The mushroom-masters

Idag begav jag och A oss ut i Slätthults urskogar för att leta svamp. Jaa, från början var det ju mest tänkt att vi skulle gå en vanlig enkel promme, men i dessa kris-tider så får man ju ta tillvara på vad naturen har att erbjuda (ööhh...).

Vi kopplade M (en hund, vi kopplar inte människor. Offentligt alltså) tog med oss varsin plastpåse och satte på oss våra bästa stövlar (noot...) samt tryckte på våra kantarell-knappar (man trycker på naveln) och sedan bar det av. Redan efter 100 m, ungefär i höjd med den första uppförsbacken började våra krafter tryta, men vi kämpade på. Första kantarell-fyndet gjordes såklart av A, Kantarell-plockar'n Kantarellplockarsson (förkortas KK).

Längs vägen får KK en uppenbarelse. Jag har börjat sjunga på "Jag såg mamma kyssa tomten" och KK utbrister:
"Jahaaaaaaaaaaaa! Är det pappan som är tomten!?"
Jag trodde att hon skämtade men så var inte fallet! KK har alltså i alla år trott att mamman var otrogen med tomten! Efter ett sådant trauma som barn är det inte så konstigt att hon är lite...egen (och detta säger jag med kärlek).

Vi följde därefter en grusväg tills den tog slut och begav oss sedan djupare in i skogen. Efter ett tag kommer vi ut på ännu en grusväg. Vi vet inte riiiktigt vart vi är, något som vi båda dock vägrar erkänna. Jag tänker iaf att jag ska vara lite smart så jag kollar i en brevlåda. Vägnamnet säger mig ingenting men vi är iaf i orten Floda (aka "Långt Hemifrån").

KK säger sig iaf veta vart vi är och vart vi ska. Vid det här laget är våra plastpåsar faktiskt inte helt tomma och eftersom vi börjar bli hungriga överväger vi att börja knapra på våra stackars svampar. Som tur är hittar vi en massa blåbär i skogen och vi börjar diskutera hur länge vi egentligen skulle kunna överleva i en riktigt djup skog. 

Vi går och går i ungefär en halv evighet och då inträffar något fantastiskt! Vi ser en skylt som berättar vad Allemansrätten innebär. Vi ägnar den dock mycket mindre uppmärksamhet än den förtjänar. Anledningen är att den sitter utanför att hus, framför ett litet stängsel, ca 40 cm högt. Bakom detta stängsel ser vi de största kantareller vi någonsin sett! Halleluja! Vi undrar dock om stängslet och Allemansrätt-skylten har något med kantarellerna att göra... Efter att vi stått ett tag och sett skyldiga ut och kollat om någon i huset är hemma sträcker vi oss dock över stängslet och plockar de kantareller vi kan nå. Vi resonerar som så att om vi kan nå dem så får vi faktiskt ta dem (även om stängslet blir lite böjt...). Sedan gör förstås KK det onämnbara (hon kliver över stängslet och plockar även de kantareller hon inte kunde nå när hon stod utanför). Fyy skäms.

Jaha, och sen då? Vi avlägsnar oss såklart snabbt från platsen, ganska nöjda, trots att vi antagligen kommer få "Veckans morr" eller något i tidningen.

Efter detta går det utför. Vi är hungriga, trötta och långt hemifrån. Vi släpar våra trötta ben uppför en mördande brant backe och genom ett träsk samt längs en lerig traktorväg.

Tre timmar, och en halv påse kantareller senare återvänder vi till våra respektive boningar, mörbultade men levande.

Kan även berätta att mina surt förvärvade kantareller räckte till ca tre mackor. Tre mackor för tre timmars arbete känns inte riktigt okej, men det beror ju förstås på vilka avtal man jobbar för.


Svamplockarturnén i siffror:
Antal gånger jag och KK suckat högt: 120
Antal gånger KK argt skrikit sin hunds namn: 210
Antal kantareller vi hittade: Uppskattningsvis 1/2 kg?
Antal mini-grodor vi varit nära att trampa på: 2000
Antal mini-grodor vi faktiskt trampade på: 100?
Antal km vi gått: Ca 15
Antal gånger vi ringt våra mammor för att fråga vart vi ska eller för att fråga om de kan komma och hämta oss: 6
Antal vuxenpoäng till KK för att hon konverserat artigt med en okänd bärplockare i skogen: 1
Antal gånger vi kommer göra om detta på samma sätt: 0!!!!

Det var nog allt. Nu ska jag vila mina trötta fötter!

Peace mtf!

(Hallå, vad var det för program där dom sa typ "*Någonting*, mtf!" Var det Idol??)

Big no-no!

Nej A, jag gillar inte killar i chinos, eller killar som har en stil som skulle kunna inkludera chinos (det är helt enkelt inte min stil...men om typ Johnny Depp eller Brad Pitt skulle komma med skamliga förslag iklädda chinos skulle jag förstås inte säga nej...).

En psykolog skulle kalla detta projicering vilket för vanliga dödliga betyder att A gillar killar i chinos, och då säger hon att jag gillar killar i chinos.

Nu vill jag dock inte förolämpa killar i chinos. Många av dem är säkert trevliga. Och egentligen är det ju inte byxorna det är fel på. Men jaja, it turns me of helt enkelt ;)

Så fick vi det klargjort också.

BTW!

Om någon har en sängplats över i ungefär...2 år...så accepterar jag gärna ett erbjudande om inflytt! Pallar inte riiiktigt min familj för tillfället. Tack på förhand! (Jag accepterar även inbjudningar från killar i chinos, men då vill jag  helst ha en egen säng ;) haha)

Jag har nog föresten aldrig skrivit ordet "chinos" såhär många gånger...

Love ya, bitches! ;) hehe^^

Peace igen

Crazy friday nights...

...just keep coming up!

När ska vi skärpa oss och bli fina, respektabla ungdomar som våra föräldrar är stolta över? 

