Maybe life is like a ride on a freeway

Idag har jag varit hos en tandläkare (eller sköterska eller hygienist... Spelar mindre roll...) som hette mitt sydamerikanska namn. Började nästan skratta när hon presenterade sig. Och när hon sa att jag har en visdomstand som typ "käkade upp" tanden brevid. Lät lite roligt fast det är det ju inte egentligen.

Nu är jag påväg hem från grill o konsert o rosevin med E, M, N , och J! Kulkul! Imorgon kl 7 är det jobb som gäller. Mindre kul... Längtar redan till frukostgröten dock. Hungrig tjej.se ;)

Så har jag spontant-skypeat med H! Så himla grymt!! Kul att dom kommer hit snart!!! Gjorde min kväll :)


When you're lost and alone and you're sinking like a stone, carry on

Jag saknar min S! Vill åka och hälsa på dig nu!
 
Fred!

Män i uniform

Mycket män i uniform på jobbet idag. Jag gillaré. Fast jag gillar inte att det blev nån klor-reaktion från poolen så att vi fick utrymma klubbhuset. Det var därför det kom en massa poliser, brandmän och ambulansmänniskor. Fast det brann ju ingenstans och ingen blev skadad. Så det var ju kul att man fick lite roligt att kolla på medan man väntade (ute...men vad gör man inte...).

Hope

Jag vill träääna. Okej, jag vet att jag bara har varit "sjuk" i typ 3 dagar men jag är redan så jäkla uttråkad... Det är så himla störande att bara vara hängig och bli matt så fort man gör något fast man inte mår dålig annars. 
 
Idag har jag iaf fixat bilen och besiktigat den och den gick igenom. Äntligen. Ett år till nästa gång. Sen åkte jag till Backaplan för att träffa M. Kollade i lite affärer och jag hittade en jacka som jag blev helt kär i. Såklart kostade den 2000 spänn. Men så sjukt fin!
 
 
Och nej, jag köpte den såklart inte. Ångrar mig lite...
 
Sen gick vi iaf till stadium och köpte varsin cykelhjälm. Inte för att jag har någon cykel men vem säger att man bara får ha cykelhjälm när man cyklar? (Säkert väldigt många... Men livet är farligt och jag är ju ett stort fan av "living on the edge", alltså kommer jag ha hjälm även på golfbanan, i bilen, när jag åker spårvagn och när jag inte har plockat iordning fast mamma har sagt till mig 10 gånger...'Cause I can ;))
 
Nu ska jag leta lägenhet i stan så jag måste köpa en cykel så jag kan använda min cykelhjälm...

Tredje gången gillt

So we meet again...


Utrensningsdagen är nära

Imorgon sker den stora utrensingen. Jag är så sjukt taggad. Allt som är gjort av socker ska bort.
 
Bildbevis utlovas!

Ett ord och en bild

Ett ord om gårdagens bio: Wooooow
 
Och en bild:

Orka

En av mina tre lediga helger denna sommaren. Utgång planerad. Men nej nej, istället vaknar jag med världens huvudvärk och är allmänt hängig. Detta blir nog det festligaste jag kommer dricka ikväll!


Har det hänt er också?

Ni vet, när man lyssnar på en låt, och den är så jäkla bra, och man känner igen sig i allt den där personen sjunger om kärlek och hjärta och smärta. Man lyssnar på låten om och om igen tills man kan hela texten och gör tonartshöjningar på dom rätta ställena.

Och sen, efter ett tag, kommer man på att personen inte alls sjunger om allt det där man själv tänkte på... Han/hon/hen sjunger om Gud.

HUR besviken blir man inte?


Smells like apelsinglass

Jag luktar apelsinglass. 
 
Så jäkla lycklig blev jag när jag såg att man kunde beställa min apelsinglass-body lotion på nätet. (Köpte den i Syd am. men det stod på tyska på förpackningen. Har knappt användt den för att jag inte vill att den ska ta slut). 
 
Dock kostade portot typ 150 spänn. Men det borde väl finnas någon återförsäljare i Sverige? 
 
Här var sidan iaf, vill köpa allt allt allt:  http://www.fruttini-shop.de/?lang=eng
 
Risky business att kolla nätshopping när det är lön imorgon... 
 

Dagens pepp


Sett på gymmet

Multi-tasking= stretcha+smsa
 
 

3 noobs, varsin boll...

