalt. Vi konstaterade att ett klamydiatest kostar 300 spänn! Inte helt okej, och ännu en anledning att inte ha oskyddat sex. Det är dyrt gott folk! (Hahahahahahhaha, ta kontroll var det...)

JAG HATAR CSN! (Ett litet sidospår där ja).

Men varför ska det vara så krångligt att börja på universitetet (numera kallat "unni")? 15 olika användarnamn och lösenord skickas i 30 olika brev. Som inte får ligga på köksbordet för då är det någon som slänger dom. I'm not palling this.

Sedan vill jag bara citera en person som inte vill nämnas vid bokstav tror jag:
"(...)Det är allt jag vill. Tack."
Bäst? Lär du vara. Haha^^


Och så har A och jag precis bestämt oss för att börja ta tag i våra liv, vilket innebär lite mer än att vi idag också har köpt varsin almanacka. Det var dock en mycket symbolisk handling, när jag tänker på det såhär i efterhand. Fast just då var vi bara i behov av varsin almanacka.
A tänkte köpa en vägg-almanacka med kungafamiljen, men den var lite för stor för att få plats i hennes väska. Detta gjorde henne mycket besviken.

Något som gjorde mig mycket besviken när jag kom hem från E, efter kvällsmat och film, var att vi varken hade lax eller smörgåsrån hemma. Är det meningen att man ska svälta ihjäl här eller? Skärpning, mami och papi!

Jag vill också konstatera att jag trots allt har en del självdistans. Skönt för mig.

Och dagens låt är: "Walking in memphis" med valfri artist, förslagsvis Cher. En av de få låtar jag blir glad över att höra idag :)

Peace out!


Woot a night!

Herregud. Punkt.

Och där hade jag helst velat lämna denna kväll och låta den gå till historien som en suddig, men rolig tillställning. Dock känner jag nu ett visst ansvar inför alla läsare ("Alla söta läsare, tihi") och därför ska jag nu iaf leverera konturerna.

Vi var inbjudna till våra kära vänner A och B på "kräftskive-avskedsfest" eftersom dom ska åka till Spanien resp. Portugal (kommer inte ihåg vem som ska vart).

Vi orkade dock inte köra på hela kräftgrejen, så vi valde bara festen.

På tåget till stan måste H sätta på sig sina leggings, vilket visar sig vara lättare sagt än gjort. Hon råkar visa lite mer än vad som kan anses vara okej i offentliga sammanhang men tar det med ro:
"Titta nu allihopa, medan ni kan!"

Anländer till lokalen i Slottskogen rätt sent eftersom vi inte hittade vägen samt var tvugna att köpa redbull. H och A snor ett plastband och H går med A i koppel hela vägen. Kinky!

På vägen dit diskuterar dessutom trosor från en viss klädkedja, som är väldigt stora framtill och små där bak. O konstaterar att de är designade för sådana som har väldigt stor "Eastwood"...Oookej...

Vi beblandar oss med kräftätarna och träffar lite nya och gamla människor.
Vi skapar oss varsitt alter-ego, jag är "Pernilla", sexolog, O är "Olga", rysk fotomodell och A är designer (har glömt vad hon "hette").

Sedan kommer jag på att jag redan har presenterat mig med mitt riktiga namn så jag ger upp. O kör dock på resten av kvällen. Tror dock inte att det var så många som gick på det ;)


Sedan är det lekar som gäller. Ingen fattar vad man ska göra, och plötsligt "har vi tre minuter på oss". Det visar sig tillslut att vi ska bygga ett torn av ballonger. Mitt och E's lag utser oss själva till vinnare. Tjohoo!

Sedan flummar jag och E omkring och har allmänt kul. O, A och H bestämmer sig för att fortsätta till Trädgårn' men jag och E har som sagt kul och vill stanna (sa jag att vi hade kul?). 

Sedan väljer jag nog att censurera resten av tiden fram tills att vi går från festen vid 3.

På spårvagnen till stationen börjar A (aka O :P) prata med en kille. Denne gestikulerar dock bara tillbaka, men A ger inte upp utan fortsätter prata. Vi andra har för längesedan förstått att den gestikulerande killen är döv!
Jag tror att han hade väldigt roligt åt oss när vi gått av!

På stationen möter vi upp H, A, J mfl. Tågresan hem var mycket...intressant. Först träffar vi en gammal klasskompis som skrattar åt oss när vi försöker konversera (i vårt mer än lovligt berusade tillstånd). Sedan placerar sig A under sin jacka och jag gör henne sällskap. J sitter brevid oss och sover. Finns en bild på detta. Roligast idag!

Efter det råkar A och jag börja bråka (kommer inte ihåg vad som utlöste det men jag tror att A drog mig i håret) och vi har väldigt roligt.

När vi kommer till Lerum går Gråbo-pojkarna av men säger inte till J. Jag och A bestämmer oss för att upplysa honom om att han ska av och han studsar upp snabbare än en duracellkanin på speed.

Vi kommer hem till O, som åkt hem tidigare, och sätter oss i vanlig ordning och äter. Sedan somnar vi efter lite mys i bäddsoffan (hahahahaha).

Kommentarerna presenteras härmed:

E: "Asså på sexualundervisningen i skolan borde man fan lära sig vart "Eastwood" sitter, istället för att hålla på och tjata om "förhudens inverkan på ollonet och sånt"!"
Dagens visdomsord!

H: A! Det är iskallt på vårat rum!
A, från bäddsoffan: Men värm upp så kommer jag snart!

E (av okänd anledning): Han fick en baugett på baugetten!

Jag: Och så hade jag mina snyggaste underkläder på mig, och så fick jag inte ens ligga! *Suck*


Jaa, och låten för kvällen är: "I gotta feeling" med Black eyed peas för att det är den bäst partylåten just nu.

Mig själv tillägnar jag låten " Kärlek är ett brev skickat tusen gånger" med Håkan Hellström, för att han sätter ord på hur det är just nu.

Mantra: "Ta kontroll!"
Vilket symboliserar min kväll sjukt bra!

Sedan vill jag be om ursäkt till alla som jag trampat på fötterna denna kväll.

Undrar också hur det kan komma sig att mina skor är jätteleriga. I think I know why...

Betyg: 8.5 av 10, grym fest och jag har aldrig sett E så full i hela mitt liv! (Eller så bakfull som hon
var imorse heller för den delen...)

Peace mtf!

Vardagslyx och viktiga frågor!

I brist på action bestämde vi oss i onsdags kväll för att åka in till staden Gbg för att kvällsfika.

Jag, E, J och O placerade oss på tåget och mötte upp Y i stan. Därefter gick vi till ett café i Vasa. Innan dess, när jag, O och Y skulle vänta på E och J, trängde vi ihop oss på Y's longboard i en uppmålad ruta vid en spårvagnshållplats. Där satt vi och hade djupa samtal om kärlek och livet i allmänhet. Efter ett tag var det någon som frågade varför vi satt i den där rutan. Vi sa att vi inte hade en aning. Därefter började vi fundera på om vi skulle kunna köpa den där rutan och göra den till vår. För att få flytta in måste man utföra vissa prov. Sedan skulle vi skriva en bok som hette "Livet i en ruta" eller något liknanade för att berätta om våra upplevelser. Eeh, ja...

Efter det satte vi oss iaf och fikade och pratade och sedan bestämde vi oss för att gå och ta en öl. E körde så hon fick dricka vatten. Hahahaha
Hamnade på Victoria. Där fanns det en massa brats. Hejhej.

Y och O ville stanna men beroende som jag var av min skjuts hem var jag tvungen att följa med kärleksparet (E och J) när dom skulle gå till 11-tåget.

Roligheten i denna tågresa gjorde det dock väl värt att åka hem så tidigt.  

Det började med att J, när vi satt oss på tåget, men allvarlig min sa:
"Du, jag och E har pratat om detta..." här börjar jag tro att han ska säga  att dom är oroliga för mig/har ngt jobbigt att säga men han fortsätter:
"...och vi undrar om du vill ha trekant med oss."
E slår till honom, vi skrattar halvt ihjäl oss och jag avböjer sedan vänligt men bestämt.