Förmodligen inte den här sommaren iaf.

Ännu en galen helg har kommit och gått. Fredagen spenderades på Trädgårn'. En fredag till och vii kan börja kalla det en vana.

Här följer den sedvanliga sammanfattningen:

Uppsamling hos O för förfest och mat. Det dansas och dricks ansenliga mängder vin och "drinkar". Det  chattas även med en chilenare med "one ögonbryn".

Vi sitter och snackar om Sticky och om hur man inte brukar klä upp sig så mycket. Det är mer "t-shirt, converse och jeans" som gäller.
A: -"Som Gud skapade oss helt enkelt!"

Sedan ska det bära av till tåget. Hur vi tog oss dit och hann med tåget allihopa är för mig, nu i efterhand, ett smärre underverk, men jag kan säga att jag höll hårt i S.

A innan vi skulle gå då hennes colaflaska var borta.
-"Hallå, jag vet inte vart min colaflaska tog vägen" (upprepar detta 100 ggr)! Den 101:a gången orkar hon inte säga det igen:
-"J, J! Min cola flaska tog vägen!"

På väg till tåget träffar vi en viss O's bror. Kulkul!

På tågstationen, när tåget kommer och A och O inte är framme än.
S: -"Tuff tuff kommer!!!!"

På tåget har S lovat oss att hon ska fixa vatten som man kan få av tågvärden. Jag fascineras av sj's tetrapack! Coolt!

Vi ska tydligen också ringa och fråga om F är på tåget.
Jag: "E, du får ringa!"
Ger telefonen till E.
E: "Hej det är J, är F hemma?"
Jag: "Hahahahahahaha"

Hur vi sedan tar oss till Trädgårn' är också det ett under! När vi väl kommer fram tågar jag rakt fram till en vakt och visar mitt 2entertain-kort. Vakten hävdar att det inte gäller. Jag säger att jag pratade med en kille förra veckan som sa att det gällde och jag gick dessutom in på det förra fredagen. Vakten (en tjej) hade tydligen en dålig dag för hon svarade:
"Jaha, och vad hette han som du pratade med då?" Assur!
Jag: "P tror jag" (för det funkade förra veckan, egentligen kommer jag inte ihåg vad han hette ;))
Vakten (fortfarande sur): "Jaha, det kan jag tänka mig! Vi får väl göra ett undantag då!"

Yessssss! Hur jag lyckades föra denna konversation är dock ett mysterium för mig, än idag (3 dagar efter...).

Väl inne flummar vi väl mest runt och träffar en massa folk vi känner. Jag och O dans-battlar på det högsta podiet. Jag vet dock inte vem som vann :P

Jag dricker banan-drink (vilket jag tydligen upplyser E om, ungefär 100 ggr, hon var dessutom med och smakade på drinken...)

J och F tar en taxi hem 30 min innan tåget går. Jag undrar what the point is. J hävdar att han blir åksjuk på tåget :S haha

Vi tar oss, utan större missöden, till tåget. Jag och S ska gå på toa. Jag ställer mig vänd mot dörren men så hör jag S säga:
-"J, kolla!"
Jag: "Neeej, S, jag vill inte!"
S: "Joo, du måste kolla!"
Jag vänder mig om. S har ramlat av toan tillsammans med toalettringen. Jag skrattar så jag nästan dör och S måste, till sin stora fasa sätta på toaringen igen. När vi går ut känner vi oss som riktiga rockstars eftersom vi har trashat en tåg-toalett.

Vi kommer tillbaka till dom andra. Ett pommes frites är tydligen väldigt roligt. Jag fattar inte, men skrattar ändå :P

S säger, att jag kan komma hem till henne och S. Jag avböjer av privata skäl.
S: "J, jag och S har inte setts på två veckor. Det kommer gå fort!"

Hahahahahahahahahahahahahha

Går sedan på efterfest och kollar på MTV. Trevligt värre.

Resten av morgonen innehåller J och chips i soffa och ljudliga snarkningar, brutal väckning av J med väckarklocka och en fråga om varför jag sover i fotbollskläder...

Sedan blir det (be)handling på ICA Hallsås och en sjukt snygg parkering. Hem till O för pannkaksätning, återställare och båtfärd.

Jaa, och jag hade två nära-döden-upplevelser den morgonen:
Jag åkte bil med J, och jag åkte båt med J. Det räckte för den dagen...hehe ^^

Lördags kväll spenderades med tjejerna och en sjukt god sallad. Lite luckor angående kvällen innan fylldes välbehövligt i. Sedan kom det lite mer folk och sen åkte vi hem.

Det var allt för denna gång!

Låten är:
"Trouble sleeping" med The Perishers

Har en känsla av att jag har skrivit det förut, men "en favorit i repris" får det bli då.

Peace and something like that...

Bortglömda kommentarer

Igår satt jag och E och kollade på gamla inlägg på hennes Bilddagbok (hon är fortfarande inne där varje dag och lägger upp fjortisbilder på sig själv! Eller vänta...var det Pumpi-R? hehe).

Där hittade vi iaf väldigt många bortglömda och roliga kommentarer. 13 februari 2009 är ett tips om ni känner för att gå in och kolla, emelino är namnet.

Måste bara kopiera en av dessa.
Plats: Sticky (var annars?)

Full O: Men E, jag vet inte om jag vill ha honom!
E: Suck...det vill du!
O: Vill jag det?
E: JA!
O: *glatt* Okej! *Går iväg och letar efter berörd kille*

Bara för att detta är ett typiskt scenario, inte bara för O, och för att E är kärleksoraklet

Några andra kommentarer som uttalats på senare tid är:
H (om en skådespelare) Men asså, han spelade sådär dum i en film!"
S: "Dum, Dummare!"
H: "Ja!"

Jag och E har även haft en del "oGöstvänliga" samtal på hennes altan...