Jag blir så sjukt arg och frustrerad när saker inte går som jag vill. Helst innan jag har försökt. (Ja, jag pratar om golf. Igen.). Idag gick jag med på "Fadderrunda", dvs 3 noobs (nybörjare på golf.) (Jag vet, ingen har användt ordet "noobs" sedan tidigt 2000-tal, det är därför det är så festligt) går och slår på varsin boll, för vissa går det bättre än för andra. För mig gick det sämre än för andra. Och jag fick en väldans massa myggbett under tiden. Fast det var ändå ganska kul. Man är ju knäpp som håller på med skiten alltså...
 
Idag har jag lagat middag också, kikärtsgryta med sojafärs, purjolök, vitlök, krossade tomater, broccoli mm mm. Väldigt gott blev det faktiskt.
Sen har jag cyklat till och från gymmet (och gymmat där emellan). Mycket aktiv dag. (Förutom att jag annars bara har kollat på TV-serier och läst böcker, detaljer liksom...)
 
Natti natti,
 
 
 

How will I know?

Läskigt sugen på pannkakor med lönnsirap...

Tur

Verkligen tur att ni skrev det, blev så sugen på att ta en sked!


Hittat i golf-bagen

Blev lite mer peppad på banan när jag hittade denna i bagen! Saknar dig, S!

(Kan iofs inte påstå att det gick bättre när jag använde den, men det är ju ändå vårt signum, "Det är bara osmarta människor som blir riktigt bra på golf")


I just havn't met you yet

Mitt misslyckade dygn:
 
Lördag eftermiddag:
Slutar jobbet kl 15.15. Försöker mig på den där sporten som kallas golf. Misslyckas brutalt. Går in i receptionen, lämnar vagnen, sätter mig i bilen och åker mot Kvantum för att handla. Precis när jag kört förbi  Kastenhof kommer jag på att jag glömt min väska med plånboken på jobbet. Måste köra hela vägen till Hulan-avfarten för att sedan vända och köra tillbaka hela vägen till jobbet. Hämtar väska och kör tillbaka till Kvantum. Handlar. Hyr film. Åker hem.
 
Börjar baka en kaka, som skulle bli sockerfri, sötad med Stevia. Receptet säger att jag ska blanda ägg och mjöl. Jag blandar ägg och mjöl. Smeten blir till en geléig klump som vägrar lossna från elvispen. Får slänga klumpen och börja om. Har inte tillräckligt mycket smör för att göra om samma kaka. Resultatet: En väldigt icke-sockerfri kaka. Väldigt god dock!
 
Lagar mat, spiller, tappar saker, har det allmänt jobbigt.
 
Ska äta. Ingen sweet chili-sås kvar. Besviken. Gör matlåda av resterna och tänker att jag får köpa sås när jag lämnar tillbaka filmen, innan jobbet imorgon.
 
Kollar på Water for elephants. MYCKET bra film. Inte misslyckat!
 
Drömmer väldigt trevliga drömmar, inte heller misslyckat.
 
Söndag: Vaknar (går nog under misslyckat-kategorin).
Äter frulle, sätter mig i bilen i tid och kör mot affären. Kommer fram. Det ser mörkt ut. Tittar höger, tittar vänster. Ser skylten där det står att affären öppnar kl 7, ALLA dagar, UTOM söndag. Konsekvens för mig: Kunde inte lämna tillbaka filmen, kommer alltså få förseningsavgift. Kan inte köpa sweet chili-sås. Kommer få äta äcklig lunch. Tack vara mina turer fram och tillbaka börjar bensinlampan lysa precis när jag kört förbi Floda-motet.
 
Kommer in på jobbet, O drar fruktansvärt låga skämt. Tack vara mitt senaste misslyckade dygn uppskattar jag dem. Bara en sån sak liksom...
 
Ska bli spännande att se vad denna dagen mer kommer erbjuda.
  
 
 

Eh, mums?

Hur gott lät inte detta?
 
http://bakasockerfritt.blogg.se/2012/july/notcreme.html
 

Hört på gymmet

Hört på gymmet:
Tjej, ca 14: Man har ju ganska mycket fett här, runt magen.
Mamman: Du, gumman, du är 14, du har inget fett!
Tjej: Joo, för utan fett hade man inte kunnat leva!


Early morning when I wake up, I look like Kiss but without the make-up

Väldigt ödsligt på jobbet, och jag som är så rädd för att vara själv. Jaja, får väl ringa någon av
ba(r)narbetarna om jag skulle blir överfallen av spöken... Det är det man ska ha killar till ju ;) Om jag får låna dem från S då, man vill ju inte att hon ska bli arg nu när hon har USA på sin sida.
 