J hittar sedan en kondom i E's väska. Han ser förnärmad ut och frågar varför hon har den. E säger att den kanske kan komma till användning någon gång men J säger att hon ska slänga den. E protesterar:
"Men den är ju helt oanvänd!"
Har du även halvt oanvända kondomer i din väska, E? ;)

Jag och E kommer fram till att J skulle behöva en "Barbara", men inte vilken som helst, utan en "Bit-Barbara".

En stund senare diskuterar vi viktiga frågor: "Varför har killar bröstvårtor?"
E säger att J nästan inte har några alls och jag tycker att han ska visa. J försöker dra ner t-shirten men misslyckas. Sedan ger han upp. Då blir jag lite sur:
"Men du kan ju inte säga A utan att visa B!"

När vi sedan går av tåget i Stenkullen och går till bilen försvinner J. Vi börjar titta oss omkring och av någon anledning kollar E under bilen. Jag finner detta väldigt skrattretande.

Det visar sig sedan att J står en bit bort och kissar.

Jaa, det var allt om den vardagsförgyllande onsdagskvällen.

Dagens låt är: "Stockholm calling" med Sophia Somajo för den har  jag på hjärnan.

Peace?

Kalmar calling, del 3

Vaknar upp dag 3 i Kalmar. Vad ska man säga? Rummet kräver sanering. Våra kroppar behöver frulle. A och M cyklar till affären och jag, O och S börjar städa. Har aldrig sett S så bakfull, någonsin! ;)

Saker vi hittade när vi städade:
* En spypåse under sängen (precis där A hade huvudet när hon sov, och som S nästan klev i)
* Diverse vodka-kladdiga saker. Vi måste ha hällt mer sprit utanför glasen än i!
* Våra minnen från kvällen innan.
* Våra huvuden.
* Golvet under alla saker.

Saker vi inte hittade när vi städade:
* Rena ytor i S's rum.
* 2 glas.
* Vissa minnen från kvällen innan.
* Pommes frites, till M's stora förtret.
* Min iPod.
* Agnes naglar, som verkade vara helt försvunna.


Dagen spenderas sedan på balkongen i solen där vi också träffar en av killarna på vån. 3. Det visar sig att våra glas befinner sig på deras våning. Tjohoo.

Skämten handlar främst om en viss kille som hade lite...problem...kvällen innan. Vi funderar på att klippa ut en fråga ur en tidning med överskriften "Min kille får inte upp den" och lämna utanför hans dörr.

Jag och O bestämmer oss för att denna helg vore något att ta upp på våra bröllop, med inledningen "Vi hade känt varandra ett tag, men det var på en toa i Kalmar som vi verkligen bondade och lärde känna varandra ordentligt".

Vi funderar även på vad det var vi formulerade så himla bra dagen innan när vi gjorde "jag har aldrig". Kommer fram till att det nog var "Jag har aldrig ångrat ett ligg för att det var dåligt. Jag har aldrig legat med någon för att jag har ångrat det." Öööh, makes sense?

Jag har, sedan morgonen, känt ett tryck bakom ögonen. Tänker att det nog bara är vanlig bakfylla. Jag bestämmer mig dock sedan, någon gång på eftermiddagen ändå för att kolla. Jag lyfter på ögonlocket och ser att det är helt rött och blodigt i ögat. Får panik och börjar hyperventilera. ;) O säger: "Oj, sådär ska det nog inte se ut..." JAG VET!

O ringer iaf till sin pappa som är läkare och han säger att det ant. inte är någon fara. Jag andas ut.

På kvällen ska vi hyra film. Vi frågar oss fram till videobutiken, och hittar den nästan utan problem. När vi sedan hyrt en film (världens sämsta!) och ska gå, går vi åt helt fel håll. Jag och S irrar omkring och när vi tillslut kommer hem har vi i princip gått runt hela Kalmar!

Okej, nu, sammanfattnning, Kalmar -09:

Antal mil körda: 80?
Antal låtar vi sjungit med till i bilen: 5000
Antal gånger vi varit nära att få bensinstopp: 1
Antal cola light druckna: 4
Antal Vodka-Redbull vi druckit var: 30?
Antal för många Vodka-Redbull: 10
Antal "världens största tjockisar" M blivit pussad av: 1
Mest upprepade mening: "Tjejer!" eller "Nu är det fredagsmys..."
Antal gånger vi kommenterat lukten på toa innan vi bestämde att vi inte skulle göra det mer:  50
Antal icke-rumsrena samtalsämnen/handlingar vi haft/begått: 100?

Saker som vi lämnat efter oss i Kalmar:
* A's naglar
* O's klackar
* Ett rykte (bra eller dåligt är upp till Kalmar-borna)
* S
* En ansenlig mängd hjärnceller
* Några brustna hjärtan? Hahahahaha hoben, O? ;)

Saker vi lämnat på tredje våningen i S's hus:
* Någons Kalmar-oskuld...
* 2 glas
* En bit av A's hjärta? haha
* Thaimat i "omvandlad form"
* Vodka Redbull i omvandlad form i någons dusch

Och kommentarerna från helgen:
*M, pekar på mina bröst och säger:
"Det ser större ut än det!" Thanks a lot ;)

* M; "Men hallå, ni blev iaf inte pussade på av världens största tjockis!"

* Jag: "Är det en sån här deo man inte svettas av?"

* Någon säger att sperma smakar salt.
A: Jaa, men då kan man ju ha det i gröten istället för salt!"
M.U.M.S

* S: "Den här tandkrämen är bra för tänderna!"

Hemresan på måndagen gick förhållandevis smärtfritt, och där lämnar vi det.

Peace out för Kalmar-berättelserna för denna gång. Hoppas det snart blir fler!  ;)

Betyg för denna weekend: Måste bli en 9 av 10, för det mesta som var mindre bra uppvägdes verkligen av grymt sällskap. Bästa helgen på länge!

Kalmar calling, del 2

Vaknar upp dag 2 i Kalmar i världens minsta soffa, med huvudet på ena armstödet och benen hängande över det andra. M vaknar också och upptäcker att A sover med en filt över huvudet. Hennes första replik, innan hon ens sagt "god morgon" är:
"Aa, för det är ju jävligt normalt att sova med en filt över huvudet!"
Denna kommentar framkallar ett skrattanfall från mig vilket gör att alla andra också vaknar. Klockan är väl ca 8 och vi har väl sovit i typ 4 h.

Frågor som uppstår:
"Vad hände?"
"Vem har slagit mig i huvudet med en tegelsten?" (numera en klassiker)
och "Vad fan sysslade vi med igår?"

M är lite arg, för jag hade tydligen väckt henne genom att trampa på hennes madrass:
"Ååååh, jag HATAR när folk trampar på ens luftmadrass!"
Av detta drar jag slutsatsen att hon är med om det ofta?

När vi jämför våra minnen från gårdagen anser sig M ha haft den värsta upplevelsen:
"Men hallå, ni blev iaf inte pussade på av världens största tjockis!"

Vi konstaterar också att det förmodligen finns mycket fler killar än tjejer i Kalmar. Iaf vad vi kunnat notera. Dessutom var det längre kö på kill-toan än på tjej-toan vilket fick några killar att välja det senare alternativet.

S konstaterar att hennes tandkräm är äcklig men att den "faktiskt är bra för tänderna", vilket gör den mycket speciellt i jämförelse med andra sorters tandkrämer.

Jag använder min deo som "man inte svettas av".

M och S jämför sina krigsskador och det ser verkligen ut som att de varit i slagsmål.

Sedan bestämmer vi oss för att ta en tur runt i stan. Vi hamnar på en brygga där det flyter förbi en "wanna-be Paddan-båt". A kollar genast in guiden. Eftermiddagen spenderas på balkongen och sedan med thai-mat och film.

Efter det är det dags att börja ladda för ännu en utekväll. Vi gör oss i ordning och sedan börjar jag och S göra "jag har aldrig" eftersom vi är klara först. Sedan ansluter sig M och sakerna som vi aldrig har gjort blir liiite fler ;)

M och O börjar av någon anledning prova olika sexställningar (med kläder på, gott folk. Inga perversiteter här inte...).