Och igår satt vi (av okänd anledning) och skrev till två okända killar på en hemsida. Det var väldigt roligt ett tag tills dom blev lite väl...generösa....Då blev vi sura:
Kille: "Du kan få min stora k*k i din mun!"
E: "Du kan få min stora fot i din röv!"
Hahahaha

Måste även tipsa om en rolig sak:
Om du smsar Fixa drink till 72 500 så får du tips om en bra drink att beställa i baren! Och om du smsar Fixa Ragg till samma nummer så får du tips om en bra raggningsreplik!

Måste dock berätta att jag inte har provat själv, men jag planerar att göra det när tillfälle ges! Kostar typ 3 kr eller nåt stod det på hemsidan!

Hahahahahahahaha
Satt nu och läste en "dikt" som jag och E skrev i typ 2an (gymnasiet, fast det kommer nog märkas...)eller nåt sånt:

Jag vill ha dig här,
Jag är så kär,
Du är populär,
Men ändå lite sär,
Jag gillar dina bär (?)
Jag vill ta dig här och där,
Mina känslor på mig tär,
Din näsa är så skär,
Du dig väldigt bra klär,
Det gör ont i min artär,
Jag vill ha dig i min sfär,
Jag blir nästan nukleär! 

Asså det är faktiskt ett under att vi klarade oss genom gymnasiet...Kommer dock inte ihåg vem den handlade om...Några förslag?

Även detta gör det svårt att tro att vi klarade svenskan:
Jag och E sitter och läser en Frida-tidning på en svenskalektion (hade den med oss för att vi skulle arbeta med reklam). Lärar A-K pratar. Vi läser en artikel där de jämför kändisbröst. Plötsligt har A-K slutat prata och dom andra har börjat jobba. A-K ställer sig bakom oss:
A-K: "Vad läser ni om då?"
E:  "Eeh, kändispattar!" (Överskrift på sidan).

Herregud, utförsbacke, jao?

Nu ska jag på fruktansvärt intressant möte på Arbetsförmedlingen...Glamouröst värre!

See ya, don't wanna be ya. Och såklart: PEACE!

Svag...

Jag är en svag människa...

Protest!

Idag bojkottar jag msn...Varför, kanske du undrar då?

Det gör helt enkelt livet FÖR lätt! Du kan ha en djup diskussion om livets mening och lära känna, och bli kär i någon du aldrig har träffat! (Jaa, okej, det är väl inte så många som blir kära kanske, men efter A's incident med "Jag har en bk-skada, gör det något?" vet jag att allt är möjligt.)

Lättlättlätt. Men livet är ju inte lätt, life´s a bitch, och så ska det ju vara, annars blir man lat! Hahahaha

Så idag har jag en msn-fri dag, i ren protest. Ni når mig på MOBILEN (eller på Facebook, man vill ju inte isolera sig helt ;))

Låten för dagen:
"Stackars" med Lars Winnerbäck för meningen "stackars hon som har det bra" mfl. Fast rekommenderas inte om du är deppig, för man måste vara i rätt sinnesstämning :P

Peace! *Pusspuss* Love ya bitch (med denna avskedsfras skiljdes jag och A åt igår, helt normala...)

Not fair...

Japp, idag börjar jag med dagens visa:

"Not fair" med Lily Allen, texten är kul :) Hon är ball överhuvudtaget den tjejen faktiskt!

Jag och Lill-Erik är bästisar, jag bifogar en bild nånstans här om jag kommer på hur man gör!

Jag och E har stora problem. Vi vet helt enkelt inte om vi ska gå till Sticky på torsdag och sen till Trädgårn' på fredag eller om vi bara ska gå till Trädgårn'...Life's a bitch sometimes säger jag bara ;)

Fast jag hade en konstig dröm om Sticky i natt! Typ att någon tog mina pengar, och så hade jag en massa ryska pengar, men sen fick jag tillbaka dem...och så var det en lång trappa upp och ett pokerbord :S Aaa...det var det...

It's not me, it's you!

Igår blev jag indoktrinerad med hip hop. Snart köper jag väl en keps och går runt och ser ut som Byggare Bob också, men jag räknar med att någon stoppar mig i så fall (för ibland kan jag inte riktigt ta ansvar för mina handlingar, as you know...:P)

Tjoho, snart är det helg och "jag lever för kicken, precis som du" som Lasse skulle säga.

Känns som att detta blev väldigt sammhanhängande, precis som vanligt...

Peace!

Those summernights!

Tjohooo vilket party igår på Trädgårn' (inte att förväxla med "Backgårn' i Trysil, för där har dom ju en massa coola soffor och coola spel haha)! Här följer som vanligt en sammanfattning:

Det är O's födelsedag!
Vi brudar åker in till staden tidigt för att förfesta och göra oss ännu snyggare än vi redan är! Thaimaten är med såklart. Möter upp C på centralen för utbyte av varor och han kör oss sedan runt halva stan för att hitta lägenhetern där vi skulle hålla till. Det gick inte så bra. Det tog nog ca 30 min innan vi gav upp och tog buss och spårvagn istället. Det hade tagit ca 10 min att bara ta spårvagn. Men jaja, nu fick vi ju en liten sightseeing i Gbg iaf! ;)

Förfesten inleds med thai och vin och fortsätter med drinkblandning och påklädning. Jag gillaré!

Vid halv 11 (närmare bestämt en vodkaflaska senare) bestämmer vi oss för att ge oss av. Jag har höga klackar, inte bekvämt.

(Mycket) glada i hågen anländer vi till Trädgårn'. Jag, i egenskap av 2entertain vip crew (värdinna på Lisebergsteatern, men det låter inte lika coolt :P) fixar in både mig och S gratis. Tjohoo!

Väl inne träffar vi massa nära och kära vänner. Jag slås av tanken att "jag har så himla fina vänner!" (en tanke som allt som oftast slår mig i något berusat tillstånd...men det är ju faktiskt sant).

Sen vet jag inte riktigt vad vi gör men vi hänger väl mest och snackar.