 
Skulle verkligen behöva lite fler bloggar att läsa som tidsfördriv!
Sökte spontant på http://nolife.blogg.se/, kände att det kanske var dags att byta namn till det, men tyvärr fanns det ju redan... Synd, nu får jag helt enkelt fortsätta läsa S's blogg från USA, och inte ha något liv sådär i allmänhet bara.
 
Nääääääääääe, skojja bara, jag har ju ett liv faktiskt...(Morgonpigg, inte alls övertrött och flummig osv osv)
 
Freeed
 

Långa nätter

Klockan är bara halv 10 och det är redan mörkt.
Varför bor jag i detta landet nu igen?

A thousand miles

Promenadbilder och musik 
 
Vanessa Carlton – A Thousand Miles
 
 
 

Whatever tomorrow brings I'll be there, with open arms and open eyes

Jag älskar verkligen mina själsliga morgonpromenader! Egentid. Andningstid. Betänketid och musiktid.
Oftast bara jag och rådjuren som är ute! Det är verkligen värt att gå upp en timme tidigare för att få igång kroppen och tankeverksamheten.
 
Extraordinärt fantastiskt! ;)

Los bildos


Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Mycket brudtid de senaste dagarna. Gillas!
 
Igår åkte jag till stan och mötte upp E när hon slutade jobbet. Vi käkade lite på en deli mitt emot Saluhallen, jättegott! Sedan åkte vi hem till henne och kollade på Morden i Midsommer, precis som back inte the days! 
 
Idag träffade jag M och M (M&M) för sopplunch (nej inte hos Frälsningsarmén, men är nog där snart pengamässigt...) och fika. M skulle iväg på WoW sen, inte alls avundsjuk!
 
På vägen till tåget gick jag och sa hej till E i Saluhallen. Kom inte direkt därifrån tomhänt, det går liksom inte att gå dit utan att ha med sig något ut!
 
(Här hade jag velat lägga upp en fin bild på min dag, men det ville inte blogg.se så nu fick ni inte se det ändå...)
 
 

Ett hem för döva

Fortfarande trött efter helgen. Skönt när en ny vecka börjar på man får vila sig lite. 
 
Uppe i gryningen (7.30) idag för att träna lite pilates. Det är väl ungefär det mest aktiva jag har gjort idag. Om man inte räknar att skriva sms och plocka vinbär. Sen har jag ju kollat på OS med så det kanske också nästan räknas.
 
En av dagens felhörningar: 
Jag: Hmm, undrar om jag hinner äta innan jag ska åka...
Papi: Det regnar ja!
 
Woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow.
 
Det är ju verkligen som att bo i ett hem för döva...

Brutal, ofrivillig, sovmorgon

Brutal, ofrivillig sovmorgon idag, check. Skulle öppnat receptionen kl 7, vaknade kl 8.15. Har nog aldrig gjort mig iordning så snabbt. Så det blev 5 timmars sömn istället för 2, men det var kanske inte riktigt värt det.
 
Igår var jag iaf på avskedsfest hos S. Hon åker ju på onsdag, sorgligt men sant, och vi fällde båda en lite tår när vi sa hejdå. Känsliga-tjejer.se.
 
Idag mår jag sämre än jag förtjänar, tog det faktiskt väldigt lugnt dom sista timmarna eftersom jag är 22 år nu och mycket mogen och ansvarsfull (även om jag alltid kommer vara 19 inombords). (Nu är jag alltså 22 utombords). (Ha ha)
Kan iofs bero på att jag råkade ta en åksjuketablett (vi skulle åka buss. Jag. Hatar. Att. Åka. Buss) tillsammans med alkoholen igår. Ska man tydligen inte göra. Fast det hände ju liksom ingenting ändå. (SJO) (Så Jävla Ovärt).
 
Living on the edge.

Como estas?

Que pasa kroppen? Känner mig helt seg och konstig och (som vanligt) illamående...Kanske vädret?

Här kan man va!


Over my head

Go dag på "jobbet" idag (aka Mitt andra hem, fast idag var jag ju ledig). Mindre bra spel, fast det var ju ändå första gången jag gick från damtee och första gången jag använda drivern på banan, så helt ok ändå!
 
 
Lite fika och glass hann vi med även (kanske mest fika och glass faktiskt).
 
Och igår spelade jag med grabbarna. INTE så lätt att koncentrera sig med dom samtalen i öronen kan jag säga...
 
På fredag är det dags igen, med mina kära kollegor blir det då!
Återhämtning innan dess: Idag, Sh'ban, imorgon jobba, och sen får vi se!
 
 

RSS 2.0