Jag går ut i korridoren, lite...vingligt... och ser att det är en dörr öppen längst ner. jag bestämmer mig för att kolla läget och av någon anledning följer S med. Vi går upp för en brandtrappa, jag håller mig hårt i räcket, och kommer upp på tredje våningen. Dörren där är stängd men jag vill in så jag börjar knacka. Då kommer det en kille och öppnar och säger "Välkomna", som att det inte alls vore konstigt att vi var där, och vi går in. Efter en stund ansluter sig även de andra tjejerna. Där uppe var det fest.

Sedan är det mesta oklart. Jag frågar A om hon kan hämta vatten till mig. Hon säger "Nej, du får göra det själv". Jag gör det själv. Kommer tillbaka med världens största ölglas med vatten i. Fråga mig inte vart jag fick tag på det. Sedan behöver jag gå på toa. Jag går in genom den första dörren som är öppen. Mår inte super.

Då kommer M in och behöver kissa. Det slutar med att hon kissar i den okände rumsinnehavarens dusch.

S hjälper mig till sitt rum. Där hittar vi  O som intagit sovställning i S's dusch. Kl är ca 11...

Jag och O har "stafett" i ca tre timmar, men har det ändå på det hela taget rätt trevligt. Under denna tid bestämde sig A för att hon ville gå ut med dom som bodde på tredje vån. S kände att det kanske vore bäst att följa med som "stöttepelare".

M tror att vi har lämnat henne och gått ut allihopa och hon kommer inte in genom dörren. Hon bestämmer sig därför för att gå till Vallen, gråtandes, utan skor men med ett par lånade stumpor, och utan leg och pengar. Hon hittas utanför av en kille som säger att A är där inne (told you we were kändisar :P) och S följer M hem.

Vid det här laget mår jag mycket bättre. Jag går ut för att möta M  och sen blir jag uppringd av några som vi träffat dagen innan. Jag går ut och pratar med dem, iklädd min sovtröja och tights, och bestämmer mig för att jag ska gå med dem och köpa mat. Byter om och går ut igen.

Vi går en bra bit och jag misstänker att jag babblar på som bara den, även om jag inte vet vad jag pratade om.

På matstället har dom "inte potatismos på kvällen". Jag frågar en utav killarna varför, och han frågar i sin tur han som jobbar. Hmm, omvägar till information? :P

Sedan ger vi oss av hemåt genom Kalmars mörka gränder. Jag säger till killarna "att det är tur att de är schyssta killar", och dom instämmer. Möter upp S och en minst sagt vinglig A på vägen. A klagar över att hennes naglar gör ont, men jag säger till henne att sluta gnälla! S säger att A nästan ramlade ner från en bro.  

Jag tycker att S ska gå och pratar med Kalmar-R, KR, och säger att jag kan stötta A under tiden. Dock är min uppfattning om min egen nykterhet högst begränsad och jag är helt oförmögen att gå rakt själv, än mindre att stötta A. När A ramlar tittar jag helt enkelt på henne ett tag, och sen börjar jag gå iväg. S får komma till hennes undsättning.
När vi tillslut kommer hem bjuder jag med KR och Kalmar-E, KE, upp till S's rum. Där hittar jag dock O på badrumsgolvet och kommer på att det kanske inte är så smart att de kommer in. Jag placerar oss i "vardagsrummet" ist (har en känsla av att jag kan vara rätt bestämd när jag har druckit...) och så hänger vi där ett bra tag. Får reda på att KE, har en båt och jag försöker få honom att lova att köra oss till Öland i den dagen efter. Det går sådär.

Sedan bestämmer jag mig för att gå och lägga mig. Vi kör ut killarna och går och lägger oss. Sedan hoppar vi upp lika snabbt igen, eftersom O försätts i en s.k nödsituation, mår dåligt, och inte hittar ljusknappen på toa. Vi får in O i duschen och vi andra går och lägger oss igen. Då går brandvarnaren igång.

M ligger under tiden och skickar ICKE rumsrena sms till sin kompis och läser sedan upp svaren och asgarvar.

Tillslut däckar vi iaf allihop och sover tills vi vaknar nästa morgon.

Fortsättning följer, igen...

Betyg på denna kväll, en 8 för förfesten, 6 för mittendelen och en 7 för avslutningen.  

Peace out så länge!

Kalmar calling, del 1

Så var det dags för den oplanerade helgen hos S i Kalmar. 
 
Dagen innan= torsdag= Sticky med E, O och H.
Kommentar från H på tåget in:
"Happ, vilka ska ni hångla med idag då?"

Fredag:
Vi hade planerat att åka kl 1 på fredagen. Jag och O var som sagt på Sticky dagen innan. Kl 8 på morgonen får jag ett sms från M som säger att hon är hemma från jobbet och att vi kan åka tidigare än planerat. Går upp vid 10 och börjar panik-packa. Kl 12 får jag ett samtal från A som säger att O precis vaknat...inte ok O! haha
Kl ca 2 kommer vi iväg, handlar och hämtar upp en trött och bakfull O. Sedan är det A-teens, Green Day och såklart Håkan "the man" Hellström i stereon.
Inledningsreplik från mig när vi kliver in i bilen:
"Det är ju synd att det är så äckligt här" (på bilgolvet), i hel normal samtalston.

Jag rörs till tårar för O's skulle när jag hör låten "Jag har varit i alla städer" med HH.

Någonstans efter Halmstad stannar vi för att handla igen till O och sedan åker vi vidare. Kommer in i ett litet samhälle och ser att vi snart måste tanka. Vi kör förbi en extremt liten bensinmack och A säger:
"Ska vi ta den här ell?"
Jag: "Jaa!"
A kör förbi: "Nää...."
Inte vårt bästa move men vi kör vidare. Och kör. Och kör. Och kör. Lampan har lyst ett bra tag och runt omkring oss finns typ...skog. O börjar få lite panik och jag och A sitter i framsätet och skrattar nervöst. Efter ca 6 mil (!) kommer vi iaf fram till ett rastställe och kan tanka, lättade som aldrig förr.
En skärrad O när vi kör vidare:
"Asså shit, nästa gång tänker jag typ tejpa på mig en massa kondomer med bensin i!"
Vi: "Ooooookej??"
Själv hade jag nog föredragit en bensindunk i bagagen, men det är ju en smaksak... hahaha

Sedan kommer vi fram till Kalmar utan större missöden (förutom en rätt värdelös fickparkering av mig...) och släpar våra 50 kg packning till S's lilla rum på 19 kvadrat.
På S's våning (med enbart män inneboende förutom S, vi var varmt välkomna haha) var förfesten i full gång. Vi vill dock packa upp först och börjar sedan göra oss iordning och förfesta själva. Vodka-Redbull was the shit...

När vi sedan tillslut bestämde oss för att gå ut frågade vi lite folk ute på gatan vart vi borde gå. "Vallen" var tydligen the place to be så vi gick dit. På vägen ser jag ett litet "hus" där något vitt flyger omkring. Jag stannar, pekar och skriker, vilket får dom andra att skrika för att jag skriker så där står vi och pekar och skriker och folk kollar lite konstigt. Det visar sig vara ett konstverk, som ingen av oss förstår. En massa frigolit som blåser omkring med hjälp av fläktar... 

På Vallen såg det lite ut som en mindre version av Trädgårn' med utedansgolv osv. Dock var det typ kullersten på marken. Hur tänkte dom där, kan man undra? Det måste ju ändå komma minst 200 tjejer med stilettklackar dit varje kväll och jag lovar att hälften går hem utan för att de fastnat mellan stenarna.

Kalmarborna var trevliga. Jag och M hade bestämt att vi skulle säga att vi pluggade där och när vi snackade med några killar i baren så frågade dom vad vi skulle plugga. Vi sa att vi skulle bli lärare (som S). Sedan frågade dom vart vi bodde. Detta hade vi dock inte tänkt på att ta reda på! Dom måste trott att vi var hyfsat blåsta...
Vi: "Eeeh,,,, vi bor mitt emot Pingstkyrkan!" för det var det enda jag kom ihåg som riktmärke.