S pratar med en kille som är misstänkt lik en viss A i vår förra klass. Hans bror? Historien förtäljer dock inte om denna A-look-alike också var intresserad av Sveriges jordbruk....

I baren börjar två fransmän prata med mig och S och en av dem kysser mig på handen! Jag försöker hålla mig för skratt och briljerar sedan med mina franska-kunskaper (som består av "Ca va?" (Hur mår du?) och "Ca va bien" (jag mår bra)).

SEN blev det dans och party. Träffar även F med vänner och N verkar återigen ha hittat pengar någonstans. Helt sjukt tursam kille den där!

Träffar alla underbara "gamla" klasskompisar och dansar järnet. Får lite Zante -08-vibbar av dansgolv med podium och "No stress" från dj-båset! Jag slår i smalbenet i podiet, men det gör inte ens ont...

Börjar av någon (outgrundlig) anledning dansa med en kille från Umeå (som bodde i Norge...jaha?) som pratar om att vi ska göra "ringen". När jag frågar vad det är svarar han: "Ringen!?" Jag fattar fortfarande inte men tänker att det nog är bäst att dansa därifrån fortare än kvickt, för man vill ju inte verka dum ;)

Efter halva kvällen höll mina skor på att ta livet av mig så jag bytte till mina älskade Converse...ååååhhh, viiilken lycka. Nästan bäst på hela kvällen!

E får sedan för sig att hon ska gå hem, själv (Zante -08 igen någon??) och hon "vågar inte ta en taxi". Jag frågar henne om hon "vågar gå själv", men en potentiell cat-fight med utklösta ögon som konsekvens avleds genom att vår käre vän Y erbjuder sig att följa henne. (Nejdå, vi hade nog inte börjat slåss, det gör vi bara ibland...).

Alla Lerumsbor tog sedan 3-tåget hem men vi stannade ett tag till. Dock kände vi ju ingen som var kvar (även om jag hade en intressant diskussion om ett ämne som jag tyvärr förträngt, med en hårdrockskille som inte ville bli kallad hårdrockskille. Han hade röda byxor. Han frågade om vi skulle med på efterfest. Jag avböjde.)

S hånglade upp en norrman vars mamma hon tydligen kände. Läskigt, men kul!

Sen blev det hemgång med mycket dramatik! Vi tappade bort A vid centralstationen och letade säkert i flera minuter innan vi hittade henne igen.
Cenario:
O: "Men vi kan ju ringa till henne!"
Jag: "Ja!"
O ringer.
Jag: "Vänta, det ringer i min väska, jag måste svara!"
Jag: "Men hallå, det är ju A's telefon som ringer. Men O, det är ju du som ringer!"
IQ i topptrim!

Sen gick A och O och köpte mat på en snabbmatskedja som jag VERKLIGEN inte tänker nämna här...O inhandlade en stor pommes frites och en hamburgare. Att hon är vegetarian var det ingen som påpekade just då.

Jag och S blev ca 10 gånger tillfrågade av samma taxichaufför om vi ville ha en taxi. Han påstod också att "det var gratis."
S: "Jahadu, visst! Det lär ju inte vara gratis på andra sätt!" Haha! Älskar dina underbara kommentarer!

Vi kom tillslut hem och ramlade huvudstupa i säng. Jag delade en YTTERST liten säng med O och A och fick ligga klistrad mot väggen utan att kunna röra mig. Då och då omfamnade även O mig med sina ben! Den tjejen har benmuskler som heter duga vill jag lova! Inte mycket sömn för min del alltså.

Alla mina tre "lägenhetskamrater" mumlade, snarkade och hmm:ade lyckligt i sömnen. Roligtroligt.

Och denna dag har hittills mest bestått av degande, städande, huvudvärk och illamående, fast inte nörvändigtvis i den ordningen! Mysigt!

Några citat och kommentarer samt roliga händelser från igår:

O när vi kör förbi lite folk som, helt oskyldigt, står utanför en kyrka:
"Så här ser katoliker ut allihopa!" (Fråga mig inte vad den tjejen tänker med...)

A på förfesten:
"Hallå, vi är så unga! Asså livet börjar ju typ när man är 18, och då är vi ju liksom bara 1 år!"

Någon (jag?):
"Man måste sätta på många grodor innan man hittar en prins!" 

S tar ut ett tuggummi ur munnen och säger:
"Där var mitt lypsyl!"

S när vi är påväg hem:
"A fick mycket kredit (uttalar det som kredit-kort) för den klänningen!"

När vi skulle ta en spårvagn hem såg jag att den kom åkande. Jag skulle springa till den men så såg jag att den skulle till stationen där vi precis hade varit. Detta resulterade i att jag sprang runt en "info-bil" som stod i Brunnsparken samtidigt som jag skrek "hallå, vart ska den?" Vad är meningen med allt kan jag undra ibland?

ÅÅH, jag vill återigen bara konstatera att jag älskar sommaren. Allt är lätt. Haha så himla glad är jag!

Och Trädgårn' är ju lätt nya favvo-stället!

Betyg på denna kväll:
9 av 10 för ett lätt illamående vid kvällens början, men annars en snudd på perfekt kväll!

Peace mtf och alla andra. Ses ikväll?

Förenar nytta med nöje!

