Det luktar sommarregn och blöt asfalt

Nu reeegnar det! Känns rätt härligt, känner nästan för att gå ut och typ...dansa lite eller nåt. Men så är jag ju lita dampig också... Någon som är på? Eller så kan man bara gå ut och andas in lukten av sommarregn och blöt asfalt. Mmmmm...Ibland (ofta) önskar jag att man kunde spela in en doft. Men det går ju inte!

Just det, glömde ju säga att F har färgat håret (på tal om saker som luktar gott ;) haha). Min reaktion:
"Oj...Men jag gillar din personlighet iaf..."

Hahahaha fast det var faktiskt snyggt. Älskar även:
Jag: Är det färgat eller tonat?
F: Vad är "tonat"?
Jag: Sånt försvinner efter 24 tvättar eller så.
F: Finns det?
Jag: Hahahahahahahaha

Rooooligt. Kanske borde låtit honom vara lyckligt ovetande, men så lätt kan man ju inte göra det.

Nu ska jag kolla på en massa snygga spanjorer  och portugiser och sånt som sparkar på bollar. Har ni föresten hört att Ronaldo gör 3000 situps/dag? H sa en gång att hon skulle börja göra 2000/dag, för hon ville inte ha riktigt lika muskulös mage som Ronaldo. Vet inte hur det gick. Får återkomma!




"Tatuering" by E, Alanya.  (Orianthi – According To You
)


Peace out!

Take a minute

Jordgubbar idag också. Gööött. Åt en halv låda själv. Lite ont i magen. Men det var värt det ;) Inte så mkt att göra dock, inte så kul. Menmen.

Varför kollar min syster på fotboll? Det kan man fråga sig. Kanske är någon snygging som spelar. Isf, varför säger hon inget till mig? ;)

Kanske skulle ta en löprunda sen. Det är så jäkla varmt bara. Men inget kul på gymmet ändå. Dom har ju tagit bort allt roligt bara för att det är sommar. Vart är logiken?  

K'NAAN – Take A Minute

Imon kanske jag änligen kan få träffa E (som iofs kom hem igår).

Btw, så läser jag en av mina favvo-böcker nu, "Tillsammans är man mindre ensam", så jäääkla bra!

Så ut i solen och läsa igen =)

Peace!

Kattungar skäller inte, eller gör dom det?

Jag hörde en kattunge som skällde förut. Lite konstigt sådär... Kanske hade suttit i solen för länge. Jag alltså, inte kattungen. Jag har även lyckats snubbla över dom ett antal gånger idag. Dom är ju överallt!

Annars har jag mest solat. Och så tränat då. Nu är E hemma också. Göött, har jag någon att dega med iaf, nu när det inte är så mkt jobb. Fast imon blir det nog jordgubbar kanske.

Denna låten har jag tänkt på ett tag:  Olsen Brothers – Fly On The Wings Of Love

Denna är också bra!



Freeed!

Plötsligt händer det!

F kom hit. Vi badade. Sen stod vi på en stor sten och så var det någon som tutade. Vet inte varför ;)

Sedan kollade vi på Dave Chapelle. Niiiiiiiiiice.



Plötsligt händer det...Plötsligt hade det hänt. Fast det hände inte flera gånger.

Nattinatti!

Fred också såklart, men man är rätt fredlig när man sover. Fast inte F iofs, han slåss.

Ps. Imon kommer E!!!! Jag är glaaaad! Och uppäten av knott, men ändå glaaaad! =D) Ds.

Midsommar, the sammanfattning

Midsommar dårå...Ngra dagar i efterskott, eller så.

Midsommar började iaf på gymmet, 9.30 var vi på plats. Mrl, Step, Combat och Bootcamp stod på schemat 2 timmar framåt. En hel del planka, benböj med en annan person på ryggen, och en massa annat jobbigt.

Några timmar senare var det dags att ge sig iväg på bus. Vi åkte fram och tillbaka på Slätthultsvägen några gånger och sen åkte vi till Floda och sedan till Gråbo, hem till J. Där fann vi N och J på varsin stol med varsin öl i handen och grillen laddad. Jag och H fick smaka på N's "vitlökssnopp" vilket var en köttbit som tydligen var formad som en snopp och marienerad i vitlök. Vad det egentligen var förtäljer icke historien, men gött vare ;)

Vi käkade även jordgubbar, melon, och fil. Sen gjorde vi banan med choklad på grillen. Göööött.

När vi kommit såhär långt hade A redan gjort ca 5 booty-flashes... Bara så ni vet.

Såg förövrigt en väldigt snygg bild på J i skolkatalogen från när han gick i 1an.

Sedan började projekt "göra-N-full-så-han-får-ligga". Det gick rätt okej, även om jag inte tror han fick ligga så mkt...