Sedan hamnade vi vid ett bord med några andra killar. Det fanns inga stolar och jag ställde mig därför vid bordet. Då drog en utan killarna mer mig i sitt knä och sa att jag var hans flickvän. Jag= liiite obekväm? Överlevde dock oskadd och slapp ändra min FB-status. (Hahaahahahhahahaha)
Efter det lämnas jag ensam vid bordet och ska passa de andra tjejernas stolar när dom går till baren. Jag är inte så bra på att passa bord och platserna tas efter ca 10 sek i besittning av en utav killarna som vi ljugit för i baren, R hette han. Även hans kompisar slår sig ner. Vi sitter och snackar och jag "kompis-raggar" åt S.  

Sedan beger vi oss ut på dansgolvet. Där spelas nog ganska bra musik även om jag inte kan dra mig till minnes en enda låt som vi dansade till. Möjligen något med Lena PH.

Börjar bugga med en kille vid namn Kalmar-S, KS. Lite vingligt för min del, med höga klackar och en del alkohol i blodet. Killen snurrar mig ca 200 varv. Sedan ser jag S och R som jag har parat ihop. När S en stund senare ska hoppa upp på ett staket som går runt dansgolvet är det ingen som hindrar henne (det var uppenbart att R inte kände henne, annars hade han aldrig låtit henne göra det) och därför ramlar hon bakåt. Jag fattar inte att hon inte slog ihjäl sig! Istället kommer hon fram till mig och berättar skrattandes vad hon gjort. R ser lite förvirrad ut.

Jag säger till R att han måste ta hand om S när vi åker hem. (Misstänker att jag upprepade detta ungefär 20 ggr under kvällen. Tror jag är fylle-senil!)

På dansgolvet får jag även reda på att KS haft trekant med sin förra flickvän och hennes syster! Frågade jag? I think not...

S berättar för KS att jag har en blogg. Han ser måttligt intresserad ut. S fortsätter berätta att den är "jättekänd", det är "5 personer som läser den varje dag!" KS och även jag håller på att dö av skratt.

Efter det kommer A, O och M och säger att vi ska gå hem. Jag tycker att "natten är ung" och klockan var faktiskt bara halv 2. Tjejernas ord är dock min lag (ööh?) och vi bestämmer oss för att gå. Killarna får vi med oss. Jag och O går tillsammans med KS och S går med R. KS fnissar fruktansvärt roligt. Jag och O försöker ringa T utan framgång.

På vägen  hem träffar vi också killarnas vän med okänt namn som S bestämmer sig för att kalla "Äggskallen", högt och ljudligt. Sedan vill vi inte gå med killarna längre och jag och O bestämmer oss för att springa ifrån dem. Vi springer in i en liten nattöppen affär, men eftersom vi inte är helt nyktra, och dessutom bär högklackat har de inga problem med att hinna ifatt oss. 

O säger att vi ska gå hem, men det vill tydligen inte jag.
O: "Men J, såg du dom inte i dagsljus?"
Hahahaha

Killarna missar sin buss och klagar på detta. Jag och O fattar inte vinken men kommer senare på att de kanske tyckte att vi skulle fråga om de ville hänga med upp till oss på efterfest. As if...hahahahaha

50 min efter att vi lämnat Vallen anländer vi till S's rum. M och A har då väntat utanför på oss i 40 min (det tar typ 10 min att gå egentligen, vad sysslade vi med egentligen O? haha)

Jag blir hänvisad till S's tvåsits-soffa som är typ 1 m lång. Inte ok, men jag somnar iaf stenhårt. Så slutar alltså Kalmar-fredagen.

Fortsättning följer...

Låt denna dag: "Jag har varit i alla städer" med Håkan H såklart.
Mest använda ord: "Tjejer"
Betyg: 8-9 av 10, vad jag kan komma ihåg =)

Peace, love and missunderstanding for fun!

Musik-freaks på roadtrip!

Idag var jag uppe i ottan (08.00). Försöker hon ta livet av sig, tänker ni kanske då. Så var dock inte fallet. Vi skulle faktiskt åka till "Lager 157".

Går in till GJ för att hämta E's matsäck och får en vägbeskrivning ooch en karta på köpet. Detta hjälper oss dock inte då vi, i den första korsningen, blir tvugna att ringa honom och fråga om vägen. A sitter vid ratten och klagar på alla idioter som just idag verkade befinna sig på Sveriges vägar. De flesta körde för långsamt. Vi körde också förbi en "Bred last" vilket vi upplystes om på radio ca 10 min senare. Vi överlevde som tur var.

Dock kom vi körande i 80 på en 50-väg, och eftersom det är "alla trafikpolisers dag" idag så stod det faktiskt några poliser längs vägen. Som tur var hade de redan vinkat in någon så A slapp bli av med körkortet ;)
I CD-spelaren placerade vi A-Teens (börjar det bli en vana?), och H's gamla hembrända skiva.

Anländer till Lager och inleder med lite chips, eftersom H konstaterade att "man faktiskt behöver salt" och vi andra nickade instämmande. På Lager visade det sig vara rätt tomt på kläder i vår smak. Vi kom väl, i genomsnitt, ut med varsitt linne och lite annat smått och gott.
Kommentar från H och A då de pratade om att köpa kallingar med y-front till en viss person (vars bokstav jag inte vill avslöja....):
H: Asså, jag har så svårt att bedöma storlek på kalsonger...
A: Jaa, det är ju en förmåga som många saknar i dagens samhälle...

Sedan var det käk. Sallad och en massa vitlöksbröd. 

Efter det vände vi hemåt igen, återigen med A-Teens i högtalarna. Denna gången hade dock A och H på sig sina nyinköpta (gröna och röda) solglasögon och vi gjorde lite "musikvideos"...

Jag: A, du kör bara i 30 nu va, för det är ju en massa poliser ute...
A: Va? Ska du bajsa i framsätet?

Vi stannade också för att tanka på hemvägen, på en Shell-mack mitt ute i ingenstans. Då kom det några män i en lastbil, och när de gick förbi oss kollade dom argt på oss... Undrar än idag (8 h senare) varför... Vi lät oss dock inte skrämmas utan inhandlade kaffe, vilket var välbehövligt.

Sedan bestämde vi oss för att byta skiva eftersom vi förmodligen lyssnat på A-Teens ca 12 ggr i sträck. Då blev det min gamla skiva, också den hembränd. Jag och E freakade loss till "Wild Dancers" med Ruslana som vann Eurovision Songcontest nåt år... DET var en syn för gudarna vill jag lova, och vi döpte vår dans till "Mongolida-i-baksätet-dansen". A var vår assistent.

Efter hemkomsten var det gym (P-R var på plats som vanligt) och sen iväg hem till J för att kolla på film med F och E. Jaa, jag duschade ju först förstås, för jag har hört att det är oartigt att svettas på andras soffor... Hur kan det komma sig egentligen undrar jag!

Vi kollade iaf på "Livvakterna" och käkade nötter. Min nötkonsumtion har på sistone förövrigt ökat med ca 500%, och jag gillaré!
F's telefon ringde (eller ska jag säga vibrerade?) oavbrutet. Det kostar på att ligga på topp.

Sedan var det sport på TV och kommentarerna levererades på löpande band:

Scenario:
På tv visar de Bolt (inte den teckade hunden då alltså, utan jamaicanen), som i söndags slog världsrekord i 100 m. Det står, längst ner i bild att hans tid var 09.58 (?).
F: Tänk att han gick från 0-100 på under 10 sek!'
E: Eeh...neej...han sprang 100 m på under 10 sek! (Inte riktigt samma sak...)

Jag och E har nu också konstaterat att vissa löpare har "snabbt hår", och en hade en "snabb keps", fast E hävade först att den var långsam, men jag överbevisade henne, för om det finns någon som kan se skillnad på en snabb och en långsam keps så är det ju jag!

Det ryktades även att J hade trott (och kanske fortfarande tror?) att en krokodil kan bli 15 lång. F hade då förklarat det faktum att så inte var fallet på ett mycket pedagogiskt och målande sätt med att berätta att denna krokodil isf hade kunnat bita honom i rumpan om han satt i en skidlift...