Idag har jag på ett fantastiskt, underbart sätt förenat nytta med nöje!
Det började redan på morgonen:

*Jag åkte och handlade.
(Förening: Det är roligt att köra bil. Du kan sjunga hur högt du vill. Bilen dömer dig aldrig. Den kritiserar varken ditt utseende, din klädstil eller din sångröst. Dessutom bidrar du genom bilkörande på ett fantastiskt sätt till växthuseffekten, och vill vi inte ha det lite varmare här uppe i norden? Dessutom är det ju roligt att handla, men det är också nyttigt, eftersom du handlar mat som är både gott och bra för kroppen. )

*Därefter la jag mig i solen, där jag fortfarande befinner mig.
(Förening: Man blir brun i solen=nytta. Man blir brun i solen= nöje. Dessutom är det nyttigt att vara i solen i vårt klimat om man inte vill ha Engelska sjukan eller vad det heter när man får för lite sol. Solklar förening)

*I solen bestämde jag mig för att lyssna på P3 samt läsa Solo.
(Förening: Jaa men det är väl självklart? Allmänbildning på hög nivå. På P3 kan du både höra nyheter men också lyssna på program som "Nynningen" där man ska gissa vad det är för låt någon nynnar på vilket alltid är bra att kunna! I tidningen Solo hittar du artiklar såsom: "Så dejtar du en ny vän", "Bättre sex nu!" "Dirty Talk- så fungerar det", "Jobbiga tjej-grejer" mm. mm. Helt klart nödvändigt vetande!)

*När jag blev hungrig bestämde jag mig för att ta en kopp kaffe.
(Förening: Egentligen skulle jag vilja skriva "Kommentar överflödig" men för dig som inte dricker kaffe: Jag tror stenhårt på att kaffe är nyttigt. Jag vet att kaffe är gott. Jag blir pigg av kaffe. Sådär ja. Solklart igen).

*Jag upptäcker insekter i mitt kaffe.
(Förening: Nöje: Jag vet nu att små flugor kan simma. Jag kände mig snäll när jag hjälpte dom små rackarna upp. Nytta: Jag vet nu att små flugor kan simma. Fick jag inte upp alla så är det ju iaf nyttigt med protein!).

*Jag ringde till Trädgårn för att se om mitt 2entertain vip-kort gäller där.
(Förening: Han i telefonen lät snygg. Jag kommer in gratis och går före i kön ikväll. Helt najs!)

Jaha, såå har jag alltså förenat nytta med nöje idag. Och ikväll blir det party all night long för käraste O fyller 19. Grattis Grattis Grattis!!!

Jag funtar på högklackat, men jag tror det kan bli smärtsamt...Jaja, jag får se. Är ju ingen high-heel-girl precis, mer en bekväm-trots-att-det-kanske-inte-är-lika-snyggt-girl. Men jag känner mig ändå lite wild & carzy, så vi får se vad natten bär i sitt... underliv. HAHAHA Sorry, dålig humor, men vadå, det riktiga uttrycket är ju "sköte", och vem använder det nu för tiden?

Okej, dagens visa... hmm:

"Fuck you" med Lily Allen för att jag är lite bitchig ;)

Och sen "Day 'n Night" med Kid Cudi för att den får mig i party-stämning!

Peace and hope to see you at Trädgårn's dansgolv redan i natt!

Älskade sommar!

Jag älskar sommaren! Hur kan jag låta bli?
"Sommar och sol och vi har kort tight kjol...lalalala" osv...

Just idag känner jag mig faktiskt ganska lycklig! Det är molnigt, jag har egentligen rätt tråkigt och jag är arbetslös. Kan det bli värre? Klart det kan! Det kan det alltid, och det kan alltid bli bättre också, men jag står faktiskt på rätt god fot med livet just nu om man säger så.

Fast detta stämmer ju också litegrann (horoskop i LT idag hahaha jaa, jag läser dom med stor entusiasm!):
"En lite trevande vecka. Ett och annat tycks stå på spel. Visa beslutsamhet och håll en rak linje i allt du företar dig. Vissa förändringar drar ut på tiden, för att alla inblandade inte är riktigt överens."
Sedan var lyckofärgen tydligen rosa...gillaré inte! Men lyckotalet var 6, betyder det bra sex? I hope! ;)

Gårdagen innebar en hel del livsfaror (förlåt mamma):
* Hämta bil med moster och mosters boyfriend och köra hem den.
* Fika med mormor <3
* Dricka kaffe och kolla Scrubs.
* Åka bil med 4 snygga killar i en svart volvo (den ökända) ;)
* Gå på bio med två av dessa, varav en "vet allt om mig".
* Springa till tåg.

Och idag är jag uppe i gryningen (12.10) och dissar antagligen Sticky för träning...något är nog seriöst fel. Haha

Tjalalalala, vilken härlig dag!

Och som jag nog tidigare nämnt har jag numera "Beat-box+ rap- filmen", jag skrattar mucho.

Låten jag gillar, för att inte säga älskar,  idag är:
"Så får du mig ändå" med Emil Jensen. (Har jag haft den förut? Jaja, den tål att lyssnas på;))
Motivering:
Hörde den först gången på Lasse-konserten i Slottskogen förra sommaren. För mig är den sommar, den är kärlek, den är maktlöshet men ändå lycka!

Sen spelar jag "True colors" på gitarren så den kan ju också få vara med på ett hörn!

Något jag inte gillar är när någon säger till mig att jag sjunger bra!
Något jag gillar ännu mindre är när det är min pappa som säger det!
;)

Citatet idag hittas på  mjölkpaketet:
"Ingen kärlek är mer äkta än kärleken till mat!"

Och det är dagens visdom!

Pussknull hjärtegull som en viss H brukade säga!
Och peace som vanligt då!


Eufori!

Får jag be om största...möjliga...lycka!

Min inspiration och livskraft, Lasse, the one and only (osv. osv.) ska släppa ny  skiva 21 spetember och sedan ska han ut på turné!

Halleluja!

Vem vill följa med till Lisebergshallen den 30e oktober?

Och läget idag är...jag vet inte...kanske är det sympati-avgiftning, kanske är det vädret, kanske är det något annat, men jag mår lite konstigt...

Lång, wonderful fika med E som råkade välta ut hela sin cappucino bakom spisen ^^ och underbar sms-konversation med A. Det är sjukt vad jag älskar er! Haha

Funtar på att gå ut och köra lite bil, det gör mig alltid så avslappnad och go...Vill träna också, men det är ju senare...Och vart ska man köra liksom, runt i alla rondeller i Lerum kanske, lär ju ta ett tag...hahaha

Och nu, dagens fråga:
Blir det, eller blir det inte, Sticky på torsdag?