Två killar till anlände, N och J. Sedan skulle vi då till Lerum till någon R, ingen verkade veta riktigt vem det var. Jag fick äran att ha H, N, J och J i min bil. Känn ingen press ("Kör foooooortareeeeee!" på bred göteborgska). N hängde även en hel del utanför bilen. Yepp... Säkert och bra!

Vi åkte ut på en grusväg långt borta i ingenstans (Aspenäs?) och sen var vi tvugna att stanna för N skulle kissa. Sen ramlade han ner i ett dike medan han pratade i telefon. Han tog det som den man han (inte) är, och reste sig, efter att han gosat lite i gräset.

Vi kom fram till R, men det verkade inte så festligt så vi åkte med en gång (killen som kom emot oss med en stor träklubba bidrog nog också lite till vår hastiga flykt).

Vi åkte istället till Floda efter att vi hämtat upp L, och N innan dess hängt lite mer utanför fönstret för att visa sin manlighet.

Åkte hem till K och co. Där vare fäst. Vi lärde oss en ny shotvisa med rörelser till. Visan var lätt, man sa bara "Jag gör så, och jag gör så, och jag gör så, och jag gör så" (första gången K och M gjorde det hörde vi dock bara "Mummel, mummel" osv osv men sedan fick jag det hela förklarat för mig). Rörelserna visar jag på begäran, men dom var lite svårare.

När vi tillslut bestämde oss för att åka hem fick vi ju också åka och dumpa the boys i Gråbo. Där blev det fight mellan N och J vilket resulterade i att N ramlade över grannens staket och in i grannens trädgård. Det var helt mörkt och allt man hörde var ett "Aj...". Festligt!!!

Igår hängde jag vid A's pool och flöt omkring på ett "bildäck" (och mina egna bilringar såklart) halva dagen. Sen åkte jag till (en mkt bakfull) F och käkade och sen var det kubb och film hos H. Mysigt.

En sak jag undrar är varför jag har skrivit upp "Tungknullad" på min mobil. Vet någon när detta begrepp uppfanns (alltså inte från början, men hos oss menade jag)? Kanske är det nytt från den förste. ("Den förste vadå?"  "Den förste som gjorde det...")

Detta är iaf dagens låt:      Des'ree – Life

Freeeeeed!


Jordgubbar, jordgubbar och åter jordgubbar

Jordgubbar hela dagen. Jaa, värre kan man ju ha det. Fast fick ju inte äta så mkt iofs, och det luktade mest fisk (för att jag stod brevid fiskbilen, inget annat...) men kul ändå att träffa lite folk och så!

N tyckte det skulle bli kul att få sällskap. Sen fick jag stå där ute själv istället i typ 6 timmar. Menmen, detaljer ;)




Det ballaste som hände var när en kille som verkade lite konstig, kom fram och frågade om han fick smaka på att körsbär. Jag sa att han fick det, och då sa han: "Asså, du är ju sötast i vääärlden. Asså jag är ju inte hetro men du är ändå sötast i väääärlden!" Och jag svarade (inte) "Nähää, är du INTE hetro?"...Det rådde liksom inga tvivel om det...

Ungefär 100 personer frågade om jordgubbarna var svenska. När jag sa att dom var tyska sa dom "Jaja, jag ska ju ändå inte prata med dom...". Jag bara undrar, är det VANLIGT att folk pratar med sina jordgubbar? Varför påpekar annars alla att dom INTE ska göra det? Aaa, jag bara undrar... 

Imorgon är det midsommar. Jag funderar seriöst på att stanna hemma bara, orkar liksom inte allt velande.  Men får väl se.

Här är en bra låt, gryyyymh tjej!    Carolina Wallin Pérez – Utan dina andetag

Peace out!

Två hungriga offer...

Två hungriga offer...



Det var allt, so long!


Suuuck

Faaan, segaste telefonkön, och så kommer det in en kund när jag är "samtal nr...1...i kön"!

Skiiiit...

Nu får han fan ta och köpa ngt! Fast iofs är jag fortf. inte helt säker på hur man gör.

Och jag som måste gå på toa!

Fred och KÄRLEK!

Kaffeeee, nån som vill ha kaffeee?

Tillbaka på papis jobb dårå. Kaffe på det? Haha, det var längesen! Men så var det också något speciellt med kaffe i skolan. Det gjorde liksom att lektionerna blev lite lättare att uthärda ;)

Funderar föresten på att få någon att "köpa ut" en sån där havreruta till mig. Mmmmm...