Nu blir det "slaggish" som någon precis sa, för imon ska jag fikish med min vän B-ish (icke att förväxla med bitch, men det var det väl ingen som gjorde?)

Dagens låt: "Wild Dancers" med Ruslana såklart! Och man måste freak-dansa, annars får man inte lyssna.

Pis and löv på er!

Catch up

Här kommer en liten catch-up för de senaste dagarna.

Vill inleda med en kommentar, självklart från S, från när vi spelade "Alias" hos Y. Måste också påpeka att detta var "junior-versionen"
(vilket man dock inte kan tro eftersom det tex. finns ord som "utombordsmotor" med).

S skulle beskriva ordet "älva" och säger:
-Peter Pan har en liten....
Alla: *Asgarv*
Moget av oss...HAHA!

Innan vi åkte till H igår var vi tvugna att tanka. Vi hade högst begränsade medel att använda oss av, närmare bestämt exakt 200 kr. Vi diskuterade huruvida vi vågade gambla och satsa på 200.25, för då avrundar dom ju nedåt. Höjden av snålhet från vår sida?

Sedan åkte vi alltså hem till H och kollade på en massa atleter i "snabba shorts". Vissa hade även "långsamma shorts", och dem gick det alltså sämre för.

Sen var det tydligen något historiskt ögonblick, när en jamaican, som alla redan visste skulle vinna, vann ett 100 meters-lopp, och tog några danssteg som han antagligen skulle blivit lynchad för på Stickys dansgolv.

Haha, detta säger jag mest för att reta A, men också för att jag inte riktigt förstår charmen i att titta på sport en hel kväll... Men det är ju bara jag :P

Jag och O satt mest och kommentarade de olika friidrottarna, deras utseenden, outfits osv.

När vi åkte hem lyssnade vi på A-Teens på full volym. Party! Dessförinnan utkämpade jag och E en stenhård kamp om "Shotgun", en kamp som jag vann. Och E, det faktum att du "gav upp", gör inte min seger mindre sweet, eller blåmärket på min arm mindre värt! 

Idag har det varit Triumf-glass, med illamående som konsekvens. Hur kommer det sig egentligen att man lämnar kvar precis lika mycket glass om man köper en stor bägare som när man köper en liten? Dagens mysterium!

Sedan skulle vi "bara gå in och kolla" i en skoaffär i Partille och det slutade med att tre av oss kom ut med varsitt par nya skor...SKOORGASM!!
På grund av detta missade vi dessutom tåget. När vi satt på stationen sa jag:
- Det luktar curry här! (för det gjorde det)
Då sa O:
-Ja, det var jag som släppte en...
Det var det ju inte, men det var roligt iaf... (Och ja, C, tjejer gör faktiskt också sådana saker, rapar mm, eftersom vi, hör och häpna, också är människor ;) haha)

Det blev spinning och core på gymmet denna dag. Nu är jag fit (but you already knew it...). Vi har också hunnit handla 2 ggr idag. Vi gillaré helt enkelt!

Imorgon är det Lager 157. LADDA TJEJER! Haha :P

En filosofisk tanke:
Jag tror på ödet. Men bara i den bemärkelsen att om jag bestämmer mig för att äta en nektarin, och den sedan visar sig vara äcklig, så är det inte meningen att jag ska äta nektarin just då. Däremot tror jag inte på ödet i den bemärkelsen att "om det är meningen att jag ska ha ett jobb så kommer nog någon ringa och erbjuda mig ett". Jag vet nämligen att detta inte funkar, för det har jag provat hela sommaren... (Eller nåt...)

Idag var ett stort ögonblick för mig och A. Hon sa för första gången "vår bil". Detta får mig att undra vad vi mer har för saker som vi potentiellt kan dela. Här är mina förslag:
* Kläder, vi har ju typ samma storlek...
* Skor, trots att vi inte har samma storlek, men A har ju rätt många snygga skor, så jag får väl halka omkring lite då...
* Familjer, för att det hade varit skönt att kunna välja, för att A's pappa är sjukt ball, och för att min pappa ska sluta fråga om "A verkligen kör försiktigt". Sedan kan det ju bli lite konstigt eftersom jag var kär i A's storebror när jag var typ 8 år, men jaja...
* Matkonton, för att vi gillar mat, även om jag gillar kött lite mer än A och inte anser att makaroner  och ketchup kan utgöra en hel måltid.
* Killar, för att vi aldrig skulle kunna gilla samma killar, så det är rätt safe, även om A faktiskt tror sig veta vad för killar jag gillar. Vet ingen som har så fel om en sak så ofta ;)
* Drinkkonton, fast vid närmare eftertanke, inte....

Jaa, det var allt jag kunde komma på för tillfället.

Nu ska jag gå till sängs... eh ja.. sova alltså efter en kvällsmåltid stor som en trerätters middag. Har hört att det inte är bra att äta för mycket på kvällen nämligen...

Peace, och akta er ute på vägarna imorgon! (Nu pratar jag alltså inte om att landets trafikpoliser ska ha fartkontroller utanför alla skolor, utan om att A kommer befinna sig i körande tillstånd...)

Och just det ja, dagens låt är någon valfri med A-Teens/ABBA. I wonder why? ;)

S's flyttfest!

Eftersom jag helt enkelt inte ORKAR blogga när jag kommer hem kl halv 4 på natten, för att min syster dödar mig om jag går in i hennes rum och sätter på internet, och trots att det säkert hade varit mycket underhållande att läsa jag skrivit i halvberusat tillstånd dagen efter, tänker jag nu som vanligt, dagen efter, berätta om igår:

Kommer inte ihåg hur dagen började men jag vet att jag någon gång på fm fikade med E. Sedan skulle hon till "hålan-centrum" och vi körde ner-cabat. Hur kommer det sig att det, i alla filmer, alltid ser så härligt ut att åka i en bil utan tak? I verkligheten är det inte alls lika härligt. Iaf inte i baksätet. Håret blåser fram i ansiktet, och man kan inte ha läppglans för då fastnar håret i det (dagens i-landsproblem). Dessutom är det kallt och dragit i allmänhet.

Vi kom iaf fram och jag bestämde mig för att leta upp en lämplig outfit för kvällen. Jag hittade en lämplig och en olämplig, så jag köpte båda.

Sedan bar det av till ICA och jag och E diskuterade vad för slags ICA det är som ligger vid Liseberg. Vi kom fram till att det var ICA Fonus...

Plötsligt hände det! (Dom öppnade en ny kassa). Sedan spann vi vidare på denna tråd:

Plötsligt händer det...
Plötsligt händer det igen...
Plötsligt har det hänt två ggr!

Eeh, jaa, kul...

Sedan var det smutti och sen skulle vi till S för en avskedsmiddag. Jag och E kom först (föga förvånande) och började ta itu med sallad till våra tacos. Typ...2 år senare kom dom andra. Gissar att H skulle raka benen eller att A skulle sätta på läppglans eller något annat tidskrävande... ;)

När vi åt levererades kommentarer på löpande band (medan S's bror C satt och tjuvlyssnade på oss från sitt rum. C, du hade fått vara med, om du hade frågat ;))

Det började med ett felaktigt uttal av en viss G's namn vilket föranledde att vi resten av kvällen uttalade diverse namn med fel betoning.

H berättade också att hon härom dagen upptäckt en snorkråka på sin post. Ungefär där tappade vi alla matlusten.

M komplimerade S's bröst vilket återigen väckte frågan om huruvida hon kanske, möjligen är "lite bi".

Sedan kom faktiskt C, uppbackad av K, och senare också D, och gjorde oss sällskap. Micket trevligt. Tio-tåget till stan där vi också träffade vår käre, efterlängtade, Y, tillsammans med S och C. Ett kärt återseende :)

På Trädgårn rådde WOWs lagar vilket gjorde att vi varken fick hänga på dansgolvet där uppe ELLER där nere utan istället var hänvisade till restaurangen där musikvolymen var sämre än på min mini-dator. Toaletterna skulle vi dock tydligen dela. Själv hade jag nog velat hänvisa festival-deltagarna till baja-majorna i Slottskogen. Tyvärr är det inte jag som bestämmer, även om jag nog hade varit mer kapabel till detta än tex vakterna, (som förövrigt var allmänt PMSiga denna kväll). Det var iaf myyycket långa köer, för oss som inte gillar att stå upp och kissa iaf ;) (Inte bara tjejer...).