Och dagens låtar (ja, för idag är det två):
"Långa nätter" med Melissa Horn för att den är bra, och sen får det bli "Balladen om konsekvenser" med Lasse W.

Sen är det en liten tävling. Den som lyssnar på den sistnämnda låten och sedan skriver en kommentar om vilka "personer" den handlar om, får...jaa, får något fint :P haha

Nu blev det lite spännade idag också, ungefär som att köra över ett farthinder...hahaha
(om man åker med A så är det faktiskt spännande...att se om bilen håller ;))

Jaja,

Peace out my friends and mtf (är tjej-versionen ftf??)!  

Dagens låttext:

When you're at the end of the road
And you lost all sense of control
And your thoughts have taken their toll
When your mind breaks the spirit of your soul
Your faith walks on broken glass
And the hangover doesn't pass
Nothing's ever built to last
You're in ruins



"21 guns" - Green Day

Sjukt passande! =)

Lovegame hos S

Haha, jaa crazy last night levereras härmed på ett silverfat:

17.00.
Vi tjejer kommer tidigt till S, käkar lite och gör tjej-grejer (för P.S skull nämner jag inte vad vi gjorde, men det hade inget med mens att göra).

20.00
Vi badar jacuzz. N, C och Y anländer, grillar som riktiga män.

Senare:
Mer folk kommer. Bara sådär dubbelt så många som egentligen fick komma.

Några glas vin/sangria-drinkar/Sourz Apple+Sprite-drinkar senare:
A, E, O och jag samlas på toa för fotografering.

Några kort senare:
Vi ligger nu på golvet och skrattar så att vi gråter åt diverse fula kort (i allmänhet, och ett speciellt kort på A i synnerhet!).

00.00???
Vi dansar i köket. Jag kör Markoolio-dansen och E kör sina vanliga moves. Folk tittar konstigt...

00.05?
Vi hör "Lovegame" med Lady Gaga på radion och börjar funderar på vad hon egentligen menar med textraden "Let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick". Vad vi kommer fram till låter jag vara osagt...

00.09?
Vi har glömt hur texten till "Lovegame" går och börjar fila på en egen version. Jag ska spara er som inte redan hört den lidandet att få veta hur den blev. Till er som utsattes för den igår ber jag om ursäkt ;)

00.10
Vi beat-boxar vår version. Finns på film, för alltid inlåst i ett inbrottssäkert valv ( I wish...).
Jag börjar städa.
Vi hamnar i bagagen på en bil med E, F, och P.S mfl. Vad är meningen med allt? :P

Sent:
F och jag diggar hiphop i både fram- och baktakt (det går tydligen bra med båda...). Jag springer omkring som en Duracell-kanin på speed och städar. Kan inte sitta still...
Vissa går hem. Vi som stannar kollar sedan på "Bara Bea", helt sjuk norsk film om sex. :S Låter som att den skulle vara bra, men skenet bedrar. Haha

Senare ändå:
Jag och A däckar i S's säng efter att jag först rivit ner ungefär allt som finns på S's nattduksbord och "förstört" hennes speldosa från Ryssland som hon tidigare sagt att hon älskar! Ångesttyngd försöker jag sätta ihop den igen. Det går sådär.

09.något:
Vaknar upp med svår ångest och ett lätt illamående efter att ha drömt att jag vaknar efter festen, fortfarande full, och märker att jag har förstört hela S's hus, hoppat på hennes fot så att den är blå och hon fått åka till sjukhus,  pratat med Y's pappa, och att A blev så trött på mig att hon gick och la sig i soffan! Vaknar av att jag säger (högt): "Agnes, vart ska du?" Det har aldrig varit så skönt att vakna kan jag säga!

10-tiden:
S och E vaknar och kommer in till oss occh kollar på Vänner. Även P.S gör oss sällskap. S skrattar åt mig när jag ber om ursäkt för speldosan. Jag har tydligen satt ihop den helt fel, och den är inte alls trasig! Puh!

Efter 10:
Jag tittar mig i spegeln och upptäcker att mitt hår, stelt av hårspray, står åt alla håll och att mitt smink bestämt sig för att gå på utflykt till under mina ögon vilket får mig att se ut som en EMO som haft sju svåra år. (Det vill inte säga lite!)

10.30----->
Städa, äta frulle och prata med Stockholms-brudar i Comviq-husbil, i ungefär den ordningen. 


Kommentar från S igår om att jag och A dissade N's välkomst-träff för träning:
Jag: Men vi var ju och tränade!
S: Jaa, det gjorde vi också, på att hålla kontakten med våra vänner!

Hahaha, S is the bitch, jag gillaré!

Kommentar från M (fast det var nog på våran tjej-kväll):
"Nej, men sätt den inte i mitt svarta hål!"
(Hon menade hålet i "dricka-flotten", men tolka det som du vill!)


Jaha, och visan för dagen blir såklart "Lovegame" med Lady Gaga


Betyg:
7-8 av 10, för en riktigt kul fest med inslag av irritation från vissa håll!

Peace and see ya (I hope!)

MRL-queens...

...det är jag och A det ;)

De senaste dagarna har varit mucho händelserika.

Jag har:
-Jobbat
-Festat
-Myst
-Tränat

I den ordningen ;)

Jobbet:
På ett bokbinderi.
Sällskap:
En finsk-svensk kvinna (jag klarar verkligen inte av den "dialekten"...) och en  fjortonårig tjej vars försök till konversation bestod av:
"Ska du gå på premiären av den nya Harry Potter-filmen?"
Snygghetsfaktor:
På en skala från 1-10 blir det en 2a (för att jag var där och för att chefen var rätt het, för att vara gammal :P haha)
Intelligensnivå som krävdes för att utföra arbetet:
Inget iq krävs.