Igår gick det inte så bra med min nyttighet btw. Gick hem till E för en fika, mycket trevligt, men knappast nyttigt. Sen kom mormor och hade med sig muffins. Trevligt det med, men INTE nyttigt ;)

Och sen kom F och hade med sig godis för att kompensera för att han var "trött och tråkig". Det gjorde han mycket bra! Sedan åkte han till jobbet tyyyp, halv 6 imorse. Inte okej. Haha. Men gillar honom ändå såklart. Hur kan man inte göra det liksom? ;) Dessutom vet han nu när jag fyller år, för det har hans mamma sagt till honom...Fail... hahaha! Inte okej, M!

Detta var festligt:  http://www.veckorevyn.com/sex-och-karlek/artiklar/2010/sa-tolkar-du-killars-sms/index.xml

Och ja, jag har rätt mycket fritid...

Sen kan man ju läsa denna tjejens blogg, bara för att hon myntade begreppet SPILF (Soccer Player I'd Like to Fuck).
http://blogg.veckorevyn.com/hannahs-blogg/

Nä, back to work eller?

Lite sol och gamla bilder!

Wohooo. Denna dagen började sjukt mkt bättre än i lördags kan jag säga! Datorn började funka igen igår kväll när jag kom hem efter thai- och badtunnekväll med F, J och R. Mycket trevligt btw. F fick veta min VIP-status på thaien i Floda och sedan kokade vi i familjen H's nya badtunna ett tag innan vi fick nog.

Idag ställde jag klockan på 9 men somnade om och sov till 10.20. Inte så bra kanske, men gött vare ;)

Upp och gick en morgonpromme (var det tänkt, men det blev väl mer förmiddag kanske) och nu är det deg i solen som gäller. Jaja, men detta är ju lite min semester tänker jag. Sen är det ju CM för fulla muggar i tre månader. Jag förtjänar det, okej?

Igår satt jag även och kollade på lite gamla bilder och sånt på syrrans dator. Ni ska få lite smakprov snart. Men inga ansikten as usual dårå.




Hahaha, efter E's 18 års dag tror jag bestämt.





"Asså så himla smart, tågvärden fattar ju inte att man har tequila i flaskan..."

(Ja, jag är smart, men ibland går hissen inte ända upp...)





Fight! Fråga mig inte vem som började (fast det var A).

Nää, back to the sun, man vet aldrig när man får se den igen!

Peace out!

Ingen bra dag...

Fy f*n vilken j*vla skit dag!

Borde inte ens gått upp imorse känner jag nu!

Fast kul med gymmet och glass och att härma en irriterad kung och drottning som skäller på prinsessan M.

Nu ska jag gå och lägga mig (power nap is the shit).

Fred!


Kvinnor kan (tydligen)!

Kvinnor kan! Den utläggningen fick jag precis av min mor. Män är kassa (här följde en lång utläggning om manligt och kvinnligt, män är inte så starka som dom verkar osv osv), men dom är tydligen bra att ha ibland iaf! Det var ju tur det...

Ska sova på saken. Fast jag är inte så säker på att det stämmer. Eller så kanske det gör det. Jag är ju lite manlig ibland, och oftast är det inte bra. Hahahaha...

Ska nog gå och bli lesbisk och strunta i att raka mig under armarna. Fast det är iofs redan avklarat för dagen så får väl börja imon istället!

Natti! Syns på (potatis)stan!

Burn!

Nu bränner det RÄTTSÅ gött på mina axlar kan jag säga. Brännan är inte att leka med. Ha inte sport-bh och linne med vanliga band om du ska vara i solen länge. Det är mitt råd till er idag.


Har iaf jobbat i A-sås denna soliga dag. Gick väl hyfsat med tanke på att jag inte ens vet vad som är upp eller ner. Eller fram eller bak. Eller öst eller väst. Jag hittar inte helt enkelt.

Lyssnade iaf på- lyssna noga nu- fotboll (jaa, ni hörde rätt). Men det var inte vilken match som helst. Eller joo, det var det ju, men killen som refererade var verkligen i en klass för sig. "Och han slår bollen i formen av en böjd ostbåge!" eller "Jaa, han har ju ändå inte så mycket nytta av de där högerknät. Enda gången han använder det är väl när han står på knä i morotslandet och plockar morötter..."

Btw, inga skämt om brandbilen idag eller imon, okej? För jävlar vad det bränner!




På jobbet var det lite festligt iaf. Någon frågade om en tjej hade matchat sina naglar med äggen på mackan. Hon sa att hon alltid målade naglarna på fredagar, och killen som påpekat matchningen trodde då att torsdagar var mycket jobbiga dagar för tjejen.