Jag och Y gjorde en grym manöver. Jag ville ha min baylies som låg i min väska i garderoben. Eftersom dom oftast inte kollar i väskorna hade jag fått med mig den in, men jag tror faktiskt att t.om. Trädgårn's vakter hade reagerat om jag hade tagit upp en flaska och börjat halsa. Därför var vi tvugna att vara lite smarta. Jag bad att få hämta en sak i min väska. Därefter dök jag ner med den på golvet och började rota. Då började Y köra ett korttrick på en av garderobsvärdarna. Jag gömde snabbt min flaska under klänningen (thank God för icke-tighta fodral alltså) och lämnade in väskan igen. FETT värt. Dock vill jag inte rekommendera att halsa Baylies+mjölk under en period av en minut. Detta kan framkalla illamående.

Vi gav relativt snabbt upp och bestämde oss iaf för att ta 2-tåget hem. We left the buildning (jag med ett "Hejdå, ha en trevlig kväll" till en av vakterna, eftersom jag hade hört att dom var sura. M sa då: "Neeej, fan heller, dom är ju dumma i huvudet!" Jag tror någon nere i Kina missade dig, M, men annars hörde nog alla, inklusiva vakterna :P)

När vi kom till stationen uppstod en diskussion om en viss D's icke-kärlek till grönsaker och bristande kokkunskaper. D påpekade att han faktiskt hade gjort soppa en gång.
K: Jaa, men ofta du hade grönsaker i din soppa!
D: Joo, det var ju grönsakssoppa, så det var lite svårt att undvika!

Jag och E snyltade även en del på M's pommes:
E: J, du kan ta dem med mkt pommes frites på, för dom gillar inte jag!
J: Hahahahahahaha (Fattar att hon menade ketchup)

Jag och C hade också en fåordig diskussion med desto mer viftningar med ögonbrynen och menande blickar, om hans systers potentiella kärleksobjekt.

E fick köra "min" bil hem, och jag överlevde faktiskt utan större skador ;)

Idag har det varit promme och Scrubs (som snart kommer bytas ut mot S.A.T.C) och häng hos Y med spel. Jag och S utgjorde ett förvånansvärt bra team! High Five :P

Nu blire sängen.

Betyg på party-kväll:
6-7/10 för en bra förfest men med en utgång som inte höll vad den lovade. Dock grymt sällskap och trevlig stämning :)

Dagens låt:
"If it kills me" med Jason Mraz, för att den är så himla soft (och för att vi såg en grym dans till den i tisdags på "So you think you can dance?")

Peace out! Take care =)

Be strong, move along!

För att kasta sig huvudstupa in (som jag inte tänker göra i  vissa fall, A, bara i detta), här kommer dagen i korthet:

Väcks tiiidigt (8.30!) av att mor och syster konverserar ljudligt utanför mitt rum. Inte okej vid denna tidpunkt, men det verkade de inte bry sig om!

Somnar om, men väcks återigen kl "okänd tidpunkt" av att telefonen ringer. Ingen svarar trots att jag hör att hela familjen är hemma och vakna. Disrespect for the sleeping?

När jag tillslut väcks av min egen klocka och (motvilligt) går upp för att äta frulle kommer mormor (aka min bästa vuxen-vän, MBVV) och vi ska åka och käka lunch nånstans.

Jag, mami, syster och mormor åker och äter lunch någonstans. Jag och syster lyckas avstyra en guidad tur på ngt slott men tvingas med på en "promenad på det vackra området". Hallå, vi har faktiskt typ...ängar...hemma!
(Måste bara tillägga att avstyrandet av den guidade turen var en stor bragd för oss, eftersom vi tidigare alltför många gånger släpats med på diverse muséer mm mm av mormor. Hon har ju dock trots allt fött och uppfostrat HIKF (Hitler I KvinnoFörklädnad, min mami alltså), det säger inte ju så lite och gör hennes beteende föga förvånande...)

Efter detta var det hem och vända för att sedan åka till gymmet. Combat, agressionsförlösande (jag födde flertalet agressioner under detta pass, något som nog var mest smärtsamt för den jag siktade på, alltså min spegelbild).

Däremellan hade jag och A en ytterst intressant konversation om "regn-kyssar" och vi frågade oss huruvida man kan få orgasm bara genom att springa naken i regn. Vi kom fram till att  vi ska prova nästa gång det regnar (och det inte finns en människa inom en mils radie!). Vi konstaterade att  sol kanske också kan funka med att det inte "känns lika härligt på huden". Inga frågor på detta tack...

Sidospår:
Igår hade vi också en intressant konversation. Den handlade om hur avslappnande det är att mocka i stallet. Vi konstaterade att man tänker väldigt bra i denna miljö och vi antog att de stora tänkarna, typ Einstein och Jesus, antagligen också mockade när de fick sina stora idéer.

Ja, åter till denna dag.

Efter gymmet bestämde vi (jag och H) att vi skulle se på film. A skulle också med. Efter att jag övervägt att åka och spela poker med S (aka R), men tagit mitt förnuft till fånga, åkte jag och A för att hyra film. Vi velade i typ en kvart och kom sedan ut med enbart en cola light.

Efter det åkte vi till H och kollade på "So you think you can dance?" och "Stolthet och fördom" på tv. Jag och A diskuterade det felaktiga i att Mr Darcy aldrig ringer Elisabeth, eller ens typ mailar eller smsar. Vi tror dock att han addade henne på Facebook och att han nu anser att det är hon som ska ta nästa steg. Att denna film utspelar sig på typ 17- eller 1800-talet är ju bara en fråga för periferin.

En viss reklam med slogan "När du får oväntat besök" tycker vi också borde kunna användas som kondom-reklam! Värsta idén.

Ännu ett sidospår:
När jag körde hem (från något, har glömt vad, det var iaf på kvällen) igår pratade jag och A om skräckfilmer och A skulle visa hur läskigt det skulle vara om någon försiktigt la händerna runt ens hals och nacke. Detta skulle hon nödvändigtvis demmonstrera på mig (världens mest mörkrädda person som alltid tänder och kollar i baksätet innan hon kör iväg i bilen) och jag höll på att köra av vägen. När jag sedan släppt av A (och kollat i baksätet, samt tvingat A att kolla i bagagen) var jag helt livrädd resten av vägen hem. Jag satte därför på radion, och det första dom säger är "Terapi för ditt sinne, din kropp och din själ". Det var någon reklam för ett spa. Tror jag hade behövt det, det var i varje fall väldigt träffande för mina behov just då! Haha!

Mitt mantra för dagen är "Be strong", och det har jag väl lyckats sådär med. Keep it up, säger jag till mig själv.

Sen är jag så himla dålig, så jag har inte någon låt för idag. Faktiskt. Sorry.

Nu MÅSTE jag sova.

Peace out and stay real!

Update

Okej, eftersom jag har ett så fantastiskt händelserikt liv måste jag nu uppdatera.

Familjen anlände hem(med mami, alias "Hitler i kvinnoförklädnad"- "HIKF" i spetsen) för ca 3 h sedan efter en natt vid havet. Här hemma såg det ut som "ett bombnedslag" (min mammas favorituttryck för att beskriva några tidningar och ett läppglans på köksbordet) och hon tvingade mig att städa. Som vanligt såg jag inte riktigt varför detta var nödvändigt vilket förorsakade viss irritation hos HIKF.

Jag och A har även diskuterat förolämpningsgraden i att börja nynna på "Du är min man, och jag vet du gör så gott du kan" under ett dåligt ligg. Eventuella manliga läsare får gärna upplysa oss!