Fest:
På Sticky Fingers (var annars?).
Sällskap:
En massa party-sugna folk och de flesta av min kära vänner och väninnor
Snygghetsfaktor:
Rätt okej!
Rolighetsfaktor:
HÖG! Men så fanns där ju också en del roliga människor som man kunde skratta åt, typ 2 killar i skinnjackor. Jag och A hade också väääldigt roligt åt allt och ingenting, trodde jag skulle kvävas.
C gjorde en tjej-pose och tafsade lite på både M och på mig, alltid trevligt.
Hångelfaktor:
En f.d naturelev som hånglade upp en tjej (egentligen var det inte hångel, dom käkade upp varandra, men eftersom det inte finns ngt bättre ord så...), och några gjorde lite mer än så på dansgolvet (vad är det med Stickys dansgolv som gör att folk alltid tar av sig kläderna/gör saker som kräver ett rum med stängd och låst dörr? Asså jag bara undrar ;)) haha. Annars var det relativt låg hångelfaktor faktiskt...
Intelligensnivå som krävdes:
Inte så hög, men du bör veta hur du hanterar pengar...
Övrigt:
Vi hittade en C+A-look-alike och F hade mag-problem (sorry, men det var rätt kul just då ^^) 

Mys:
S's place by the köksbord och in da jacuzzi!
Sällskap:
Tjejerna och S's bror samt en kort visit av hennes farmor.
Snygghetsfaktor:
Vi hade bikinis, behöver jag säga mer? MYCKET HÖG SÅKLART!
Hångelfaktor:
Haha inte så hög.
Mysfaktor:
Desto högre!
Intelligensnivå:
B-körkort är ett krav, annars ganska låg.
Övrigt:
Sprängda högtalare i min bil blev resultatet av vår hemfärd. Men det var det värt, man måste lyssna på A-teens och "Heartache on the dancefloor" och en massa på Bandit-rock på högsta nivå, det är helt enkelt obligatoriskt.

Träning:
MRL! (Mage Rumpa Lår)  (Och en jävla massa kondition på det)
Kommentarer överflödiga! Älskar MRL.

Fulhetsfaktor på kortet som tydligen krävs för att man ska få komma in på gymmet:
MUY ALTO! (Mycket hög!) Eftersom kortet togs efter ett 75 min träningspass...

Ett citat för dagen:
"När ska det bli inne att vara som jag?" (Ur låten "Ditt kvarter" (tror jag) med Säkert!) för att det är något jag undrar...haha

Dagens visa:
"Something in your mouth" med  Nickleback

Ikväll blire också fÄst ;) ses i badet allihop!

Peace and french kisses für alle!

Ta mig till havet...

...och gör mig till...öhh...drottning?

Aja, whatever, kom iaf precis hem från en tre dagar lång trip till havet med la cara familia.
Det har varit tre händelserika dagar med både medgångar och motgångar. Börjar väl med medgångarna:
-Jag fick köra hela vägen ut.
-Jag körde inte fel och körde inte på en enda människa.
-Jag såg en snygg kille vid en pizzeria.
-Jag har en extremt bra förmånga att sova gott på konstiga ställen.
-Solen tittade fram både idag och igår.
-Jag orkade springa i typ 1 h.
-Jag har badat i havet för första gången i år.
-Min pappa har bestämt sig för att börja banta (välbehövligt).

Och motgångarna serveras härmed till dig på...en papptallrik...när jag har hämtat juice och en macka:
-Jag och mamma började bråka redan innan vi hade åkt om diverse onödiga saker och det fortsatte även under bilresan.
-En av dessa var att hon kommenterade min bilkörning.
-Pappa började sin bantning med att köpa en stor påse godis och en coca-cola.
-TVn fungerade inte när vi kom fram.
-På min springtur i tisdags sprang jag fel 3 gånger (3!!!), en av dessa "felutflykter" råkade vara uppför en låååång backe!
-Pappa höll på att svimma av vätskebrist (jag tippar överansträngning...) när han och mamma var ute och gick.
-Vi har ingen dusch utan får tvätta oss i vattenslangen eller i havet.
-Det var kallt i havet...
-Jag fick mens (inte i havet dock haha).
-Nu är jag ensam hemma, och jag är sjukt "mörkrädd".


Nu har jag och A iaf varit och tränat och sen har vi handlat och tankat. Nu sitter vi här i vår villa med våra två barn Kalle ooch Lisa samt vår hund Pluto och imorgon ska vi köpa en familjevänlig bil av typen volvo... Nänä, men det känns lite så ;) haha gillaré!
Och imorgon ska jag iaf jobba hos min moster. Och sen blir det kanske Sticky? Wiie.

Maybe baby!

Peace & You Know It =)

Just det, dagens visa är:
"Laughing with" med Regina Spector

Nu drar jag...

...till havet i några dagar! Kommer hem senast på torsdag.

Älskar familjesemester...not!

Menmen
So long, och om ni har en stund över kan ni ju skicka lite roliga sms och underhålla mig!

Peace & Peas

Bert

Måste bara återge en scen ur Bert-filmen:

Bert håller på att bli dödad av "Dögrävarn" och har precis sjungit låten "Jag vill ha ett långt och lyckligt liv".
Bert säger:
"Snälla, döda mig inte" (Eller nåt liknande)
Dögrävarn:
"Okej, har du hundra spänn så får du leva"
Bert letar i fickorna. Bert har inga pengar. Bert frågar kören bestående av alla han känner om någon av dem har 100  spänn.
Kören:
"Nej tyvärr, men fråga honom om det går bra ändå!"
Bert:
"Går det bra ändå?"
Dögrävarn:
".....Jaa...okej, för den här gången då!"