Jahapp, och på mitt första stopp, på ett bageri, fick jag en kaka i utbyte mot posten. Synd att jag ska vara nyttig ;)

Go låt:  Martin Jondo – All I Ever Know

Igår var iaf dom två sjuklingarna (F och jag) och badade. Det var rätt kallt. Och F hade feber. Men vi skulle bada iaf. Idag mådde han bättre, men sen hade han visst fått nån bräda i huvudet och fått lite hjärnskakning.

Imon blir det A-sås igen. T-shirt och solkräm på. Check.

Peace out!

Skulle också behöva en besiktning

Bilbesiktning idag. Med benäget bistånd av E såklart. G undrade om vi tänkte verka smarta eller om vi skulle ta på oss jättekorta kjolar och charma oss igenom...

Killen/mannen/gubben/the dude som kollade min bil verkade inte kunna bestämma sig för om vi var lite blåsta eller smartare än vi såg ut. Men han var schysst iaf. Bilen går nu under namnet "Pärlan"...Fast den gick inte igenom ändå...haha...Nåt med kullager i bakdäcken? :S Fråga inte mig...Tyckte bara han kunde sagt hur mycket det skulle kosta att fixa det...

Tandläkaren dessutom innan dess. Käck.kvinna_40 (?) var tvungen att ta om mina röntgenbilder 3 ggr. Och pratade under tiden med mig som att jag var 5 år och hade kopiös tandläkarskräck. Men jag höll masken ganska bra... Har ju trots allt jobbat på Lisebergsteatern i några år så jag vet hur man är (jävligt) trevlig mot väldigt jobbiga människor.

Jag skulle nog också behöva en besiktning föresten. Bara nån som kollar ås att allt står rätt till liksom. Även om jag vet redan nu att jag verkligen inte skulle gå igenom. Snarare: "Gå till ditt rum, gå direkt till ditt rum utan att passera gå!"

Igår var det iaf bakning hos O som var ute och sprang när vi kom. Kokos+choklad+mint-kaka blev det dock tillslut. Kommentar från O:
"Tur att jag inte dreglade i lådan!"

Oh happy days.

Imon ska jag jobba på CM i A-sås. Så om ni ser mig kan ni väl vara snälla för jag kommer nog inte vara bäst på att hitta precis...Fortf. förkyld dessutom, men nu skiter jag i det...

Freeeeheed!

Renovering

Nu har jag gjort om lite här också. Inte så svårt som jag trodde.

Grönt är skönt!

Fred, over and out!

Dagens andra kund

Woho, dagens andra kund. Och vi var inte ens släkt! Han köpte en mössa. Jag citerar:
"Åh, den här var skön! Den ser ut som en kondom, men det gör inget!"

Inlägg: 300!

Mamma kommer in, köper en tröja och stannar sedan och pratar lite. Sedan säger hon:
"Jag förstår att du vill ha sällskap men jag måste åka hem!"

Det är ju faktiskt hon som står kvar och pratar...

Btw är detta mitt 300e inlägg in jag inte minns fel.

Detta måste firas. Jag ska hämta lite mer kaffe!

Brb!

Dummare frågor får man leta efter!

Fortfarande inte en människa här... Så jag sitter och läser lite på Veckorevyns hemsida. Detta är vad jag hittar:
http://www.veckorevyn.com/sex-och-karlek/artiklar/2010/maste-jag-onanera/index.xml

Frågor som "Finns det någon orgasmmedicin?" och "Måste jag tvångs-onanera?" tar faktiskt priset för "Dagens dummaste".

Nu ska jag kolla på lite klädsidor...Man får titta, även om man har köp-stopp fram till jul! 

Peace out, mtf...(dudududududududu....)

Inte en människa så långt ögat når...

Happ, så satt man här på papis jobb. Inte en människa så långt ögat når...

Har iaf laddat upp med korsord, en bok, mycket halstabletter och lite frukt. Får väl hoppas att någon snygging (eller inte snygging, jag är inte så kräsen) tittar förbi så jag får något att göra.

Fast å andra sidan är jag inte säker på VAD jag ska göra om någon faktiskt skulle titta förbi. Inte så haj på det där med arbetskläder för byggbranchen. Men den som överlever får se, som jag och E sa igår när vi bakade scones!

Jag får nog föresten snart gå och hämta mig en macka och lite kaffe, så att jag iaf överlever fram till lunch. Sen kan man ju ringa några samtal till lite nära och kära... Och så kanske man har fördrivit en halvtimma till!

Peace out så länge!

The Only Exception

Paramore – The Only Exception

Grym låt!

Och jag då? Fortfarande grymt förkyld. Mina halsmandlar är som tennisbollar (eller nej, nu överdrev jag, men kanske som vindruvor, eller körsbär, fast dom har man ju i kinderna ;)).




Och nu kom jag och H på att det var hennes Alanya-hångel som smittat...