Jag har dessutom konstaterat att jag skulle gå över lik för att få tag i en bild av "Pedofilen" på kräftskiva ("Pedofilen" är E's alterego, i mittbena!) men dessvärre tror jag inte att någon sådan bild existerar, annat än i våra minnen. Jag har också förundrats över fulheten i vissa andra foton på A's FB. 

Jag vill nu passa på att säga att jag HATAR HATAR HATAR reklamen på Spotify! (Och jo, B, jag HATAR den verkligen, hur starkt det ordet än är!) Känns som att den kommer allt oftare!

Längtar efter min käre vän Y, men som tur är kommer han ju hem på torsdag. Känns som en liten evighet, men den som väntar på något gott (risvin?? :P)...

Sms, med varandra lalala (fråga inte, jag är impulsstyrd...undrar om det är en sjukdom?)

Nu vill jag verkligen göra något (som inte inkluderar någon kontakt med HIKF!) Underhåll mig, tack!

Och så blir dett då stan med brudarna. Vad vi ska göra är ännu oklart!

Ögon-petting på er allihopa, och såklart:  Peace out!

Vad är meningen med allt?

En vit helg är snart till ända, och jag har ändå huvudvärk!

Vad är meningen med allt kan man undra då?

Och F, the bet is still on! För er ovetandes hade jag och F en deal. Han har slutat snusa, men om han skulle göra det ändå, skulle han rida på en häst! Låt oss säga såhär: Det gick sådär. För honom då alltså...hahaha ^^
(Om jag hade förlorat ett sådant vad hade jag nog inte sagt det, men alla kan ju inte vara oärliga här i världen ;))

Short is sweet (161.6 cm) så nu signar jag ut för idag!

Låt: "I'm in Miami bitch" med LMFAO, Partyparty!

Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Korrigering

Efter ett missförstånd måste jag nu upprätta min heder.

A raggade alltså INTE på den gamla människan utan "Svarade bara på hans frågor".

Jag drar alltså slutsatsen att det faktum att hon samtidigt slängde med håret, blinkade med ögonfransarna och fnissade oavbrutet också bara var av ren artighet.

Peace!

Kräftor och gamla människor

Och så var ännu en fredag till ända!

Just denna spenderade jag först på E's altan (hon i skuggan, jag i solen) med diverse tidningar och kaffe. Det ljuva livet i kvadrat ;)

Sedan var det "Kräftskiveflyttfest" hos M som snart ska lämna oss för de dryga 08'orna. Vi åt snittar (för många), och lakritsklubbor samt spelade "Med andra ord" som jag och E förövrigt VANN!!! Wohoo!


Mindre smart citat av H under spelet:
Hon skulle beskriva ordet "buffel" men tänker istället på "butler" (det gissar jag iaf att hon gjorde) och beskriver det därför som "betjänt på engelska". Föga smickrande för alla butlers ute i världen ;)

Här kommer även en från E:
Jag: Han som sjunger i Europe!
E: E-type!!?

Sedan satte vi på oss kräfthattar och högg in på kräftor och paj. Sedan kom F och därefter "åt" vi något som iaf skulle likna geléshots och som smakade...speciellt ;)

Jag lyckas spilla aioli i armvecket, något som jag upplyser de andra om.
A: Hellre i armvecket än i armhålan, som jag brukar säga!
Oooooooooooooookej...

Tåget spenderades på nålar för min del eftersom jag lånat ut mitt fristidskort till syrran men inte fått tillbaka det, och inte orkade stämpla!

Sen var det Trädgårn' som tycktes vara invaderat av gamla människor! (30+). Vi kollar konstigt på dem ett tag innan vi får veta att det precis varit Ulf Lundell-konsert. Vissa av dessa gamlingar dröjde sig dock kvar liiite längre än vad som kan anses läggdags för någon i deras ålder. A raggade även friskt på en utav dem och fick sedan en lapp där det stod:
"Hör av dig om du har lust, kramar Anders ring xxxxxxxxxx"
Om hon ringde förtäljer dock inte denna historia.

(Jag trodde dock att det stod "Vill du krama Anders, ring xxxxxxxx" HAHA!!)


Vi träffar även S och O och S levererar självklart en kommentar i en klass för sig:
S: Det sägs ju att man sväljer ungefär 5 spindlar/mån...
H: År är det väl ändå?
S: Jaja, men hallå, hur självmordsbenägna måste inte dom spindlarna vara?

Åååh, kommer sakna dig!

Sedan blev jag nästan infångad av en "Hiro" (i Heroes) men jag klarade mig faktiskt undan.

På dansgolvet hade en kille, helt klädd i vitt, en enmans-dansshow på ett utav podierna (i nyktert tillstånd kan jag nu konstatera att det verkligen är två podier, något som jag tidigare bara misstänkt...). Vi stod och dansade nedanför men så säger N "Ska jag!?" och vi säger "Ja!" och så hoppar hon upp och börjar dansa med honom! Han gillaré! Sedan drar de även upp mig! :O Jag gillaré inte. Fast det var rätt kul :P

Vi nyktra (jag och E) samt flytterskan (M) bestämmer oss faktiskt för att ta 2-tåget hem (neej, jag skojjar inte!!) och på vägen till tåget går vi med P-R (brunare än någonsin) och F. Vi spekulerar i huruvida vissa personer har en annan läggning än vad man tror och en hel del annat intressant. Sedan blir det MAT på Frank's. Vad skulle vi göra utan den?

På tåget träffar vi "snygg-skejtarn", still looking hot kan jag ju säga!

Frågor som uppstått efter denna kväll:
* Varför är vitlök så gott men ger en så dålig andedräkt?
* Varför blir man så mätt på snittar?
* Vem uppfann kräfthattar, varför har folk på sig dem, och varför går de sönder så lätt?
* Varför lånar jag ut mitt fritidskort till min syster?
* Hur kan det anses vara ett hett flirttips att slänga med håret?
* What's the point?
* Var har W varit hela mitt liv? (Eller iaf de senaste 3 veckorna)
* Vad hände med alla 91or som var på tåget?
* Varför gör det mig glad att dom antagligen inte kom in?
* Vad sysslade killen som dansade på en av högtalarna i baren på övervåningen till "Livin' la vida loca" med?
* Tog någon kort på honom?

Jag vill dessutom tillägna vår käre vän K låten "Ramlar" med Håkan Hellström eftersom han brutit nyckelbenet genom att slå en massa kullerbyttor och sedan springa in i ett elskåp!

Dagens låt är dock "Laugh about it" med Racoon, för att jag gillarén helt enkelt. Listen and enjoy!

Ikväll? Jaa, jag är öppen för förslag iaf.

Peace, kompisar och alla andra!

En kväll...

Låt mig citera Lasse Berghagen:
"Ja, det var en kväll i juni..." osv.

Fast det är det ju inte...

Men jaja, denna kväll innehöll:
-Familjemiddag (ta det lugnt gott folk, jag lever fortfarande),
-Ge smakråd till min mamma (som ändå oftast väljer att göra tvärt emot vad jag säger men som ändå fortsätter fråga mig om råd),
-Gå hem till A,
-Åka och hyra film med A och E (vilket tog en halvtimma),
-Åka och köpa glass (och en hel del annat som såg lovande ut...),
-Titta på film (Boy A, sjukt konstig, med världens sämsta slut. I fortsättningen tänker jag hålla mig till amerikanska filmer, där barn och djur inte dör...),
-Äta glass med varma hallon och choklad-grejjer och godis från Holland samt en massa nötter mm mm,
-Leka med en galen M (hunden, inte A's mamma),
-Försöka få M (A's mamma) att släppa en sko som hon hade i munnen och sprang ut med, (neej, nu skojade jag, det var hunden jag menade haha),
-Skratta åt A's nya får (varav ett låter som om det är i målbrottet),
-Gå hem i mörkret med E som sällskap!

Nu:
Sovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Peace

Dessa juli-kvällar, del 2

About fredag:

I fredags var det istället Trädgårn' som gällde. Igen. Känner att man kanske borde ta en paus därifrån snart...
Förfest hos O (en bra vana!) med C, K, E och tjejerna. Jag gillaré!