Aa, en tanke bara...
hahahahahaha

Naket

Ja, så många nakna människor som jag har sett de senaste veckorna har jag nog inte sett i hela mitt liv... haha

Igår:
Jobb
Födelsedagsmiddag för Mia
Tåg till Göteborg
Inköp av cola
Tåg hem från Göteborg
Till kollektivet
Nakenbad, Drängsered
Hemgång utan underkläder :S

Iaktagelser:
-A kan dra mycket dåliga göteborgs-skämt
-Jag kan skratta åt A's skämt
-Jag och (andra, fast egentligen första) A kan titta på varandra och skratta för att båda vet vad vi tänker när någon nämner en viss K
-Jag och M suger på frågesport
-Men vi ägde iaf på kubb
-Det är svettigt att ha en 100 kilos A i knät!
-S är nog ganska intresserad av en viss W, men inte av ett "seriöst förhållande"
-W är inte heller intresserad av ett seriöst förhållande
-Inte O heller...eller?
-Själv är man, eller är kanske inte, intresserad av någon
-Ja, alla är allmänt intresserade helt enkelt
-K's nakna bakdel förlorar snart sin charm...
-...om den nu någonsin har haft någon :P
-En dans i vardagsrummet såg misstänkt bekant ut...

Frågor som uppstått:
-Går det att hälla upp grädde i ett durkslag och sen vispa den innan allt runnit ut?
-Varför har alla drabbats av nakenbadsfeber?
-Varför är det ball?
-Vad var det O skrattade åt i sömnen?
-Varför är det så obekvämt att gå omkring utan trosor?
-Varför verkar alla ha drabbats av kollektiv kåthet?


Dagens låt:
"I can buy you" med The Cardigans
http://www.youtube.com/watch?v=7qLPgxrdRpc

Peace my friends!
"OMG, jag fattar inte hur man kan säga LOL, IRL liksom!? WTF!" 

Kvällens:

Kvällens:
* Samtalsämne på msn mellan mig och A:
Onani, svett och tvångströjor.
*Fråga:
Finns det något som heter tvångsonani eller heter det bara hobby-onani?
*Fråga nr 2:
Kan man bli tvångsintagen på psyket för det i så fall?
*Fråga nr 3:
*Är det obligatoriskt med tvångströja på psyket?

Allmänna frågor:
-Kan man verkligen heta hip hop?
-Varför har vi ingen grädde?
-Om man gillar sprutgrädde, blir man automatiskt ett sprut då?
-Vad finns inne i skåpet i step-salen på gymmet?
-Varför blir jag och A så sjuuukt...sjuka, när vi inte har träffats på ett tag?

Och sist men inte minst,
-Vad händer imorgon???

Jag har också kommit fram till att ens riktiga vänner är de som skriver sms eller ringer för att säga grattis och inte de som skriver det på Facebook...
Hahaahahahahahhahaa (fast det stämmer ju faktiskt litegrann ;))

Har även glömt att skriva dagens låt. Måste ju bli:
"Superduper killen" med Sofie från Lilla Melodifestivalen! SJB! (Så Jävla Bra!) Nooot.

Nu kom jag på en sak till. Om man säger till någon att den personen står på en "att göra-lista", är det en komplimang eller är det en kommentar i stil med "Vill du känna lite på den?" Tänkte bara undra...

Och en sak till:
Kom på att O faktiskt också har blivit utsatt för "Vill du känna lite-incidenten" fast från en 5 åring...hahahahah


Peace cyber-space!




Saker som suger med att vara jag idag

15 saker som suger med att vara jag denna dag:

-Det är min födelsedag.
-Min käke knäckte till imorse och sedan dess gör den skitont.
-Jag måste le och vara trevlig trots att käken gör ont.
-Jag måste nu erkänna att PMS faktiskt existerar.
-Alla jordgubbar valde att jävlas med mig idag.
-Det var ca 50 grader varm i skuggan där jag stod.
-Jag har jobbat i 8 h med 30 min rast.
-Jag har haft låten "Superduper killen" på hjärnan hela dagen.
-Texten till denna låt går: "Han är min super duper kille, number one, han är den som jag gillar mest"
-Denna text och melodi är misstänkt lik "Vad du är söt, min kära lilla ponny" (vilket nog inte skulle göra sig så bra i ett tv-program för barn...)
-Åh, sa jag att det är min födelsedag?
-Jag fick igår ett usb-minne i födelsedagspresent av min mormor.
-Jag var tvungen att låtsas som om jag tyckte att det var en JÄTTEROLIG födelsedagspresent.
-Inga snygga killar bestämde sig för att besöka Kvantum i Hulan idag.
-Jag har gett upp en tanke.


Peace!
 

Imorgon är det min födelsedag...

...och jag ska göra en tårta.

Ja, detta är inledningen (och mitten och slutet och allt där emellan) på en av min systers favoritböcker när hon var liten.

Men det är faktiskt min födelsedag imorgon. Fast jag ska jobba (och inte baka någon tårta alls) så idag kommer tjocka släkten. Funderar starkt på att smita från mitt eget släktkalas...Någon som har lust att hitta på ngt? ;)

Och en sak till, jag har glömt mitt smink hos O. Vilken otur! (Noot, hatar att ha smink!) haha

Har egentligen inget mer att säga, men här kommer iaf lite bortglömda kommentarer som kanske kan roa:

Vi är på väg hem från Sticky, sitter på tåget (iklädda disco-outfit) och jag tycker att det drar kallt (fast egentligen är jag bara sur och vill ha något att klaga på):
Jag: Men shit, är det öppet någonstans?
S: Nej...Eller jo! På Shell!

Jag och A påväg hem från träningen:
"Det ser ut som att han har sålt smöret och tappat pengarna, hittat pengarna, köpt nytt smör, ätit upp smöret, bajsat ut smöret, sålt smöret igen...osv." och så fortsatte vi liite längre än att det var roligt.

En man på jobbet kom fram till mig och frågade:
"Är jordgubbarna svenska?"
Jag: "Ja"
Gubben: "Vad bra, för jag tänkte nämligen prata med dem!"
Jag: "Ha. Ha. Ha"

Nu måste jag stäääda.

Peace my friends!

RSS 2.0