Jaa, mig indirekt då alltså eftersom han och H hånglade och sen hånglade H med mig (hahahaahhahaha noot, men vi drack ju ur samma flaskor och sånt...). Fy på honom alltså... Tycker man ska upplysa sina partners om eventuella sjukdomar, det är ren hyfs...Haaaaahahaahahha...

Zante -08.  Roligtroligt, helt utan mening =)

Finns det hångelkondomer eller? Ska uppfinna annars... ;)

Imon blir det jobb hos papi. Kom inte dit för jag är inte jättebra på det där systemet... ;) haha

   Dom här kan man ju sakna om man vill.

Nu ska jag nog käka lite dinner. Tacos from yesterday, how does that sound?

(Kul bilder det blir. Känns lite dumt att lägga in bilder på folk vars namn man inte skriver, blir kanske lite motsägelsefullt? ;) Så håll till godo med fruktbilder, och kort på folks bakhuvuden...Hehe)

Peace!

Bongogram kommer alltid fram!

Ajajaj... jag har asont i mitt pekfinger! Hur ska jag då kunna... blogga? ;)

Tacos in progress på spisen. Allt för att dämpa denna ständiga söndags-ångest.

Inte för att man ska jobba imon eller så... Bara allmänt!

Igår var det mys hos O och singstar hos J. Måste tyvärr erkänna att B vann över mig i "Girls just wanna have fun" men det är smällar man får ta ;)

Innan dess fixade jag pasta, ostsås och spenat till F och mig. Jag rörde om i alla tre kastrullerna samtidigt som den mästerkock jag är och F fick göra sallad!

Bra dag idag, allmänt också. Vaknade av F's väckarklocka kl ca 7 (eller kl mycket.tidigt). Han skulle ner och sjunga mycket vackert för sin mamma som fyllde år (och som han glömt köpa present till... därav skönsången?). Jag sov vidare. När han kom tillbaka kanske en timma senare kändes det som att han hade varit borta i typ 5 min och min varma välkomstfras blev: "Vad gör du?" varefter jag sött(?) somnade om...

Sedan har det varit tårtätning, longboardåkning (det går bättre och bättre dag för daaaag...) och glassätning samt lite välbehövlig uppfixning av huset.

Såg även en jätte(verkligen JÄTTE)rolig kille som skulle göra ett trix på sin skateboard men ramlade. F dog lite. Vi såg även en gammal tant på cykel. Yepp, spännande saker händer hela tiden liksom.  

Fortfarande förkyld. Och så är läget.

Peace out! (Och icke att förglömma: "Bongogram kommer alltid fram!")

Låten:  Crash Test Dummies – Mmm Mmm Mmm Mmm

Dude, här kommer texten!

Nu så. Här kommer det.

[Chorus: Ms. Thing]
I want a dude with the wickedest slam, I need a one, two, three hour man
I want a dude who will tie me to the fan
A thug that can handle his biz like a man
I want a dude with the wickedest slam, I need a one, two, three hour man
I want a dude who will do me in the van
A thug that can handle his biz like a man


En tyngd lyftes precis från mina axlar (haha eller nåt).

Hela texten: http://artists.letssingit.com/beenie-man-lyrics-dude-remix-d4q2xsk

Och så låten då: Beenie Man – Dude (Album Version) (Feat. Ms. Thing)

Glömde nog också att säga att detta blev den officiella Alanya-låten:  Johnny Clegg & Savuka – Dela

Väntat kanske ;)

Idag är jag iaf sjuk, har tråkigt 2.0. Men hellre nu dock.

Peace out!

Are you ready to let the swedes out? (Eller: Alanya 2010)

Fyra tjejer åkte till Alanya, och allt dom kom hem med var... jaa vi kom faktiskt hem med en hel del. Hedern hyfsat i behåll (om man bortser från att att halva Alanya nu har sett våra trosor vill säga).

Vi lämnade Sverige 2 juni efter en lunch hemma hos A bestående av paj, sallad, bröd och frukt. Bra start, bra start!

När vi kommit ca 500 m från A's hus trodde A att hon hade glömt sitt pass. Det visade sig att det inte låg i det ena ytterfacket på väskan, utan i det andra. På flygplatsen fick vi motvilligt ställa upp på kort. Vi gick sedan igenom incheckningen och säkerhetskontrollen utan problem (!!!!!!).

När vi väntade på att få gå på planet såg vi jultomten. Det var han som kollade på pass osv. Detta tyckte jag och A var fantastiskt roligt. Sedan föreställde vi oss att han skulle säga: "Agneta till tomteverkstaden, Agneta till tomteverkstaden, tack. Är renarna klara för avgång?" Detta drog vi självklart liite för långt vilket framkallade andnöd hos både A och mig.