Panik till tåget som vanligt men det underlättade att ha två sjungande män bakom sig medan man gick. Finns på film.
På tåget bondar jag med killarnas vän S (eller nåt...) och vi försöker fixa så att hon kommer in på Trädgårn' gratis (något som dock misslyckas). När vi ska gå från tåget får jag en fråga om huruvida jag ska agera taxi ikväll. Jag ringer upp för att reda ut ett och annat (ett samtal som nog snarare fick motsatt effekt, då jag istället började babbla om mens och andra oväsentligheter.)
Medan jag pratar i telefon går mitt ena skosnöre upp. Jag försöker få någon att knyta det åt mig eftersom jag också bär på en stor väska. Ingen vill. Då frågar jag D (som jag VERKLIGEN inte gillar men som verkade tycka att hon skulle hänga med oss denna kväll) och hon hjälper mig!!! Jag gillaré (även om hon fortfarande inte är min favorit...).

Vi kan tyvärr inte gå in på våra vip-kort längre och får stå i kö som alla andra.

Vi kommer iaf in ganska snabbt och dricker rom och cola och Fisherman-shots (på K's bekostnad igen, inte ok!) och jag snackar med L-P som jag inte heller gillar egentligen. Jag besparar er de mindre...korrekta... delarna av vårt samtal. Träffar också N och N. Trevliga pojkar det där ;)

Sen ska vi dansa, vilket vi gör ovanligt bra! Vi hänger även en del på övervåningen och jag och H sjunger "I will survive" för fulla muggar. Vi hittar ett skärp i baren som jag av någon anledning får med mig hem :S
Jag, O och E dans-battlar igen. Jag gillaré mucho (och jag hade mina converse på mig, dom dansar ju av sig själva...typ...).

N.D syns tyvärr inte till denna kväll...

O hånglar upp en kille med tandställning.

K och C får för sig att gå hem. Jag säger bestämt "nej", tar C's jacka och lägger in den i min väska. Dom stannar, vad ska dom göra liksom? Sedan har vi alla tre ett  seriöst samtal över varsitt glas vatten i baren och jag får veta saker jag redan vet.

Jag och A konstaterar (2 år efter alla andra) att man nog borde dricka vatten varje gång innan man går hem och lägger sig! Smarta brudar -09 på g...

Vi går hem. Jag och K pratar poker. Jag låtsas fatta. Vi köper mat och däckar sedan på tåget (finns på bild det också har jag hört).

Hemma hos O blir det natt-mat och jag somnar på köksbordet. Upptäcker dessförinnan att jag har någon annans kofta på mig, och att min egen är borta! =(

Några kommentarer från denna kväll levereras härmed på ditt eget smörgåsbord:

Vi köksbordet diskuterar vi träning och konstaterar också att en timmas sex bränner 365 kalorier.
K: Oj, det är mer än jag tränar på ett halvår!
C: Det är mer sex än du har på ett halvår också!

Inne på Trädgårn' ska K köpa drinkar till oss och säger:
-  4 av det billigaste! (Det blev rom och cola tror jag :P)

Det var även en hel del snack om vaxning.
Någon säger förskräckt: Men tänk om man råkar vaxa bort Eastwood!!!

Måste också tillägga en sak från i torsdags. Jag såg en kille som var  sminkad när vi kom ut från Sticky. Kajal är ju som sagt min fetish så jag gick fram till honom och sa:
- Hej, vad snyggt sminkad du är!
Haha, jag tror han blev glad även om han såg lite förvånad ut. 

Lördagen spenderades iaf på O's brygga i solen och på kvällen blev det blåbärsplockning och blåbärspaj samt en del suktande efter Jude Law. Vi hämtade även A's (salongsberusade?) bror och körde förbi Kvarterskrogen i Stenkullen några gånger eftersom vi tyckte vi såg någon vi kände!

Nu finns det bara en sak att göra: Dricka kaffe.

Dagens låt: Don't let me get me

Dagens mantra är: Simma lugnt!

Peace out! Och disco, mtf! Det var det dom sa i idol!

Betyg: 7 av 10 igen, ingen kanonkväll, men helt okej!

Dessa juli-kvällar

...har lidit mot sitt (sina?) slut. Nu är det höst! Neejdå, inte än inte! Men nu börjar en ny party-period. Den kallas augusti-partyn -09.

I torsdags och igår hade vi alltså avslutningsfest för juli-partyn -09. Som vanligt följer härmed eder sammanfattning:

Torsdag. Sticky. Vad annars?
Nästan först i kön efter några 91or och 92or (som på senare tid börjat invadera och infektera vårt stam-ställe...). Tragiskt! (Att vi stod först i kön asså...)
Till sällskap hade jag E, S och O eftersom A var och köpte vår nya bil (A's bil är min bil, även om hon inte vet om det än).
O hävdade att hon var väldigt "Axel-terad" och vi pratade även en del om våra vänner "Eastwood" och hur man gör dem gladast...haha^^

Väl inne efter en liten flirt med en av vakterna (som bestod av att vakten kollade på mitt leg, och sedan i min väska samt uttryckte misstankar om att min parfym som jag hade där var ett brott mot alkohollagen. Själv log jag mitt snällaste leende och fladdrade med ögonfransarna...NOT!) blev det vår nyaste favorit-drink och trevligt sällskap av K, M, J (som inte vill bli kallad Partille-J men som faktiskt hade rätt snygga muskler), D mfl. SEN öppnade Topfloor men E får ganska snart en hostattack och måste lämna dansgolvet. Kvar blir tillslut bara jag och K och vi bestämmer oss för att ge upp.
Vi träffar som vanligt många vänner, och sånna som vi känner, och sånna som vi känner fast vi inte vill, och sånna som vi inte känner men gärna skulle vilja känna. F.L är på plats och serverar drinkar som ingen annan.

R hånglar som vanligt med någon brud på dansgolvet. Han måste vara expert vid det här laget, så mycket övning som han får. I vilket fall har han nog väldigt starka käkmuskler...

Vi shottar Fisherman på K's bekostnad och har det allmänt rätt bra.

Träffar F med vänner och spenderar sedan en stor del av kvällen med att leta efter alla andra. Precis när vi ska gå spelas Fascination på dansgolvet och jag är en erfarenhet rikare! (Eller två om man räknar med att jag också dansade med världens största, tyngsta väska på axeln).

F får även någon gång under kvällen ta emot en "bitch-slap" för min skull, sorry! (Jag önskar att det hade varit jag, då hade jag slagit tillbaka! Wohoo, catfight!)

När vi kommer ut är O borta och S står oförstående kvar. E ("Hönsmamman") ringer O och skäller ut henne efter noter eftersom hon gått före helt själv. Jag och S krokar arm och går och pratar om livets mysterier.

När vi nästan är vid tåget ser vi två gamla människor (40+?) som står och hånglar. S är inte direkt känd för att vara diskret och när vi gått ca 2 m från dem säger hon:
"Skaffa ett hotellrum!"
Jag skrattar så jag dör. Vi diskuterar också huruvida E är en vanlig hederlig kappvändare eller om hon är en "kattvändare".

Jag köper yoghurt på pressbyrån men råkar sedan skvätta en stor del av den på E och hennes väska vilket framkallar utbrott som inkluderar ordet "klantarsel" mm. Jag vet att hon älskar mig, för så säger hon bara till sånna hon tycker om :P

A hämtar oss vid tåget i vår nya bil och vi kör även hem F (även kallad mitt T.S) och vi ställer en fråga till honom i egenskap av man:
"Om en tjej gillar dig, och du vet om det och kanske gillar henne också, men hon sedan börjar ragga på din kompis, skulle du bli svartsjuk då eller bara avtänd?"

Hans svar var dock inte så givande:
"Jag skulle nog inte märka någon skillnad!"

Kom fram till att han nog var fel person att fråga.

O ringde även och berättade för mig att träden pratade med henne. Läskigt värre!

Igår var det istället Trädgårn' som gällde igen. Det får vi ta imorgon, för snart bär det av till O för blåbärspajsbakning!

Peace out och lyssna på "Fascination" med Alphabeat!

Och du: Be safe, fuck Leif, vettja!

Betyget blir typ...7 av 10. Nada especial men ändå okej =)

RSS 2.0