Uppladdning: Beach -10

Nu är det dags att börja tänka på beach -10. Hög tid. Eftersom jag kommer ligga på beachen om mindre än en månad, närmare bestämt typ...29 dagar. Så det är väl dags att börja banta, eller tänka på vad man äter. Så vad ska man göra då? Jaa, man kan ju börja med att sluta äta vissa saker. Fast det kan bli svårt:

* Kolhydrater. Jaa, det är ju bra att sluta käka kolhydrater om man vill gå ner i vikt snabbt, har jag hört. Alltså: Bröd, pasta, potatis, men också frukt. 
Vad betyder det för mina matvanor?
-Jadu, frukosten lär ju bli lite klen, ingen müsli i filen, inget äpple heller, men kanel är nog okej. Ingen macka dock, men pålägget kan jag ju fortfarande äta. Skinka och ost till frukost alltså. Och så fil och kanel då. Mums.
-Min lunch brukar ju bestå av keso och frukt, men det får bli bara keso där. Det är ju gott. Lite enformigt kanske, men helt okej.
- Mellanmål, kan jag ju bara glömma, frukt brukar det ju vara där också. Får bli agressioner till mellanmål helt enkelt. Kanske bränner lite kalorier också om jag har tur.
- Middag då? Jaa, det är ju lite olika det, men mest kött får det väl bli, det kan jag ju leva med. Lite grönsaker kanske man kan få också, så man inte får skörbjugg...
- Kvällsmat, typ samma som frukost, så rätt kört där med.

* Om man slutar äta fett då?
- Hallå, ost? Smör? Avokado? Choklad?
Kört innan jag har börjat, ingen idé att tänka på det ens.

* Och så proteiner.
- Jaa, där har vi ju keson, fil och kött. Vad finns det kvar? Pasta, potatis...lite tråkigt.

Njaa, det funkar nog inte för mig det där med bantning (det visste jag ju inte innan). Får väl träna järnet istället då. Bara för att det är kul. Och har man inte lust så kan man ju skita i det också.

Nu ska jag soova, så får vi hoppas att någon från jobbet ringer och väcker mig halv 7 imon (joo jag är seriös, vill jobbaaaaaa!).

Peace oout!

(Dagens låt:  The Avett Brothers – I And Love And You)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0