En flygresa på 3.25 min, en halv godispåse och lite lock för öronen senare landade vi på Turkisk mark. Där möttes vi av P.W (kronprinsessans killes bror?) som visade oss vilken buss vi skulle ta. Sedan däckade vi och sov halva bussresan som tog ca 2.5 timmar. Under flygresan kom dagens fråga: "Behöver man betala medlemsavgift om man är med i 10 000 meters-klubben?

Vem vet?

Vårt rum förvandlades snabbt till kaos, men det var faktiskt inte vi som tog med oss kattbajs-lukten, den fanns där när vi kom.

Morgonen därpå upptäckte vi att frukosten var en dröm bestående av pannkakor, fruktsallad och en massa annat mumsigt. 

Vi hade bestämt att vi skulle gå på "hamam" vilket är en slags turkisk kroppsskrubbning med massage osv osv.  Efter mycket om och men hittade vi stället vi skulle till, vi fick hjälp av en snäll turkisk kille som inte ens försökte sälja något till oss (den enda?).

Väl där fick vi ta av oss allt utom bikinitrosorna, gå in i en slags bastu och lägga oss på en fyrkantig upphöjning i mitten av rummet. Där låg vi i typ 20 min, kände oss som strandade valar och undrade vad som skulle hända därnäst. Sedan kom det in två turkiska kvinnor som gestikulerade att jag skulle lägga mig vid kanten. Därefter började dom tvätta och skrubba oss med trasor och skum. Snacka om att känna sig naken och exposed... När vi alla hade genomgått proceduren var det dags för massage. Bästa jag varit med om!

När vi var klara (vi såg nog alla lite nyvakna och avslappnade ut, det finns ett ord, som jag faktiskt inte tänker använda) gick vi till stranden och vi brände oss nog alla rätt rejält (mest jag såklart...). Vågorna var jättehöga och både jag och A höll på att drunkna (haha nädå, men lite läskigt var det). A's glasögon befinner sig nog också numera någonstans på vägen till Kina.

På kvällen gick vi ut och käkade middag, som inte smakade någonting. Sedan skulle vi egentligen gå ut, men vi var faktiskt mogna och vuxna och konstaterade att vi var för trötta. Vi gick och la oss och jämnade därmed ut vår sömnkvot för veckan.

Frågan för den dagen blev: "Varför fick vi bara en toarulle?" och syftar på vårt största problem denna vecka (förutom "Vad ska jag ha på mig i kväll"-problemet såklart). Hur kan man tro att 4 tjejer i ett rum ska kunna klara sig på en halv toarulle/dag? Vi fick till och med gå så långt att vi fick stjäla en toarulle från en annan toalett.

Nästa dag spenderades vid poolen (och i skuggan för min del då jag var rödare än en brandbil).
Vi läste i Solos sexbilaga om ställningar såsom "mandarinanka" och "geten och trädet" (som senare blev ett välanvändt danssteg). På kvällen blev det utgång och vi var laddade 2.0! Jag och E dansade såklart på baren på alla ställen vi var på. Varför gör vi alltid sånt? Wohooo!  

Vi fick även varsin ros av några killar som satt på en bar. Vi var trevliga och gick dit och tackade. Det visade sig att killarna också var riktigt trevliga så vi hängde med dom resten av kvällen. Det blev strawberry daquiris (från Sean Kingston!) och en brinnande shot som kallades B-52. A höll på att elda upp hela stället när hennes sugrör började brinna. Jag märkte inget. Vi märkte inte heller när alla gick och dom tände ljuset kl 3.

Vi blev erbjudna en tur upp till en borg som låg ovanför staden. Säg inget till mamma ;)

Något vi lärde oss denna kväll:
- Istanbul ligger i Turkiet (piiiiinsamt)
- I Turk-landet får man köra bil när man har druckit, bara ingen vet om det.
- Om man bara dricker samma dricka under en kväll mår man inte dåligt, men om man blandar gör man det.
- Även Turkiet är litet (en av killarna frågade vilket hotell vi bodde på. Det visade sig att han ägde en affär som låg precis mittemot)

Dagens fråga: Hur brun kan man bli? Kan man bli svart, om man är "vit" från början? Klurigt det där...

Morgonen efter vaknade vi alla med ett lätt (eller kraftigt) illamående. Vi släpade oss ändå iväg till stranden (med strandbussen) men huvudvärken fick oss att gå hemåt efter bara någon timma. Sedan blev det lite jobbigt. Vi gick nämligen (bakfulla, trötta och med rejäl huvudvärk) vilse. Tillslut kom vi iaf "hem".

Någon av dessa stranddagar kom vi även på det som sedan skulle bli vår shot-visa.
E: "Are you ready to let the dogs out?"
Vi: "What?"
E: "You know, like, who let the dogs out, voff, voff, voff" (och när man  säger detta gör man en slags dans när man rör höfterna i en åtta och ser lätt efterbliven ut).

Kanonkul!

På kvällen gick vi ut och åt middag. Vi frågade om vi skulle bli mätta på portionerna som dom hade. Då sa servitören att om vi inte blev mätta skulle han bjuda på en rätt. Detta framkallade en viss tävlingsinstinkt hos oss och det blev en ätar-tävling utan dess like. Vi var dock inte så hungriga när vi hade ätit upp vår mat, jag var faktiskt mätt efter halva min, men vi vann!

Vi hamnade även på en marknad där vi träffade en trevlig kille som sålde nötter. A tyckte speciellt att han var trevlig, det finns på bild!

Den dagens fråga blev: Vart är mina lår-hår? Ingen vet...

På nationaldagen uppdaterades vår shot-visa: "Who let the swedes out? Woff, woff woff woff"

Veckan fortsatte i denna stil. Vi hängde vid poolen eller vid havet, käkade frukt till lunch och käkade middag, shoppade och festade på kvällarna.

Bar-dansen fortsatte och vi blev "kompisar" med (dom snygga) bartendrarna på dom flesta ställena.

När vi hörde en dålig låt skyllde vi alltid på att det var F som hade lagt till den på listan. Fy vad otacksamma vi är. Sorry ;)
 
Vi tror även att vi blev kända (och skrattade åt i smyg) på hotellet som "Tjejerna i rum 114 som frågade efter toapapper hela tiden"  och vi blev kompisar med killen i receptionen som fnissade när vi sa vilket rum vi bodde i (really hihi?). Sötaste jag har sett typ.

Vi fick dock varken toapapper eller nya handdukar, så lite disträ var han nog...

Vi hörde också en hel del bra musik (bifogar spotify-lista sen), tog en del fula bilder och såg en del kändisar. Exempel, exempel (även på våra smeknamn på folk):
- N.N med dålig hållning
- Henke Larssons och Zlatans kärleksbarn
- S
- Ett penntroll
- Gurun i Happy Feet
- En ruvande höna
- Fares Fares
- Fnisset
- Ronaldo

Alla felhörningar var inte heller okej. Exempel exempel:
E säger något, typ, "Har du vattnet?".
A: "Är du knullig?"
Fast H var ändå värst. Hon kommer nu kallas "H Hörapparaten H".

Andra kommentarer: 
* En kille går förbi och säger typ "barappapa". Jag och A tittar på varandra: "Parappapapapapa...." (Från "Rap das armas")
* A om några: "Piff och puff"
Vi tittar på varandra (igen): "Ping och pong spelar pingpong!"
* En kille cyklar förbi och vi frågar honom vad klockan är. Hans svar blev: "Fuck you!"
Vi blir lite förvånade men går vidare. Några minuter senare har han cyklat ikapp oss och säger:
"Sorry, not fuck you. I been very much drinking, sorry"
Hahahahahaha
* En annan kille körde förbi och väntade sedan på oss lite längre fram: "Sex?" Vi: Eh, no!" Men han gav sig inte så vi sa att vi väldigt gärna ville ha sex med honom, tackar som frågar (NOT!!!!).
* Självklart: Swedish girls? Herregud, micket billigt, bara fem lira, hur mar du, jag mar bra, tack så micket, svenska flickor micket bra, very good price, normally 40 lira but for you 25 lira, billigare än ullared! osv osv.
* En kypare på en restaurang: "You are my angels, and my name is Charlie!"
* "Som man mensar får man ligga"
* Vi till en försäljare: "Do you have elephants here? Like, in the nature?" Vi menade ju såklart i det fria. Försäljaren: "I will check" och började gå mot utgången. Vi skrattade så vi dog, och han fattade ingenting.
* Vi fick även en del förslag om giftermål
* Charmigt betydde ocharmigt och tvärt om...
* A frågade H vart en grej som hon skulle låna var.
H: Den ligger i min resväska, inlindad i en sjal, i ytterfacket i en liten burk...
A: ...och sen så går jag ner för vägen, tar vänster och följer efter den lilla musen som står där och den leder mig rätt eller?

* A: Sorry, aur fränd häs hör perijååd, we need måre tojletpejper!

* En kypare på en restaurang frågade om vi ville ha te efter maten. H hörde inte så A fick förklara:
"Nu sa den håriga turken..."

* En annan servitör när en tjej och en kille gick förbi: "Hello girls!" sedan insåg han sitt misstag. Till hans försvar kan jag säga att killen hade långt hår.

* Påväg hem frågar E om A tog vattnet. A hörde lite fel: "Sa du att jag var knullig?"

* H: Men, E kan inte jag få gå på toa först!?
E: Neej, men jag skyndar mig.
H: Men den ramlar snart ut! (Vad vill ni inte veta).

* En kväll såg vi en lastbil full med bollar. Jag, som den ordvitsare jag är: Kolla, en boll-bil!"

* H: E, jag träffade dansken igår!
E: Var norsken också med eller?
H: Nää..
E: Men det hade varit kul om det var på Bellman!

* Jag brände mig i solen, men mina kära vänner var mycket snälla och omtänksamma:
A: Var det brandbilen som körde förbi?
E: Neej, det var bara J!
Eller:
E: Två tomater gick över en väg. Så blev den ena överkörd, och då sa den andra: Kom nu J, så går vi! (Tur att jag alltid uppskattar en bra diss!)

* En kväll stod vi och pratade med "Fnisset" aka U. En tjej kommer förbi, säger något, asgarvar och går in i hissen.
Vi: Oh, very drunk...
U: No, not drunk, someone put something in her drink, I see that a lot.
Vi: What?
U: Yes, you know, when they ask girls to dance on the bar, and the give them like free shots? Sometimes they put something in it. Happens all the time!
Vi: We kind of do that every night...
U: Oh, your lucky then. (Och sedan bytte han obekymrat samtalsämne).

Vi hittade en frisörsalong som hette "Alkis" och vi tycktes också märka av en viss mode-fluga när det gällde de turkiska killarnas hår. Alla hade lite kortklippt hår på sidorna, någon form av tuppkam och lite längre hår i nacken. Vissa hade även en lugg som stod rätt ut, som ett solskydd!

* En kväll när vi åkte taxi frågade vi varför trafikljusen inte verkade fungera på kvällen. hans svar var inte så lugnande:
"Then it's free!" och det var det verkligen. Han hade förövrigt även discolampor och en grym bas i sin bil!

Trafiken var lite knepig. Bilarna tutade hela tiden, till synes utan anledning. Vi försökte komma på om det fanns något system i det hela, tillexempel om dom tutade när dom svängde eller vid övergångsstället. Om det fanns något så kom vi iaf inte på vad det var.

Vi uppdaterade dessutom vår shot-visa en tredje gång, efter en låt:
Man höll shoten ovanför bordet och sjöng: "Now you see it", och sedan under bordet: "Now you don't", över bordet igen: "Now you see it", och sedan drack man och sen sjöng man: "Now it's gone". Stolta var vi! (HonoRebel – Now You See It (feat. Pitbull & Jump Smokers) - Radio Edit)

Jaha, det var allt jag kunde komma på idag. Kommer säkert någon uppdatering när hjärncellerna börjar återvända (nädå, så illa var det inte).

Här kommer iaf Alanya-listan 2010:    Alanya   lyssna och njut, för det har vi gjort!

Peace out!

Ta till höger efter det stora regnmolnet...

...och sedan till vänster efter den stora vattenpölen...och så var vi hemma igen!

Efter en vecka i Alanya (om någon har missat det). Grymt väder (nästan hela tiden), balla människor (och en del oballa, men dom balla vägde upp!) och gött party! Och så en hel del flummiga dagar, poolhäng och middagar såklart, vad annars när man reser tillsammans med "The dream team", "Fantasitic four" eller helt enkelt sina tre bästa, grymmaste vänner!

Sammanfattning följer när sammanfattning är gjord, men nu ska jag ta det lite lugnt. Det är viktigt att vila upp sig efter semestern.

Peace out mina vänner! Och glöm inte: "Svenska flickor, only five lira!" 

Invägning, och sen drar vi!

Hejhejhej!

Nu drar vi till Turkiet dårå. Först är det lunch i solen med las bitchas. Paj och sallad och såånt.

P.P.P är med så allt e frid och fröjd. (/E)

15.5 kg i väskan. Hela medicinskåpet och en hel del linnen. Men inget strykjärn.

Väskvikter:
E: 16.2
J: 15.5
H: 15
A: 11.8 (Hon har glömt ngt!)

E har förövrigt bara med sig ett par högklackade skor (säkert ASbekväma...Dom ÄR faktiskt det)

Nu fick jag inte ha monster-datorn längre för E ska skriva något väääldigt viktigt på FB.

Fatta att vi kommer bråka eller? Det har redan börjat.

En sak till bara: Jag tror vi kommer gå ner i vikt i takt med att brännan ökar. Jag har ju hört uttrycket "blek-fet" men jag har aldrig hört om någon som varit "brun-fet"...

Peace! See you in a week!

RSS 2.0